No Clouds 2005 (Original Mix)

Acrobite

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
-Kimi- 03.02.2007
Pakko sanoa että kun näin pidemmän ajan jälkeen uudelleen tämän kuulin, niin kuulosti vielä paremmalta kuin ennen. Siksi oli pakko korjata tuo aikaisemmin annettu nro 9 kympillä. Perustelut ovat muuten suunnilleen samat ja löytyvät tuolta listasta...
0   +1 +2
 
9
KAMUI 17.10.2006
Tää on kyl hyvä kipale. Melodiat on loistavat ja kaikki soundit kohdallaan. Perus kiksutustahan tää on mut :). Laulajan ääni on ihan hyvä. Rumpuja vois vähä hioa mut, ei tässäkään mitään vikaa oo.
~9
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 15.06.2006
muuten toimiva kipale..mut toi laulajan ääni ei sovi tai kuulosta mukavalta..
(mun mielipide) mut asiaa..tää toimii :D
0   +1 +2
 
9
Ressi 30.05.2006
Melodia on kirkas ja mukaansa ottava. Kesäinen. Vokaaleista täytyy sanoa se, että laulanta on aika jähmeää(onkohan ollut tarkoitus) aksentti on aika pohjoismaalainen. Tekniikkapuolta en osaa arvioida, mutta omalla sävelkorvalla ei pahemmin sieltä löydy moitittavaa. Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa tekele. Kiitän.
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 16.05.2006
Onhan tämä jo täälä ollutkin, nyt vasta kerkiän kommentoimaan.

Ihan mukavan kuuloinen biisi kokonaisuudessaan... Miinuspuolena mielestäni laulu, joka ei jostain syystä oikein ole niin luontevaa, ääni on hyvä, mutta laulutapa ei natsaa.

Sitten aika erikoinen juttu, että basso on todella lujalla, mutta kick ei ainakaan minun popeilla erottunut juuri ollenkaan, varmaankin tahallaan hiljaisella. :)

Melodia on ihan peruskaunista ja muutenkin soundimaailma on hyvässä kuosissa! Ihan kelpo biisi näin kesän lähellä!
0   +1 +2
 
9
Lady Duvert 14.05.2006
Upean kuuloista
0   +1 +2
 
10
Maskeli 22.03.2006
Voi vitsi tää on kyllä hyvä biisi :) Melodia on aivan mahtava. Pakko antaa kyllä 10 :D
0   +1 +2
 
9
Hasba 18.03.2006
Kyllä tätä on mukava kuunnella, mahtavasti tarttuu päähän tämmöinen raikas biisi.
0   +1 +2
 
^MaiGe^ 05.02.2006
Kipale alkaa jämäkästi ja alku on hyvä. Rokkottaisin hieman noista vokaaleista. Loppua kohti jää jotenki vähän paikoilleen.
0   +1 +2
 
8
rodeo 03.02.2006
Protishin sanoja lainaten ni miinusta tulee tosta vocaalien laiskuudesta ja kun lausuminenkaan ei ole oikein luontevaa... Mäkisen Tommiko se on ollut opettajana ;) "tö reis vos bat pat kar vos kut"...
No joo mitäs minä mitää sanomaa ku ite pitäs viel osata laulaa ku englannin lausumine on jo aika hyvin hallussa... mut mitä niistä tulee sit samaa aikaa... sais keksii sanoja noihi omii biiseihi ni vois koittaa mut ei niitä oo jaksannu väsäillä...vaik ei se hankalaa oo jos noita sanoja kattoo tossa;) -->
mut hyvä biisi, ainut miinus oli se laulu... 8+
0   +1 +2
 
8
protec 03.02.2006
Tämähän on aika reipasta menoa :) Hieman toi bassolinja otti korvaan, se on ehkä hieman kumiseva tai liian voimakkaalla...se kaipaisi pientä säätöä. Mut ihan hyvä biisi muuten. Ei ole pilviä päässä... :)
0   +1 +2
 
