They had the best of us

Mätä Zilakka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Egoreactor 18.10.2005
Jaajaa. Tulee mieleen oman treenikämpän jamit mikä on siunaus ja kirous.

Yhtäällä en osaa arvostella tätä täten objektiivisesti ja toisaalta kuullostaa tutun ärsyttävältä.

Mutta toisaalta, henki on hyvä ja bändi soittaa olosuhteet alleviivaten tosi tiukasti.

Vau.
0   +1 +2
 
10
koiso 08.10.2005
oujeah(sellanen fred durst huuto) keep on rolling. Tämä pelittää
0   +1 +2
 
8
ArchHeretic 27.09.2005
Pikkasen junnaa paikoillaan, mutta erittäin hyvä improksi. Kitarasaundi oli juuri sopivan rosoinen, basso mukavasti esillä ja rummutkin selkeät. Tähän vielä tosiaan sanoitukset niin käsillähän on ihan muikea kappale. Ehkä pientä pätkimistä kannattaa harkita, mutta muuten erittäin toimivaa matskua.
0   +1 +2
 
6
Piirakka 20.09.2005
Jotenkin ei improtus luista tässä, kolmen soinnun juttu tyhjine säkeistöineen ei oikein kanna loppuun asti.. Pitää kuunnella noita muitakin biisejänne..
0   +1 +2
 
9
Janne T 19.09.2005
messevää tykitystä. skebaa kuritetaan ihan taidokkaasti ja bassokuviotkin ovat mukavan lennokkaita.

Sooloilu tuntuu luonnistuvan mukavasti. Triona on siitä mukava soittaa, että kun tarpeeksi pitkälle kehitytään niin kolmikon on tavallaan helppo lukea toistensa ajatuksia ja siten tällaiset revittelyt ovat huiman hauskoja ainakin soittajille.

Mielestäni sopivasti liian pitkä.
ALLE VIIDEN MINUUTIN BIISIT ON HUIJAUSTA!

hyvä tunnelma pysyy kasassa koko biisin ajan. Aika hyvin keksitty noin niikuin lennosta sanoisin. Alussa on ehkä pientä haparointia, mutta kun basisti löytää kuviot, niin homma lähtee rullaamaan niinkuin Täysperävaunurekka alamäessä.

Ei muutakun sanottamaan tästä biisiä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 06.09.2005
Improksi aika hyvä eli biisin kuuloinen. Laululle on jätetty paljon tilaa, olistte hoilannut saman tien. Maukasta soolottelua. Vain armottomasti liian pitkä. Miksaus, saundit OK.
0   +1 +2
 
zilakat 06.09.2005
Basistin sanoin.... Heti aluksi pitää kiittää kaikista ylistävistä ja alistavista kommenteista. Kuten joku jonkun biisin arvosteluun kirjoitti että mukavaa vaihtelua protools ja cubase vääntöihin niin sitähän tää on, ei näitä tehdä naama norsun perseessä vaan antaa tulla mitä on tulossa.. Tarve kun on kova tehdä kokoajan jotain niin miksipäs ei tekisi ja jos joku nyt sattuu diggailee se on vaan plussaa. Zilakka on vapaa foorumi jossa kaikki on sallittua ja kuka on väittänyt että soittimet pitää olla samassa vireessä?? Onhan noissa bassoa soitettu rumpujen tupla basari speduilla, rumpuja vaahtokumi palasilla ja kitaraa pyyhekumilla... Kokeilkaa, sekoilu on kivaa..
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 06.09.2005
ihan ensiksi ennen nauhoitusssessioita on tapana virittää ne vehkeet ja jos basisti ei tiedä miten se tehdään voi vaikka kitaristi auttaa siinä .. soundit treenikämppä osastoa, joten niihin en viitsi alkaa kommentoimaan.. saman riffin jauhaminen näin pitkään on hieman puuduttavaa, vaikka siellä välissä sooloja onkin. livenä jamaillu toimii, mutta ei sitä jaksa narulta kuunnella. alun lupaavuus karisi kyllä heti kun basso ja rummut lähit mukaan, ja homma jatkui samanlaisena loppuun asti.. ikävä kyllä. odotin niin paljon, mutta sain niin vähän..
0   +1 +2
 
