Back Against the Wall (Analysis remix)

Blueborn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Crucian Carp 21.02.2009
Ihan hyvää kamaa!
0   +1 +2
 
tarkkaampuja 16.03.2006
tää on jotain josta en ymmärrä..eikä kyllä tarviikkaan.
0   +1 +2
 
kake1962 13.12.2005
Ei tätä voinut valitettavasti kuunnella. Alkuperäinen on tulossa vielä vastaan.
0   +1 +2
 
10
Contour 27.11.2005
OHOH siis toi äskeinen kommentti oli tarkoitettu sille ALKUPERÄISELLE !!! täst transesta en osaa valitettavasti kommentoida oikein.. sori.
0   +1 +2
 
10
Contour 27.11.2005
hei täs on hyvä meininki ! bigup !

just oikeenlaista hyvälaatuista ja turvallista naisasennetta. ei liian erikoista, ilmaisun hyvässä merkityksessä. kyllä jumankekka mä tälle kybän poikkeuksellisesti annan !!!
0   +1 +2
 
8
Elomaili 31.08.2005
Hyvin soitettua ja laulettua peruspoppia parempaa peruspoppia.
0   +1 +2
 
9
Tuoremehu 04.07.2005
Hyvä tunnelma. Ihan jees biisi.
0   +1 +2
 
10
makes69 27.05.2005
Mainio veto. Tämä on aikamoinen jysäys sanonko että pyhäjysäys ..pirulauta menohan äityy välillä ihan huimaksi. Hieno REMIX.
0   +1 +2
 
WandaT 06.05.2005
No niin. tämäkin päivä nahdään. Texas kuuntelee remixiä:D
mä yleensä pyrin välttämään kaikenkarvaset dance remiksit. En ilkeyttäni, vaan pelkästään siitä syystä, ettei mikään yllä odotusten tasolle kuitenkaan.

Pelkästään yhtyeen nimen ja maineen perusteella tulin kuuntelemaan tämän remixin. Huom. ainoastaan ja pelkästään!

Remiks on rakenneltu suoraan sanottuna kuivasti. Tasapaksua bassoa, jossa muutamia kikkailuja. Ennemmän olisin toivonut muutosta edes jossain vaiheessa. Varmasti kyseinen henkilö on hyvä siinä mitä tekee, tämä vain tylsän maalla asuvan punaniskan kommentti;) Mutta varmasti hänelläkin löytyy koneeltaan huomattavasti parempiankin kappaleita. Kokeile uusiksi?

Ainoa josta voin biisissä kiitellä, on tuo seitan laulu. Vaikka mielummin kuulenkin naista ihan perinnerokin ja popin parissa, ei se hullummalta kuulostanut tässäkään. Vaikka liian vähän sitä oli tähän sisällytetty. Mä en kyllä trancecta tiä lajina kovinkaan, mutta kai siihen voi sisällyttää enemmänki ku 3 riviä tekstiä?

Kyllä sen huomaa, ettei tähän biisin lopputulokseen olla vietetty montaa kertaa hikisessä treenikämpässä. Se mikä bluebornista tekee Bluebornin on AITOUS. Aitoa omaa musiikkia, soitantaa, asennetta, osaamista ja munaa.

Kiitos, mutta toivon lisää perinteistä:)
Pakko kuunnella seuraavaksi alkuperäinen versio..

xxx
TEXAS
0   +1 +2
 
7
Hal_cy0n^ 01.05.2005
Konemusiikista (ehkä) jotain tietävänä täytyy sanoa, että tää biisi oli aikamoinen pettymys. Jos lähtee tekemään trance remixiä poprock biisistä, niin siihen pitäisi olla jokin erityinen syy, joka myös lopputuloksesta näkyy ja kuuluu.

Okei, olihan lopputulos siinä mielessä hieman erilainen, että mukana oli mojova annos voimaa ja runttausta mutta musiikillisesti... biisi oli aika köyhä. Ei siinä missään nimessä ollut voimaa kantaa sitä koko 8 minuuttia mitä se kesti ja muutenkin, moni artisti jo täällä Mikserissä olisi tehnyt työn paremmin.
0   +1 +2
 
Pukkapää 29.04.2005
Että tämmöistä. Jylläävä ja bassokas remix Bluebornin biisistä; tätä en olisi odottanut aivan ensimmäisenä. Mutta kyllähän remixit aina hauskoja ovat, tämä sai vain bassoillaan hieman hampaita tärisemään. Pohditaanpa tätä hetki, eikös?

Ensi sekunneista olen aina pitänyt Bluebornin rokkaavista ja poppimaisista viisuista; vahva naislaulu ja ammattitaitoinen taustaryhmä ovat aina vaikuttaneet minuun. Mutta kun tätä yhdistelmää remixataan ultra-bassokkaillla bassorummuilla, niin ei oikein herra täällä päässä diggaile niin kovalla. Biisin idea mielestäni häviää trancea huhkuvan remixin alle; biisi ei lyö niin kovaa ja niin rokkaavasti kuin pitäisi. Tiedän, että kyseessä on remix, mutta tästäkin biisistä olisi paremman remixin saanut. Varmasti. Tämä remixaus ei vain onnistunut iskeämään minuun mitenkään. Varmasti joku trancesta enemmän tietävä voi pitää tästä tällaisenaan, mutta juntti kuten minä on vain hivenen pettynyt.

Odotan vain innolla uutta Bluebornin iskua, remixit eivät nälkääni helpota. Mutta antaa tämän basson hyppiä pitkin seiniä ja luoda mahdollisesti uusia kasvoja. Mutta sen sanon, että se oikea Blueborn ei ole vielä pettänyt, eikä petä. Voi voi, tämä remix rätisee, mutta ei minulle. Pessimistinen herra kiittää täällä päässä. Kuitti.
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 29.04.2005
Kivalla biitillä lähtee rakentumaan tää setti, mutta alkurakentelu ei tarjoa mitään erityisen ihmeellistä. Laadukkaasti kuitenkin mennään dj-ystävällisissä merkeissä. Tuossa parin minuutin kohdilla sitten alkaa vasta mielestäni todella kuulostaa mukavalta. Vokaalit toimivat niinkuin pitääkin, eli upeasti. Liiditkin kuulostavat myös aika hyviltä. Täytyyhän se vaan todeta että kyllähän tää erittäin laadukkaasti rullailee.

Odotelin ehkä vielä jotain erityisen upeaa nostattelua ja ehkäpä yhtä lisämelodiaa johonkin kohtaan, mutta kyllä tämä näinkin uppoaa jo todella upeasti. Ehkä odotukset olivat vain hieman liian korkealla. ;) Mikserin trancetasoon kun aletaan taas vertailemaan, niin kyllä tää ihan sinne kärjenpuolelle pitäs sijoittaa ehdottomasti mun mielestä. Aijai, kyllä tää pitää pistää tehosoittoon. Loistava biisihän tämä on. :)
0   +1 +2