fivemonths

Juha Own

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
soka 17.03.2006
aivan sairaan nättiä musaa..pidän tästä :)
0   +1 +2
 
9
KAMUI 08.11.2005
Tää oli ihan hyvää musaa. Efektien kans oli leikitty ja melodia onnistunu. Laitas lisää näitä biisejä joskus.
0   +1 +2
 
5
Anniss 20.05.2005
Tässä ei ole sitä jotain. Musiikissa kaikki on vähintään kerran tehty. Sun pitäisi löytää se jokin joka erottaa sut muista tuhansista samanlaisista artisteista. Saisi olla myös enemmän jotain "koukkuja" ja tempo-/voimakkuusvaihteluja. Enemmän jotain melodiaa sekaa. Esim jossain välissä voisi olla jotain laulua. Tästä biisistä ei oikein saa selvää että mikä tämän ns. "teema" on. Tämä kuulostaa lähinnä siltä, että olisit copypastennut samaa jumputusta peräkkäin.
0   +1 +2
 
8
Bemary 17.04.2005
Pirteää ja varsin menevää eurohumppaa, jossa seikkaillaan niitä tuttuja ja turvallisia, kliseisiä polkuja pitkin.
Periaatteessaha tää toimii moitteetta, mut eipä tää kyl tarjoa mitää sensaatiomaisen poikkeavaa muihin genrensä edustajiin nähden. Toimii parhaiten vaik autoilumusana, jolloin tää soi taustalla ja luo hyvää fiilistä ilman, et tähän keskitytään täysin. Jos tähä ois upotettu enemmän tarttuvia melodiakoukkuja ja efektejä, nii tykkäisin aivan eri tavalla. Potentiaalia löytyy, mut sitä ei oo käytetty kunnolla...
0   +1 +2
 
9
Area75 15.04.2005
Täytyy sanoa että tämä oli ihan positiivinen yllätys mikserin eurodance rintamalla. Pirteää otetta läpi kappaleen. Hieno säröbasso, melodiat jaksaa pitää kiinnostuksen ylhäällä vaikka hieman toisti itseään mutta niinhän sen pitääkin eurodancessa tehdä... Kick ja snare/cläppi ois voinu olla hieman erottuvampia/voimakkaampia omaan korvaani, mut se on tietysti makuasia:) muutoin haitsut toimii hyvin. Soundit on laadukkaita. Kokonaisuutena kelpo danzua!! Tuosta on hyvä jatkaa!!
0   +1 +2