Katya- Damn Boy

Katya

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

-TJ- 24.10.2011
No joo, kyllä ainakin vokaalit ovat löytäneet paikkansa. Musiikki oli tällä kertaa melko laaja, jonka koin positiiviseksi asiaksi. Itämainen äänimaailma sopii varmasti tietyssä mielssä teemaan! Ei ihan minun juttu.
0   +1 +2
 
9
^-Stj-^^ 14.02.2008
biitti oli jännä mut toimiva. sujuvasti vedit tän biisin kuiteski. arvosanaks tipahtaa 9.
0   +1 +2
 
10
JuniorD 21.01.2008
Sulla on aivan mahtava ääni!Ehdottomasti 10 arvonen!!
0   +1 +2
 
8
Minn^a 20.04.2007
En tykkää kai sit täst englanninkielest. :D Hyvähän sä laulaan oot ja ääni iskee. Joko tuo kieli tai biitit kusee näis kahes, täs ja Your Only Ones. Mut eiköhä täst 8 tipu... jiia.
0   +1 +2
 
10
Katya 17.02.2007
miksauksessa on korostettu jotenkin seksikkyyt :D
hhtä jne :D 10 sille ! ironiaako ;)
0   +1 +2
 
Tanzgu 18.08.2006
Tiäksää, meillä pojilla on vähän sama ongelma, mutta päinvastoin. Koskaan kuullut? ;D
0   +1 +2
 
8
DJ Mihailov 22.01.2006
Aikamoinen biitti. Tällaista itämaista fiilistelyä tässä.
Eipä ole tullut pahemmin tämän tyyliseen biittiin törmäiltyä. Melodialtaan ihan mukavaa ja biitti on edelleen mukavan letkeää. Sanat nyt ei iskeneet minuun mutta ei tämä nyt hirveän karmeakaan ole. r'n'b musaa osaat kyllä asiallisen hyvin tehdä. Hyvät jatkot!
0   +1 +2
 
10
eibel 13.01.2006
aika kovaa kamaa..
biitti oli iha hyvä r'n'biin..
en oo paljoo kuullut r'n'biit mut voin sanoo että tää on hyvä!
ainut juttu vaa ett mist laulat ku en älyy :D
0   +1 +2
 
8
JM 09.10.2005
Laulajan taso kyllä yllätti. tosi hyvän kuuloista. Sen sijaan biitti ei oikein toimi. Aika minimalistista klikkailua tuo basari niin kaipais mukaan tuhdinmman basson, subbarilal saattaa kuuluakkin tuo matala murina, mutta jotenkin enemmän "hallitsevaksi" elementiksi sen ois voinu nostaa kuin tuonne alle humisemaan. Itämaistyyliset melodiat iskee minnuun aina, hyvä..=)
Biitistä ois kyllä voinu ottaa musiikillisesti enemmän irti. laulu on kaunista kuunneltavaa.
Laulu ysi, biitti seiska.
0   +1 +2
 
PatriOotti 06.10.2005
kiinnostaako featti? (:
0   +1 +2
 
9
LoCa 01.10.2005
Hauska biitti, sulla on kaunis ääni as always =)
0   +1 +2
 
8
Cira91 29.09.2005
Muuten hyvä mutta, sanoista ei saa selvää! Artikulaatiota paremmaks nii annan 10!!!
0   +1 +2
 
10
T-West 22.09.2005
ööö..meikä sekoilee...anteeksi...sekosin näis kommentti listois...sulle piti kirjotella näin.."tausta kuulostaa aika kovalta,mut jotenkin sun ääneen hiukan liian brutaali,tai miten sen nyt sanois...jotenkin tuntu sun herkkä,pehmee ja kaunis ääni hukkuisi tohon biitin sisään ja se ei pääse jotenki vapaana tulemaan...mun mielestä äänenkäyttö on ihan s.......an loistavaa,sopii mun makuun...ja toi sun ääni on kyl kultaa korville...miksaus on kyllä hyvää jälkee,mutta ääntä olis voinu nostaa hiukan...ei mitään muuta siitä...mut yhteenvetona...LOISTAVA BIISI!!KEEP GOING!!!YOU`re star,when i heard you,when you do music straight to your heart and do music all the people in this world"
0   +1 +2
 
