Fading Dream

Speed Freek

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Di-VISION 30.09.2006
Tässä biisissä on sellasta omanlaista asennetta, kunnon paukuttelua! Noi biititkin on sulla kyllä just sellasia, jotka erottuu sun eduksesi jokaisesta kappaleestasi.

Ai että... :-)
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 01.01.2006
hmmm... kyllä kannatti kuunnella loppuun asti koko teos ja vielä muutama kerta putkeen lisää :]..että pääsisi todella biisin sisään... sanotaan näin että jotenkin kuullosti karkeammalta kuin muut biisisi mutta silti aivan pro tasoa (: nja sitten alkaa tutut mielettömän haikeet percussiot jotka iskee aina meikäläiseen tietyllä tunne tasolla ja saa valtaan mielikuvituksen tunne vyöhykkeet.... jos diggaa blank & jonesia niin diggaa aika 100% varmuudeilla teikäläisen jokaisesta tekeleestä.. niissä on masterointi kohdillaan.. jne.. saundi puoli aivan ammattitasoa jopa :) saa nähdä milloinka rupeat väsäämää ihan tuota kaupallista tavaraa... näitä kuuntelee aina mielellään kun haluaa haikailla ja elää mielikuvituksen tasolla :)erittäin pro tasoa jälleen kerran..pituus oli kohdallaan vaikka omasta mielestäsi venähti..mutta kyllä se siitä lähti hyvin käyntiin... voipi johtua että tottunu kuuntelemaan näin pitkiä teoksia =) mutta silti näissä jokaisissa biiseissä mitä ilmestyy maailmalla on parantamisen varaa ja kilpailu mielessä jätän tuon ysin tuohon ;)... ja eikun innokkaana odottomaan uutta biisiä sulta.... keep going dude.. ja uudet vuodet sinne :)
0   +1 +2
 
Pagan 09.09.2005
Tulin mieleen tuosta suvannosta mieleen Last Ninja 2 tms. amiga-ajoilta. Ihan kelpo tavaraa, oli vähän kuitenkin sellainen sekalainen paketti tällä kertaa, vähän humppa meininkiä ja ajoa ja humppaa ja muuta pumppaa. =)
0   +1 +2
 
9
-Juha- 04.09.2005
Biisi lähtee hyvällä kikillä ja basson nytkytyksellä liikkeelle. Rumpupuoli toimii hyvin... ehkä tuo kolina on aluksi hieman kolkko, mutta kun tulee lisää ääniä mukaan niin kolina sopii hyvin joukkoon. Luontoefekti toimii hyvin, samoin breakbeat. Kuoropadit ovat vähän töksähtävät, mutta menevät mukana. Soundit yleisesti ottaen ovat hyviä, kuten myös melodia. Tykkään kuitenkin muutamista biiseistäsi enemmän. Tosin ei tämä mikään huono tekele ole. Kiitettävän arvoinen suoritus.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 29.08.2005
Bassolinja iskee alussa kuin 1000 volttia ja muutenkin kaikki toimii yhteen. Perkussiot miellyttävät myös korvaa. Rumpuosasto kokonaisuutena varmaa laatua, basariin olisin pistänyt enemmän tehoa kuitenkin. Clap läimähtää hyvin ja perkussiopuoli on kunnossa kuin myös hihatit. Taukokohtaan hyvää tunnelmointia, ehkä tuo kuorosoundi ei kuitenkaan ole niin hyvä kuin voisi, hieman jää kuivaksi tuo taukokohta kuitenkin. Plussaa silti luontoefektistä. Melodiat ihan hyvät, mutta pääleadi ei kyllä jaksa innostaa tällä kertaa yhtään, tuhdimpi soundi tietty olisi voinut ajaa asian mutta nyt ei liiku tunteet mihinkään suuntaan. Soundipuoli kokonaisuutena ihan jeppiskamaa, kuitenkin niitä soundeja olisi voinut parantaa hiukan joka kohdasta lukuunottamatta bassoa joka on selkeästi iskevin osa biisiä yhdessä perkussioiden kanssa. Rakenne tosiaan on vähän liikaa venähtänyt, olisi mennyt hyvin myös yhdellä kertsillä. Hyvin kuitenkin tuotu mukaan uutta soundia toiseen taukokohtaan ja kertsiin. Loppujen lopuksi aika tasainen biisi, josta ei pahemmin mitään jää käteen, paitsi tietysti bassolinja ja perkussiot. Pystyt kyllä parempaankin, uskon näin. Ei niin kova tällä kertaa, mutta kuunneltava kuitenkin. 8+
0   +1 +2
 
9
Kare_ 27.08.2005
Pitäisi malttaa kuunnella loppuun ennenkuin kommentoi :D Tuossa 7min kohdalla vasta räjähtikin. Nyt se alkoi löytyä mitä todella kaipasikin. Jalat pomppii maassa ja melodiat jyllää päässä melkein räjähdyspisteessä. Hauska lopetus, oikein toimiva.
0   +1 +2
 
9
Kare_ 27.08.2005
Alusta ajattelin että täytyykö tällä kertaa Speed Freekiin pettyä kun niin kauan on uutta biisiä odotellut. :D Mutta tuossa alussa kun rummut poistuivat ja melodia alkoi paukuttaa ja tuossa 3:40 -paikkeilla vielä rummut päälle niin kylmät väreet on varma asia tässä vaiheessa. Ei ehkä sitä parasta SF:ää, mutta ei täysin pettymys. Tuttu saundikin on säilynyt.
0   +1 +2
 
