Just a word

First Fall

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sikki-six 10.05.2018
Kivasti helähtää kitara, joka on tosin erittäin isosti pinnassa vs laulut. Hilpan on ohkainen yleissoundi biisissä, mutta minimaalinen instrumentaatio saa muuten täältä pojot. Biisi pykähti ajassa 1:26 jostain syystä, liekö täällä päässä vika vai missä. Hmm.
0   +1 +2
 
enrich 23.07.2015
En tiedä miksi, mutta biisi pysähtyi 01:26 kohdalle, mutta sen mitä kuuntelin, kertsi oli iskevä ja hieno ja laulajan ääni sopi siihen hyvin.
0   +1 +2
 
Asamael 10.06.2014
Jaaha, nyt ruvetaan menemään sitten jo melkein 10v vanhalle osastolle. Näistä päivistä on kyllä demotason soundeissa tapahtunut aikamoista kehitystä, joten ehkä jätän soundeista nillittämisen pois vähän turhana. Eipä tämä kyllä biisinä tai laulusuorituksen osaltakaan mitään erityisen laadukasta tavaraa ole. Ihan kivaa perusrokkia. Biisi katkeaa tuossa puolentoista minuutin kohdalla, joten jätän pisteyttämättä.
0   +1 +2
 
9
Fillari 24.01.2010
Soundillisesti toimiva ja raikas teos. laulu plus soitto on summana melko diskantipitoista, ehkä siihen vosi lisätä mukaan matalampaa osastoa mukaan tekemään soundista täyteläisemmän tai siten vain eq:a. Laulajan soundi kuitenkin toimiva ja äänitilaa ei ole yritetty täyttää lian täyteen.
0   +1 +2
 
8
Begemot 04.05.2006
Komppi hyvällä tavalla kimurantti. Kertsi oli kyllä tarttuvaa kamaa. Laulaja vetää alhaalta hyvin, mutta olen kuulevani, että korkeimmissa kohdissa nuotti välillä lipsuu...? Parasta tässä biisissä oli ehdottamasti toi popahtava kertsi jota rakenne vielä kuorutti. Hyvä veto.
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 25.11.2005
Todella hienot pohjat on biisiin saatu aikaiseksi! Wau! Laulussa on vielä pikkuisen sellaista epävarmuutta/epävireisyyttä, mutta senkin varmasti saa aika helposti hiottua puis. Oikein hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
Cerende 18.11.2005
Joku outo elementti oli mukana kokko biisin ajan, ja mä en tykänny siitä.
Laulajan ääni tutntuu sortuvan välillä, mut se voi yhtä hyvin olla mun kannut, ku miksaus, ku seki, et ei ois taitoo. Mene ja tiedä.
Kitarat puskee liian kovaa läpi, se se varmaan se elementti on, eli miksauksen piikkiin se.
Biisinä ihan oivaltava ja kivamnkuulonen, vaikka en ehkä emoks tätä lähtis genrettämään, vältämättä.
Tulee fiilis, että keikkatilanteessa olisin onnellinen, tulee ikävä sitä fiilistä, kun keikalla on ollu saatanan kuuma ja on ihan hikinen ja sit astuu ulos pakkaseen ja vaan tuntee sen kontrastin.
Kokonaisuutena siis tosi mukavban menevä kappale :)
0   +1 +2
 
9
HW 04.11.2005
Mitä ihmettä on "emo"?
Kaunis ääni tuolla tytöllä. Kirkas ja puhdas. Vähän lisää treeniä se kaipaisi mutta kivalta kuulosti kuitenkin. Särökitara loi sille toimivan kontrastin.
Biisi itsessään oli kekseliäs ja persoonallinen joskin aika perinteisellä tavalla. Se poikkesi valtavirrasta mutta ei kuitenkaan mennyt liian pitkälle. Kaiken kaikkiaan kuuntelukokemus oli miellyttävä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.10.2005
Olipas iloisen kivaa meininkiä. Laulaja laulaa kauniisti ja biisi toimii muutoinkin!
0   +1 +2
 
7
Javeol 08.08.2005
Naissolisti on sinänsä hyvä keksinstö emo-bändille. Tuntuu siltä, että naisääni soveltuisi paremmin tiukempaan rockkiin kuin hitaaseen melankoliseen tunnelmointiin. Olisiko emo väärä nimike musiikillenne? Mahdollisuuksia näyttäisi olevan enemmän alternative metallissa? Bändi kulkee suomalaisen synkistelyn valtatietä, mutta antaako sellainen taidokkaalle bändillenne ilmaisuvoimaa? Tarvitseekohan bändinne enemmän omaleimaisuutta? Kysymys on kahdesta asiasta: tunteista ja erilaisuudesta.
0   +1 +2
 
