0003

lataamo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Kerba 18.06.2003
Tämä on juuri sitä mitä olen etsinyt! :P
0   +1 +2
 
10
t.a.blomqvist 24.04.2003
Ihmettelen kummasti muiden antamia numeroita... Mielestäni lataamon ehkä paras kipale tähän asti. Alun reverbi pitoinen basso antaa merkkejä tulevasta... agressiivisia sellaisia! Melkeimpä täydelliset basso rummut, ja hihattien mukaan tulo vain parantaa tunnelmaa... Toi chord (mikä lie ääni) on erittäin hyvä. Yksinäänkin pitää tunnelman korkealla ja luo pohjan koko biisille... taidolla toteutettu kaikukin. Kokeileppa joskus soittaa tää kipale jossai klubilla... varmana saa tunnelman nosemaan kattoo ja jopa enemmänkin!

Ehdoton lataamon hitti
0   +1 +2
 
8
Trilobiitti 24.01.2003
hyvä synkkä tunnelma heti alussa, mielenkiintoisen kuulloiseksi tuon saundin tekee tuo flangen/choruksen maltillinen käyttö. miinusta alusta että haitsut tulee mukaan liian nopeasti, liian agressiivisena. ne vois kehittyä hitaammin ja maltillisesti.
0   +1 +2
 
Drakmin 16.01.2003
Ihan pirun kova rytmi tässä... siis heti kun tulee noita rumpuja vähän lisää... näyttää varmaan hauskalta kun minä täällä huoneessani yksin nyökyttelen päätä :) Tosiaan taustaääniä ja pikkusälää olisi kannattanut ehkä lisätä. Mielestäni haikkojen korostuminen basarin loputtua on hyvä juttu, komppi ikäänkuin "kääntyy" toisinpäin, jos tuota nyt kukaan ymmärsi :) Hyvät stereoefekti haikoissa tuolla loppupuolella, semmoinen "herätys". :) Kun biisi loppui, en todellakaan olisi uskonut että siinä meni 6 minuuttia. Taidokasta monotonisuutta.
0   +1 +2
 
Nyhde 14.01.2003
Yum yum. Sangen iloisa synkistelysoundi lähtee heti alusta lähtien vyörymään päälle. Taustalta loikkivat efektit tekevät hyvää kierolle mielelle näin yön hämärissä, eikä itse rytmipuolessakaan ole kehnoa kompressointia lukuunottamatta mitään valittamisen aihetta. Hihatit korostuvat ikävällä tavalla heti kun bassorunmnmnpu lopettaa työskentelynsä, mutta joo.. aika pieni vika tuo on muuten melko onnistuneessa biisissä. No jaa, olisi tämä ehkä voinut olla hieman pidempikin, mutta kyllähän tätä voi aina looppailla. Kiva biisi, jonka taidan ladata kovolle asti tuon 0001:n seuraksi. Kyllä sulla tuntuu kerrassaan olevan taito hallussa. Jatka samaan malliin, niin oma soundisi ja taitosi hijoutuvat muutenkin paremmiksi. Lopulta olet valmis valtaamaan kaikki maailman perimmäiset sopukat jopa Nuuksion golfkentän mukaanlukien. Junp junp. Selkeää yömusiikkia. Jos itse pidät sellaisesta, niin seuraavaan sitten vielä vähän lisää syvyyttää vaikkapa pienen lisäefektimäärän muodossa. Saisi vielä aavistuksen pimeämmän ja hämärämmän tunnelman tähän.. joo, pahoittelen rönsyilevää tekstiä. Tuli vähän kuin saavista olisi kaatanut. TYCKÄYSÄÄNI! *LUNKK*
0   +1 +2
 
9
Paocala 12.01.2003
Hyvä tuo.. mikä ääni nyt onkaan, kuitenkin tuo syntikka :) .. Muutenkin ihanan monotonista, ja taas ridet toimivat hienosti :)
0   +1 +2
 
8
Red 10.01.2003
Haysja tapaus, luulin ihmeellisen basslinen tulleen offbiittinä mukaan mutta se olikin vain resonoiva hyllyni. ihan hyvä kappale, turhan tylsä silti. nuttin' new.
0   +1 +2
 
8
aleksi 19.12.2002
hyvää juttua, mutta ei kanna kuutta minuuttia. lisää kehitystä, uusia elementtejä, vaihtelua. jää kaipaamaan. hyvä fiilis, tuikea tunnelma.
0   +1 +2
 
7
NousuProduction 18.12.2002
Hieman tosiaan yksitoikkoinen, mutta se kuuluu technoon. Kaikesta huolimatta olisin kaivannut hieman räväkämpää ja yllättävämpää soundia sekaan. Ehkä 7 on liian vähän...
0   +1 +2
 
8
Kela 17.12.2002
on osaa kommentoida, mutta tunnistan kyllä hyvät biisit..
0   +1 +2
 
8
Drachkin 15.12.2002
Tää oli ihan hyvä biisi, mutta vähän liian ykstoikkonen ;/
0   +1 +2