9
Jaycob 21.01.2006
Piti downloadata että lähti käyntiin (oman netin vika) :)
Hyvin alkaa basso on oikein trancemainen, ja siksi myös pidän siitä.
Laulu oli ihan hyvää, paitsi en pitänyt kunnolla laulumelodiasta mutta oli sekin ihan o.k.
Hyvä kun tulee jotain muutosta ja varmaa kohta tämän päälle voksutkin.
Nyt laulu kuulostaa jo paremmalta (ilmeisesti toinen säkeistö?).
Soundit ovat ihan kohdallaan.
Mukavaa laulantaa taas, ja sitten menoksi, arvasin.
Ehkä tämä kappale menee liian eurodance/trance kaavan mukaan, mutta se on myöskin osittain hyvä asia.
Jees meininki.
0   +1 +2
 
9
Lady Duvert 16.01.2006
Hyvältä kuulostaa...
0   +1 +2
 
8
Noison 16.01.2006
Tämä oli aika perus Eurotrancea mukavilla melodioilla. :) Hyvin sanoitettu ja laulu äänikään ei ole paha. Tälle kuitenkin 8, koska jotain vielä jäi uupumaan.
0   +1 +2
 
9
Nectino 15.01.2006
Oikein makoisaa Eurotrancea kauniilla melodioilla ja kauniilla laululla korostettuna. Biisin bassopuoli on aika jytäkkä, etenkin bassosoitin. Soundit ovat pehmoiset, eikä juurikaan pistä korvaan millään tavoin. Biisi on hieno taitavien melodioiden ja taitavan laulun ansiosta. Pituus on oikein sopiva, eikä biisiin kerkeä oikein edes kyllästyä. Miksaus toimii ja soundi on aivan balanssissa. Hieno tekele, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
9
Redfox 07.12.2005
Niin hyvältähän tuo kovin kuulosta, vaikken olekkaan genren syvin asiantuntija. Vokaalit on musta tosi jees ja melko kepeähköt synat on kivoja fiilistellä. Rummut on miksattu varsin oivasti ja sampletkin ovat sujuvia. Erittäinkin pätevä kokonaisuus, joskin olisin kaivannut jonkin erillisenkin lauluosuuden.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 02.12.2005
Alun gate-tyyppinen soundi on minun makuuni liian kuiva, jonkinlaista kaikua säätäisin todennäköisesti itse vastaavaan soundiin. Basari on melko munakas, mutta liian leveä. Sen kanssa maistuisi ripaus napakkuutta. Snarerollit ovat melko perinteisiä ja varsinkin tuo nopeampi on hieman jotenkin suttuisen kuuloinen. Melodialtaan melko perustason tuuttailua, mutta ei myöskään mikään huono sävellys. Vokalistin ääni on oikein hyvä, mutta rytmitys tai jokin vastaava seikka ei toimi ihan kympillä.

Kappaleen kesto on ehkä jopa minuutin liian pitkä näillä soundeilla; mukaan olisi toivonut pidempiä nostatuksia, erikoisia breikkejä tai jotakin muuta höystemateriaalia. Miksauksellisesti kappale toimii ihan hyvin tuota basaria lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
9
NO7SER 02.12.2005
Mistäs noin hyvä äänisen laulajan olet löytäny :) hyvää settiä, ei jääny oikee moitittavaa :)
0   +1 +2
 
9
Mike H 08.11.2005
Jeh, tuo basari olisi saanut olla kyllä hieman tehokkaampi ehkä, vähän tuommoinen lätty nyt. Ja sitten tuo bassolinja on ehkä hiukan liian lujalla, puskee aika lujaa tuossa. Vokaaleissa ei mitään valittamista mutta eipä nuo loppupeleissä niin kummallisetkaan ole. Jotenkin tosiaan olisi saanut olla enemmän räväkkyyttä niissä kyllä. JP liidi on ihan jees, ei ihan tommonen ole niin mun mieleen niin kuin varsin hyvin tiedätkin sen. ;) Melodia on varmasti parhaita Morning:n ohella, joskus tuota itsekkin soittelen etten edes huomaa. Rummuissa nyt ei mitään muuta kun tuo basari, muuten hyvässä kunnossa. Tuo tiluttelu efekti on erittäin upea kyllä. Biisin miinukset ovat melkein nuo bassolinja ja basari, muuten helvetin kova setti jätkält kyl. Jeh!
0   +1 +2
 
