Dead by Dawn

Sinister Creation

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
GoSu- 21.05.2006
Tasaista tappoa alusta asti, todella tarttuva kertsi jossa vokaalit+taustat toimivat todella mahtavasti. Vokaalit mahtavasti onnistuneet kyseisessä biisissä. Sopivasti vaihtelua ettei ehdi kyllästymään liikaan itsensätoistoon missään vaiheessa. Soundeissa ei mitään valittamista, mutta pieni miinus soolosta jolta jää odottamaan enemmän.
0   +1 +2
 
9
ozzzi 26.03.2006
toimii muuten aivan helvetin hyvin, mutta soolo kyllä kusee melko pahasti.
muuten aivan loistavaa.
0   +1 +2
 
9
kapteeni_damien 07.02.2006
* kiitettävästi ..
0   +1 +2
 
9
kapteeni_damien 07.02.2006
on tää kylla kova.. huippubiisi. hyvät kitarat ja rumpalikin on messissä ihan kiittävästi
0   +1 +2
 
10
_Black Angel_ 31.01.2006
Hyvähyvä, eipähän tähän oikeen muuta osaa kommentoida... Hieno kappale ;)
0   +1 +2
 
9
AnttiCHB 06.12.2005
Hauskaa riffittelyä. Vähän vaan tökkii nuo rytmien sovitukset.
Kuitenkin livedemoksi harvinaisen hyvä purkitus.
Eikös tää olekin purkitettu NoNamella livenä?
Örisijä osaa asiansa ja muukin bändin tykittää ihan kiitettävästi.
Rumpali voisi miettiä joidenkin fillien paikkoja uudestaan.
Tökkii välillä hölmösti...
0   +1 +2
 
10
Tyfon 14.10.2005
Aivan loistavaa riffi fiilistelyä, vokaalitkin toimi...
0   +1 +2
 
9
Sipulimies 07.10.2005
tää on hyvä piisi lisää tämmösii piisejä jatkakaa ihmees musan tekemist
0   +1 +2
 
Jeppis veisu. Kivat riffit ja ärjynnät. Soolo ei ollu parhaasta päästä. Tällasta musiikkii on hyvä kuunnella autossa.
0   +1 +2
 
8
Patriizzio 28.09.2005
Hyvät riffit ja muutenkin hyvä biisi ja Laulusta tykkään. Yhteen soitossa parannettavaa, mutta ei sekään huonoa ole
0   +1 +2
 
10
Livin' Dead 27.09.2005
Ihan jumalattoman kovaa menoa... Vokalistilla ääni kuin kuolevalla marsulla (eläimellä :P ) joka on good point... Seuraavan kipaleen kimppuun... ainii numero...
0   +1 +2
 
8
quinz 13.09.2005
Menevää mättöö ja kivat riffit. Soundit on miinusta, suorastaan mössöä... Kitarasoolokin kuulostaa kuivalta. Mutta mitäs tässä muuta kun että katseet eteen päin =)
0   +1 +2
 
9
Sinfull 03.09.2005
Hyvän kuuloinen biisi. Onneksi vokaalit ei ole kokonaan tasapaksua örinää vaan raidallekin on jäänyt jotain Teron taidokkaan vahvasta ja vaihtelevasta ääniskaalasta. Kokemuksesta tiedän tämän biisin toimivan vielä paremmin livenä sooloa myöten, jos tekniikka toimii. :) Laulussa kuuluvat tunne vivahteet, vaihtelevat painotukset ja toimivat tausta murahdukset iskevät omaan korvaani kyseisestä äänityksestä parhaiten. \,,/ yeah! \,,/

Pienet poikkeamat täydellisyydestä juoksutuksissa ja sävellyksen hienoinen sävelkulullinen ja riffillinen yksinkertaisuus (kun en parempaa sanaa löydä) laskevat arvosanaani pisteellä. Tiedän Sinister Creation:in jätkillä olevan vielä paljon tätä parempaa annettavaa musiikille jo nyt loistavien taitojen ja luovuuden kehittyessä.
0   +1 +2
 
9
Zapzu 30.08.2005
ohoh... tää oli parempi tokalla kuuntelemalla :D nousi ysiin ;)
0   +1 +2
 
9
Zapzu 30.08.2005
Tykin kuulonen alkuriffi oli aika helmi, ja miksausket on suoritettu aika loistavasti, Kitarat tykittää niinkun kuuluuki :)

jähän väi häiritsemään kyllä se, et vaihtelua olis voinu olla enemmän, melodioissa, ja ehkä rakenteessakin.

mutta kaiken kaikkiaan soittamiset oli hoidettu hyvin.
0   +1 +2
 
8
sadomatti 27.08.2005
Tänään olen kuunnellut läpi näitä mikserin melodeath-bändejä ja on pakko todeta että samasta muotista tuntuu Sinister Creationkin olevan. Onneksi kappale on nopea ja sisältää useita veikeitä koukkuja. Vaikka tämäkin kappale kuulostaa monesti tehdyltä, se on kuitenkin hyvin tehty, parilla omalla ideallakin. Etenkin kertsi toimii vallan mainiosti.

