Täältä tulee sana

Kapula rattaissa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
aivokiisseli 09.12.2007
tämä on parasta mättöä mitä tiedän! ja unohtakaa ne ratm vertailulut, se kalpenee tämän rinnalla!
0   +1 +2
 
9
slvs 14.05.2007
Pakko on tehdä vertailua KMA:han, tekstin teemakin liippaa aika läheltä em. bändin Pommeja biisiä. Hyvin tehtyä ja tarttuvaa. Harvemmin suomeksi tehtyä ja siksi niin piristävää kuultavaa. Ehdottomasti toimii.
0   +1 +2
 
7
hoksploks 09.06.2005
HUOH! Hehhehe, tuo "huoh!" on kyllä mauton.
Vihaisuus on saatu hyvin esille, hyvä miksaus todellakin. Ennakkoluuloja rikkovaa musiikkia. Eikös rokkareiten kuuluis vihata räpmiehiä ja toisin päin?
Riimit toisinaan hyvinkin tarttuvat ja laulajat laulaa tosi tehokkaasti. Bassokulut on hienoja, biisi on hiukan kyllä tasapaksu. Ei kanna kuin kaksi kuuntelua.
0   +1 +2
 
D-Iivil 09.06.2005
Mairea bassosoundi! Muutoinkin miksaus on erittäin onnistunut ja edustaa parasta mitä täällä mikserissä on toistaiseksi vastaan tullut. Sen sijaan tyylisuunta ei ihan ole sitä mikä itselle kolahtaa, mutta helvetin pätevää soitantaa & laulantaa koko bändiltä tässä silti on esillä, se on pakko tunnustaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 08.06.2005
Ihan hyvät ja tasapainoiset soundit, kitarabalanssit saisivat kyllä tuolla tuolta vasemmalta vähän keskemmälle. Soitanta on ok. Räpäytykset eivät oikein innosta mua, aika harva "ärhäkämpi" tyyli innostaa minua, lähinnä ehkä Kaucas tekee tuossa poikkeuksen. Ylipäätään räppimetalliristisiitokset eivät ole minun juttuni, en ole moneen lämmittävään biisiin törmännyt (vaikka joskus diggasinkin Limp Bizkitistä).

Ei tämä nyt mikserin valikoimassa ihan tavallisin biisi ollut, mutta ei kuitenkaan herättänyt hirveästi sellaisiakaan fiiliksiä, että hei, tuohan oli kiva ja omaperäinen ratkaisu. Vaikka tällaista ei Suomeksi ihan kauheasti tehdäkään, niin silti peräänkuuluttaisin sitä omaperäisyyttä. Nuumetalli meni jo :)
0   +1 +2
 
Mr Dimension 08.06.2005
tuo Rock genre ei ihan mielestäni kuvaa kappaletta. Ihan kivan kuuloista matskua. Tuli mieleen yks saksalainen bändi jonka nimeä en nyt muista... Muistampas H-Blocks...
0   +1 +2
 
8
Gouwola 08.06.2005
Varsin erikoista mutta silti vRSIN KUUNNELTAVAA. pIDIN KYLLÄ!
0   +1 +2
 
8
PeksiM 08.06.2005
Muikea bassosaundi, täytyy todeta. Ja hyvät slidettelyt basson kaulalla. Bändi toimii hyvin, vain bändin nimi on aika kauhea. Kitaristi maalaa ihan kivaa vallia. Räpätyksessä on Rage Against The Machinea, mikä on hyvä jude.
0   +1 +2
 
D19 07.06.2005
Helluntalaismusaa? Kaikki kuulemaan sanaa? Ahaa, pomppumetallia, hm.. ei metallia ehkä kuitenkaan. Hiphoppiahan tää taitaa olla ihan ku ätjunkmail kans. Vähän vaan köyhempi versio. Ehkä tää on hevimpää sittenkin, mut ei oikein omaperäisen kuuloista.
0   +1 +2
 
