80s Child

Blueborn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
dödö 08.04.2008
Tuo ns. "pistävä" meteli tulee varmaan monesta eri soittimesta mutta suurin syy siihen on selvästikin haitsu...
Kokeilin itse asiassa että miten paljon noita ylätaajuuksia pitäisi leikata.
10-säätimisellä (tai korkeamalla) graafisella taajuuskorjaimella kun tiputtaa 4 kiloherzin aluetta 2 desibelillä, 8kHz aluetta 2,5 dB ja 16-22khZ alueetta 3,5-4,5 dB niin lopputulos on huomattavasti mielyttävämpi korvalle.
Eipäs tässä muuta. Muuten erittäin mielyttävää materiaalia. Sama pätee tähän kun edelliseen biisiinkin...
0   +1 +2
 
10
vasara1 05.02.2008
piru että on tarttuva toi säkeistön melodia ja kuten myös bridgen melodia ennen kertoa. Hieman jää kerto vaisuksi noin vahvojen osien jälkeen. Näin 80-luvun lapsena diggaan tästä kuitenkin, aivan parhautta:)
0   +1 +2
 
10
OnniManni_ 10.01.2007
tässäkin tollanen kapulanhakkausintro....
sit skitat tuli ihan hyvin mukkaan... laulu kaunista.
kertosäe todellakin korvia hivelevää...
0   +1 +2
 
10
Lasa 03.01.2007
Hyvää poprokkia! Hyvät vokaalit ja tarttuva kertsi ja sitä rataa. Eihän tästä voi olla tykkäämättä.
0   +1 +2
 
9
[TanJa]| 13.05.2006
Tää biisi sopis kyl loistavsti radiosoittoon! Laulajalla on upee ääni ja melodia on hieno! Stemmat sopii kyl tosi hienosti.
0   +1 +2
 
9
Rakkauden Soturi 17.04.2006
Jokseenkin popimpi versio Anal Thunderin "80's Kid":sta :) Mutta kyllä jamittelee. Iski nyt jotenkin niin hyvään väliin tämän bändin ja kyseisen biisin löytyminen, että pitänee numerokin pistää vielä kun uutuudenviehätys on voimakkaimmillaan.
0   +1 +2
 
9
tarkkaampuja 16.03.2006
kasari ajan eläneenä kaikki viittaukset sille vuosikymmenelle tuovat nuoruusajan mieleen.DURAN DURAN ON HYVÄ BÄNDI!taas hyvä fiilis biisissä.homma toimii kaikin puolin.jatkakaa.
0   +1 +2
 
8
Tero K. 16.03.2006
Ai että rakastan bändejä joilla on naislaulaja. Laulajalla on mukava ja raikas ääni, joka sopii erinomaisesti juuri tähän genreen. Biisi on ihan hyvä, mutta aika persoonaton. Sellasta radiokamaa, siis musaa jota mielellään kuuntelee radiosta, mutta levyä en (ehkä) ostaisi. Ehkä vaan vähän liian poppia mun makuun, mut omassa genressään tää on kyllä ihan huippuluokkaa. Huomaa, että kokemusta on kertynyt. Niin soittajat kuin laulajat osaavat hyvin asiansa.

Jatkakaa samaa menoa, menestys on taattu. =)
0   +1 +2
 
10
100%aito 05.01.2006
Todellan hyvää. Pääsisi reilusti top40 listalle!
0   +1 +2
 
6
GARDEN 23.12.2005
blueborn,

ihan hyvää poppia. aika yllätyksetöntä ja turvallista kylläkin.
tuntuu siltä kyllä että tiedätte mitä haluatte ja teette. Mutta vähä tylsää.
0   +1 +2
 
