Orbite

Psychogenic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
HauntingShadow 25.08.2005
Heh..meikä diggaa bassosta...ja etenki nopeudesta..johtuen ehkä et ite tykkään nopeasta..ja olen Hardcore miehiä...hyvä niin...hmm..iha okei melodia vaikkei iha ton ekan biisin veroinen :) mutta hyvällä linjalla edetään.Hieman samoja vikoja ku ekassa mutta edelleen annan...
+2   +1 +2
 
9
Milian 23.08.2005
Alku tosi hyvä, soundi kiinnittää heti mielenkiinnon.. 2:00 kohdalla alkava melodia ei oo iha mun makuun sopiva, mut sitten taas se mikä rupeaa soimaan taustalla 2:17 kohdalla uppoa tosi hyvin.. 5:00-7:00 on mun suosikki kohta täs biisis, siitä melodiasta tykkään mikä tos tulee jossain vaiheessa mukaan (taitaa muuten olla sama ku mikä tos aikasemmin 2:17 kohdalla rupee tulemaan)... mut joo, tää oli enemmän mun makuun ku toi Cramkzaru.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 30.07.2005
Tässä on jotenkin miellyttävämpi kick, kuin tuossa ylemmässä biisissäsi ja bassolinja paljon, paljon yksinkertaisempi, eipä siitä silti mitään haittaakaan ole, heh. Melodia oli jälleen melkoisen hyvä ja entistä Trancemaisempi jokseenkin, hyvä, sanoisin ainakin sen kohdalla, muuten melkoisen tasaista jumputusta, siis suoraa linjaa kulkeva, kuten ylempikin kipale, mutta vain paremmalla tavalla... ääh, en ymmärä enää missä mennään, mutta kaikin puolin ihan mielenkintoinen kipalem hyvin saundein, kiva, vai sanoisinko sen saman tuplaveellä? Njäh, ei se sitä ansaitse siltikään, mutta pidän linjan ja annan ysin joka tapauksessa, mietippäs itse missä jamassa olen nyt, kahvikaan ei enää maistu. ;((
0   +1 +2
 
KoBa 15.07.2005
Freeformia on aina välillä harvinaisen mukava kuunnella, varsinkin tälläistä.Tunnen genreä vähän ja kokemusteni perusteella tämä on hyvää freeformia.

Henk. koht. olisin kaivannut vähän eläväisempiä basarisoundeja, mutta hemmetin hyvin tuo noinkin toimi.

Leadit iskivät nopeasti tajuntaan ja voin kuvitella itseni hyppimässä raveissa muutaman vuoden kuluttua juu5ri tämän biisin mukana.
0   +1 +2
 
9
Kloku 09.07.2005
Kick tuntui jotenkin epämukavalta. Melodia oli yllättävän hyvä ja biisiä kelpasi kuunnella. :)
0   +1 +2
 
8
Anssi H 08.07.2005
tämä ei kuulosta niin energiseltä, kuin aikasempi.
haikat ovat tässä jees, ja basso on jälleen aika kova.
loput kommenttini olisivatkin lähes samanlaiset kuin aikaisemmassakin. ;)
lisään että tässä on parempi melodia!

ei iha niin hyvä kuin uudempi, mutta silti kova. 8
0   +1 +2
 
8
MajorForce 26.05.2005
Tempo kohdallaan :D Hienoja juttuja keksitty tähän biisin. Pidin soundeista ja äänimaailmasta. Vähän ehkä ylipitkä, mutta toisaalta kun biisin kuunteli alusta loppuun, ei se käynyt puuduttavaksi missään vaiheessa.
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
nokjoooh, tästä en osaa kyllä sanoa mitään kun en oikeen ole vielä ymmärtänyt tätä genree :))
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Aika kivat saundit. Joati lisä potkua tää ehkä vaatis. Menee tylsäks jonki ajan päästä
0   +1 +2
 