9
rockmawasigeri 05.11.2005
mä oon ihan ACROBITEISSÄ eikä pilven häivää!mukava blondi ääni hyvässä mielessä laulajalla.tää on appelsiinimehuu se piristää mutta vähän liian pitkä.
0   +1 +2
 
10
Kari Runk 04.11.2005
Oikein maukkaasti lähti käyntiin tuolla "no clouds" vokaalilla ja naisääni oli miellyttävän kuuloinen koko biisin ajan. Melodiat olivat iskeviä ja tausta oli mukavan rauhallinen ja näin illalla kuunneltuna ainakin miellytti korvaa. Nousee kyllä omalla listallani mikserin Eurotrance biisien kärkikastiin.
Kyllä on niin kovaa tavaraa, että pitääpä oikein fanittaa.
Kokonaisuudessaan laadukas Eurotrance biisi, joka paranee joka kuuntelukerran jälkeen.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 07.10.2005
Hieno viisu. Saundi on hyvin hiottu, joten en nyt käy sen enempää artikuloimaan kuinka se basari paukkuu... :D Sävellyskin hyvä ja sahamelodiat oikein mukavia ja trancemaisia... :) Kuitenkin biisin perus-sointukuvio on vähän yksitoikkoinen... ns. epä-innostava. Mutta toimii. Ja nostatus 04:10 kohdalla ilahdutti. Tykkään nostatuksista. :)

Iso plussa muuten tulee kyllä minulta aina jos biisissä on vokaalit ja sanat... ja Theah kyllä laulaa voksut ihan hyvin, vaikka jotain pientä on havaittavissa... pikkasen väkinäiseltä tuo kuulostaa :) Enkun lausuminen on ihan jees, ainakin minä sain selvää... "I have no clouds in my mind, I really don't know why truth is so hard for me to find..." Eikö se noin mene? :)

Jaa, hm.. Ehkä olisi voitu pikkasen ottaa riskejä biisin suhteen, poiketa enempi tästä perus eurotrance-linjasta.. alkaa meinaan kyllä vähän kyllästyttämään, kun on tarpeeksi kuunnellut. Vaikka syy siihen löytyy tästä päästä, on nimittäin alkanut muut konemusiikin genret tavoittelemaan trancen paikkaa suosikkigenrenäni... ;D

Mutta mutta! Tattis kesäfiiliksien tuomisesta keskelle synkkää syksyä! :)
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 23.09.2005
Dikkasin biisistä.. annanpa arvosanan puhua puolestani..x)
0   +1 +2
 
9
AssA 23.09.2005
Näin aluksi heti pahoitteluni ku en ole aikasemmin tätä tullut kommentoimaan, vaikka kuunnellut olen kylläkin. Nyt on mies iskenyt kultasuoneen, nimittäin tämä on paras tähän astisista biiseistäsi, ainakin musta. Soundi kehittyny kovasti parempaan suuntaan toisin kuin täällä, kun en ole saanut mitään aikaiseksi. Basso potkii ja kompit naputtaa nätisti, eikä mikään pistä korvaan. Paljon on miksaukseen saatu mahtumaan eikä se puuroudu, joten mukava on kuunnella :) Vokaalibiisinä tämä toimii ja ideat hyviä, mutta kun tuo laulajan ääni ei vain yllä biisinkanssa samalle tasolle, vaan jää pahasti jalkoihin. Onhan se kuitenkin keskitasoa, mutta nyt kun biisi on parempaa kuin keskitaso, tarvitaan jotain parempaa :) Kokonaisuudessaan siis todella upea biisi vokaaleiden tomimattouudesta huolimatta. Erinomainen, ei täydellinen ;)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 22.09.2005
mnjoo, kommentoinkin tämän biisin tässä välissä.
alku on aika pirtsakka, toi arppi ja matala basso yhistelmä on kyllä just makee. vokaalit on kyllä laadukkaaT! kiva että oot saanu jonun nias vokalistin mukaan. erittäin positiivista.
joo, sitten tuo päämelodia ei iskenyt oikein täysillä tääkertaa. jotenkin tuo euromaine tunne ei iske muhun. siis eurossa on kivaa noi voksut ja vauhdikkuus, mutta jotenkii noi leadt ei aina iske. muta toteutus tähän biisiin on kyllä ihan mahtavan hyvä soundeineen.
no voksujen ja soundejen laadukkuuden kanssa menee juuri tuonne kiitettävään, miinusta tulee noista euroleadeista, mikä on vain "MAKUASIA" :) sellainen 10/8 eli se osuu juuri tuohon numeroon 9. :)
toivoisin ettäj atkossa tulee tollasii "dragonfly" tyylisiä rallatuksia mutta sun biisit ja päätös on sun ;)
0   +1 +2
 
