Wander

Von Routen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Aurisgale 18.04.2005
Alkaa tilavilla ja erottuvilla soundeilla... jänniä voksuja on heitetty joukkoon, mutta ne aiheuttaa lievää kyllästymistä. Paikoitellen ne kuulostavat jankkaamisen takia irrallisilta. Muutaman kerran olisi voinut soida vähemmän... Delayn käyttö on kaunista tehden arpeggiomaisia efektejä... valoisaa.

Kansantanssimainen viulu on oikein pirteä ilmestys melodioitten joukoissa... Oikein ammattitaitoiset valinnat on muutenkin soundeissa ja kuulostaa pirun hyvälle... Tässä vain uupuu asiat mihin tarrautua, mutta silti tämä on oikein hyvää fiilistelyä padimaisilla vokaaleilla... vocoderi on ihan hienossa käytössä ja se miellyttää korvaa...

Kahden minsan tienoilla soundit menee hiukan tukkoon, johtuen tavaran paljoudesta ja että vocoderi syö tilaa usein paljon... tosin tämä on vain minun arvailua. Vähän tulee sellainen tasapaksu fiilis tästä biisistä... oikein maistuva biisi, mutta tämän meinaa kyllä myös unohtaa... ei niin kova kuin vanhempi vasta ilmestynyt kappaleenne Shriek. 8½
0   +1 +2
 
9
siiki 18.04.2005
Todella dreamahtavaa trancea tuossa alussa melodisilla soundeilla ja mukavalla tunnelmalla. Heti näin alkuun täytyy sanoa että laulu kuulostaa todella hyvältä.
Soundimaailma on myöskin hyvän kuuloinen ja kivoja soundeja tosiaankin löytyy mutta pientä hiomista siihen ehkä kuiteskin kaivattaisiin. Vahvempia soundeja tai jotain.
Melodiat ovat todella kauniit ja dreamahtavat elikkäs tunnelmallista menoa todellakin.
Toivottavasti tällaista matskua tulee lisääkin.

Rummut potkivat mielestäni melko hyvin ja bassolinja on kohtalaisen hyvä mutta melko kliseinen kuitenkin. Biisi ei kuitenkaan ole ihan perus konemusiikki jumputusta vaan jotakin omaa tähän on kylläkin löydetty.
Biisin rakenne on melko hyvä ja erittäin leijaileva tunnelma.
Biisissä rakenne on mm todella tärkeä tietenkin melodioiden ja soundienkin rinnalla. Eikä sovi rumpuja ja bassoakaan unohtaa. Nekin ovat tärkeitä.

Mutta sitten miksaukseen. Mielestäni miksausta voisi hieman parannella. Soundit ovat melko tummat..Voi olla kyllä tarkoituksellakin mutta toisaalta ne luovat mukavan tunnelman mutta jotenkin en pitä liian tummista soundeista. No joo, ei se nyt niin vaarallista ole. Masterointikin on hoidettu huolella loppuun joten todella loisto biisi on jälleen kerran. Mikseristä alkaa näitä trance ja dance artisteja löytyä melko paljon mutta valitettavasti suurin osa näistä on melko kehnoja mutta tulipa taas löydettyä yksi hyvä trance artisti. En kuitenkaan faniksi liity sillä yleensä jos tuon teen niin artistilla täytyy olla vähintään yksi biisi jolle annan KYMPIN! Mieluiten jopa kaksi. Ei sillä ettenkö tästä pitäisi mutta en tällä kertaa liity. Katsotaan sitten kun taas uutta matskua julkaiset niin ilmoitteleppa vaikkapa mulle niin katsellaan ;)
Hienoa työtä!
0   +1 +2