4
repulse 14.05.2005
Vai että freeform genre...joo! Ei tällaisessa musiikissa ole mielestäni mitään järkeä! Mutta varmaan alan harrastajat tykkää!!
0   +1 +2
 
8
Stoned Ghoul 12.05.2005
Tiukka on biitti joo, ihan tässä hiki tuloo. Pää heiluu, joka on hyvä merkki. Hyvä veto toi kunnon taka biitti basso. Melodiat ois voinu olla tietysti vetävämpiä ja soundeissa raaempia valintoja, nyt jää hieman laimeaksi. Tempo hyvä.
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
En oo tyylin edustajia, mutta hyvin tää mun pulssiin vaikuttaa. Kivan nopeeta jumpsutusta johon on kiva purkaa yliaktiivisuus. Biisi kasvaa sopivan tahtiin keräten juuri oikeat elementit mukaan kuvioihin. Jatkakaa samaan malliin ja muistakaa käydä kuuntelemassa ja arvostelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
GrimErazer 06.05.2005
"Spiidi on sairaan nopee!!"
Vauhtia oli kyllä ihan riittämiin, vaihtelevuuttakin sentään jonkin verran. Soundit tämän tyylin musaan ihan kelvolliset, joskin hyvinkin tyypilliset. Ehkä toimivuus perustuikin juuri tähän napakkaan tahtijuoksunopeuteen...
"Joukkue - tahtijuoksuun - Mars!!" "Vasen - vasen - vasen, kaks, kolme...!"
Jep, ihan hauska!
(Olihan pituutta: yli 8 minsaa....)
0   +1 +2
 
nitrokiss69 06.05.2005
En rock-heebona kuule tässä mitään eroa vaikka The Glub:illa soitettuun musiikkin.. Hyvä boogie silti.. :)
0   +1 +2
 
jari_ltm 03.05.2005
tiukkameno eemeli junkkaa. ihan hyvä meno mutta ei mitään uutta sovituksen tai minkää muunkaan osalta
0   +1 +2
 
7
Carbon 02.05.2005
biisin idea on mielestäni oikein hyvä, mutta esim. basari on liian hilpeä. Syna joka alkaa 00.14 kohdalla on oikein onnistunut. Jotenkin biisistä puuttuu se meno joka pitäisi kuitenkin olla näissä biiseissä. Noh, ei tämä todellakaan huono ollut joten annetaan seiska.
0   +1 +2
 
Lowmen 02.05.2005
Vois olla että sais taas aika pahat ylinopeussakot jos rupeis autossa luukuttaan.
0   +1 +2
 
9
Verenn 26.04.2005
Tää oli mun mielestä tasapainoisempi kokonaisuus kun toi Cramkzaru kappale. Alun leadissä on särmää ja biisi lähtee omaan korvaan luontevammin liikkeelle, ehkä alan jo tottua tällaiseenkin matskuun. Ensimmäinen iso jysähdys herätti kunnolla, varsinkin kun kuuntelee tätä luurit päässä. Soundimaailma on tässäkin erittäin onnistunut.
Toiseen vaiheeseen siirrytyminen on jämäkkä.

Huomaan mielenkiintoisen efektin, jalka väpättää koko ajan biitin tahtiin väkisin ja pää notkuu mukana. Valitettavasti kolmannessa osiossa tapahtuu jotain mistä en pidä, se sireenin ja sahan sekoitukselta kuulostava leadsyna ei mielestäni sovi kappaleeseen lainkaan. Ei ainakaan näin ensikuuntelun fiiliksillä. Onneksi siirtyminen kohti loppua tapahtuu nopeasti ja taas jalka vipattaa.

Noniin, seesteisemmän osan jälkeen alkaa toisen leadin tullessa mukaan kuulostaa taas pirun hyvältä kunnes saha lead tulee mukaan. Ehkä se on originelli ratkaisu/tuo lisää sjotain tämän genren omaa juttua tms. mutta mun mielestä se ei vain sovi tähän muuhun äänimaailmaan ja rytmiin.