9
Sound Industrial 21.09.2005
Hyvää paahtoa! Raikkaita ja kuulaita saundeja biisi pullollaan.
Laulajalla miellyttävä ääni ja melodia on hyvä niin voksuissa kuin synariffissä.
Rummut on mielestäni miksattu hyvin, tällaisissa biiseissä kun liian usein kuulee sitä basaria joka on vedetty ihan liian kovalle. Tässä se on sopivasti.
Muutenkin soundipolitiikka on erinomaista, tätä on mukava kuunnella.
Tehkäähän lisää...
0   +1 +2
 
9
Blaah92 20.09.2005
Mä oon kyl huono kommentoimaan, mut yritetään :) alku oli hyvä, kun toi kunnon basso ei ollu tullu vie mukaan, vaan tollane letkeempi ja korkeempi "mini" basari alus :) voxut on hyvät, mutta mun mielestä niissä ois saanu olla hitusen enemmän efektiä? ja melodia kans ihan hyvää :) soundit on kaikinpuolin hyviä, ja efektit toimivia. kick on sopivan jytky, clap sopivan iskevä ja kaikuva. basso on kyl hyvä! mut tästä biisistä tykkäsin :)
0   +1 +2
 
9
Hans1982 18.09.2005
Tiukka alkuintro, jossa pikkuhiljaa otetaan mukaan uusia elementtejä, uutta rumpukomppia ym. asiaankuuluvaa settiä. Tyttö alkaa laulaa "minulla ei ole pilviä mielessäni. En todellakaan tiedä miksi se pitäisi olla niin vaikeaa minulle löytää."*2 Siis löytää mitä??? Jää häiritsemään et mitä se tyttö etsii.
ilmeisesti tässä yritetään laittaa kuulijan mielikuvitus liikkeelle, että mitä se tyttö oikein etsii. nyt tän takia tuskin pystyn nukkuu ensi yötä, ku ei voi olla sata varma et mitä se muija etsii. Mielenkiintoista...heheh Sitten haetaan vähän happea kunnes alkaa mukavat synailut...sitten tyttö kertoo..."että näämme auringonpaisteen ja sateen...ja että elämässä on niin paljon mitä voimme saavuttaa" Eli ihan kuitenkin positiiviset fiilikset jää, että on jotain mitä odottaa elämältä. Kaikenkaikkiaan herkullista biittiä. Mut veikkaan et Jude ei siltikään oo tyytyväinen tähän. Ja on puhuttu jotain että vokaaleille pitäisi tehdä jotain, mutta mutta hyvässä suunnassa ollaan. Ja koska mä en tällasta musaa osaa tehdä, ni on parempi etten rupea turhan kriittiseksi. =)
0   +1 +2
 
8
Bemary 18.09.2005
Äijähän kehittyy! ;D Todella hyvältä kuulostaa tuo melodia, ja meininkiä on ku markkinoilla kesäpäivänä. Raikas yleisvaikutelma ja sopivasti vaihtelua, ettei todellakaan pääse tylsistyttämään tässä kuunnellessa.
Pituutta on mukavasti ja rakenne toimii nätisti. Riittää jokaiselle sekunnille käyttöä eikä tuu turhan odottava tunnelma uutta vaihetta ootellessa.
Tuo Theah-neidin lauluääni vaa ei nappaa vieläkään. Ei sille mitään voi, mut tässäki biisissä lauluääni kuulostaa jotenki ponnettomalta ja liian herkältä sopiakseen moiseen revittelyyn. Ois mielenkiintosta kuulla välillä vokalistina joku toinen, sillä se vois tehä ihmeitä näille saamillesi kommenteille. Kattelin vähän, etten oo yksin ton lauluäänimielipiteeni kaa. Muutoin kyl selkeetä kehitystä on tapahtunu - senpä vuoksi voisin vaikka lopultaki fanittaa! :p
0   +1 +2
 
