Dialogue Between Fist And Rectum

Fisted Sisters

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Rotten_Corpse 13.05.2005
yllätyin soundin laadusta positiivisesti, eihän tää mitään huonoa kamaa ole mutta tämä keskikohta ei oikeen vaikuttanut, mutta pidin laulajasta ja riffeistä kovasti. Taidan faniutua.
0   +1 +2
 
Pnertu 11.05.2005
Latasin ensiksi kaksi alinta kipaletta, jotka eivät oikeastaan pahemmin vakuuttanut, jonka jälkeen suosiolla latasin uusimman kipaleen (jos nyt on uusin?).

Neljä ensimmäistä virvelin iskua kuulosti lupaavalta... ainakin saundien kannalta.
Samankaltaista nimittäin täältäkin tuli. Saundimaailma oli kerrassaan laihaa, bassoa ei liikaa kuulu. Välillä tämän, vokaalien tyylin ja jossain osissa tulleiden blackhenkisten kitara"melodioiden" yhteistyö toi mieleeni paikkapaikoin Satyriconin (???)... Ainakin näin äkkiseltään.

Soitannallisesti biisi oli välillä vähän sinne päin, mutta sehän kuuluu vain asiaan.

Odotin itse vähän jämäkämpää tavaraa, jota toivoisinkin seuraavalta äänitteeltä.
Tästä on hyvä lähteä, ja ehkä täyteläisemmät saundit loisivat mahdollisuuden nauttia tästä kaikilla aisteilla.
Ei tätä kuitenkaan 100% tosissaan ja naama irvessä väännetä, joten noilla seikoilla ei niin väliäkään ole välttämättä(?).
Nojoo. Arvostelu oli vähän hätäisesti ja kiireessä tehty, kun oli niin niukasti aikaa, ehkäpä tarkempi kuuntelu auttaisi ;). En tiedä.
Onnea urallenne! Toivottavasti kuullaan lisää.

PS: en ehdi tarkistaa mahd. typoja joten saa kelvata näin. Mörssss!
0   +1 +2
 
8
Xsi 10.05.2005
Alkaa reippaasti ja energisesti touhun jatkuessa aina keskikohtaan, joka tasottaa kivasti tempoa. Puolentoista minuutin vähän lopsahtaa tuollaiseen perinteiseen heviriffiin, joka ei oikein toimi. Sitten taas pelastuu, ja loppuu hyvin. Tosiaan, lauluun voisi yrittää saada lisää poweria, mutta biisin keskirääkäisy toimi kuin Luugeri ryssään. <3
0   +1 +2
 
8
K-E 28.04.2005
Lauluihin olisin kaivannut hieman lisää voimaa (ei, en tarkoita power metal -kiekumista kuitenkaan). Hitaammat väliosiot tuovat mukavaa vaihtelua biisiin.

Ei yhtä kova kuin aiemmat, mutta hyvä silti. Osaatte hommanne.
0   +1 +2
 
8
JM 27.04.2005
Alkaa kyllä räväkästi. Matalempi ääninen laulaja ei oikein sovi kuvioon. JA välillä liianki norm. metallia muistuttavaa puuduttavaa löysyttelyä. Lyhkäsempi biisi ja rankempi pauke toimii..=)
Loppua kohti paranee. Hyvää grindiihan tää oliki, keskivälin vitkuttelu annetaan anteeksi..
0   +1 +2