Siunaus / Kirous

Kosminen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

A.S.H 27.01.2006
Ihan ok ac.gtr mut paavoja lauluun lorahti pikkasen porvoolaisittain.Se siitä.
0   +1 +2
 
9
Jotenkin tuli AIC:n live-dvd mielee, mistä lienee hyökkäsi.
harvemmalti kuulee kelpo suomenkielistä grunge-hölkkää.
0   +1 +2
 
9
JM 14.05.2005
Hieno tuo yksi soitin, tiedät kulla mikä, siihen ölissään silleen ja siitä tulee tuollanen jännä puhetta mukaileva saundi. Kummallinen laulu. Helvetin outoa, kirkkomusiikkia (älkää kysykö missä kirkoissa minä käyn...) mutta aika harrasta sellaista. Kaikki riehakkuus on menetetty ja istutaan totuuden äärellä ja hauta on tyhjä. Mukavaa, ota kuppi kahvia, niin kerron sinulle lottonumerot.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 13.05.2005
Joo on ollu efektiräkit varmaan tulessa mutta tunnelma on tärkein ja sitähän ne ovat tässä tukemassa. Tuntuu että biisi loppui ennen kuin ehti edes alkaa eli olisi voinut olla pituutta lisää. Hyvät soundit ja fiilis.
0   +1 +2
 
DaKiller 13.05.2005
Todella lupaavan kuuloinen alku ja pidän aina perusakustisesta soundista. Harmi vain, että tuo mainitsemasi yliefektoitu laulu pilaa nyt täysin tunnelman... Kuulostaa kuin nykypäivän Cher olisi paiskattu vaikkapa zeppelin nokkamieheksi. Varsinkin kun kyseeessä on tämä nykypäivänä niin maan helvetin perusteellisesti läpi kaluttuun ja ylikäytetty super ärsyttävä efekti, on oksennusreaktio lähellä... Eihän se kiva tietenkään ole kiva kuulla tällaista saarnaa hengentuotoksestaan mutta noinkin pieni seikka sekoittaa aika mukavasti pakan.
Kappaleessa on jopa virren omainen tunnelma...outoa, mutta viehättävää.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 13.05.2005
Efektilaulua nyt vaan oli yksinkertaisesti liikaa niin, että mistään dramaturgiasta ei enää voi puhua, pelkästään epäonnistumisesta. Asiallisesti äänitetty nuotiokitara, jos se on tehty kotiolosuhteissa. Ja on siellä jotain rajummasta rokista pohjalla, jopa grungesta...
0   +1 +2
 
D19 13.05.2005
Hyväthän nuo efektit on. Kauniita fiilareita tulee mieleen. Soundit on ihan kunnossa, ja biisikin toimii. Vois toimii intronakin hienosti.. laulu on nimittäin heikoin lenkki, vaik onkin noin paljon efektoitu. Naislaulajahan tähän pitäs saada ni johan toimis kympillä! Eiku ettii joku hemaiseva blonditsu jostain, joka vähän ees pysyis nuotissa. Voihan ne korjailla nauhalle sitten :D
0   +1 +2
 
9
louis 13.05.2005
Leppoisa biisi joka menee taustalla mukavasti polkien 9p.
0   +1 +2
 
9
ozzi_99 13.05.2005
(((Aah! Jesh! Onneksi ei ollu mikään metalli enään.)))

Rauhallinen, ja vishinki suomenkielinen. Tosin en oo ihan varma ku tää sun editointi vääntää ääntä aika kummallisesti. Sanoista ei juurikaan saa selvää. Suosittelen sen pois-jättämistä, jos laulaja osaa laulaa nuotilleen.
Kyllä tämän mielellään kuuntelee kaikkien metalli ja rock esitysten jälkeen, joten ihan sen takia annan ysin.
0   +1 +2
 