9
Ungalo 16.09.2005
ainoa asia mistä voi valittaa on se, että laulu ei kuulosta luontevalta, vähän väkisin väännettyä, mutta ihan hyvä ääni ja sopii kyllä tällaiseen materiaalin, mutta tuo englanti ei ihan mun korvaani parhaalta mahdolliselta kuulostanut. Toinen asia mikä vei kuuntelunautintoa oli melodian tylsyys, olihan se iloinen, mutta puoleen väliin mennessä siihen jo kyllästyi. Muilta osin varsin onnistunut, soundeissa ei ole valittamista ja ihan nättejä efektejä löytyy ja rakenne on suhteelisen järkevä ja toimiva. Mutta joo, kyllähän tämän muutamia kertoja jaksaa kunnella läpi, joten ei tämä huono missään nimessä ole :)
0   +1 +2
 
9
Outset 14.09.2005
Noniin, ei muuta ku kesäilemään. Ihan hienosti ja menevästi lähtee koko setti käyntihin. Kyl mun mielestä miksaus on taas ihan kondiksessa, ihan siisti genrevalintakin tällä kertaa ;) Heh, ja kyllähän tää toimiikin. Laulusaundista vois tosiaan hiukan turista, siel on taaskin jotain tommosta pientä "kolkkoutta" ja "muovista kuhinaa", ja jotenkin ne voksut tulee liian kaukaata tai jotain... sais olla pistävämmät tahi jotain, ei oikeen nyt osaa selittää, mutta silti. S-kirjaimet suhahtaa ikävältä taajuudelta, korostuu liikaa, mutta muuten kyl laulut on taas hyväs kondikses. :) Ei siin mittää, hyvää settiä, ei oikeen osaa avautua tämän enempiä, eikä kyllä ole pahemmin tarviskaan. No ehkä tuo tosi kirkas closed hat on vähän turhankin kirkas ja erottuva... Oih, tossa 3:31 on sit muuten tosi magee kaksiääninen meininki, siitä ois voinu viel saada "massiivisemman" ja hurjemman jollain tapaa, venyttämällä sitä kohtaa ja siitä sitten nostattamalla meiningit pilviin tai jopa aurinkoon asti. :)

Asiallinen, laadukas ja pirtsakka biisi iloisella meiningillä!
0   +1 +2
 
mystran 13.09.2005
Yritin sitten kirjoittaa pitkän kommentin, kunnes rävelsin, ja menetin koko kommentin. No kuitenkin, yritetäänpä muistaa mitä noin suurinpiirtein olin sanomassa.

Yleisvaikutelma on ihan positiivinen mutta vähän kylmä.

Laulu on jotenkin vähän ohut, ja hiukan kaukana, ja hiukan kapea. Lisäisin siis chorusta, vetäisin sille kokonaan oman kaiun (juu tiedän ettei niin saa tehdä mutta tekisin silti) ja sit equttaisin siitä 1-3kHz muovitaajuuksia pois, ja ehkä yläpäätä muutenkin. Laulajalle ohjeistaisin myös että yrittäisi lisää jatkuvuutta lauluun, nyt kun se on vähän turhan rytminen muutekin niin kovin rytmisessä biisissä. Ei tuo laulu ihan tarkasti nuotissa pysy, mistä joku jo mainitsi (vähän alla lähinnä) muttei se minusta ole sinällään häiritsevää, eikä edes niin suurta ettei tuon verran voisi heittää tahallaankin.