8
Jannuli 03.09.2005
Minä tykkäsin. Biisi pysyi hyvin kasassa ja menoa oli kokoajan. hienoa.
0   +1 +2
 
8
Eino Rapids 01.09.2005
Progeaähähäähähähähähähäh... Hjuva hjuva. Jatkakaa tätä linjaa.
0   +1 +2
 
tRA 29.08.2005
Ihan hyvä impro.. Pitkä setti, soitanta sujuu ihan ok. Sounditki toimii.. Missä laulu?
0   +1 +2
 
Kalaforn 29.08.2005
On kyllä aika massiivista tavaraa, hyvyyttä löytyy vaikka millä mitalla. Riffit hakkaa matalaksi, kuten kompitkin useimmiten, tämä on aika mielenkiintoinen kipale, pituus oli vain ehkä liiankin häiritsevä.
0   +1 +2
 
Anssi H 27.08.2005
tuttua rokki meininkiä huimalla pituudella! ihan loppuun en kyllä tätä jaksanut kuunella. :D
0   +1 +2
 
Humaloidi 26.08.2005
Äänenlaatu on tässä hieman huono, mikä voi kyllä johtua mp3-pakkauksestakin...
Soitto pelaa hyvin ja biisi "kasvaa" koko ajan. Ihan mukavan kuuloista tämä oli... tai siis on :P
0   +1 +2
 
jun_tune 26.08.2005
Bändin nimi on kyl aivan kaikkea menestymistä ja ihmisten tietoisuutta vastaan, vaikka musiikillisesti ollaan ihan hyvällä uralla. Basisti improvisoi mukavasti, sounditkin mukavan selkeät. Kitaristikin kuulostaa oikein pätevältä kaverilta, joten miksi tollainen bändin nimi joka häätää melkeinpä kaikki pois?. Ihan tuota vajaata 9minuuttia ei kappale pitänyt mielenkiintoa yllä, kun teemat toistuivat melko haipakkaan. Lopun fiilistely silti toimi hyvin.
0   +1 +2
 
repulse 26.08.2005
Ihan jees jos todellakin improvisaatiopohjalta mennään...teema on ihan hyvä mutta ei kuitenkaan kanna yhdeksää minuuttia!
0   +1 +2
 
P. Virta 26.08.2005
Improvisoitu biisi vai!? Ei kyllä oikeen uskois, ellei olis tosi tekijät taustalla, no sitten taitaa ollakin, kokonaisuus ihan mukava ja iskevä.
0   +1 +2
 
zilakat 26.08.2005
Pakko heittää tänne kitaristina iso kiitos kaikille kehuille. Tässähän punastuu näitä lueskellessa...
0   +1 +2
 
MdsPressures 25.08.2005
jostain syystä foo fighters tulee alusta mieleen...ilman laulua kyseinen musiikkityyli on toisaalta yhtä tyhjän kanssa :( yritystä löytyy mutta ns. paljonpuhuttu koukku jää puuttumaan...skebasoolot toisaalta saavat pään jammailemaan ja se on jo jotain :) aaaivan liian pitkä kappale...laulu tekis paljon hyvää...
0   +1 +2
 
tuksu82 25.08.2005
Kiva on, joo. En tosin pidä tällaisesta musiikista, siltikin, menevää settiä oli.
0   +1 +2
 
Sigil 25.08.2005
System Of A Down kuuluu kitarariffissä, tiedä sitten onko mikään vaikute, mutta melko pitkä biisi ja ei oikeen uppoo.
0   +1 +2
 
8
ylkky 25.08.2005
ei muuta ku jatkakaa samaa rataa kuulostaa hyältä
0   +1 +2
 
8
MacFly 25.08.2005
Intro kuulostaa system of a down Chop Suey!lta. Mutta ihan hienot jamisessiot olette pistäneet pystyyn. Vaikka samojen sointujen kohkaamistahan tämä on vajaa 9minuuttia, mutta kuinkas muutenkaan. Ja lopussa vedetään Wicked Gamea. Cool. Oli tuossa pari hyvää nostatusta, tuo sointukuvio ja koko pohja on aika groove, kuten meininki muutenkin. Eli tämä biisi with vocals niin voisi tulla hurjaakin hurjempaa rokketirollia! Sitä odotellessa...
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 25.08.2005
Nimen perusteella olisin luokitellut bändin alapäähuumoripitoiseksi lauluyhtyeeksi, mutta täältähän pulpahti ilmoille kelpo räminärokkia. Koruttomat soundit ja live-tunnelma viittaavat suoraan ottoon ja vähäiseen editointiin mikä lisää teoksen arvoa.

