Batman (Demoversio)

Koditon Juoppoämmä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

dödö 03.06.2006
Biisistä en sano paljoa koska minun musiikkikritiikki olisi paskaa siihen verrattuna mitä kaikkea jännää voisi kertoa "hypokondrisesta"...
Tämä miehen psyykkinen tasapaino on melko horjahteleva tai sitten hän on vain täysin huumorin tajuton. En minäkään tällaisesta huumorista pidä, mutta ihan sama... makuasioita!
"Nii vittu, oottekste siis vittu siis laittanu tätä siis niiku ihan tosissanne tänne mikserii vittu nii vittu.... äääähhh"
Säälin ja muistan sinua kuolinvuoteellani hypokondrinen.

Noniin! Ei sen enempää siitä äijästä, biisi oli ihan hyvä... \m/ Rok!
0   +1 +2
 
10
Hlidskjalf 07.01.2006
Rok Rok. Asenne kohallaan.
0   +1 +2
 
10
Hypokondrinen 29.09.2005
ei vittu oli pakko tulla vielä kerran kuuntelemaan tää paska!!oikeesti...ettekai tosissanne soittanu tätä?!?!?tää on meinaan niin vitun paska että voisin lulla että te ette osaa edes soittaa,kunhan vaa rämpyttäny!!!paskaa mitä paskaa.....harmittaa että tällästä laitetaa edes mikseriin!! :D mutta tää on vaan rakentavaa kritiikkiä,ei mitään henk.kohtaista!!!!mutta jatkakaa samaa rataa....tai no itseasiassa tarkemmin ku ajattelin ni älkää jatkako!!!!!!! :Dkunnosn paskaa!
0   +1 +2
 
10
Hypokondrinen 28.09.2005
vittu tää on jopa läpäksi ihan vitun paska!!ei vittu jätkät ei osaa edes soittaa!! :D:D:D:D MUAHAHAHA!!!jotain rajaa.....mutta ku ootte niin paskoja ni kyllä mä ihan säälistä annan kympin....ootte vissii vähä opareita tai jotaa??? ei jumalauta........
0   +1 +2