Sit mä en pidä tosta synstringistä tai mikä toi on joka alkaa laulun kanssa yhtä aikaa, en sitten yhtään. Siihen pitäis ehdottomasti saada lämpöä ja vaihtelevuutta. Lisäisin taajuuteen ja amplitudiin molempiin varmaan vähän (pinkkiä?) noisea ihan analogisoundin aikaansaamiseksi, ja sit vähän jotain LFO:ta ehkä pannaukseen, ehkä taajuuteen, ehkä volumeen (tai kaikkiin) pienen huojunnan aikaansaamiseksi. Vaikea sanoa mikä kuulostaisi hyvältä, mut nyt se on tylsä ja erottuu korviin biisin selvästi staattisimpana elementtinä. Sit kyseisellä synalla on viel se ongelma, että sen envelopen attack kuulosta hetkittäin liian nopealta, mut silti soitin hetkittäin tuntuu laahaavan. Ratkaisuna ehdottaisin että pitkä attack ja release, ja sit soittamalla ennakkoa nuoteille niin että ne kuulostaa vaihtuvan oikeisiin aikoihin.

Muillekin synille vois osalle lisää jotain chorusta tai delay-efektejä tai muuta, mut sit voi olla että menee jo vähän makuasioihin..

Osa noista synista menee vähän päällekäin niin että ne puuroutuu hiukkasen. Alapäästä tykkään periaateessa, yläpäästä voisin ottaa vähän pois loivasti jostain 10kHz ylöspäin. Kaiusta olen eri mieltä, ja käyttäisin ehkä jotain agressiivisempaa, lyhyempää stereoröppöä ainakin osalle kamasta, nykyinen kun on vähän "kirkko" ja puurouttaa jotenkin turhaan. Ehkä myös vähentäisin sitä vähän. Kaiun feedbackistä myös yläpäätä pois jos vain mahdollista, nyt nuo jotkut nostatukset puurouttaa diskantin ihan kohinaksi. Ja muutakin kun laulua saa mun puolesta leikata sieltä muovisektorilta hiukkasen.

Mainitaan vielä että tuon nostatusrumpuefektin (tai mikä lienee) pannauksen tekisin uudelleen kun se on hassu kun se alkaa keskeltä, tuntuu menevän vasemmalle, ja palaa keskelle. Toimisi ehkä paremmin jos se kävisi myös oikealla jossain välissä. Nyt se on jotenkin toispuoleisen tuntuinen.

Mut ihan mukava biisi, ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
9
Nectino 13.09.2005
Hieno biisi. Tempo käy juuri sopivasti tähän biisiin. Laulut ovat raikkaat. Kikki on juuri mukavan jytkeä, ei liian bassokas, vaan juuri sopiva. Leadit on todella hyvät omissa melodioissaan ja effecteissään. Ehkä olisin kaivannut jotain pienen pientä melodiakikkailua. Lauluääni on tutuhko ja hyvä. Masterointi- ja miksauspuoli toimivat ja biisi on kokonaisuudessaan onnistunut.
0   +1 +2
 
10
-Kimi- 12.09.2005
Mahtava biisi. Noi saundit on mielettömän upeat ja melodiakin on tarttuva, jota vielä muhkea basso korostaa mukavasti. Laulajan ääni on hyvä ja sopii biisiin, mut ehkä lausumisessa on hieman sitä Suomalaisuutta... Ei auta kuin faniutua, kun tuntuvat nuo muutkin olevan samaa tasoa:)
0   +1 +2
 
9
Protush 12.09.2005
Jees hienosti starttaa! rummut ovat mukavan energiset hatseineen päivineen. Heti alussa täytyy todeta ikävä miinus laulusta.. Se on hieman laiskan kuuloista ja taitaa heittää vähän nuotin vierestäkin... Ei kuullostanut kovin hyvältä meikäläisen korvaan. Muuten taustat toimivat hiton hyvin! Leadit ovat aivan pro kamaa. Padit ovat ehkä vähän liian ohuita mutta toisaalta ne eivät tällaisinaan häiritse ainakaan muita taustoja. Bassline on vähän liian läski tai liian kovalla. Täytyy kyllä kehua noita upeita liidejä vielä ja biisin energistä rakennetta mikä ei todellakaan jätä kylmäksi! Biisin ainut häiritsevä tekijä oli tuo laulu joka ei mielestäni sopinut ollenkaan taustoihin.. Jokatapauksessa pirteä ja hyvänkuuloinen mutta ei liian euro biisi kuitenkin :) 8 puol
0   +1 +2
 