Pikkuhiljaa alkaa tää freeformikin avautumaan, laitahan privaattia jos teet uutta freeformia, tuun mielellään kuunteleen. Niin ja tämä oli parempi, ehjempi kokonaisuus kun tuo Cramkzaru joten kiitettävä napsahtaa. 10 tulis ilman sitä yhtä synasoundia.
0   +1 +2
 
8
argon 13.04.2005
Puuduttavamman puoleinen biisi kuuntelubiisinä, mutta tanssibiisiksihän tämä on tarkoitettu Koneiston tyyppisiin tapahtumiin ja toimii siellä varmasti erinomaisesti vauhtibiisinä.

Toteutukseltaan varsin toimivan kuuloinen biisi, joka täyttää genrensä vaatimukset toimivalle biisille ja jonka tekemiseen on selkeästi paneuduttu.

Arvosanan puolesta menee kohtaan 8, ehkä liian pitkä tämäntyyppiseksi biisiksi ja se tiputtaa hitusen arvosanaa - n. 6 minuuttia tätä olisi varmastikin tanssikansalle hyvä kerta-annos näinkin vauhdikasta biittiä.
0   +1 +2
 
Pitk 12.04.2005
Aika kiihkeää menoa. Vähän puuduttavaa kylläkin, minuutin kohdalla toivoisi jo biisin vähitellen lopuvan, mutta mittaa näkyy olevan yli 8 minuuttia. pisteet sille, joka niin kauan jaksaa.
0   +1 +2
 
7
Joni Koskimaa 11.04.2005
Tää on kuunnellu niin paljon Infected Mushroomia sillon joskus, että toi saundi ei enää uppoa. Mut varmasti muuten olis ihan menevä zibale. Siitä siis 7.
0   +1 +2
 
7
thepax 11.04.2005
No niin, nyt tuli tällainen.
Alun saundit oli huonot, mut sit yhtäkkiä pistettiinkin paremmaksi.
Biisin pitää kasassa oikeestaan vaan tarpeeks nopee tempo ja konebiitin tasaisuus,
koska mun mielestä noi melodiaelementit ei jotenkin sovi tohon rytmiin.
No, pääasia on kai se, että ihmisillä alkaa tanssijalka vipattamaan.
Itselläni ei hirveemmin ala.
0   +1 +2
 
damn_pc 11.04.2005
Hieman lyhyempikin versio olisi ehkä riittänyt... Takuulla hyvä genrensä edustaja!
0   +1 +2
 
P. Virta 11.04.2005
Ihan mukava ja kuunneltavissa oleva kappale, mutta kyllä tästäkin korjattavaakin löytyy
0   +1 +2
 
konoyaro 11.04.2005
Sain tästä biisistä sydäntykytystä, mutta hyvässä mielessä^_^en tiedä tästä genrestä tarpeeksi, että rupeaisin antamaan arvosanoja, mutta pidin paljon:)
0   +1 +2
 
8
Enterdead 10.04.2005
No ei se aivan toivotonta ollut vaikka väkisin olisikin väännetty. Paljon on paskempaakin materiaalia liikkeellä ;) Vähän turhan kaavamainen siltikin, varmaa tanssilattia poppia. Ei silti enempää. Välillä meno muuttui kyllä toimivaksi, mutta siitä palattiin aina siihen tavalliseen komppiin. Silti hyvä suoritus, minä olisin lyhentänyt kappaletta 2 minuuttia.
0   +1 +2
 
