Magic of music

Protush

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
DJ Max 03.01.2007
Nyt pitäisi sitten kirjottaa tähän jotain.. biisi on sen verran hyvä ettei sanotuksi saa. tässä on varmaan jotain taikaa. faniutumisen arvoinen!
0   +1 +2
 
10
silence 06.03.2006
Heti alusta lähtien huomaa, että toimii kun junan Wessa!! :D
0   +1 +2
 
9
T-Sync 13.10.2005
Täs on sitä jotain. heti alussa kuulosti muutama saundi tosi hyvälle. päämelodia on hyvä, jää varmaan soimaan pitkäks aikaa päähän.. suvantovaihe alko ja loppu aika sulavasti, ja se oli loistava. miksaukset on kaikin puolin kunnossa.
0   +1 +2
 
9
Dj Future 24.08.2005
Melodiat todella asiallisia! Niistä tulee hyvä fiilis. Rummut toimii ihan hyvin, jonkinlaista hihat kikkailuu ois voinu olla enemmä messis. Basso jumppaa hyvin ja sopii tähän biisiin! Tossa kaikki mitä nyt tuli mielee. Jaksaa kuunnella useaankin kertaa läpi vaikkei ookkaan sun parhaimpii biisejä.
0   +1 +2
 
9
To1 23.08.2005
Mahtavaa työtä. Täysi jytä päällä alusta alkaen ja suunnattomalla energialla etenevä biisi. Melodiakin kuulostaa hyvältä. Tämä biisi ei käy hetkeksikään tylsäksi.
0   +1 +2
 
9
mr. J 20.08.2005
no eipä meikä pojalla kauheasti ole enää sanottavaa kun toilla ylhäällä on jo sen verran paljon tekstiä tullu.. eli joidun vaan toteamaan että hyvä biisi oli :D
0   +1 +2
 
9
Mike H 17.08.2005
Jahas, no johan pärähtää käyntiin. Pakko sanoa kyllä että tyyli vähän sulla muuttunut. Mielestäni kumminkin parempaan suuntaan mennään.

Kicki on ihan jees, ei mitää vikaa mutta parempikin olisi voinut olla. Rumpuihin muutenkin olisi kaivannut tavaraa enemmän, ei oikeen meikäläiseen iske ihan täysillä pelkkä hihat + kick + clap yhdistelmä. Ja sitten tuo kumma pauke tuolla taustalla ei oikeen sovi meininkiin. Mutta rummut ovat soundeiltaan ihan hyvät, että ei niissä sillä tavalla mitään vikaa ole. Tuo clapin ilmeisesti jokin reverse systeemi kuulostaa erittäin hyvältä kyllä. Juu, eiköhän rummut ollutkin siinä sitten. Niin, tuossa 3:46 kohdalla lähtevä tuommoinen breakbeatti kuulostaa erittäin hyvältä.

Bassolinja ei oikein säväytä pahemmin. Tuohonkin offbeat linjan päälle olisi kaivannut vähintäänkin toisen bassolinjan päälle rullaamaan. Taikka sitten olisi vaan heivannut offbeatin ja keksinyt jonkun hienon omaperäsen linjan muuten vaan siihen. :) Ei tuossa sinäänsä mitään vikaa ole tuossa soundissa mutta ehkä hieman pehmeämpi soundi olisi kolautellut meikäläistä enemmän. Jeps, bassoissa sekä bassolinjoissa vielä hitusen parantamisen varaa.

Jaahas, justiinsa juu... No, melodiat ovat oikeastaan aika perusluokka minun mielestä. Soundeissakin on vielä erittäin paljon parantamisen varaa kyllä. Tuo ulina liidi ei meinaan kolauta oikeastaan alkuunkaan. Sen kun olisi korvannut jollakin toisella upealla soundilla niin olisin tykännyt. Tuo leadi meinaan latistaa tunnelmaa aika paljon, kun siinä on ihan kohtalaisen hyväkin melodia saatu aikaseks. Tossa 4:34 kohdassa pärähtää aikamoinen puuro mun korviin, mutta se joissakin kohdissa hieman helpottuu. Jees, mainmelodia oli parasta tässä, muuten aika keskiverto melodioita.