9
Nojustse 12.09.2005
hienon kuuloinen ja menevän kuulonen biisi.. laulajan ääni on kaunis ja sama pätee myös saundeihin :) rakenne on perusluokkaa ja melodia puoli on mukavan pirteetä ja kirkasta.. rummut on oikeessa kuosissa ja basari niiku amis perinteitä kunnioittae pitää ollakki :) biisi ei kuitenkaa tarraa ihan koko sydämmelle mut suurella osalla eli 9+ on oikee arvosana :) pikkasen enemmä tarttuvat melodiat kehiin ja mukaansa tempaava olemus biiseihis nii nii hitti pamahtaa ;)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 11.09.2005
Ei pilvee=D

Tämä voisi olla kesän hyvästely-biisi. Soundi on iloisen kirkasta. Bassolinja on erittäin onnistuneen kuuloinen. Kaksi linjaa soivat hyvin yhdessä. Biisin lämpöiset padit ovat ehkä biisin parasta antia. Jotenkin tuntuu että efektejä voisi olla lisää, kun en mahda omalle fetissille mitään=) (joku täyte tiluttelu tai efekti ei mielestäni olisi pahitteeksi) Kuitenkaan en osaa kyllä valittaa teknisestä puolesta ollenkaan.

Mukavaa kun sait tämän valmiiksi. Hyvin saatu riitasointukin pois ja vokaalit tuntuvat toimivan nyt jopa paremmin kuin ennen. Pieni pehmeys vain vaivaa soundissa, mutta tekee sen myös erittäin miellyttäväksi. Itse laulu ei ole niin täydellistä ja hiukan liian euroa omaan makuun, mutta toimii niin hyvin kun vain voi muuten toimia. Selkeät ja erottuvat elementit on tehty biisissä ja mikään ei sekoitu minkään soundin alle puuroksi.

Erinomainen, pehmeä ja lempeä kesä-biisi kylmille syys-ilmoille. Biisi jota pitää kuunnella kun meinaa ruveta liikaa synkistelemään. Piristysruiske persiiseen. 9+
0   +1 +2
 
9
jarpat 11.09.2005
Perhanan reipasta poppista mun makuun. Kenties hivenen olis voinu niistää alinta alapäätä (ei kyllä ns-10:stä kuullostanu pahalta, mutta analysaattori näytti aika reipasta botnea) ja ihan vähän sitä ylintä yläpäätäkin. Mullahan on kuulosta jo yläpää snadisti menny, mut just siks ku mä jopa kuulin sen tässä aika kovana ja kyllähän toi anaalisaattorikin sen todisti, mutta nää nyt pikkujuttuja lopulta, kun katsotaan, mitä tähän kaveri on saanu aikaan.
Onks tää nyt sit eurotrancea? Kyllä meikämanne tykkäs tästä aika paljon. Jotkut soundit mm. laulu oli vähän "kovia", mutta hyvä biisi ja oikein hyvä mieninki...
0   +1 +2
 