Soittotaidossa ei ole valittamista, mitä nyt loppupuolen soolo voisi olla vähän enemmän suunniteltu kokonaisuus. Se oli varsin irrallinen veto joka tuntui vähän pakkopullalta.

Jos kertosäe ei olisi niin pirun hyvä, tämä kappale olisi tylsä.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 18.08.2005
Hyvää meininkiä ja soitto kulkee varsin mallikkaasti. Laulu jos olisi ollut vielä ihan puhdasta örinää kuten biisin loppu puolella (2:45-3:01) kuului niin olisin varsin paljon pitänyt. Laulu tyyleistä kun tuo örinä putoo paremmin, mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
8
Hmm... Kova biisi. Riffit on osuvia ja koukkuja löytyy, mutta en vain löydä tästä sitä jotain joka nostaisi tämän noiden muiden yläpuolelle. Tuntuu että tämä on kuultu jo, tai sitten se johtuu siitä että pidän brutaalimmasta deathista. Soundit ovat miltei täydelliset. Arvosana olisi seiska jos soundit olisivat huonommat, mutta kyllä tämä kokonaisuutena on kasin arvoinen.
0   +1 +2
 
9
Marce 15.08.2005
Hyvä biisi. Hyvin te vedätte poijaat :)
0   +1 +2
 
9
Nasic 13.08.2005
Kuten myös tääki oli tosi kova biisi...parast oli noi kitarat, nii helvetin hienot riffit oli. Hienot melodiat oli ja kaikki kyl kohdallaa...tykkäsin iha älyttömästi. Upee biisi.
0   +1 +2
 
9
Derza 06.08.2005
Tää on just niin siistii mättöö mitä oon kuullu teijä demoltaki! Hyvii riffei ja rumpali osaa hommansa !
0   +1 +2
 
8
Xsi 04.08.2005
Selkeästi elävänä esitettäväksi sopiva biisi. Vokaalit ovat biisissä laatua, eivätkä jää pahemmin muiden soitinten taakse. Soundeissa voisi tosiaan olla pientä hienosäätöä, mutta eipä se iisilisteningissä niin haittaa. Livenä olisi kova, jos tämä biisi kuulutettaisiin... ja tulisikin Deiciden vanha hitti. Hitaammat kohdat biisissä antavat mahdollisuuden nostaa tuoppia, heiluttaa piiskaa ja jaksottaa biisiä noin yleensäkin. Erinomaisuuden huippu jää muutaman askeleen päähän, mutta keskinkertaisuuden rotkoon ei tiputa.
0   +1 +2
 
9
sipherweb 01.08.2005
Ihan pätevän kuulosta mättöä, kuuntelin myös tuon Dying Moment -biisin, joka on muuten myös hyvä tekele.

Jos pitäisi lyhyesti kertoa, mikä biiseissä on parasta, niin sanoinsimpa, että riittävä monipuolisuus (itsekun vihaan helvetin toistoa, joka tuntuu olevan pimpelipom -musan kulmakivi...)
Ja olihan soundit ok, sekä soittotaitoa löytyy myös, mutta turhaanpa tässä toistelen muitten mielipiteitä. Eli olkoot sitten vahva 9.

Niin joo, kun huomasin, lonkuttava basso ok, mutta itse olisin ehkä jättänyt tässä biisissä särön pois bassosta (huomasin biisin alussa), mutta joku voi ja saa olla erimieltä. Hyvä biisi anyway.
0   +1 +2
 
9
NewBlack 30.07.2005
kullä... vitun jees, laulu ääni on loistava, samoin musiikki. ^^\,,/
0   +1 +2
 
8
Tora 29.07.2005
Jees, räväkästi lähtee kulkemaan! Laulusta ja rumputulesta tykkään helvetisti, mutta toi soolo kyllä kuulostaa niin epävarmalta että voih. Ehkä liikaa yritystä? Muuten toimiva biisi. \,,/
0   +1 +2
 