Raikali 21.12.2005
oi oi ja vielä kolmannen kerran oi. alku lähti lupaavasti liikkeelle, odotin tuosta kitarariffistä alun perusteella jotain tylsän tavallista, mutta löytyihän sieltä kivoja vingahduksia jotka korvaani varsin paljon miellyttävät. laulanta toimii hienosti, hienosti toimiii säkeet ja kertosäkeistöt. open hi-hat ei mielestäni joihinkin osiin toiminut, olisi saanut olla kiinnikin välissä mutta ei se mitään, oli vaan yksi ainoista asioista mitkä häiritsivät. toinen on tauko säkeen ja kertosäkeen välissä, siinä jäi automaattisesti odottamaan nopeasti räjähtävää kertosäettä, mutta tuo tauko pilasi sen. hieno kappalehan tämä on.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 24.11.2005
Ihan helevetin hyvä! Ei muuta tule nyt mieleen..
0   +1 +2
 
10
Efexanor 09.09.2005
Hyvä laulaja
0   +1 +2
 
10
spellman 05.09.2005
Juu, kyllä tämäkin toimii eikä voi olla pitämättä.
Näissä nopeissa live-äänityksissä sentään toimii
rumpusoundit kunnolla...ne soi ja niissä on kunnon
aito sähinä. Yleensä studiossa rumpusoundit pilataan
nykyisin järjestään eivätkä ne enää prkl ees soi.
Kipaleessa tosi napakka ja tarttuva chorus kuten
asiaan kuuluu. Tyylitajulla heitetyt skitat, laulut
toimii ja rumpali sovittaa hyvin. Eipä tämä paljon
tosta ylläolevasta bluesista jälkeen jäänyt, joten
täydet tiskiin.
0   +1 +2
 
Nika. 31.08.2005
Ihastuttavaa kuulla kunnon tulkintaa ja ah niin usein yritettyä mutta harvoin toimivaa bluesia mikserissä! Mistä aloitan? Ensinnäkin biisi itsessään, sävellyksenä, on hieno ja sopivan simppeli, jotta tilaa jää riittävästi genreen sopivalle tulkinnalle. Sanat ottavat oikein sydämen pohjasta, eikä niiden tehoa ainakaan yhtään vähennä äärimmäisen hienoa työtä tekevä laulaja. Bändillä on mukavan rosoinen asenne ja tuntuu todella, että koko orkesteri on basistiakin ;) myöhen mukana tässä tunnelmassa. Kun pelkkä oikeiden äänien soittaminen ei aina (tai siis yleensä) vielä riitä vaan tunnetta täytyy olla pelissä..
Minusta kappale oli ehkä hieman liian pitkä, vaikkakin se liveversiolle annettakoon anteeksi. Myöskään kitarasoolo ei hirveästi säväyttänyt, enemmänkin olisin kaivannut sellaista Gary Moore -henkeä siihen rauhoittamaan tilannetta kuin mitään Iron Maiden tilutuksia.
Mä olen pikku hiljaa alkanut luopua tuosta numeron antamisesta, enkä sitä nytkään aio tehdä. Kokonaisuutena kappale teki minuun mielettömän vaikutuksen. Kaikki osa-alueet toimi ja kaikki heittäytyivät mukaan täysillä. Tällaista kuuntelis muualtakin kuin mikseristä.
0   +1 +2
 
9
Jale_tm 14.08.2005
Se olen minä ja moni muukin –80`s child. Sanoista en saanut selvää. Pieniä balanssi ongelmia miksauksessa mielestäni tai ehkä pitäs kuuntelu kertoja olla enemmän. Olette livenä varmasti melko toimiva bändi ja mielelläni kuulisin tätä myöd livenä. Kertsissä hyvä melodia ja laulajalla mukava ääni. Taustalaulut istuu biisin hyvin. Lopun soolokin toimi ilman ironisuutta, hyvä! Myös minun biisissäni Shine like a star halutaan olla tähti. Jos viititte tsekata.
0   +1 +2
 
7
Kopio Bowling For Soup:in hitistä "1985". Sama idea, sama fiilis, melkein samat soinnut... etc. Pakko tietty myötää että kopio on toteutettu hyvin, sillä se kuulostaa hyvältä ja jos ei ole alkuperäistä kuullut, kannattaa tämä downloadata välittömästi. Jään odottamaan originaalia matskua....
0   +1 +2
 