Jeepa, ei kai tässä kummempia, tuo useasti toistuva sound effekt on kanssa erittäin upea ja lopetus biisillä on kanssa upea, hieno flanger? kikkailu siinä. Jepo, mut ihan jees biisi, mutta uskon että pystyt paljon parempaankin. :)

Sanotaan että biisi oli tuotannollisesti siinä 8½ paikkeilla mutta tunnelmaltaan helposti soisi kiitettävän eli annetaan yhdeksikkö.
0   +1 +2
 
9
Blaah92 09.08.2005
Aivan loistava muuten mutta melodian ääni ehkä ihan vähän liian lujalla..? en ole tosta varma, mutta mun mielestä sais olla ehkä vähän pienemmällä...
mut joo, Loistava biisi, kyllä sieltä 9 tupsahtaa.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 08.08.2005
Hyvä ralli taas! Sisältöä löytyy; pitää otteessaa loppuun saakka. Rakenne perusvarma: varsin tyylikäs energinen startti, josta kohta tunnelmaa luovaan suvantokohtaan, josta päästäänkin eloisaan kertsiin jne.

Kertosäkeen liidin melodia tuntuisi menevän ekassa puoliskossa jotenkin teennäisesti. :) Mutta jälkimmäinen puolisko (sointukuvioltaan nouseva) onkin sitten taas mielestäni paljon parempi... eloisa ja menevä. Ihan jees kertosäe. Liidin saundin osalta olen samaa mieltä kuin ed. kommentoijat.. vähän liian kovalla, ja muutenkin hitusen epäsopiva se soitin. Liian vinkuvainen. :D Ei kuitenkaan pilaa mitään.

Ja muuta kritisoitavaa miksauksesta en sitten löydäkään. Hyvin tehty. :) Kolahti muuten eniten suvantokohtien padit. Täyteliäs soundi ja tunnelmoiva sointukuvio... tulos: mahtavat kuoropadit trancebiisiä kruunaamaan! Ja suvantokohtassa kuuluva sahaääni sopii siihen kuin nyrkki silmään! :) Rumpupuoli ja varsinkin basso ovat kanssa hyällä mallilla.
0   +1 +2
 
8
Valandir 05.08.2005
HUOM! Mulla on tosi paska laptop käytössä joten äänentoisto ei todellakaan ruleta.

303 toimii erittäin hyvin. Calm partti on hyvä, mutta ei mikään erikoinen. Kyllä nuo retro-soundit tuolta löytyy, mistä johtuukin että biisi on suoraan sanottuna hieman "cheesy".

Joo-o, masterointi omaa luokkaansa. Erittäin hyvää toisin sanoen. Kyllähän täältä sopivasti 8 sulle rapsahtaa :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 04.08.2005
Tehokas alku biisillä, acid-soundi saisi olla vakuuttavampi ja massiivisempi. Iskut taustalla toimivat ihan hyvin, vaikka vievätkin vähään tuota draivia pois. Taukokohta ihan maukkaan kuuloinen, varsinkin padien osalta. Kertosäe voisi toimia paremminkin, vaikka onhan siinä ihan kivasti menoa. Jotenkin tuo vinkuva melodia on vaan liikaa esillä, ehkäpä volumen laskeminen olisi auttanut asiaan että saataisiin muitakin elementtejä enemmän kuuluville. Tuotantopuoli ihan mallikasta kuitenkin ja paranee aina pikkuhiljaa paremmaksi. Rummut aika perus, mutta ihan hyvin ne rullaa siinä mukana. Soundit pääosin rummuissa puhtaat. Rakenne ei herätä mitään suuria tunteita, aika perus 2 kertosäettä, mutta kyllähän tämä toimii ja mukavasti on saatu mahdutettua tämä kaikki sopivaan biisin pituuteen. Kokonaisuutena ihan mukava biisi, vaikka ei ehkä parasta mitä olen sulta kuullut. Bassolinja yksi parhaista sulta ja rullaa kivasti tässä. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
Siis siis... Oiskohan ensimmäinen herra Tuiskusen biisi minkä kommentoin ja... Noh... Biisi alkaa todella miellyttävällä tavalla ja jatkuu niin kauan kunnes tulee se vinkumainen melodia... Se ei oikeen sovi mun korviin. Biisi olisi lähes täydellinen ilman sitä :( Kaikki tarvittavat instrumentit kuuluu miellyttävästi eikä mikään puske edelle, se on hyvä! Todella lämmin äänimaailma tässä tosiaan on ja padit/stringit edesauttaa sitä oikeen olan takaa! Tästä "rankempi" versio jossa melodia olisi eri soittimella iskisi vielä paremmin... Ja sitten vielä.... Bassline on tosi kiva, hyvin ohjaileva!! Typerää oli antaa mennä kommentoinnin näin myöhäseksi... Anteeksi siitä!
[ Arvosana 9- ]
0   +1 +2
 
