In My Mind, In My Heart

Walls Of Vanity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
IconW 11.08.2006
Paikoin kauhean kuuloista tuo laulu. Se oikeastaan pilaa tämän biisin...Kaikki hyvät kitara ja pianomelodiat jää tuonne vaakkumisen alle kun se on miksattu liian kovalle ja pintaan. On laulussa hyvät puolensakkin, mutta vaikuttaa ettei laulaja ole tällaisia kauheasti laulanut. Varsinkin venytyksissä ihan pahaa tekee.

Rakenteeltaan hyvä perus goottirock? biisi. Jos vähän miksailis ja äänittäis laulut uudestaan niin tää vois olla ihan meneväkin. Siis taustat on erittäinkin laadukkaat. Enemmän potkua niissäkin vois tietty olla. Varsinkin rummut on aika ponnetoman kuuloiset. Muutenkin koko setti vois olla rankemmin soitettu (siis minun makuuni).
0   +1 +2
 
theplan 19.04.2006
Tähän biisiin on kyllä tosi vaikea suhtautua. Tunnelma on hyvä varsinkin aluksi, mutta sitten homma jotenkin hajoaa käsiin. Varsinkin päällekkäiset lauluimprovisaatioraidat kuulostavat suoraan sanoen aika kamalilta. Vielä kun laulu on miksattu näin pintaan, niin kuuntelu on jopa jonkinasteinen koettelemus. Sääli, sillä laulajalla on hieno ääni ja taitoakin. Vaikea uskoa, että juuri tällaiseen lopputulokseen olisi haluttu pyrkiä...

Mun makuun myös taustat ovat aika ajoin melkoisen suttuiset, vaikkakin niistä löytyy ideaa vähintäänkin kohtalaisesti. Biisi sinänsä on mun mielestä hyvä ja intohimoisen oloinen. Hämmentävä kokemus kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 26.01.2006
Hieno biisi, muuta en osaa oikeen sanoo... :o
0   +1 +2
 
7
Javeol 09.09.2005
Kuulosta kovasti kovasti yhden hollantilaisen ja jenkkibändin musiikkia. Solistin ääni toimi hyvin alussa, mutta jotakin tapahtui sitten ja äänestä meni maku. Oisko liian kova yrittäminen takana.

Taustat hyvät. Skittat toimivat. Instrumentaalipuoli kovaa, melodissta metallimenoa. Eli soittajapojille suuri plussa. Solistiongelma täytyy ratkaista tai lopettaa liikaa yrittäminen. Antaisin instrumentaalipuolesta ysin, mutta vokalistist johtuen numero laskee seiskaan.
0   +1 +2
 
8
Lokki Joonatan 30.07.2005
Hyvä paketti mutta hakee vielä, laulaja hyvä hiukka ääntämisessä petraamista ja taitavia soittajia. Tässä on kuitenkin vähän liikaa kaikkea, laulukin olisi parempi ja selkeämpi jos takana ei koko ajan räjäyteltäisi kallioita noin kuvainnollisesti. Ei huono, mutta ne sovitukset...
0   +1 +2
 
7
ehkioski 25.07.2005
tästä en oikein tykännyt... kaikki oli muuten hyvää mutta laulu ei oikein mennyt kohdalleen... ei aivan mun makuuni!
0   +1 +2
 
syndrome- 18.07.2005
Laulut nuotin vierestä, muuten iha hyvänkuulosta tavaraa..!
0   +1 +2
 
7
solesurvivor 15.07.2005
Tässä kyllä laulu kiilaa todella pahasti muun musan päälle, varmaan osittain syy miksauksessa. Stemmat on liian paksut ainakin ja jotenkin riitelevät keskenään (pieni vireongelma). Jäin myös kaipailemaan soitinpuolelta jotain erottuvampaa, kitarasoolo sentään oli plussaa. Kokonaisuudessaan tässä on kaikki kyllä kohdallaan, kun hioo vaan tarpeeksi. Erityisesti tuota laulua enemmän taustalle tai melodiat hieman vähemmän tunkeviksi. tässä biisissä se ohikiilaus ei mielestäni oikein toimi.
0   +1 +2
 
7
Joe Hoe 12.07.2005
Heavya? Aika poppista mun mielestä. Laulu ei mun mielestä oikein toimi; ääni on turhan hentoinen, eikä ihan kyllä pysy nuotissakaan.. mutta soitto pelaa kuitenkin ja hyvästä yrityksestä keskiverto 7 pistettä, joka ei ole musta missään nimessä ole huono arvosana.
0   +1 +2
 
Lambi. 07.07.2005
Alku lupaava,melodia biisissä hyvä.
Laulajan ääni on myös hyvä mut ei välttämättä
onnistunein laulusuoritus tässä...jotain häiritsevää koko ajan.

