Satan Master

Flauros

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Hatesociety 26.01.2008
Nonni,johan pomppas mikseristäkin laatua.
Tällä kokoonpanolla pötkitään vielä pitkälle.
Saundithan on levylaatua ja biisi myös.
Ei tästä pahaa sanottavaa mieleen tule.
0   +1 +2
 
9
-TJ- 16.02.2007
soundit on kyllä vitun hyvät, jotenkin tuntuu ihan helvetin varmalta biisiltä, aivan saatana hyvä!!tällaisia kappaleita voisi kuunnella monta viikkoa putkeen!
0   +1 +2
 
10
Dunkelheit 12.12.2006
Saundit nappaavat juuri sopivasti, juuri sopivan selkeää eikä turhaa surinaa. Biisistä yleisesti sen verran että kaikki toimii, ei valittamista.
0   +1 +2
 
albert speer 24.03.2006
Over all force, nagasaki burning ja Langenneen saapuessa ovat oikeat nimet näille loistaville viisuille. ensi vuonna Euroviisuihin pojat !
0   +1 +2
 
9
K-E 02.11.2005
Joensuun Flauros kyllä, Sir Holm ei tietääkseni ole Flaurosta "johtanut", Devilryä kylläkin, ja näillä kahdella yhtyeellähän on myös yhteinen split-julkaisu.
0   +1 +2
 
Diarrheavomit 25.10.2005
Siis onko kyseessä sama flauros joka vaikutti aikoinaan joensuussa? Sir Holmin johdolla?
0   +1 +2
 
9
K-E 22.10.2005
Flaurosta on aina minun silmissäni ympäröinyt eräänlainen salaperäisyyden aura. Siitä alkaen kun ensimmäistä kertaa kuulin yhtyettä Monuments of Weakness -kappaleen muodossa Woodcut Recordsin Talvisota-kokoelmalta olen ollut merkillisen kiinnostunut yhtyeestä ja sen tuotoksista. Monuments of Total Holocaust -EP:täkin metsästin vuoden jos toisenkin, ja tunne oli melkoisen maaginen kun sen vihdoin sain käytettynä ostettua tuossa alkukesästä. Kun eilispäivänä kuuntelin sen jälleen kerran lävitse, en voinut välttyä mystisiltä värähtelyiltä kehossani. Kyseisen EP:n materiaali edustaa minulle Flauros-tuotannon terävintä kärkeä. Myös O:n kanssa tehty split-kasetti ja vinyylijulkaisut Suicide ja Third Curse ovat varsin oivaa tavaraa. Aiemmin tällä viikolla sain vihdoin käsiini myös Devilryn kanssa tehdyn split-kasetin, jonka kappaleista "Raise the Swords of Satan" on varsin hieno taidonnäyte toisen Flauros-vedon edustaessa heikompaa ilmaisua. Viimeisin vinyylijulkaisu Before My Eyes the New World Rose oli taasen melkoinen pettymys, enkä siitä oikein kykene nauttimaan.

Ottaen huomioon sen, kuinka mystinen yhtye Flauros on aina ollut silmissäni, oli melkoinen yllätys kun hakusana tuottikin tulosta. Hetken toki mietin, onko kyseessä varmasti sama orkesteri, mutta kappaleet kuunneltuani ei siitä ollut juurikaan epäselvyyttä.

No, itse biisistä sitten: Soundit ovat oikein hyvät ja selkeät. Kitarariffit ovat onnistuneita, ja vokaalit ovat taattua Flauros-laatua. Onnistunut sävellys, sovitus ja toteutus. Kuitenkin se viimeinen niitti voisi olla esim. ripaus Monuments of Total Holocaust -EP:llä esiintyneestä yllätyksellisyydestä ja kokeilevista ratkaisuista.

Kyseessä on kaiken kaikkiaan kuitenkin hieno biisi, jota kuuntelen todella mielelläni, ja ehdottomasti iloinen yllätys BMEtNWR:n heikomman materiaalin jälkeen. HAIL!
0   +1 +2