9
RadeoN 02.08.2005
Nonii! Tässähän on taas taattua protush-laatua! Soundeja löytyy mukava määrä erittäin hyvän laatuisina.... paitsi tuo pääliidi mikä lähtee rullaa ajassa 1:56.. se ei oikeen melodioineen mun mielestä kokonaisuuteen sovi. Liian "tökkivän kuulonen" melodiakulku joten yhdyn tässä freonyn mielipiteteeseen että menee multakin hieman yli. Rumpuosasto on oikeen hyvin miksattu.. siitä iso plussa.. toimii hienosti! Padit on mukavan pehmeitä ja tuo hyvää fiilistä kipaleeseen. Ajasta 2:50 eteenpäin päästää mun mielestä parhaimpaan menoon... siinä alkaa biisi kuulostaa jo mun korvaan enemmän "melodic trancelta".. sitä vaan meinaan että toi pääliidi tässä biisissä ajais genren enemmänkin euro-trancen puolelle. Harmi vaan että toi meno kestää vaan liian vähän aikaa :( Varsinkin ajassa 3:05 starttaava melodia soundeineen on tosi mukavan kuulonen.. oikeen pehmeen ja hyvän kuulonen soundi. Tää on kyllä kokonaisuudessaan todella hyvä tuotos ja kybän täräyttäsin muuten mutta ton pääliidin&melodian takia puotan ysin! :)
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 30.07.2005
Melodia lähtee käyntiin oivallisten saundien siivittämänä. Tunnelma tiivistyy minuutin kohdalla ja 1:30 kohdalla aletaan päästä asiaan ja 2 minuutin kohdalla ollaan jo täydessä vauhdissa. Nuo string saundit ovat biisin parasta antia. tuo kerto(mm--> 4:34 futaava tykitys) on aivan loistava! biisi loppuu aika tavan omaisella tavalla, saundien vähitessä loppua kohden. Todella hyvä ja onnistunut kappale!
0   +1 +2
 
9
ViZo 29.07.2005
Alkaa hyvin...tykkäsin tosta acidlinjasta :). En viitti biisin laadusta mitään enää sanoa kun ne ovat ihan pro-luokkaa. Alkaa olemaan jo itsestään selvyys.
Melodia leadissä on mielestäni hiukan "oudohko" tai sanotaan erilainen. Mutta muuten tosi energinen ja menevä biisi.
...Hmmm........tässä kuunnellessa ei toi melodiakaan enää nyt niin oudolta kuulostakkaan. Pitää kuunnella pariin kertaan että pääsee melodiaan ns. mukaan.
Bravo! 9+ pistettä.
0   +1 +2
 
9
onZka 29.07.2005
Ompas makee biisi tämäkin.Padit tuntuivat selkäytimessä asti.Joo kuten jo lupailit niin miksauksessa mennään väistämättä eteenpäin kokoajan.Punainen lanka on herralla hallussa.

Tuo melodia kulku ei oikein ekalla kuulemalla uponnut minuun, mutta kyllä se hetken kuuntelun jälkeen sitten siitä.Sairaan flow meno tos 3:30 kieppeil, toimiva se nipu napu riffi :) Himppasen ehkä tunkee se pääleadi saundi vaikkakin niihän sen pitääkin mutta jotenkin joku siinä "häiritsi" (Kunhan tässä marmatan, älä huolestu).Jotenkin pienellä nupinkäännöllä(equt, kompuura sunmuut hienot)ois saanu siit miu korvalle mukavamman.Ei se huono ollu nytkään, aina vaan voisi olla ainakin erilainen. :)