Rock ja Rap tää on vaan semmonen yhdistelmä mist mä en oo ikinä oikee dikannu.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 07.06.2005
Olenkin muistaakseni kunnellut & arvostellut tämän. Mutta kirjoitetaanpa nyt vielä jotain..
Ensinnäkin 'Kapula Rattaissa' edustaa jotain sellaista lajia, joka tuntuu uppoavan herkästi paljon omaa genreään laajemmalle kuulijakunnalle - ja uskoisinkin tämän porukan pääsevän vielä pitkällekin tällä tyylillä.
Kappale on jälleen hyvä ja napakka sekoittelu eri tyylejä (kuten esim. Siperia Opettaa) ja täytyy vain taas sanoa, että kyllä kolahtaa meikäläiseenkin - vaikka metallia & raskaampaa materiaalia pääasiassa kuuntelenkin. Tämä kappale groovaa erittäin hyvin ja mureahko metallivivahteinen rock-kitara antaa todella hyvää potkua biisin menoon. Muutenkin vokaalit on vedetty hyvällä aseteella ja uskottavasti, ilman liiallista uhoa tai puristusta yli omien kykyjen.
Lyhyesti: erittäin menevä kappale!
0   +1 +2
 
D-Vision 07.06.2005
Heti ensimmäiseksi täytyy kehua tuota bassosoundia ja -melodiaa.. Kitara on myös vallan toimiva. Sanoitukset ovat melko mitäänsanomattomat, mutta parempi sekin kuin väkinäisesti väännetyt.. Taustat ovat onneksi raikkaan erilaiset, ei mitään kauheaa kahden samplen teinihiphoptaustaa.. Mitäköhän muuta tästä sanoisi? Mukavan omaperäinen kipale joka menee sellaisena kevyenä välipalana..
0   +1 +2
 
5
kilkka 05.06.2005
Mä en voi sille mitään että rupeaa oksettamaan tuollainen numetal uhoaminen. Sori, mutta ei sytytä. Monet varmasti diggaa. Soittajat kyl osaa asiansa.
0   +1 +2
 
8
A.S.H 05.06.2005
Tänään pukkaa rokkii witch is nice:)Hei täähän toimii...Melkeen.Uutta rojuu ulos seuraavan tekoon.JA sit se lyrikka...
jakoo eri reittii,tarkoitan et opetelkaa ihan aikuisen oikeesti jakoja heksametrii etc. ja sit toi proggis ampasee,,,
Asenne on jo,ja pitsalapiot ok virees.
0   +1 +2
 
7
Retrorednek 05.06.2005
Kun biisi lähti käyntiin, niin ajattelin että tämähän kuullostaa hyvältä ja että kohta se kaunis naisääni aloittaa... Mutta ei! Ei kyllä yhtään sopinu tuo laulu tohon... hyvä biisi, paska laulu...
0   +1 +2
 
9
Pitk 05.06.2005
Bassosoundi tyrneä, jotain alamidleä voisi millin raapaista pois, niin saisi kokonaisuuden tärähtämään paremmin ja kertosäe saattaisi hiukan selkeytyä, nyt on hiukan mutainen. Paino sanalla hiukan. Kevyellä master-eq:llakin saattaisi saada saman vaikutuksen aikaan. Stereokitara velloo hienosti omalla tontillaan. Soitossa asennetta ja taitoa: Hyvä! Laulumeininki tolella hyvää, kerrankin tällainen räp-tyyppinen tekee vaikutusta normihöpinän sijasta.

Tuleen ei jäädä makaamaan!
0   +1 +2
 
9
louis 05.06.2005
Aika jännä biisi... Tämä muistuttaa hiukan @junkmailia mutta silti on oman laatustaan.. En löytänyt muuta korjattavaa kuin rumpalille raskaampaa bassojalkaa.
0   +1 +2
 
dumbsugar 04.06.2005
Kuulostaa jotenkin ruotsalaiselta, mutta en tiedä onko se huono vai hyvä. Kyllä tässä päätä heiluttaa mukana, mutta ei minun tyylin musiikkia, joten en osaa antaa syväluotsausta tähän.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 04.06.2005
Onpas rankahko skipale. Yllättävän hyvin toimii nuo räpätykset tässä. Biisi jäi ehkä hieman vaisuksi. Sais olla vähän vähemmän kliseisiä kohtia mutta toimii tämä näinkin. Parmempi tämä on kuin @junkmail!
0   +1 +2
 
