Acrobite - Yellow Circle (Axolus Remix)

Axoldies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Stocco 03.11.2005
Onnistunutta taas. Ei vaan minun mieleen. Jotenkin ponnetonta menoa kaikinpuolin. Hyvin chilliä sinänsä, että ihan jees jos silleen ottaa. Ihan hyvinhän tuo Theah laulaa. Sopii tunnelmaan.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 31.08.2005
Alussa mukavan deeppi tunnelma, vokaalit parantavat sitä. Rytmipuoli on hallussa, basariin on saatu mukava EQ ja teho. Muutenkin rummut toimivat hyvin yhteen muiden soundien kanssa. Clap läimähtää kivasti. Melodioissa kivoja ratkaisuja, esim. viulusoundi. Yleisesti ottaen melodiat pelaavat enemmän tunnelmansa puolesta kuin energisyyden. Soundit kokonaisuutena hallussa. Hyviä efektejä on myös saatu mukaan, mitä löytää sieltä täältä. Rakenne toimii. Jeps, mukavan tunnelmallinen biisi, joka ei ehkä kuitenkaan ole niin koukuttava vaikka alku lupaili ihan hyvää. Tunnelmasta, soundeista ja yleisfiiliksestä sopiva numero. 8+
0   +1 +2
 
9
Caamos 31.08.2005
Toi alku ei oikeen potki.. jotenkin alussa toi laulu nousee mun korvaan esiin liian pinnassa olevana. Parantuu selkeästi 1.30 kohdalla kun noita pädejä ja sweeppejä alkaa nousta esiin.. Kehuttakoon noita vokaaleita, nehän on erittäin hienot nyt toisella kuuntelukerralla! Ihan nätti saundi tässä biisissä ainakin duunin purkeista kuunneltuna..Pituutta tästä puuttuu "vaan joku 5 minsaa" :) Keep going mate!
0   +1 +2
 
Aurisgale 30.08.2005
Biisi alkaa vaimeasti ja hiukan liian tasaisesti. 2 minuutin tiennoilla taas tulee todella hieno nostatus. Biisin tyyli on varsin omaperäistä linjaltaan, joka on varsin hyvä juttu. Vokaalit kaipaisi välillä lievää efektointia tai sitten sitä tunnetta pitäisi olla enemmän mukana. Erinomaisesti kasattu biisi, varsinkin jos vokaaleista on tullut aloitettua. Loppuosio jätti todella hyvän maun. Hiukan lyhyt biisi, mutta kuunteleehan tämän kyllä mielellään useampaan otteeseenkin. Hienoa työtä.
0   +1 +2
 
9
Fröideiro 27.08.2005
marsu biisi... en tykänny.... tämmönen ei oikeen kolise... se joku lausu sanat vähän hassusti.. muutensk hyvä biisi....
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 27.08.2005
Eurodancea muistuttavaa kamaa.Tyttönen olisi voinut laittaa enemmän sielua mukaan lauluun.Mutta biisin pohjat lähtevät lentoon kauniisti, ja muutenkin ihan promeiningillä liikutaan.Skarppausta ja seksiä lisää vokaaleihin,niin johan lähtee.
0   +1 +2