Pathological

Bonesaw

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
DeManic 25.07.2008
Alku lupaili parempaa mitä tuli. Laulusta en jostain syystä tykännyt,.. siinä oli varmaankin mulle epämiellyttävä delay. Introsta +1 piste.. muuten seiskaa.
0   +1 +2
 
9
OnniManni_ 12.12.2006
rässii!! laulajan örinöistä en selvöö saanu mut muuten biisi oli todella rok.soolosta plussaa.
0   +1 +2
 
8
Projekti kuvaus "kuin hellä raiskaus" on yks parhaita mitä täällä olen lukenut... Biisissä on helkkarin rankka meininki... Sääli että tässäkin on konerummut, oikeat kuulostais paremmalta, vaikka soundit hiukan saattais kärsiä äänityspaikasta riippuen.... Tää on ehkä hiukan sekavaa, mut ei lainkaan paskemman kuuloista. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
OnniManni_ 19.09.2006
Rock on \,,/
0   +1 +2
 
K-E 05.08.2006
Alun synkkä tunnelmointi toimii hienosti. Konerummut eivät oikein sovi pakettiin, ja ovat itse asiassa hieman liian pinnassa. Murinat lähtevät ihan hyvin, eniten tosin minua miellyttävät korkeammat ärjäisyt. Lopun kaahausosio on biisissä parasta, siinäpä kappaleen parhaat vokalisoinnit.
0   +1 +2
 
9
Arde1 02.05.2006
helvetin aidon kuuloiset kone rummut :) ja kitara soolo on helvetin hyvä 9
0   +1 +2
 
10
Melancolica 02.01.2006
\,,/
0   +1 +2
 
iikori 09.12.2005
Kuuntelin tuotoksen useampaan otteeseen, joka on minulle epätyypillistä. Näin seitsemän kuuntelukerran jälkeen voin tiivistää päälimmäiset ajatukseni seuraavasti:

Plussat:
Hyvä miksaus.
Hyvä laulaja.
Mielekkäät soundit kitarassa.
Loppu oli hilpeä.
Kappale oli tarpeeksi nopea.
Kappale oli sopivan mittainen.

Miinukset:
Riffimelodiat eivät juuri herättäneet niskalihaksiani.
Soolo miksattu aika alas.

Tässäpä kaikki mitä sain tuotoksestanne irti.
0   +1 +2
 
9
AkiVee 02.11.2005
Hieno elokuvamainen alku biisissä ja sitten päästään itse asiaan. En ole ihan tämän koulukunnan ihmisiä, mutta vitut siitä, bändi toimii loistavasti. Vokaalit voisivat olla vähän paremmin pinnassa, kuten myös tuo kitarasooloilu, joka oli toki vähän turhankin ennalta-arvattavaa.

Turhaa sibeliusakatemiavalitusta ylempänä konerummuista, kun ne on noin hyvin istutettu biisiin
0   +1 +2
 
8
Sonoffrost 30.09.2005
Nyt thrashattiin aika hyvin. Soundit kuulosti olevan mikserin asteikolla keskitasoa korkeammat vaikkakin olisin toivonut vieläkin lisää ääntä ja jytinää kitaraan. Aluksi vokaalit eivät napanneet mutta eka kunnon rääkäisyn jälkeen meno alko maittamaan. Ihan hyvä että biisi oli jätetty lyhyeksi koska riffikuviot eivät niin kovin kantavat olleet pitempään biisiin. Hyvä.
0   +1 +2
 
10
P2_P3 21.09.2005
Justja, nyt on pakko rikkoa perinteet, eli ruotsiks.. Pojkarna mättär ju på som fan, kort o kraftigt.. Kjellen öresee på som någå annat o Sadomatti o Vilkku hoitar spelet hem.. Fina data-trummor + fö de..
0   +1 +2
 
