Unlucky charm

T I N K E R

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

zily 22.09.2005
Kiitoksia hienoista kommenteista!! Ne merkkaa oikeasti pirun paljon.

tää biisihän on nauhoitettu meidän treeniksellä, jotakuinkin ekalla otolla kaikki sisään eli tuotanto demohan tää on... sama juttu noissa kahdessa alemmassa biisissä. Olin aikamoisessa oksennustaudissa kun noita rumpuja paukuttelin hihhih..biisien välissä vähän oksentelua ja silleen..

5.10-7.10 olisi tarkoitus nauhoittaa ainakin jotkut noista sivuilla olevista biiseistä ihan OIKEASTI eli oikea studio, tuottaja ja kaikki! saas nähdä mitä tulee. Julkaisu tulisi olemaan ensivuoden alussa jos kaikki menee hyvin:)

ja ennen sitä tietysti pitäisi demottaa 3 vieläkin uudempaa rallia. Jos tulee hyvää, ni voisin pistää niitä tännekin kuunteluun..

kuulemisiin!!

-zily-
0   +1 +2
 
10
marianvalinta 18.09.2005
Tää on hienoa. Kun on tunnetta mukana ja laulajan ääni toimii. Huono laulaja kun tahtoo usein pilata muuten kehityskelpoiset ja hyvätkin biisit ja bändit. Ehkä hieman yllätyksetön, mutta mikäpä Morrisseyn tai Genen biisi ei olisi. Niihin voisin tätä myös verrata, vaikka niitä ei listastanne löydy. Mainiota SUOMALAISTA brittipoppia kertakaikkiaan!
0   +1 +2
 
9
farah 16.09.2005
Todella hieno biisi, toimiva, valmis, kaunis jne. Tosin muakin häiritsee vähän jokin pieni yllätyksettömyys. Silti rakastan. Ysi.
0   +1 +2
 
9
Atalja 15.09.2005
Kyl tää toimii, ihan niinku esikuvansa........?
0   +1 +2
 
9
SoulDump 14.09.2005
Aivan radio valmista stuffia, hyvät melodiat ja biisin rakenne todella toimivan hyvä. Biisistä kuulee kyllä että aikaa ja vaivaa on käytetty biisin hiomiseen ja parantamiseen.. Ainoo mitä pikkusen särähti korvaan niin rakenteen sellanen
turvallisuus, ei missään nimessä huonokaan asia mutta tulipa vaan mieleen kun itse vaan tykkään kokeilla erillaisia vaihtoehtoja.. Ysi napsuu heti..
Ei kun liput korkeella ja rinta rottingilla eteenpäin.
0   +1 +2