Lentoon

Siivet

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
mikko79 23.05.2006
Hyvää suomi-rockia....Saa kuuntelijan hyvälle tuulelle...juu ja tosi veikeä ja persoonallinen soundi laulussa..hyvä hyvä
0   +1 +2
 
8
Timo JM 22.03.2006
Mä en muista kirjoitinko tästä jotain jo aiemmin tonne Muusikoiden nettiin mutta laitetaan nyt tännekin muutama sananen.

Jostain syystä tää kuulosti nyt paremmalta kuin aikanaan ensikuulemalta. Musta tää biisi on parempi kuin toteutus. Tää on tavallaan raju mutta sitten ei kuitenkaan. Laulua mä olen muistaakseni kehunut joskus aiemminkin. Siinä on selvä persoonallinen oma soundi jonka tunnistaa välittömästi.

Mä tykkään noista Mikan teksteistä. Niissä on jotain miellyttävää arkirealismia. Ihmettelenkin kovasti miksei ne muutamat muut bändin sivuilta löytyvät uudemmat biisit ole myös täällä tarjolla. Eritoten Riinaa kaipaisin tuohon mukaan. (Oliko siitä se uudempikin miksaus?)

"Ou jee!"
0   +1 +2
 
8
Elomaili 16.08.2005
Hyvin soitettua ja aloitus erityisesti toimiva. Biisistä huomaa, että bändillä on historiaa jo takanaan. Kuten Freezer kommentoi, sanoituksen sovituksessa hiomisen varaa. "Ou jeea" hieman tahattoman koominen...
0   +1 +2
 
9
Jaycob 10.08.2005
joo! täähän on hyvä. kertsissä ja sanojen sovituksessa on vielä vähän hiomista.
0   +1 +2