8
Thorax 14.08.2005
Hyvän kuuloista, eipä käy kieltämnen. puolivälin hidastelut + soolot tuo mukavaa lisää tähän kappaleeseen. Rummut ovat ehkä hiukan muovisia ja muutamat blastbeatit olis tuonu hyvää lisää (ei ehkä välttämättä olisi sopinut tämän tyyppiseen rässiin, mutta ainahan sitä voi koittaa....).
0   +1 +2
 
9
Komendantti 10.08.2005
Ihan mukava, vaikka hiukan enemmän energiaa tunnuin toivovani koko ajan... Mutta ihan kelvollista tämä on tällaisenakin!
(Ps. Matiaksen soolo olis voinut olla hiukan enemmän pinnalla...)
0   +1 +2
 
9
JykäX 02.08.2005
Alun rauhalisuus iskee mainiosti! :) Raskas mättö kuulostaa mainiolta! Ja välissä oleva hetken hengähdystauko on hyvä! Tää kuulostaa pirun hyvältä :) Osaatte kyllä tehdä pirun hyvin muzakkia :)
0   +1 +2
 
9
Chemical Kim 18.07.2005
Mahtavan hieno ja tunnelmallinen intro. Outro on suorastaan mahtava. Näissä on voima.

Vaikka ei muu sitten iskekään kybällä niin intro ja varsinkin outro antaa sen hyvän maun mistä minä ainakin nautin kuin mansikasta ja herneestä.

Äänimaailma on hyvä ja rummutkin kelepuaa vallan mainiosti joskin kaikki komppivalinnat eivät ole aina niin mahtavat. Laulajan ääni ei ole mitenkään ärsyttävä mikä myös antaa hyvän maun.

Minulta kesti kauan aikaa ennenkuin tietäisin mitä sanoisin, jotenkin tuntuu niin etäiseltä tämä konsepti. Luettuani sanat ja kunneltua laulun sanoja silmäillen huomasin muutaman asian minkä minä parantaisin. Tämä voi, ja luultavasti onkin niin, etten ole kuunnellut vastaavaa musiikkia paljoakaan niin voi olla että nyt haukun väärä puuta oikein olan takaa. Minusta lauluun saisi huomattavasti enemmän dynamiikkaa sovittamalla sitä hieman toisin muutamassa kohtaa. Minulle jäi sellainen tunne että laulaja ei saa laulun sanat mahtumaan musiikkiin ja siksi dynamiikka kärsii siitä aivan mahdottomasti. Tämä aiheuttaa minun korvaan kappaleen sulaavan tasaiseksi matoksi joissakin kohdassa missä EHDOTTOMASTI pitäisi saada sitä terävyyttä ja munaa esiin. Lyhyitä taukoja enemmän lauluun.
Liika tekstiä rivissä on pahasta, tai sitten sovituksessa on "unohdettava" laulaa muutaman täytesanan.

Säkeistöjen toinen osa on helkkarin hyvä, alkuosat ja kertosäe tuntuvat laiskoilta yhdessä laulun kanssa. Näihin terävyyttä niin tälläinen NWoBHM-metallistikin alkaa heiluttaa olematonta lettiään teidän tahtiin.

Soolo on muuten pirun kiva ja sanoinko jo että outro on ihan törkeän hyvä?
0   +1 +2
 
NapalmHead 15.07.2005
Intro on hieno, mutta sen jälkeen käyntiin lähtevä mättö kuulostaa lähes huvittavalta kankean kompin ja peikkomaisesti rytmitetyn örinän takia. Riffitkään eivät oikein iske. Kitarasoolo on kuitenkin aika makea. Olen oikeastaan useammankin kerran kuunnellut tämän biisin, enkä oikein vieläkään saa tästä mitään irti, vaikka biisi onkin rakenteellisesti onnistunut. Mutta aina on olemassa se mahdollisuus, että runsaammalla kuuntelulla saisin tämän aukeamaan.
0   +1 +2
 