6
Jukeboksi 10.04.2005
Kicki ei oo miellyttävin mahdollinen. Basson sisääntulo todella hyvä kohta...hetkellinen pysähdys + räjähdys perään hiukan tökerön kuuloinen. Melodialinjat toimii hyvin yhdessä...musta tuntuu että tää vois olla parempi hiukan hitaampana, tyyliin 175bpm. Rummut vähän liian yksinkertaisia, jotakin muuta olis ollu kiva saada kuin vain ne hatit ja clap. Muutenkin biisi jokseenkin yksinkertaisen kuuloinen...4min jälkeen tullut koneulvonta, ugh...ei sovi, ainakaan mun korviin. 6:20 pysähdys ei miellyttänyt myöskään...ei oo tullu vähään aikaan kuunneltua täntyylistä musaa, ja tauko tulee jatkumaan, sori.
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 10.04.2005
Kunnon mättöä! Hyvät leadit lähtee kyllä menemään alussa! Ehkä tuota basslinea, vai onko se nyt kikki saisi kyllä nostaa esiin... No jaa kyllähän se tuossa lähtee kovempaa... No snarea/clappia saisi kyllä nostaa esiin se on jämpti :) Samat leadit toistuvat liikaa minun makuuni... Muuten hel***** hyvä meno! Pituudesta ei ainakaan ole puutetta, tämän voisi soittaa esim. diskossa, hyvin tanssittaa. Hyviä cutoffeja jossain kohdissa sekä noita ihme puheääniä... Tuo sireeni on lähinnä ärsyttävä joka alkaa siis tuossa 4:40 kohdalla... Piitudesta ei ole puutetta niinkuin aikaisemmin mainitsinkin mutta tämä menee jo vähän liiallisuuksiin, liian pitkä tämä on, uppoaisi kyllä jos olisi muutama lisä leadi jossain eli suoraan sanottuna vaihtelua... Loppu on ihan perus tavaraa... Hyvää settiä tämä kokonaisuudessaan on...
0   +1 +2
 
J.R No 10.04.2005
Genrejä näköjään löytyy miljoona. Tämäkin tuntematon. Häiritsevä basari, ei hyvä ei ollenkaan. 55sek kohdalla aletaan hetkeksi siirtyä parempaan. Puuduttavaa silti. 1:20 on jo ihan hyvä, mutta pitäisi vaihtua vähän tiuhemmin riffit ja nyanssit ja. Mutta ehkäpä tämä on sitten genrelle ominaista. Mene ja tiedä. Ei sovi minun makuun ei sitten ollenkaan. Kun en electronista tällaista kuuntele en nuottikaan. Arvostelkoot paremmin tietävät. Mutta 2:40 kuulostaa ihan jees.
0   +1 +2
 
6
hra POHJOLA 10.04.2005
Olen huono arvostelemaan heavy ja rock miehenä tällaista, mutta kyllä minun mielestä pitää soittimet soittaa itse.Ei läheskään huonoin mitä täältä löytyy.Ihan valmista tämän genren kamaa.
0   +1 +2
 
jaacob 10.04.2005
Tää on ihan hyvän kuuloista, pikkuisen pitkä mun makuuni, mut saundit on koko lailla hyvät. Vaihtelua vaan vähän lisää ja pituudesta vähän pois, niin se on siinä.
0   +1 +2
 
Kappale on ainakin julmetun pitkä. Näin pitkä tekele on aikaslailla puuduttava kun se on vaan tätä yhtä ja samaa. Kait tää jossain ravepippaloissa menis...
0   +1 +2
 
8
ShobE 10.04.2005
ihan mukavan kuulonen biisi, kicki toimii ja äänet on hyvin miksattu. Melodiakin on hyvä mutta sais olla hieman kovemmalla mun mielestä ja se ihme alarm ääni jäi vähä häiritsemään. Vähän kaipais vaihtelevuutta lisää nyt jää vähän junnaamaan noisamat kohat, mut ihan hyvä biisi tämä on :)
0   +1 +2
 
8
ShobE 10.04.2005
ihan mukavan kuulonen biisi, kicki toimii ja äänet on hyvin miksattu. Melodiakin on hyvä mutta sais olla hieman kovemmalla mun mielestä ja se ihme alarm ääni jäi vähä häiritsemään. Vähän kaipais vaihtelevuutta lisää nyt jää vähän junnaamaan noisamat kohat, mut ihan hyvä biisi tämä on :)
0   +1 +2
 