10
BluntTech 13.05.2005
No, täähän oli kuultu jo aiemmin mutta sanotaan nyt vielä että aivan saatanan hyvä. Uskon että jengi kitisee tuosta auto-tunerista mutta kun sitä käyttää 'soittimena' eikä korjailemaan paskoja laulajia niin se toimii, niinkuin tässä. Mie tykkeen.
0   +1 +2
 
7
lion 13.05.2005
Autotunen käyttö efektinä lauluissa oli cherin juttu.. Se vaan oksettaa ja on kamalan kuuloista... Olen silti puhtaan laulun kannalla vaikka se olisikin mielestäsi dramaturgian kannalta tärkeää. Hypnoottinen omituisuus tämä biisi. Kuitenkin ihan jees.
0   +1 +2
 
10
chezmoreau 13.05.2005
Helvetin hienoa matskua. Tässä on sitä persoonallisuuta, unplugged-grunge tulee mieleen vaan noista skeboista. Vitun hyviä lauluefektejä. Tää biisi sopis hienosti levyn keskimmäiseks biisiks. Jakajaksi. Tai sitten loppuun. Täytyy katsastaa muitakin Kosmisen ralleja.
0   +1 +2
 
8
Zanubi 13.05.2005
Ihan hieno teos, mut pitemmän päälle ehkä tylsähkö mut jees muuten!!
0   +1 +2
 
9
PeksiM 13.05.2005
Alussa oli hieman siekkarimainen tunnelma. Hyviä skittariffejä. Tosiaan itselleni ei kauheasti kolahda nuo efektoidut laulut, mutta tekee se tämän biisin ainakin erilaiseksi kuin monet muut. Hyvänä pointtina oli se että moodi säilyi koko biisin ajan aika utuisena, eikä lähdetty vetämään niitä ainaisia särökitaroita joita tällaisen alun jälkeen ollaan totuttu kuulemaan.
0   +1 +2
 
lovefactory 13.05.2005
Hitusen tumma soundi kitarassa ja tulee melkein soundeista joku "live at leirinuotio"-nauhoitus mieleen. Sointukulut ovat tunnelmallisen kuuloisia ja biisin rakenteesta tykkäsin. Se on myös juuri sopivan lyhyt ja ytimekäs. Se, mikä tässä sitten ahdistaa kunnolla on tuo todella ärsyttävä lauluefektin käyttö sekä alun liian kovalla oleva "tuulen suhina". Vähän tuota efektiä pienemälle, kiitos. Muuten ihan kuunneltava kappale.
0   +1 +2
 
-CSPR- 13.05.2005
laulun efektointi häiritsee, no on tässä vähän grungea mutta ei paljoa. ihan ok veisu mutta noita efektien käyttöä kannattais hieman harkita, jos vaikka vähän vähentäisit tai laskisit niiden voimakkuutta. mp.
0   +1 +2
 
Foto 13.05.2005
Kas, Cheriltä lainattu lauluun efektiä. Biisi loppuu ennenkuin alkaa. Tommonen laulelmahan tuo on. Ennemminkin kuin grunge, tulee mieleen irkkufolk.
0   +1 +2
 
argon 13.05.2005
Soinnutuksessa on jotain Seattlen ukkeleille kovastikin tyypillisiä kulkuja, mistä tuo Grunge tupsahtanee arvon artistin lisäksi myös tämän satunnaisen kuulijan mieleen :)

Biisinähän tämä oli sellainen kahden rokkijytäbiisin väliin soviteltava akustinen "silta", joka erottaa nuo kaksi rokkia tehokkaasti toisistaan - tällainen mielikuva tuli heti mieleen, eli jos olet muissa yhteyksissä kasailemassa rokkibändin kanssa jotain mini-cd:tä yms, niin kannattaisi kokeilla tästä jalostettua painosta välikkeeksi johonkin?

Soitannollisesti kelpo kitarointia harjoitettiin, vokaalien vocoder-ratkaisu persoonallisuudessaan oli toisaalta ihan hyväkin mutta kyllä se hiukan hymyilyttikin.
0   +1 +2