10
A-Trax 11.09.2005
Aaah... Vihdoinkin! :)
Erittäin ponnekkaasti alkaa kyllä ja saundeja on hiottu tiedettävästi aivan helvetisti. On kyllä työ tuottanut tulosta. Basari tykittää mut penkiltä off ja haitsukikkailut pitää ilmapiirin sopivan vaihtelevaisena. Vokaalit on mahtavat sanoja ja laulajaa myöten. Korvissa hehkuu ja karvat nousee pystyyn... :) 0:57 alkava nostattelu ja siinä välissä n. 1:09 kohdalla oleva rumpukikkailu on kyllä sitä antia joka valmistaa kylmät väreet tulevaa sahailua varten. Kyllä nousee hymy korviin tätä kuunnellessa! Sahailun tuttu ja turvallinen melodia iskee paljonpaljon komeammin uuden saundin ansiosta... Siinä sitä munaa sitten onkin. Mahtavan paksu, mutta samalla niin raikkaan kirkas. Kuulostaa todella hyvälle.
3:14 alkavassa hieman rauhallisemmassa kohdassa saa nauttia laulajan äänestä kunnolla ja sitten 3:27 alkavassa breakbeatissa tulee taas nostatuksen tunnetta ja laulussa mahtavaa venytystä. Ja jos ei jollekkin vielä ole noussut biletyksen huumaa verenkiertoon niin kyllä tossa 4:09 nostossa sitä alkaa sinne väkisin jo pääsemään... :)
Kertakaikkisesti ja kiistattomasti sekä ehdottomasti tämän miehen parasta matskua tähän asti ja toivottavasti ei jää tähän! Jos en kaikesta tässä tilittänyt (enkä niin todellakaan tehnyt) niin se on vain niitä itsestäänselvyyksiä jotka selviävät antamastani numerosta, joka ei varmaankaan tämän tekstin jälkeen voi jäädä kellekkään epäselväksi... :)
Nyt vaan sitten bailaamaan pilvettömän taivaan alle pilvettömän biisin tahdissa ja nauttimaan kesän viimeisistä hetkistä... :)
0   +1 +2
 
8
Jammin Benjammin 11.09.2005
Alun spiikki olis voinu olla pisaran pehmeempi.. hyvin tempasee mukaan. Bassossa ei ainakaan oo säästelty, mikä on hyvä. Saundit on kohillaan, miksaus on hyvin tasapainossa. Rakenne on onnistunut myös. Muuten kaiken kaikkiaan biisi on toimiva kesäkiksutus, mutta miinukset tulee Theahin välttävästä ääntämisestä, ja ehkä mun makuun liian perus melodiasta ja sen rakenteesta. Eli toimii, mutta ei niin hyvin mihin sulla olis edellytykset:).
0   +1 +2
 
10
ViZo 11.09.2005
Häh....miten on jäänyt fanittamatta näin hyvä projekti :).
Tällänen vocaltrance on kyllä meikän lempparimusaa. Biisissä oli mukavat melodiat ja vokaaleista iso plussa, laulajalla on mukavankuuloinen ääni. Kokonaisuudessaan tämä alkaa hipoa mielestäni mikserin parhaimmistoa. 10 pätkähtää :) Lisää tälläistä matskua, niin hyvä tulee!!!
Tämä kipale lähtee kyllä välittömästi soittolistalle...Kiitos Teille (kumarrus)...
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 11.09.2005
Alku kuulostaa varmaan parhaalta tähän mennessä tällä projektilla, tosin tuo jumittava linja olisi saanut jatkua enemmänkin, tuo rullaavampi basso kuulosti hieman heikommalta. Linja onkin vanha tuttu, hyvältähän tuo vieläkin kuulostaa, tosin soundi on laihanpuoleinen. Tässä melodiat ovat tuotannollisesti paremmassa kunnossa, kuitenkin se vanha Summer Breeze versio tuntuu kesäisemmältä. Vokaalit tasaisen varmat, ei herätä mitenkään sellaista ihastelua, ääni sopii biisiin. Rakenteesta ei löydä pahaa sanottavaa, toimiva pakettihan tuo on. Rummut pelaavat mukavasti, itse kuitenkin pidän vähän napsummasta basarista, mutta tuokin menee kyllä. Muuten hihat + perkussiopuoli sitten onkin ihan mallillaan. Hyvä biisi kyllä, mutta vähän tuntuu nuo string soundit jo kuluneilta ja laihoilta, leadikaan ei kovin massiivinen ollut. Kokonaisuutena voisi sanoa että perusvarma paketti, joka lukeutuu sinne keskikastiin, kuitenkin hyvillä soundeilla varustettuna.
0   +1 +2
 
9
FLUX 11.09.2005
laadukasta trance poppia; mikä jottei tämä putoa. keveyttä, rullaavuutta, laulajalla kaunis ääni. näin onnistunutta tavaraa harvoin kuulee mikserissä tässä lajityypissä, tämä piristi ja nostatti fiilareita. mainio biisi.
0   +1 +2