Kokonaisuutena menettelee..
0   +1 +2
 
7
mape75 04.07.2005
No niin arvon mikseriväki. Laulaja on äänensävyltään oikein hyvä mutta ERITTÄIN PAHOIN EPÄVIREINEN tässä nyt. Laulu täytyy saada vireiseksi nuo venyttelyt ja sävelten välit kovimpaan treeniin. Soitto on mukavan kuuloista pohjalla joskin hieman epäbalansissa väliin. Liekkö tässä on ollut hieman kiire kaikkineen varsinkin laulusta tulee sellainen vaikutelma.
Jos laulu olisi ollut vireessä olisin antanut kevyesti 9. tuo "podin saundi" rupes kuulostaan muuten vähänajan totuttelun jälkeen yllättävän hyvältä.
0   +1 +2
 
9
Furry 03.07.2005
Kaikki ei oikein napsahda paikoilleen, mutta muuten hyvvää.. Mistä ton kitarasoundin saatte? 8½ ois se arvosana ~ 9
0   +1 +2
 
9
Furry 03.07.2005
Kaikki ei oikein napsahda paikoilleen, mutta muuten hyvvää.. Mistä ton kitarasoundin saatte? 8½ ois se arvosana ~ 9
0   +1 +2
 
9
Soulhouse 26.06.2005
Hyvä biisi! =D Tarttuva, hieno soolo ym. ja varmasti oikein kunnolla hiottuna ja tuotettuna ihan samalla tasolla kuin mikä tahansa muukin tän tyylinen kunnon rock/metal-juttu.

Tässä versiossa tosiaan niitä pieniä puutteita vielä on. Suurimpana omiin korviin toi laulun paikoin aika ronski epävireisyys, joka lyö ekan kerran oikein todella korviin jossakin n. 1:23-kohdassa. Mutta silloin kun laulu osuu kohdilleen miellyttävästi laulajan hieno ääni pääsee oikeuksiinsa ja sitä/biisiä on tosi mukava kuunnella.

Pientä suomalaistyyppistä kankeutta on noissa englannin kielen äänteissä... tosiaan pikkasen liikaa, vaikken mitenkään yliaktivisti mielestäni olekaan ton "täydellisen" native-englannilta kuulostavan perään. Se että se kieli mitä laulaa ei vaan tunnu kankealta, sama sitten millä aksentilla sitä ikinä vetää.

Tosi hyvä biisi juu, muttei ihan valmista tavaraa kyllä jos kaupallisesti ajatellaan. Pieni silaus hiomista vielä niin sitten ois huippua!
0   +1 +2
 
8
MareZ 13.06.2005
No niin vihdoin aikaa tipahti sen verran että kerkesi tännekkin.
Joo hyvin lähtee melodisesti biisi liikkeelle ja laulu meloadia jatkaa hyvää linjaa läpi biisin.
Erittäin hyvät on myös kitara soundit.
Pikkasen tota laulua olisi voinut miksata paikka paikoin olisi puhtaampi osuus sopinut hyvin.Tarkoitan että ehkä liikaa tulee esiin tuo päälle laulettavuus.
Mutten biisinä hyvä veto
0   +1 +2
 