9
velvet rose 10.08.2005
ihan tykkäsin teiän biisist ihan kivat saundit ja meno oli very rock.... hei käyppä arvostelemas vähä velvet rose kamaa
0   +1 +2
 
9
Anu_Marja 06.08.2005
Voi miten tuttua sanoituksissa. Mun elämää : ) Ja hyvä biisi mutenkin.
0   +1 +2
 
10
LA 30.07.2005
Hemmetin hyvän kuulosta tavaraa. Kuulee heti että bändi voi nousta kuinka menestyväksi tahansa. Kitaroita käytetään tyylikkäästi vain sen verran kuin tarvii mutta sitäkin addiktiivisemmin. Kappale on hyvin tasapainossa mutta ehkä biisirakenteeseen olisi voinut rohkeasti lisätä enemmän jotain osia, vaikka se olisikin venyttänyt kappaleen pituutta niin se ei olisi ollut lainkaan huono asia.
0   +1 +2
 
10
Jaer 27.07.2005
No voihan Vihdin viulut sentään!

Joskus elämässä tulee sellainen tilanne eteen jolloin täytyy vain pysähtyä musiikillisen ammattitaidon edessä ja haukkoa henkeään vailla mitään lisättävää. Blueborn on siitä jännä bändi että se on aiheuttanut allekirjoittaneelle lukuisan tälläisen kohtauksen, lähes jokaisen biisinsä kohdalla.

80-luvun lapsi rokkaa ruudun läpi ja kajalinsävytteiset sävelet räimähtävät syliin niin että permis oikenee. Kitarat soljuvat korvaan kuin saksalainen auto parkkihalliin ja Salmisen basso pampattaa groovahtaen niin että rytmiryhmä osaa käyttäytyä asianmukaisella arvokkuudella. Yhtyeen aikaansaama groove on jotain käsittämättömän upeaa, ja jo sen takia täytyy nostaa hattua/huivia Bluebornin hepuille.

Laulut ja stemmat hoituvat siellä enkelikuoron puolella jälleen kerran ja se on jo niin totutun hyvälaatuista tämä BB:n lauluosasto ettei siitä kehtaa toiston pelossa mitään kehuja enää sanoa. Kadehtia tietysti voisi.

Tarina on koskettava ja tuo mieleen kaikennäköistä mukavaa ja vähemmän mukavaa omalta syntymävuosikymmeneltään. Voi jessus! Täytyy vaan sanoa että Mikserin huumorimusiikki-invaasion aikana on entistä upeampaa huomata että myös OIKEA musiikki elää ja hengittää.

On todella hieno juttu että niitä elintoimintoja on mukana pitämässä yllä niin hieno yhtye kuin Blueborn.
0   +1 +2
 
8
T.R.N 24.07.2005
Hyvä svengi ja hyvin soitettu, mutta vähän liian turvallisen tuntuista. Helppoja ratkaisuja. Ei välttämättä paha, mutta henkilökohtaisesti lannistaa hiukan hyvää ideaa...
0   +1 +2
 
7
Praelude 24.07.2005
Ei oikein iskenyt, ei juuri mitään yllättävää tai sellaista mikä olisi saanut kiinnostuksen heräämään. KissFM-popista joku taisi tuolla ylemäpänä mainitakin.