10
T-West 22.09.2005
jumalauti!!!aika jäätävää tekoo!!!sai meikän ainakin fiiliksiin!:)huh huh...laulu uiui...ja räbät toimii molemmat yhteen ku kesä ja aurinko!!ja kaikki turha on kyl jätetty pois...ja miksaukset on mun mielestä onnistuneet...mitäs viel...oon myyty!!!
0   +1 +2
 
7
Neppimise 20.09.2005
Biitti jää aika ohueksi ja mitäänsanomattomaksi. Basaari on tosiaan irrallinen kuten joku tuossa jo aiemminkin totesi. Laulupuoli on suht hyvin hanskassa, vaikka tyyli ei minulle ainakaan kolahtanut. Ei herätä mitään erikoista mutta ihan hyvin tehty kipale.
0   +1 +2
 
Soulhouse 18.09.2005
Mun mielestä Katya oot yhä paremmin löytämässä sitä omaa saundia ja linjaa... se alkaa selkeesti hioutumaan jo. Jos se tyyli mitä tykkäät tehä ja tulee luonnostaan on tota uuh aah, tosi eläytyvää, mun korviin äkkiseltään vähän Ashanti:maista ainakin osin, niin ehdottasin että pidä siitä ehdottamasti vaan kiinni. Ei se tarkota että joka biisi ois sitten tyyliin "panettaa" ... Tässä oon kyllä vähän eri mieltä Annin kanssa, mutta ei se mitään. Mielipiteitä on yhtä paljon kun... noh.

Mut juttu on kyl niin, että erottumista tulee niille tosi pop/hiphop/soul-artisteille siitä kun on joku oma ominaispiirre... ehkä sellanen jota moni ei helposti pystykään matkimaan, kun sen kehittää pitemmälle, ehkä joku sellanen jolle aluks vaikka muut naureskelis tai morkkaisi, mutta josta sitten tulee just se jolla erottuu eniten edukseen. Kuvittelee vaikka kuinka "erikoisen kamalalta" saattoi joku Shakirankin kiekulaulu kuulostaa siinä vaiheessa kun neiti oli vasta harjottamassa tyyliään. Sai varmaan muutamankin kommentin siitä! ;) (Niin eikä siitä tietenkään kaikki ollenkaan nykyäänkään tykkää..., mutta jos on joku vahva juttu jolla jakaa mielipiteitä paljon puoleen ja toiseen, se on yleensä yks niistä avaimista menestyä artistina.) Yks menestynyt ähkijä Toni Braxtonkin vaikka...

Keep it on girl! Kehitystä kuuluu, tää oli hyvän kuulosta! Kunnon pro-tuottajat saisi näillä laululahjoilla todella kovanluokan ja valmiin kaupallista juttua jo suht helpostikin. Jotenkin pidän tässä laulujen tuotannosta vielä asteen enemmän kuin taustasta, vaikka sekin on kyllä tyylikäs ja selvästi ajatuksella ja tyylillä tehty. Viimesin kaupallinen polish kokonaisuudesta tietysti puuttuu. Tausta esim. latteasaundinen ja laulusaundi esim. vähän tunkkainen ja siihen voitaisiin laittaa kilometrejä eteenpäin ehtovaa parannusta helpostikin... mutta tää oli kyllä lupaava pätkä.
0   +1 +2
 
4
StAr 15.09.2005
Mun mielestä täs ei oo vaan yksinkertasesti mitään järkee.
Uuh aah ja samaa jankkausta. Ei oo mun juttu.
0   +1 +2
 