9
Matjardo 23.07.2005
Erittäin hyvän kuulosta rähinää. Mörinä ja riffit säväytti ja muutenkin biisi on kokonaisuutena onnistunut! Ainut, mikä välillä takertui korvaan, oli jotkut hassun kuuloiset fillit, mitkä kuulosti siltä että olisi rytmi mennyt sekaisin tai kapula livennyt kädestä..? En sitten tiedä, miten se muiden korvaan kuului, mutta itse rumpalina kiinnitin niihin huomiota. Muuten rummut kuulostivat erittäin taitavalta ja massiiviselta.
0   +1 +2
 
9
The Kaamos 21.07.2005
mä tykkään,näin lyhyesti sanottuna,kun on tässä vähän kiire kirjoittaa ...\,,/
0   +1 +2
 
10
Jack Daniel 14.07.2005
Helvetin hyvää kuuneltavaa. Kitarariffit ja rummut potkii perseelle.Pirun hyvin laulettu/äristy.Biisi vaihtelee mukavasti.Minun korvaan soolo oli aika erikoinen siitä pikku miinus muttei se haittaa kun biisinä tämä on helvetin hyvä.Ilmoitelkaa jos uusia biisejä tulee
0   +1 +2
 
9
danzkudanzku 14.07.2005
Kovia riffejä, kova meno, kovat laulut. Nuo kaikki vielä hyvin tasapainossa. Voiko biisiltä siis enempää toivoa? Pientä viilausta sinne ja tänne niin 10 tulee. =) Soolo ei oikein uppoa minuun. Koko biisin ajan pysyy mielenkiinto, vaikka pituutta tuonkin verran. (Tällaisessa musiikissa minulle aika paljon, etenkin kappaleen ollessa näinkin vihainen!)

Rumpali tainnut koskea rumpuihin ennenkin. Laulajakin vakuutti, hieman monipuolisuutta ilmaisuun kaipaisi. Etenkin kun tuo örinäkin kuuluu sujuvan erittäin mallikkaasti. Eipä tässä muuta, tykkään.
0   +1 +2
 
Godfall 13.07.2005
Kiitokset tähän astisista kommenteista!
Tässä vaiheessa tuli mieleeni sanoa, että soundeja ei tuosta paremmaksi enää juurikaan saa. Ääniteknisesti biisi on nauhoitettu kuulemma päin p:tä (ei johdu siis meistä eikä miksaajasta), eli soundeista jos lähdetään liikkeelle, niin ÄLKÄÄ ainakaan soundeista biisiä rokottako. Soundit ovat tajuttoman hyvät siihen nähden miten kappale on nauhoitettu. Helvettiäkin suurempi käsi tästä Jani Loikakselle, eli Cursed Studion hemmolle!

// T.R. Sinister Creationin puolesta
0   +1 +2
 
sazy 13.07.2005
Huamattavasti parempaa mättöä ku noi vanhemmat kipaleet! Nämä ovat paljon tarkemmin soitettu ja rytmipualikin rupeaa olemaan suht hyvää. Vaihtelujakin on tullut hianosti, heti tuas 0:43 paikkeilla tuloo kiva vaihros ja noita vaihroksia tuloo juuri oikeissa paikoissa.

Kitarat toimivat hyvin ja noi melodiat kuulostavat hyviltä, kuten myäs noi soolo kohrat. Soundivalinta on kuitenkin aika perusluakkaa, mutta kuulostavat ja sopivat tähän piisiin kyl ihan hyvin.

Instrumentaali kohrat kuulostavat torella hyviltä! Niissä on sitä jotai mikä kuulostaa mun korvaan hyviltä, torella hyviltä.

Kehitystä on tapahtunut torella paljon, hianoa poijat!
0   +1 +2
 
10
Hyvät soundit, tiukkaa riffittelyä, tarpeeksi häijyn kuuloista ärisemistä ja hyvältä kuulostavat rummut. Siinä tämän biisin rakennuspalikat, ja ne palikat on sijoiteltu hyvin
0   +1 +2
 
10
sLVr- 13.07.2005
Alkuriffit ovat kovia, kun verse alkaa niin mieleen tuli ensimmäisenä agony scene :P On loistava ominaisuus osata öristä ja äristä, kuten tässä biisissä selvästi painottuu ärinään. Vihainen/surullinen biisi, soundit ovat kohdallaan, riffit kovia, rummut kovat. Mitäs tässä sen enempää selittelemään :) 9-10 arvosta matskua selvästi mutta 9 nyt sen takia koska reborn of fear on mielestäni biisinä 10, tämä 9. soundien johdosta tämä voisi olla 10, mutta on nyt se 9 :) hyvää työtä! =)
0   +1 +2