Enemmän Kuin Liikaa

Ville Kuitunen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
uninen runoilija 04.02.2011
upea biisi
0   +1 +2
 
10
myohanen 06.07.2007
No huh! Kuuntelin tuossa jo muut projektit läpi, ja pienin enakkoluuloin aukaisin tämän projektin minäkin, mutta lähtipä heti kahen säkeen jälkeen aika liukkaati ennakkoluulot litomaan. Lueskelin sanoja, joista ei muuten voi muuta sanoa, ku että harvinaisen hyivn on saatu kankea suomenkieli taipumaan, ilman että riimit veis miestä. Kun sitten tokasäkleistön kohalla huomasin, säveltäjän kommentin sanojen alta, niin kyllä siinä raavas mieskin herkistyi!

Aiheesta täytyy sanoa sen verran, että onhan tuosta aiheesta tieten biisejä tehty, mutta kun asia vaan on mielestäni niin, että suomalaisen miehen (varsinkin muusikon) päässä ei juuri urheilun naisten ja viinan lisäksi liiku muuta. Eput on tehny jo Urheiluhullun, eli se siitä. Jäljelle jää naiset, viina ja niitten aiheuttamat morkkikset:)

Sitten niistä muista projekteista tähän samaan syssyyn, kun olen niin laiska muuten kommentoimaan: Hetkittäin täytyy yhtyä noihin kommentteihin tuosta laulun epämääräisyydestä, mutta ei näitä ole taidettu vielä ihan täydelliseksi vääntääkkään? Teknisistä syistä. Sävellystaito tuntuu olevan hallussa, ja riffejä syntyy, varsinkin noitten kahen muun projektin osalta. Toivottavasti kuuleme vielä lisää...

Ja loppuun pieni piilomainos. Allekirjoittaneen profiilista löytyy Sound Alive soittolista. Lista koostuu saman nimisen pumpun biiseistä, jossa itsekkin soittelen. Musa on jokseenkin samantyylistä kuin tuo HMS ehkä hieman karkeammin saundein. Kannattaa siis käydä kuuntelemassa. Toivottavasti saamme jo kommenttiakin...
0   +1 +2
 
murmeli89 27.05.2007
tää on tosi hyvä kipale, itseasiassa melkein täydellinen, ku mikään ei oo täydellistä täs maailmas (:
0   +1 +2
 
Jaer 05.01.2007
Se vasta olisikin oikeasti makeeta! =) Nyt vaan pitää yrittää tyrkyttää itseään nöyrästi joka postiluukusta ja ovenraosta sisään.
0   +1 +2
 
9
Rihanna__ 20.10.2006
Aivan ihanat sanat<3<3 koskettava biisi<3<3 iha rupee kyyneleet valumaa itelläki..
0   +1 +2
 
9
rutiinimurtuu 27.09.2006
Hieno biisi. Tykkäsin todella paljon. Tuli semmoinen olo että laulaja tarkoittaa todella mitä sanoo.
0   +1 +2
 
Pastori 19.08.2006
Taas kerran varsin kaunis ja hieno biisi. Goo Goo Dolls tosiaan tulee vahvasti mieleen, mutta varsinaisesti mitään kyseisen bändin suomalaisvastinetta ei koskaan ole vastaan tullutkaan. Miksauspuolella on vielä parantamisen varaa. Laulu on melko tunkkaisen kuuloinen ja kertosäkeen kitara jää jotenkin kauhean kauas, mutta itse biisi on kyllä niin valmista kauraa, että oksat pois.

Todella, todella hienoa.
0   +1 +2
 
10
Mixu-76 27.04.2006
...Tää vaan on niin ihana, ihana ääni, ihanat sanat...
0   +1 +2
 
10
Draamajumala 16.04.2006
Kaunis kappale, hyvin soitettu ja hieno lauluääni. Sanatkin ovat mielestäni erittäin haikeat ja koskettavat.
0   +1 +2
 
10
Nina-- 14.04.2006
Aivan ihana kappale... Osuu hyvin juuri tähän hetkiseen tilanteeseen. Loistavaa Ville! Rakastan ääntäsi..
0   +1 +2
 
9
Audrey4 13.04.2006
sanat on aivan osuvat ja kyllä tässä tulee fiilistely olo itellekki..kaunis kappale tosiaan. minun mielestä ainakin selkeä ääni ja silleen.ja lisää..mutta vähän posiitivisempaa musiikkia seuraavax..
0   +1 +2
 
10
Darla 10.03.2006
Kauniita kappaleita kaikki.. ja ihana ääni. Pidän.
0   +1 +2
 
8
On tylsää vähän mutta kyllä tämä menee. Hienot saundit. itku tulee just...NO EI hyvä on.
0   +1 +2
 
10
Zirppu 20.09.2005
Rakastuin juuri... Tähän biisiin nimittäin. ^^ Herkkä ja tunteikas laulu. Ääni jälleen kerran sanoinkuvaamattoman ihana. Kiitos päivän tunnelmahetkestä.
0   +1 +2
 