7
rokkitrippi 28.07.2005
tää biisi on aika lupaava, mutta toi naisvokalistin ääni ei oikein aina mahda ottaa tuulta alleen.. mä tykkäsin tästä biisin meiningistä kuitenki, tuli toi punkahtava väli osa (komppinsa puolesta).. mut muuten tälläinen meininki ei oikein pure.. jotenki liian hittitavaraa.. sointukierto vaikkapa? reeniä reeniä..
0   +1 +2
 
tuksu82 26.07.2005
Oikeutetusti uunituoreen esikois EP:n aloitusraita! Kommenttia kommenttia!

Vittu älä.
0   +1 +2
 
7
Shook 19.07.2005
laulu kuulostaa jotenkin..yksinäiseltä tässä kappaleessa.
muuten ihan ok. :)
0   +1 +2
 
7
Retrorednek 13.07.2005
Toimiva biisi.Saundit ihan ok,mutta omaan korvaan aika heikot.Laulu on auttamattoman hiljaisella..
0   +1 +2
 
Urbanrain 07.07.2005
stemmoja kertsiin. ton lopun lickki sotkee jotenkin ton laulun. pitäisi olla enempi ilaa. vuorottelua esim kitaran ja laulun kanssa tms. poprockiahan tämä nyt on loppujen lopuksi. Sellanen rockimpi nerdies vai mikä se on.
0   +1 +2
 
Herättää heti mielenkiinnon kuuntelijan mielenkiinnon ja onnistuu säilyttämään sen nopean etenemisensä ansiosta. Naislaulajan ääni kyllä sopii, mutta laulutaidot ovat hieman hakusessa neitosella. Biisinä ei ole mikään kummallinen mutta ei todellakaan huonokaan.
0   +1 +2
 
Heikki Who? 21.06.2005
Tykkäsin laulajasta. Asiallisen kuulonen tällaseen musaan. Ja hyvin se vaan yleensä toimii, et kertsissä pamahtaa särö. On se kuitenki parempi ku pussillinen märkiä hiiriä.
0   +1 +2
 
6
A.S.H 19.06.2005
Näppärä komppi.Olohoune soundit.ja piti laittaa se särö päälle sit siin kertsikas ihan niin ku mä pelkäsinki.KU eihän siihen muute saa mitää tehoo...VOI itku.ios vaa ollu sata kertaa selkeeempi ja OMAPERÄISEMPI ilman tota idiootti kitaraa.
0   +1 +2
 
8
passe 05.06.2005
Mukava ja leppoinen kappale, jota ilmeiseti ei pitäisi kuunnella lauantai iltana muutaman bissen nauttineena... Sitä kun odottaa niitä motörhead-mättöjä. Hyvä tunnelma kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
dtoj 03.06.2005
Laulajasta tulee mieleen jossain kohdissa cranberriesin laulaja, tosin jossain kohdissa tuntuu ettei ihan mene kohdilleen. Kliinit kitara osuudet oikein mukavia. Hyvä piisi josta pienellä viilauksella saisi vieläkin paremman!
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 01.06.2005
pidinmusasta, en oikein osaa sanoa miksi, mutta kolahti. hyvä niin. taidokkaasti tehty biisi. mp
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 28.05.2005
Naisääni on aina piristävä juttu. Tai ainakin yleensä. Tässäkin se piristää kummasti. Muutenkin laulajalla on varsin ammattimainen ote eläytyminen musiikkiin on hienoa. Biisi itsessään on myös mukava. Soundit mukavan pehmeät, mutta jollain kierolla tapaa myös psykedeliset. Ainoastaan tuossa kitara-iskujen tahdissa menevässä välikkeessä on vähän 'kaatumisen' meininkiä. Se pitäis ottaa jotenkin tarkemmin.

Loppua kohden biisi alkoi hieman tylsistyttää, eli jotain nyansseja tämä vielä kaipaisi. Kitaroissa on myös loppua kohden ajateltuna liian tumppuisat soundit. Enemmän trebleä, vähemmän säröä, niin hyvä tulee. Joka tapauksessa pidin kyllä kappaleesta.
0   +1 +2
 
torttutore 27.05.2005
jotenkin musta tuntuu että olen jo arvostellut tämän aiemmin... hmm joko näin on tai sitten tämä kuulostaa liikaa joltain toiselta. Vaikea sanoa varmasti. Ihan ok biisi mut ei mikään hitti. Jatkakaa samaan malliin ja käykää kuuntelee munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
9
MajorForce 25.05.2005
Hyvän kuuloista. Tulee alusta mieleen sellainen italobändi kuin Lacuna Coil. Mukavan kuuloinen ääni laulajaneitosella. Kertosäe onkin sitten lähes jenkkipunkkia. Mielenkiintoinen sekoitus. Tuntuu toimivan.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 25.05.2005
Laulu soundi miksaamattoman kuuloinen joka olikin ainoa asia joka häiritsi biisissä. Tästä saisi radio tavaraa kun vielä hieman panostaisi miksaukseen, sen verran hyvää oli bändin soitto, laulu ja sävellystaito. Post-Emo???
0   +1 +2
 