Siis ihan hyvin soitettu ja laulettu ja tuotettu, mutta ei paljon auta jos itse biisi on tylsä
0   +1 +2
 
9
Janne T 22.07.2005
Kaunista laulua ja mukiin mevää soitantaa. oikein hyvä. on teillä ollut olkkarissa hyvät kamat :D Ihan hyvä meininki johtuen tietysti live nauhoituksesta. hiukan ehkä huojuva rytmi ja breikit (ainakin eka) aavistuksen hakusessa, muuten ihan puhdas suoritus. tosin nuo nyt antaa anteeksi, aina noita tulee äänittäessä nopealla tahdilla. biisinä ihan rattoisa, ei mikään erikoinen sinänsä, mutta näin hyvin soitettuna ihan maukasta kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
heartburn 01.07.2005
Hieno on biisi. Soundit ei oo kovin hifit ja se on pelkkää plussaa. Laulaja osaa edelleen hommansa ja bändin draivi on kova. Onneksi olkoon sopimuksesta ja ei muuta ku eteenpäin.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 29.06.2005
Pitkästä aikaa jälleen kansa saa maistaa sinistä syntyä, ja sopivasti taivaalla onkin sinisen sininen taivas; aurinkoinen keli ja tämä raita.. ah, vain jäätelö uupuu. Mutta, itse arvosteluun! Käsillä oleva raita on oikein tuttua Bluebornia ja kaikki peruselementit ovat edelleen kohdillaan; upea ääni ja upea ääntäminen ja taustaryhmän groove. Meno kuljettaa kuuntelijoita sujuvasti eteenpäin ja eikä raita käy missään vaiheessa tylsäksi. Vieläkin korviani ilahduttava laulu on erittäin kohdillaan ja kasarityttö saa taatusti arvoisensa laulun. Näistä Bluebornin raidoista ei vain voi saada huonoa mieltä, ei millään. Itselleni raita hyppäsi oikein oivallisesti päähän soimaan ja viikon reissaamisen jälkeen tämmöinen sopivan rauhallinen biisi luo tunnelman oikealle tasolle. Joten kaiken tarinointini jälkeen sanon, että käsissä on todella viihdyttävä, hyvärakenteinen ja leppoisa pop-viisu. Elementit kohdallaan, ja asenne sitä enemmänkin. Kiitettävää jälkeä tytöt ja pojat, tämä on Blueborn!
0   +1 +2
 
10
Zachary 23.06.2005
Tiukkaa, tiukkaa soitantaa jo ennestään ammattitaitoisena ryhmänä tunnetulta bändiltä. Treeninauhoituksen perusteella yhteissoitto on plakkarissa ja tavattoman vaivatonta, ja sehän tietää hyvää live-esiintymistä silmälläpitäen. Ei ole musisointipuolella mitään, mikä olisi suuremman suosion esteenä.
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 22.06.2005
hyvää ja taattua tavaraa
0   +1 +2
 
9
tammina 22.06.2005
Treeni-live on näköjään pop nykyään.. :)
Raikkaan kuuloinen biisi, kaunis melodia.
Bändi on mielestäni harpannut askeleen
eteenpäin sitten viime kuuleman...
vokalisti on saanut jotenkin lisää varmuutta
ja munaa(?!) tulkintaansa, tyyli löytyy..
Oikein kiva ralli, kiitettävään yltää. Bra.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 22.06.2005
Tämä on kyllä taidokasta tämä musisointinne! Olinko itse 80-luvulla mukana, juu, mutta pogoilin kyllä jonkun muun, kuin DD:n tahdissa. Anyway, Blueborn on myös "miun maun" mukainen bändi. Ivalo- kappaleen kuuntelun jälkeen tämäm jäi hieman vaisummaksi viisuksi kesäfiiliksen pohjalta, mutta se ei saa haitata. Kyllä , tämäkin kappale Saa Normanilta täyden kympin!
0   +1 +2
 
Lambi. 22.06.2005
Ihan kivan kuuloinen biisi kaikinpuolin.
Kertsi ei oikein mulle toiminu...kuulosti tylsemmältä kuin biisin muut "osat".

kuitenkin kuuntelemisen arvoinen tekele.
0   +1 +2
 
10
makes69 22.06.2005
Avataan peli suoraan kympin pojoilla, raikasta menoa helkutin asialliset vokaalit ja stemmat. Tässä on potentiaalia suomi-pop listakamaksi. Hieno esitys ja sävellys kaikinpuolin.
0   +1 +2