9
Elomaili 20.08.2005
Tyylikäs. Sulla on todella hyvä ääni. Loppui vähän töksähtäen.
0   +1 +2
 
10
Dlo 18.08.2005
Oli pakko tehdä tunnus tänne vain sitä varten jotta voisin kertoa miten ihanaa kuunneltavaa tämä musiikki on!
Ääni on kuin enkelillä! Kerrassaan mahtavaa!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
mikil 05.08.2005
Oikein kaunis ja seesteinen kokonaisuus. Lauluääni on varsin hyvä ja mukavan pehmeä ja sopii tähän kuin nappi otsaan. Ehkä hieman kaipaisi sitä räjähtävää voimaa, mutta toisaalta se voisi rikkoa tämän kappaleen. Mene ja tiedä?
0   +1 +2
 
8
AsMi 02.07.2005
Ite tykkäsin tosta soundimaailmasta. Sanat ja aihe on aika basicjuttua, mutta niinhän se aina. Laulussa vois ehkä vähä irrotella, nyt se oli aika tasapaksua.
0   +1 +2
 
7
tekopyhä 30.06.2005
Parhaillaan meininki lähentelee REMin hitaita ralleja. Pahimmillaan Niko Ahvosen (tai jonkun sellaisen) tyhjänpäiväisyyksiä.

Biisi alkoi mukavasti. Kitara kaikessa yksinkertaisuudessaan on toimiva. Leppoisa komppi taustalla karisutti vihaiset ennakkoluuloni.

Muttakun tämä aihe TAAS!!!
Uskon tässä olevan omakohtaisia kokemuksia, mutta "onnellisessa" parisuhteessa elävänä en saa tästä tarkoitettua fiilistä. Varsinkin kun vähintään joka toinen biisi maan päällä kertoo tästä samasta aiheesta.

Tiedän kuinka vahvoja myrkkyjä naisilla on pahimmillaan käytössä, ja niiden vastalääkkeeksi tällaiset biisit on kai tarkoitettu. Kun oma kultani jossain vaiheessa minut jättää, kokeilen toimiiko tämä silloin. Vasta sen jälkeen tapan hänet...
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 22.06.2005
Kaunista.Hyvin lulettu ja soitettu.Tätä herraa täytyy pitää silmällä.
0   +1 +2
 
9
_-Unigue-_ 19.06.2005
Yhdyn äskeisiin ylistys sanoihin. Hyvää kannattaa odottaa,jopa näin pitkään. Miten osaakin aina onnistua. Sanat jäävät soimaan päässä ja se ääni millä ne sanat kaikuvat päässä, ne saavat kylmiä väristyksiä aikaan. Silmät kiinni ja kuuntelemaan yhä uudestaan tämä kappale. on se niin hyvä. :)
0   +1 +2
 
9
Bemary 18.06.2005
Uskalsinpas avata tän kommentti-ikkunan lopultaki. Lisää kommentteja myöhemmin ku tulee mieleen, mut kai tää kesympi kommentointi kelpaa tälle "trailerille" näin aluksi :>
Lähetäänpäs liikkeelle tosta sun äänestä. Mun mielestäni siitä ei nauhotushetken matala mielialasi suuremmin erotu. Musta se o todella kaunis ja yhtä pehmeä, ku noissa edeltäjissäkin. Jos ny väkisin pitää yrittää napisemista keksiä, nii ehkä HIEMAN lisää pontta siinä ois voinu paikoitellen olla, vaik herkästä biisistä onki kyse.
Ainoa varsinainen parannusehdotuski löytyi: Miksaus o turhan epäselvä. Mitä enemmän sitä kuuntelee, sitä helpommin sen huomaa. Hieman puuroinen. Kirkkautta kaipaisin.
Sanat iskee syvälle ja ny ku kuulen ne sun laulaminas enkä pelkkänä tekstinä, e voi ku myöntää, et tää juttu toimii. Ajatuksella tehtyyn sanoitukseen o helppo samaistua... Kertosäe korjaa potin.
Sävellyspuoliki toimii nätistä. Kitaroissa o kaunis sointi ja ne luo tähän surumielisen toiveikkaan tunnelman. Upeaa.
Biisi o harvinaisen pitkä, mut missään välissä e koe sitä huonona juttuna. Juuri sopiva pituus! Ihme kyl normaalisti yli viiden minsan biisit saa mut ahistumaan, mut tässä o yks harvoista poikkeuksista. Et vaa osaa tehä huonoja biisejä :D Toivottavasti sitä seuraavaa ei tartte oottaa IHAN näin kauan - oli aika piinaa ^^
0   +1 +2