8
PeksiM 23.05.2005
Mukava-tunnelma introssa. Hassunhauskaa peliä rumpukompin kanssa ja kuulaan laakea kitara-saundi. Ihan mukavan kuuloinen tytteli-vokalisti, mutta kokemattomuus ja pienoinen rohkeuden puute kuuluu läpi. Särökitara valitettavasti on taimista sivussa ja saundiltaan paha, tuhoten biisistä sen dynamiitin. Lisäksi rumpali voisi muuttaa soittotatsiaan noissa voimakkaimmissa osioissa, koska nyt veivaaminen kuulostaa jazzailulta, vaikka tämä on rokettirollia.
0   +1 +2
 
9
MacFly 23.05.2005
Soundit häiritsee ja tuo laulun outo muokkaus, jotain kaikua vai mitä lie? Häiritsee jopa liikaa, koska tämä biisi on itse asiassa tosi hyvä. Tossa kertsissä on jotain semmosta koukkua ja hienoutta. Enemmän niitä kitaroita ja rouheutta kertsiin ja paremalla tuotantojäljellä tämä olisi ollut aika pirun kova biisi.
0   +1 +2
 
Pitk 23.05.2005
Mitä ihmettä tarkoittaa "Post-emo?"

Laulu on liian hiljaisella ja laulusoundi kaipaisi jotain raikkautta. Lisäksi voisi tarjoilla jotain pientä hyväsoundista tilaa.

Näppäilykitara on todella sulava ja ansaitsee paikkansa noinkin edessä äänikentässä. Särökitarat sensijaan jotenkin vähän pykii ja niiden soundikin voisi olla retrompi, jolloin biisi toimisi jotenkin paremmin. Rummut aika mutaa.

Biisin eteen on kyllä tehty duunia, mikä on sinänsä hyvä, mutta tuotos on kuitenkin etenkin soundeiltaan aika keskeneräinen.
0   +1 +2
 
9
JM 22.05.2005
Soundeiltaan ja laululta kyllä tosi hienon kuulosta. Rummut soittalee kivan ei suoraa juttua. Sähkökitarasaundi antaa kyllä hienon silauksen tälle. Ja kun suora rokkiosio hyppää mukaan, kyllä viimeistään tajuaa, että tässä on hienosti toteutettu nerokas sävellys. aivan loistava biisi.
0   +1 +2
 
DaKiller 22.05.2005
Clean näppäily alussa kuulostaa hyvältä. Laulu kuulostaa olevan eri huoneessa kuin muu bändi, joten hieman oudolta kuulostaa. Laulu kaipaisi mielestäni enemmän persoonallista tyyliä, kuin mitä vain pelkkää puhdasta nuotin mukaista menoa. Hyvää punk meininkiä on kertsiin sekoitettu ja se toimii hyvin. Soundit jäävät ehkä hieman koleiksi ja ontoiksi mutta hyvä puoli on se, että soitosta saa selvän. Kitaroihin paksuutta ja rummutkin läskimmmäksi niin homma toimisi huomattaasti paremmin.
0   +1 +2
 
luoja 22.05.2005
Heti ekaksi pistää korvaan aika kuivat saundit, miksauksessa olisi paljon parantamisen varaa.
Tuo alku riffi on ihan ok, kitaran ja laulun ja muitten balanssit on kohdallaa, mutta nuo särö riffit on helvetin ohkasia. Kitara aivan liian hiljaa niissä, ja noita särökitaroita kannattaisi aina tuplailla, niin saisi enemmän voima biisiin....
Itse biisinä ei minusta sen kummempi kuin muutkaan tälläiset, tutuilla ja turvallisilla vesillä mennään...
Mutta tämä on ihan hyvä pohja ponnistaa, rohkeampia sovitus ideoita vain ja kokemusta nauhoittamiseen/miksaamiseen niin kyllä se siitä. Ja loppua kohden laulajan äänikin alkaa karkaamaan, ei pysy enää niin hyvin nuotissa. Muuten hyvä ääni.
0   +1 +2
 
integratio 22.05.2005
ihan hyvän kuulonen biisi vaikka vähän enemmän iskevämpiä koukkkuja ois voinu biisiin tehä....
0   +1 +2
 