Biisissä todellakin haisee NRG koko matkan ajan, ihan viime sekunneille asti.Taattua Protush saundia.Toivottavasti kaverin ura jatkuu pitkänä ja hedelmällisenä.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 26.07.2005
Ensimmäiseksi kiinnittyy huomio parantuneisiin soundeihin/soundikokonaisuuteen. Äänet ovat aika paksuja ja pysyvät kuitenkin puhtaina ja erottelukin kuulostaa hyvältä. Jotkut soundit vaatisivat kuitenkin vielä piirun verran puristusta, että saataisiin se viimeinenkin kirkkaus ja terävyys irti. Esim. tuo liidi jota esitellään alussa (0:59 & 1:12) ja johon biisi loppuu ja joka esiintyy biisin jälkipuoliskolla jossain tuossa 3:30 eteenpäin. Se kuulostaa karkeasti sanottuna olevan vielä jossain purkissa. Veikkaanpa että pienellä eq-säädöllä tuo olis tullut tarpeeksi esille meikäläisenkin makuun. Acidlinja joka jo mm. tuossa alussa pörisi on hyvä lisä biisille, vaikkakin hiukan laiskasti se siellä rutisee. Ehkä se on toinen soundi joka kaipaisi lisää puhtia tässä keitoksessa. Hyvin se sopii kuitenkin joukkoon, mutta asteen agressiivisempi olisi voinut olla. Joo, no nyt tuntuu taas kovin negatiivisia asioita ilmestyvän tähän kommenttiin... hmm.. todetaan se tosiasia tähän väliin, että mun mielestä tää biisi on noista huomautuksista huolimatta sun tuotannon kärkimateriaalia. Melodiat on toisaalta vähän tollasia rallatuksia, mutta mulle uppoo ihan kivasti tollaset hieman erikoisemmat melodiat. Vinkuliidin linja mm. on oikein mukava, vaikka tuokin mieleen etäisesti jonkun kansantanssin aina välillä. Oikean suunnan oot tämän setin kanssa ottanu, jos multa kysytään. Rakenteeltaan toimii hyvin alusta loppuun. :)
0   +1 +2
 
10
Radio24h 26.07.2005
Upea tuotos. Käytetty erinomaisessa balanssissa kaikkia elementtejä mitä vain voidaan keksiä mutta liikaa niitä änkeämättä tähän.
Energiaa löytyy täysillä. Tekniikkapuoleen en edelleenkään halua puuttua, mutta erittäin taitavaa soundin hallintaa tekijällä.

Aloitus todella hieno, tässä pysytään myös kokonaishallinnassa niin kuin tuottajan muissakin aikaisemmissa biiseissä, ei kadota mihinkään.

Vaikutteen kylläkin huomaa... hieman tuolta jostain kaukaa yrittää tulla kehiin... mutta ei puututa siihen. Hyvä että on loistovaikutteet ja kuitenkin pidetään oma linja.

Löytyy kaupallista arvokasta käyttöö aivan varmasti :) Pitäisi SE tuotantopäällikkö ottaa vain nopeasti yhteyttä :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 26.07.2005
Alku sanoo heti jälleen, että tuotannollisesti mennään vain ylöspäin. Taustoissa ainakin olet huomattavasti kehittynyt... alkaa kuulua jo melko täyteläistä mattoa. Acid-soundit ovat hiukan ohuita, mutta kuljettavat biisiä hyvin eteenpäin... kyllä ne siellä ovat paikoillaan. Sahat alkavat olla omaan makuun loistavan kuuloisia. Itse kahden minuutin tienoilla olevasta vinku-leadista en niin paljoa innostunut... parissa kohtaa leadi, himmenee aavistuksen verran liian kadonneeksi.

Square-soundit ovat maistuvia. Fillit ja rummut ovat jälleen taatusti hyviä... ehkö hiukan kuivia omaan makuun, mutta eipä paljoa voi valittaa, kun mättäpuoli kuulostaa niin hyvältä jälleen. Efektejä on myös varsin maukkaasti sijoitettu nosto ja lasku kohtiin. Orkesterin stabit, toimivat tässä yllättävän hyvin.

Biisin main-leadi on omaan makuun hiukan kyseenalainen... välillä linjat miellyttää ja välillä tulee sekava olo. Ehkä vinku olisi kaivannut jotain pientä lisäväriä joukkoon, kuten pientä vibraa/tremoloa tms. melodia-loopin loppuun... tai pidempiin vedätyksiin. Varsin värikäs melodia muuten kyllä biisissä... ja ihan hauskaa kuulla vanhaa hiukan "uusiokäytössä"... tuoretta tavaraa kuitenkin.

Pääsääntöisesti kyllä vahvaa menoa alusta loppuun... eipä tällekään kiitettävää huonompaa voi millään antaa, jos tyylillä mennään alusta loppuun.
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 25.07.2005
Leijailu/suvanto on hienosti onnistunu. Sykkii ku maksullisen naisen kauppatavara, mut jotain pientä, en tiedä mitä, täst vähän uupuu... Tempo on mun maagisen trancen toiverajan juuri ylittäny, plussaa siitä. Liidisaundi on kanssa tosi pop;). Kyllähän tätä helvetin mielellään ravistelis. Hattua vielä n. 5.55 tulevasta ontosta saundista, mikskä sitä sit sanotaanki:).
0   +1 +2