Rytmiryhmä pitää soiton hyvin kasassa ja kitara soi upeasti, täynnä antaumusta. Kaikesta paistaa läpi soittamisen ilo ja taitoakin tuntuu löytyvän. Jos vietäisiin nauhuri suomalaisten rock-bändien klubi-keikoille, niin monenkaan soitossa ei olisi näin hyvää otetta.

Jatkossa kannattaisi ehkä lyhentää biisien pituutta. Vaikka kitara soi kiinnostavasti, kahdeksan minuuttia yhtä sointukuviota on pitkä aika (no progebiisiksihän tämä on kovin lyhyt). Eli vaihtelevammmat teemat, lyhemmät biisit ja ehkä vokalistin kiinnittäminen porukkaan synnyttäisi tiukan (proge-)rock-bändin, rahkeita tuntuu olevan.
0   +1 +2
 
9
Slimer 21.08.2005
Tämän olen niin moneen kertaan kuunnellut putkeen, etten oikein osaa sanoa mitään, kun pää on tyhjentynyt kerta toisensa jälkeen. Vahvaa, energistä jamittelua, joka kuulostaa niin perkeleen valmiilta. Edes saman idean pyörittäminen ei haittaa kokonaisuutta, skeba soi täyteläisesti ja kauniisti jne. Komjaa!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 18.08.2005
Hih, jokseenkin huvittavaa. Biisin ensimmäistä kertaa soidessa ihmettelin kovasti että miksi kummassa tämä kuulostaa niin tutulta, mistä nämä riffit on oikein pöllitty? Eteenpäin kuunnellessani sitten lopulta tajusin, että tämähän kuulostaa aivan bändini Psychoactive Garlic Juicen ensimmäiseltä biisiltä I Will Find Outilta. Sama sointukuvio, samat rytmit, sama rumpukomppi, jokseenkin samanlaiset bassokuviot. Hoh :D Älytöntä. Epäilen ettette kuitenkaan ole kopioineet biisiämme joka ei ole treenikämppäkellarimme seinien sisältä juurikaan minnekään lähtenyt :p Loppuvaiheella biisi kuulostaa myös suuresti HIMin Wicked Game -coverista.

Nojoo. Tämä pitäisi kai arvostella erikseen jollain jamifiltterillä, mutta en ole hyvä sellaisena, joten saatte vain mahdollisimman objektiivisen arvion siitä mitä kuulen. Ihan kiva pohja tämä juttu on, pituuteen nähden tapahtuu kuitenkin turhan vähän. Helvetin hauskahan tällaista on soittaa enkä sano ettei tämä kuulostaisi ihan kivaltakin, mutta ihan biisinä tämä on enemmän tai vähemmän tylsä. Kaipaisi kovasti jotain liidaavaa elementtiä, joka nyt tietysti jameissa voi olla aika vaikeaa hoitaa. Soitatte kohtuullisesti yhteen, epätaimia on ajoittain havaittavissa mutta eipä tuo maailmaa kaada. Basistilla on kiva gruuvi.

Soundit palvelevat tarkoitustaan riittävän hyvin, jos biisissä tapahtuisi enemmän niin tarttis ehkä paremmat soundit mutta tällaiseen sisältöön nähden ei valittamista.