8
jarpat 13.06.2005
Ihan kivaa kasaripoppiheviä... vai mitä tää ois..? Ainakin kitarasoundista tulee joku entinen vuosikymmen mieleen. Ei ehkä ihan just meikämannen genreä, mutta kyllähän tää munkin korvaan kuullostaa ilman muuta melko prolta ja kun näinkin hyvästä laulajasta tässä kuitenkin tuntuis tulevan se heikoin lenkki, ei tässä kovin paljoa voi pielessä olla. Mutta tosiaankin, tuossa laulussa kyllä pikkusen joku häiritsee. Soundi saattaa olla jopa liian ´cleani tuon muun mätön joukossa (vai liekö sillä juuri haettu tähän kontrastia?) ja ehkä tuota miksaustakin vielä laulun osalta vois pohtia (on aina vaarallista sanoa mitään noista miksauksista, kun se on niin kaiutinkohtainen asia, miten sen kokee), mutta ennen kaikkea minusta tuo melodian työstö on ehkä jäänyt hieman puolitiehen. Liekö epävireisyyttä tai -varmuutta, mutta muutama laulukohta kuullosti mun korvaan... öh... ei niin kivalta?
Summasummarum; hyvä styge, hyvät tekijät, vähän ajettu, pientä laittoa. Reipas kahdeksikko!
0   +1 +2
 
8
Mikael83 12.06.2005
Kiva pianomelodia. Laulajalla vahva ja hyvä ääni. Se vaan että näitä naislaulu bändejä tulee kokoajan lisää niin paljon, että jotain pientä väriä kaipaisi vielä lisää. Todella toimivaa näinkin, mutta se lopullinen kikka biisistä vielä puuttuu. Ehkä selkeämpi teemamelodia olisi paikallaan esim. koskettimilla.
0   +1 +2
 
tammina 12.06.2005
Tekninen toteutus on sen verran pahasti pielessä
että itse biisiin keskittyminen häiriintyy..
Jo edellä mainittu laulun irrallisuus taustasta sekä
melkoinen epävireisyys tekevät kuuntelusta aika
tuskaisan kokemuksen...
Mielestäni Jady ei ole oikein kotonaan tämän tyyppisen
materiaalin parissa.

Valitan mutta näin tällä kertaa.
0   +1 +2
 
10
legacy_of_past1 12.06.2005
Upeaa kitarointia. Mahtava pissi!
0   +1 +2
 
10
Samurai 12.06.2005
Biisi on kehittynyt huimasti alkuperäisestä ja vokaalit ja tausta sopivat huomattavasti paremmin yhteen. Vielä vähän laajempaa saundia vois toivoa ja tausta vois olla ilmavampi, mutta hyvää työtä kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
makes69 11.06.2005
Juu ei tässä numeroita säästellä hyvin tehtyä ja esitettyä matskuu..kitarat ihan mukavat tuo laulu joissakin kohdissa ,jota joku sanoo tyhjänpäällä olemiseksi tekee tästä juuri omaperäisen ja erinomaisen valtavirrasta hieman poikkeavaa, ei liiaksi mutta niin että mielenkiinto pysyy yllä kuulijalla.Hyvä, hyvä.
0   +1 +2
 
10
Hienoa kamaa, hyvin esitettynä jne jne ++.
Vokaalit ovat hyvin tasapainossa ja yleensäkin näkyy tekijämiesten ( + naisten) kädenjälki.
Kitara soolosta erikoiskiitos, se oli hyvä.
0   +1 +2
 
10
Kfied 11.06.2005
Laulu leijuu hiukan tyhjän päällä aika-ajoin mutta se ei menoa haittaa. Meininki on sangen paukkuvaista ja Jadyleiska vetää tapansa mukaan lahjakkaasti ja ääntä säästelemättä. Sehr gut, sehr gut!
0   +1 +2
 
7
Bablo Diablo 11.06.2005
njahas....ensimmäisenä pistää korvaan toi laulu aika pahasti...noi venyttelyt ei kyllä mene kohdilleen, kuulostaa aika epävireiseltä, niinkuin koko laulu. Jady voi kyllä olla hyvä laulaja, mutta tämä suoritus menee kyllä riman ali ja pahasti, biisin yleissaundi on aivan liian suttuinen, mistään ei oikeen saa kunnolla selvää, paitsi laulusta joka puskee aivan liikaa yli muusta äänimaailmasta. kitara ja pianomelodiat ovat vallan mainioita

Biisitä jää käteen aika hatäisesti kyhätty vaikutelma, ei muuta kuin biisi takaisin miksauspöydälle, ja jos vain mahdollista niin laulut uusiksi.
0   +1 +2