9
FinnRaver 26.08.2005
Sitä tuttua ja turvallista Speed Freekiä tämä on, vaikka lku antoi odottaa jotain muuta : ) Vaikka biisi on vähän venähtänyt pitkähköksi, on se silti hyvän kuuloinen, sillä vaihtelua löytyy sen verran paljon. Jotain Daruden tapaista täs on, mut Speed Freekin oma käden jälki näkyy kuitenkin vahvasti. Tätä jaksaa kuunnella... ysin arvoinen kappale! Kiitos
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 25.08.2005
Jykevä startti. Ekalla kuuntelulla synkeä "hanuri-saha" ei kuulosta niin hyvältä... ehkä hiukan liian 90-lukumainen soundi on parissa kohtaa. Eikä vaihdot ole niin sujuvan kuuloisia, kuin mitä sinulta on yleensä tottunut kuulemaan. Suvannon linjat ovat kauniita, mut hiukan elottomia... olisi mukavaa kuullaa hiukan äänen nousuja ja laskuja. Nyt pieni tasaisuus vaivaa siellä.

Biisin edetessä soundit alkavat saada otetta. Breikki on pirteä ja melko omaperäisen kuuloinen. Bassolinjassa ja kickissä on potkua, eikä percussio-puoltakaan voi moittia ollenkaan. Synkeämpi "hanuri-melodia" ei miellytä oikein linjallaan. Paksummat sahaukset kuulostavat sen sijaan paljon paremmilta.

Loppupuoli on taas todella varmaa Speed Freekkiä... melodiat kuulostavat reilusti paremmilta, kun squaret antavat lisää tehoa. Ei parasta sinua, mutta silti oikein hienoa trancea jälleen. Masterointi on kieltämättä todella pro. Pituus on biisissä mielestäni kohdillaan.
0   +1 +2
 
9
Lemon Voice 23.08.2005
toivottavasti teet lyhemmänkin version tästä. Mahtavat breakbeat kohdat. melodia olisi saanut ylättää paremmin. masteroinnista 10 piisistä 9-
0   +1 +2
 
10
Radio24h 23.08.2005
Vihdoinkin :) Kyllä on odotettu Speed Freekin uutta tuotosta... Ja erittäin toimiva kokonaisuus. Perusmelodia erinomainen mutta biisi on hienosti hajautettu kahteen osioon kuitenkin pitää erinomaisen linjauksen. Soundin tunnistaa heti eli artistin oma tyyli pitää josta ei pidä poiketa kovinkaan radikaalisti :) Rummut kaikkineen aivan loistovireessä.
Äänien sovittaminen on onnistunut ja biisi pitää jossain määrin jotain mukavan mahtipontista showta yllä...

Tuotanto hoidettu ammattimaisesti. Miksaus&masterointi...rok !
Oikeastaan tuo biisin pituus on ihan sopiva tällaiseen "isoon" ääni showhun ;)

Hienoa, aivan upeaa työtä... no pitkä tauko / odotus palkittiin. THNX :)
0   +1 +2
 
DjLime 23.08.2005
Ei kyllä tämä oikeen kolise. Soundit on kokonaisuudessaan normaalia heikompaa tasoa. Synissa on jotenkin presenttimäinen soundi ja tuo taustalla oleva rumpukolina on jotenkin ontto ja puuduttava pidemmän päälle. Melodia osastokin sahaa melkopaljon paikallaan. Hieno päämelodia tässä kyllä on, mutta saisi vähän enemmän säväyttää. Voimakkaammalla tavalla nousta esiin.. useamman soundin voimin tai vastaavaa. Eniten tässä biisissä kyllä iski tuo kahteen kertaan tullut breikkivaihe. Vähän enemmän kun tätä tiivistäisi ja soundeja viilailisi, niin tästä voisi tulla erittäin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Protush 23.08.2005
Hienoa hienoa! Uutta matskua täältä pitkästä aikaa :) Aloitus on vallan loistavan kuuloinen eikä jätä missään nimessä kylmäksi! Perkkareita on paljon ja kaikki selkeästi miksattu erilleen. Linjatkaan eivät ole mitään perus kauraa. Koko alku jytke taustoineen toimii täydellisesti! Suvannon alku ei oikein uponnut (vähän vaisun ja halpojen VST synien kuuloinen). Kun padeja tulee lisää niin tilanne hieman paranee mutta padit eivät tässä ole ihan sun parhaimmistoa. Rummuista tulee hieman mieleen Safri Duo mikä on oikein piristävää vaihtelua. Breakbeat on mainio ja toimii hienosti mutta sen jälkeinen nosto ei mielestäni ole tarpeeksi pitkä "cool" vaan vetäisee aika kevyesti päärummut kehiin (vähän ehkä kuviota siihen olisi voinut vipata lisää). Päämelodia ei linjoiltaan uponnut samalla lailla kun aiemmissa tuotoksissa mutta hyvän kuuloinen miksaus tekee siitäkin nautittavan. Kakkossuvanto onkin sitten jo mukavasti parempi ja eloisampi vaikka lyhyt onkin. Toimii loistavasti! Biisin ehdottomasti parasta antia on hyvä miksaus ja masterointi sekä taustojen värikkyys ja breakbeatit/muut rummut. Miinusta hieman peruslinjoista (melodioiden osalta) ja ehkä hitusen liian tasapaksusta rakenteesta ja osittain vaisuista saundeista. Kokonaisuus on kuitenkin ehdottomasti kiitettävän puolella ei tämäkään tuotos ole sellainen mistä Speed Freekiä ei tunnistaisi :) Hyvä Juhani! Jatkahan samaan malliin =)
0   +1 +2