Nika. 14.09.2005
Biitti on toimiva, mutta tällä kertaa lauluosuudet jäävät pahasti alle taustojen tason. Biitin veikeä melodia olisi kaivannut rinnalleen jotain rytmikkäämpää ja tyttömäisempää laulua. Lisäksi musta ihan kuin tuntuisi siltä, että olisit Katya "tehnyt tän biisin ennenkin".
Olisin mielelläni kuullut tässä kyseisessä biisissä vaikutteita tyyliin Gwen Stefani tai Black Eyed Peas, sillä tiedän kyllä, että susta vois saada Stefanin kaltaisen ikonin, jos vain uskaltaisit lähteä rohkeasti hakemaan uusia linjoja. Tällä hetkellä tunnut junnaavasi pahasti tämän yhden teeman ympärillä. Kaikkia meitä panettaa ja seksi maistuisi, mutta kyllä sitä voi välistä vähän muustakin puhua. Tee seuraava biisi vaikka shoppailusta. Tai Paris Hiltonin koirasta.
Pointti on joka tapauksessa se, että pelkällä huokailulla a voihkimisella et tule pääsemään sinne, minne sulla oikeasti olisi mahdollisuuksia.
0   +1 +2
 
8
Sekendeden 12.09.2005
WTF?!?! Kuuluksä 23:seen? voi onnea neiti! :F varmaan vitun hieno ryhmä,hahahaha..joo mut tää biisi on hyvä mut toi juttu minkä näin 23:n sivuilla oli naurettava!
0   +1 +2
 
9
Jadyley 10.09.2005
haa. hauska biisi kyllä. katya laulaa aina niin eläytyen...on hienoa, että joku uskaltaa heittäytyä noin intiimiksi tunnelmoijaksi täällä mikserissä. Tytöllä on selkeä oma linja ja persoonallinen osallistuminen ja massasta erottuva ääni.
0   +1 +2
 
10
Katya 08.09.2005
btw. Tää on vanha kolsin tuotanto. :) uudempaa kolsia kuulee varmaa jatkossa munki biiseis.
0   +1 +2
 
10
Zeba 08.09.2005
Tää biitti on jotenki kunnolla sopiva rnb biitti :), ja sun laulut sopi sopivasti tähän. Miksaukset on hyvät tässä ja rytmi on hyvät, ja biitti on siis hyvä ja hyvät miksaukset siinä. :) 10
0   +1 +2
 
7
Glauca 08.09.2005
Mun mielestä kyllä tää englanti toimii jotenkin paremmin kuin suomi.. mitä nyt oon sun biisejä kuunnellut.. JOS turha äheltäminen ja anteeksi nyt vaan- honottaminen jätetään pois. Tälläistä huokailua on nähty jo monet kerrat, eikä se säväytä juuri ollenkaan... päin vastoin. Tulee tunne, että on liikaa yritetty kopioida jenkkimeininkiä, vaikka laulat kauniisti. Hiomaton dimanddi. Biittikin oli hauska, sopi jotenkin todella hyvin tähän iskuun... ja kuitenkin linjasta poikkeava.
0   +1 +2
 
9
Vibiz 07.09.2005
biitis jotenki hämärä meininki.., en tykkää yhtään tosta basarista, jotenki kuiva... Sanat aika jees, laulettu sun perinteisen kivalla tyylillä.. miksaukset on jees, joitaki pienii kohtii lukuunottamatta.. Kokonaisuutena tosi kiva biisi, mut tää ois kaivannu vaan vähän iskevämpää kertsii tai jotain mikä ois jättäny tästä biisistä enemmän käteen... mut rauhaa....;) -vbz-
0   +1 +2
 
10
Tuomo. 07.09.2005
I like this! Tää on hyvä! meses tän jo kehuinki,biitti ja sanat,aah! :D
0   +1 +2
 
7
GeniJezz 28.10.2005
oho..en oo suomes/mikserissä tälläst r'n'b:tä' kuullu...
Kiva tääki...Mut joku tässä kyl mättää toisinku Dead Alreadyssä
0   +1 +2