Njoo. Ihan kivaa mutta ei oikein kulje mihinkään suuntaan. Kyllä tämän pari kertaa kommentointia varten kuunteli mutta enpä tätä soittolistalle laittaisi, kun ei tässä oikein ole mitään sellaista jonka vuoksi tätä tahtoisi moneen kertaan luupata...
0   +1 +2
 
9
Nonconnor 15.08.2005
Komeasti kulkee soitto ja groovessa löytyy. Taitavia jätkiä. Piste tippuu siitä, että nämä 9-minuuttiset jamit ovat pikkusen pahoja normaali kuunteluun, mutta väliäkö hällä...
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 09.08.2005
Täähä groovaa ihan jees..Hyvä kitaristi ja bändi myös.Jamipohjaista rokkia tunteella.Hyvin vedetty.Treenikämppä on kiva paikka:)
0   +1 +2
 
9
Scion 08.08.2005
Tiukka meno taas joka vain kiihtyy loppua kohti, hetken tunnelmallisesti levähtää ja taas jatkaa huimaa vauhtia. Onnistunut veto.
0   +1 +2
 
Polskija 08.08.2005
Itseasiassa kuuntelin koko biisin lähinnä tuon Mukelon threadin vuoksi. Reipasta menoa hyvällä tykityksellä ja asenteella. Soitannollisesti "ihan jees" kuvaisi tätä ehkä parhaiten. Soundimaailmasta en tykännyt. Kitarasoundeista erityisesti.
0   +1 +2
 
8
odkid 07.08.2005
Olis ollut kiva että olis lähteny johonkin muualle tuosta yhdestä jutusta, tai siis sointukuviosta. Aineksia hyvään toimintaan, mutta yhteissoitolla eli soittamalla se paranee. Hyviä juttuja tässä oli paljon, ja loppua kohden parani roimasti. Bassojutut toimi välillä, välillä siellä oli vähän epätarkkuutta, mikä vähän kävi korvaan. Rumpali ja kitaristi eri hyviä. Kyllä ne jamit tästä syntyy. Erittäin paljon hyviä asioita, mutta vähän monotoniseksi jäi nyt.
0   +1 +2
 
8
jarpat 07.08.2005
Hyvä zoundi skebassa. Suoriviivaista toimintaa ja vaikkei tässä hirveen paljon ollu silleen sisältöä, niin... niin mitä sitten? Tätä oli kuiteski kiva kuunnella. Pari rumpufilliä tais mennä suoraan sydämmeen...?
0   +1 +2
 
9
techrono 07.08.2005
Oikein hieno biisi, progena toimivaa mutta improvisoituna peräti todella mahtavaa! Kyllä te pojat osaatte soittaa ja improta, varsinkin kitarasoolot ovat mahtavia. Hieman parempaa äänenlaatua toivoisin kuitenkin.

Ironisesti Mukelon angstaus on tuonut biiseillenne selvästikin lisää kuuntelijoita...
0   +1 +2
 
7
Scoundrel 07.08.2005
Kaikki biisti yleisesti ottaen ok... Kitara ehkä hitusen liian kovalla...
0   +1 +2
 
zilakat 07.08.2005
Selkeästi kyseessä on taas henkilö joka ei arvosta tyylilajia joten jätettäköön se omaan arvoonsa.
0   +1 +2
 
4
Mukelo 07.08.2005
Jos välittää omista arvosanoistaan, kannattaa näille räkänokille antaa kehuja, muuten tulee kostopalautetta, kuten minulle. Maagisesti Mätä Zilakka oli onnistunut kuuntelemaan 12 kappalettani muutamassa minuutissa ja antamaan jokaiselle 5:n.
0   +1 +2
 
4
Mukelo 07.08.2005
Oli ihan PAKKO kuunnella muitakin teidän biisejä ennen kommentointia. Tämä biisi oli kyllä surkea esitys: "Osaaks joku soittaa? No pistetään bändi kasan sit. Osaaks joku laulaa? Aijaa, no mut tehään biisi kuitenki." Osaa muita teidän biisejä kuunneltuani voin kertoa, että tämä on niistä surkein. Tällä hetkellä soi Wiseguy joka on ihan hyvä. TAIVAALLINEN tähän verrattuna.
0   +1 +2
 
10
SoulDump 07.08.2005
No jopas on, fiilistä löytyy vaikka muille jakaa.. Noita muitakin kuunnelessa tulee kyl mieleen että jos nää on kaikki improvisoitu niin johan on perkele, loistavaa poikain perkeleet!! Tää diggailee ja kovasti.
0   +1 +2