MdsPressures 21.05.2005
kyllähän tämä hyvältä kuulosti soundit on ainakin kohdallaan :)
0   +1 +2
 
9
dj musical 21.05.2005
ihan kivan kuulonen kappale =)
Laulu ääni on ihan perkuleen hyvä ja muutenkin koko biisi on ihan hyvä =)
0   +1 +2
 
Burma 21.05.2005
vähän heittoja tossa mixauksessa.tainnu jäädä masterkompurointi ja limitointi vähemmälle?
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 21.05.2005
Kivoja instrumenttejä on käytetty. Ihan kaunista lauluaki on mukana. Toi oli myös hieno ku tuli kitara mukaan...
0   +1 +2
 
8
mikainen 21.05.2005
Enemmän poweria/rohkeutta laulajalta, jää vähän muun jalkoihin. Piristävä poikkeus kuitenkin täällä, naisvokalisti.
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut mutta kuten sanoin pidän letkeämmästä musiikista!
0   +1 +2
 
substance 21.05.2005
Wow. Tässä on ehdotttomasti miksaus kohdillaan. Saundit ovat täydellinen esimerkki siitä miltä biisien pitäisi kuulostaa. Vokaalit kuulostavat ehkä vähän heikosti nauhotetuilta (tulee autotallimeininki mieleen) mutta ei tämä ole missään nimessä pahan kuuloista. Genre on minulle uppo-outo, post-emo, mitä lieneekään.
0   +1 +2
 
Boris the spider 20.05.2005
Kivat soundit alussa rummut vain tosi hiljaisella. Laulaja tosi hyvä... EN pidä tuosta punkahtavasta kohdasta, mielestäni olisi toiminut paremmin ilman sitä. Säe on kyllä tosi hyvä ja bridgekin ihan hyvä kertis ei mielestäni oikein toimi.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 16.05.2005
Soitto, miksaus ovat hyvällä tasolla. Aika makee biisikehittely näppäilysta popahtavaan surfpunkkiin. Tehän taidatte olla ulkoavaruudesta el Englannista kotoisin? Britti-vaikutteita kuuluu minun korviini.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 16.05.2005
Hyvä laulaja, kivat kitarat jne. Tästä ei kommentti huonone, sillä en keksi mitään järkevähköä kommenttia tähän hätään, mutta huolet pois! Jätän numeron siltä varalta, jos se kertoisikin enemmän tästä biisistä. En ole nimittäin koskaan kommentoinut tällaista biisiä. Hyvää tämä sitten kaiketi on, ainakin laulun perusteella.
0   +1 +2
 
8
jaacob 16.05.2005
Raikkaat soundit bändillä. Laulu jäi ainakin mun pilipalikaiuttimissa hieman hentoisena taustalle ikään kuin sen äänitys / laulumikki ei olisi ollut ihan kohdallaan . Muuten homma oli mielestäni paketissa - biisi ja sen rakenteet toimii. /to
0   +1 +2
 
synapsi 16.05.2005
saundit hyvää demotasoa, soitto skarppia. vaihteeksi mimmi vokaaleissa, mukava lisä tämmöseen genreen. ikävä kyllä vokalisti jää taas kerran muun bändin soitosta jälkeen. enemmän poweria ja skarppiutta kaivattaisiin, eiköhän se sieltä harjoittelemalla tule. säröosuuksiin ehdottomasti lisää vääntöä kehiin, nyt jää vähän pliisuiksi (skebaraitoja tarttee ehdottomasti lisää ja saundeja kohdalleen).
0   +1 +2
 
ProjectEternity 16.05.2005
soundeis oli jotain ihmeellistä.jotenkin kitarat ja laulu soundiltaan ei menny yhteen mutta biisi on ihan hyvä ja soitanta myös.naiset on kivoja ku ne laulaa.
0   +1 +2
 
THP 16.05.2005
Ihan menevää settiähän tämä. Soundipuolesta ei ole pahaa sanottavaa ja muutenkin kappale kulkee mallikkaasti. Kuulostaa siis ihan hyvältä, mutta kuitenkin jää semmoinen olo, että jotain tästä vaan puuttuu.
0   +1 +2
 
Sigil 16.05.2005
Limp Bizkit tulee mieleen tuosta alun komppi/tilujutuista. Ei tämä vaan kolahda mitenkään.
0   +1 +2