8
Imp 10.04.2005
noi slaidatut soundit keskivälillä ois voinu jättää pois.ei sovi oikeen.intro on hyvin tehty lähtee juuri sopivasti sitten biisi käyntiin siitä.perus nrg leadi on juuri hyvin onnistunut.lopun melodiavaihdokset tuovat hyvin monipuolisuutta. 6 minsan kohdalla tulee taas tuo slaidattu soundi joka ei kyl sovi tähänkään kohtaan mun mielestä.outro on aika tavanomainen dj ystävällinen toisenlailla sanottuna :D ihan hyvä perus mättö.miinuksia on tuo yhden soundin sopimattomuus ja ehkä hitunen monotonisuus.
0   +1 +2
 
8
chucky 10.04.2005
kiwaa polkkaahan tää on...yxtoikkosuus vaan tiputtaa arvosanaa.
0   +1 +2
 
10
persmäkeläinen 10.04.2005
No niin Nyt päästiin eroon niistä haatanan rokkimoloista,.,.,.,,,,,,.....
0   +1 +2
 
8
LauriT 10.04.2005
Yleisvaikutelma saundeista on melko pahvinen. Ongelma johtuu basslinesynasta, joka on yksinkertaisesti munaton. Resoleadi narskuu tosin mukavasti. Supersahat ovat myös ihan OK, vaikkakin hieman yllättävässä ympäristössä. En oikein kyllä tajua tuon Freeform-genren ideaa... Minusta tämä menee enemmänkin johonkin Hard Trancen puolelle. Pituutta on riittävästi, jotta tämän raidan aikana ehtii fiilistellä. Yleensä näin nopeissa biiteissä tulee esiin se ongelma, että biisit ovat liian lyhyitä. Tässä sitä ongelmaa ei kuitenkaan ole. Loppua kohden tässä on ehkä kuitenkin liikaa toistoa. Tuon supersaha-teeman tilalle olisi voinut keksiä jotain uutta, joka tekisi viimeisistä parista kolmesta minuutistakin mielenkiintoisia.
0   +1 +2
 
D19 10.04.2005
Joo. Mielestäni liian pitkä. Nuo kamat jos survoo kolmeen ja puoleen minuuttiin, ja laskee vähän tempoa, sanoisin sen jälkeen että kelepo meininkiä!
0   +1 +2
 
kitaristi0 10.04.2005
Aika oudon kuulosta, varmaan menis jossaki klubilla mutta himassa tähän aikaan haluu vaan pistää pienemmälle. Ei hyvä.
0   +1 +2
 
7
JM 10.04.2005
Kuuluu tuo tuommonen "acid-wobble" tjsp. ääni toiselta puolelta, se ärsyttää. keskellä vois toimia. Basso on jotenki liian naamassa. Voi ei, ihan perus trance meiningiks menee, varsinki tuo genre 2freeform" lupas jotain kokeilevampaa, mutta täähän on ihan perus dancetranceamispoppia. Kun tämä nyt ei ole mitenkään erityisen huonoa sellasita, niin annan seiskan. Hyvässä biisissä pitäisi olla myös jotain omaperäistä, ei vaan samaa jauhantaa, minkä kaikki on jo kuullu tuhansista perjantai-iltana ohi ajavissa corolloista.
0   +1 +2
 
Argyle 11.04.2005
8 minuuttia lienee liikaa. Toistoa vähemmälle, vaikka se tuntuukin olevan tämän tyylisessä musiikissa tarpeen. Jotain munakkaampaa ja riipivämpää olisin itse toivonut. Tuossa parin minuutin jälkeen kun alkoi niitä eri kerroksia kertyä niin meininki oli jo parempi. Työ jynkytys nyt ei vaan yleensä ole minun makuuni. Liian kliinistä.
0   +1 +2
 
-CSPR- 11.04.2005
kappas, konemusaa ilmeisesti. nopea bassorumpu, jump jump. hieno jokin sample päällä. kasvaa edetessään kuin lumipallo.
0   +1 +2