9
Singer 15.07.2005
Soundit on nyt satu aika hyvin kohdilleen. Laulukin sopii hyvin tällaiseen mättöön ja kitarat toimii kuten odottaa saattoikin.. Kyllä tästä 9 voi antaa helposti!
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 14.07.2005
Hyvin etenevä biisi sanat sopivan synkät, loppu kruunaa kokokomeuden.
-E-
0   +1 +2
 
Ceekayed 29.06.2005
Intro oli hyvin tunnelmarikas, mutta tuo simppeli avausriffi latisti sen tunnelman kyllä aika tyylillä. Ei se simppelikään nyt aina niin kaunista ole - varsinkaan kun koko biisi on niin perkeleellisen yksinkertainen että meinaa alkaa oksettamaan. Maybe it's just me. Vähän tylyä, mutta niin on menokin. Kun taitoa kerran löytyy, niin pitääkö ne taidot jättää väkisin käyttämättä, kysynpähän vain...
0   +1 +2
 
8
MajorForce 29.06.2005
Vähän erilainen jatko biisillä, kun intron perusteella uumoilin. Sieltähän alkoi kunnon viemäriräksytys. Hienoja kitarajuttuja tässä biisissä. Hieman erilaista meininkiä muutenkin kuin tämän genren biiseissä yleensä.
0   +1 +2
 
PeksiM 29.06.2005
Vihaista jolkotusta ja kuivaa ördäystä. Itte sävellys on underground-sivujuonne Megadethista tai jotain sinne päin. Ihan tämäkkää soitantaahan tässä on, mutta biisi ja musalaji ei iske, ei tipu.
0   +1 +2
 
10
fimbul äijä 29.06.2005
kuuntelen näitä näköjään väärässä järjestyksessä... mutta tämä koko fürkin demo on täyden kympin arvoinen. tästä varmasti soundit vielä paranee.
0   +1 +2
 
10
Evil Witch 27.06.2005
Kuulin nämä biisit kertaalleen Sadomatin luona joten nyt lykkään kommentteja vain. Syynä hidas modeemiyhteys ja äänikortin puuttuminen koneesta...

Loistava biisi. Alku on todella tyylikkään hämmentävä ja sitten jyrähtää. Hakkaa edellisen demoversion mennen tullen. Lauluissa on munaa!

Kitarat jylisevät komiasti. Täysi kymppi ja levyä odottelemaan!!
0   +1 +2
 
10
SaastanenHippi 26.06.2005
Intro on todella hyvä tässä. Soundit on pirun hyvät. Rankka on meininki. Helvetin kovaa mättöä tämä kyllä on. En nyt jaksa mahdottomia analyysejä kirjoittaa. Kauhee krapula päällä. Helvetin hyvää routimismusiikkia tämä kyllä on! Sopii krapulaan vallan mainiosti.

Sooloilut on loistavia myös.
0   +1 +2
 
8
JM 25.06.2005
Kitaralinjoissa ois kyllä voinu olla jotain nopeampaa ja rankempaa enemmän, no, kyllähän siinä välillä renkutettiin ihan kivasti. Ite en ees tajunnu, että ois konerummut, ennenku kommentteja luin.. ei ne nyt ainakaan negatiivinen asia ole, cräshit sun muut kuullosti minusta ihan eläviltä. Tu alku on kyllä jännä ja hieno, poikkeaa kivasti muuten biisistä. Laulu ei tässä oikeen minulle toiminu. jotenkin liian monotonista. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Bablo Diablo 21.06.2005
Toi alku on kyllä perkeleen hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan. Alun "humppakomppi" on aika hassun kuulonen, ei eihkä paras mahdollinen. Saundipuoli on kullä onnistuttu kursimaan hyvin kasaan, ainut mikä hiukan häiritsee on noi konerummut, mutta toki ajavat asiansa.
0   +1 +2