9
sikki-six 04.06.2005
Kylläpäs on muhkea basso, tuollainen sen olla pitää. Soundit on muutenkin kohdillaan. Riimeissä oli myös tarvittavaa rähinää. Rapin ja rockin yhdisteleminen on muuten kokenut ihme inflaation. Kiitoksia vaan Panic I.C. ja kumppanit... :P
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 04.06.2005
Taattua Kapula-meininkiä. Soitto toimii hyvin ja asenne on kunnossa. Tässä biisissä on tuo räppi-osuus ehkä hitusen liikaa esillä minun makuuni, tai ainakin sen rytmitys tuo liikaa mieleen nämä ns. perinteiset räp-artistit. Toisaalta hieno kitarointi ja jamittelu pelastaa puolestaan hyvinkin paljon ja jättää biisistä positiivisen fiiliksen. Varsin ammattitaitoinen tekele kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
Incendium 04.06.2005
HipHopRokilta tää kuulostaa (Onko semmosta genreä edes olemassa) Uuden ja tuoreen kuulosta. Ennemmin mä tätä kuuntelen ku jotain suomiräppiä. Oman kuuloista
0   +1 +2
 
9
passe 04.06.2005
Mukavaa "slow funk-hip hoppia" alkuun ja toimiva nu-metal kertsi perään. Toimii! Hyvin toteutettu ja soitettu ja soundit kohdillaan. Mureat kitarat! Täähän on itseoikeutettua radiokamaa.
0   +1 +2
 
salapiispa 03.06.2005
Suomen Clawfinger... aika samoja fiiliksiä tulee menosta (metallisia riffejä ja asenteella syljetty rap).
0   +1 +2
 
9
Commandant 03.06.2005
Kylläpä on pojat vääntäny semmosen teoksen että oksat pois. Anttilan levyhyllyt kutsuu!
0   +1 +2
 
8
mikainen 03.06.2005
Redhotchilipeppers esikuvana? Soinnuttelut olivat hyviä. Olisi kaivannut kyllä lauluakin räpähtelyn lomaan.
0   +1 +2
 
9
Zatt 03.06.2005
Terävämpiä kitara riffejä odotin, kuten rage against machinesilla...

Kyllähän tämä nu-metallia lähempänä on...

Hyviä juttuja löytyi, mutta jotenkin tästä puuttui se sellainen tärkeä jyty...

hyvä meno jatkuu läpi biisin...
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 03.06.2005
räppirockia asenne/asia sanoituksilla. sanoituksissa muutamia hyviä oivalluksia. kirjoittajalla on terävä kynä.
biisi itsessään an aika keskinkertainen, todella paljon nu-metalli vivahteita. mp
0   +1 +2
 
9
olli.teirikko 03.06.2005
Rage meininkiä. Toiminee hyvin livenä. Ehkä hiven dynamiikkaa vielä spiikkeihin, niin päästä kokonaan "raptori"-fiiliksestä. Saundit toimii ja muutenki ihan jees!
0   +1 +2
 
Riku Rotten 03.06.2005
Kotimaista Race against machines, ei tosin kovin omaperäistä, mutta muuten hyvää tavaraa. Soitto kulkee mallikkaasti ja laulajalla on asennetta. Ilmeisesti ammattilaiset päästetty sörkkimään miksausta ja äänitystä eli erinomaista jälkeä niissäkin.
0   +1 +2
 
10
Jzci 03.06.2005
Hyvät soundit (potkii!), ja tuo räpätyksen ja raskaan rockin yhdistelmä toimii erittäin hyvin. Soitto erittäin tiukkaa ja biisi kuulostaa hemmetin rajulta. Säkeen vähän hiljaisempi meininki ja kertsin armoton tykitys toimii helvetin hyvin! Erittäin ammattimaisen kuuloista. "meitä ei voi ostaa, lahjoa, houkutella, hiljaisiksi kumppaneiksi toisten kätyreiksi" Tuo kohta jäi eka kerralla päähän vaikken yleensä lyriikoihin kiinnitä edes huomiota.

Biisin rakenne on hyvä ja ...ja ja, eipä tästä löydy mitään moitittavaa. Tällaiselle musiikille varmasti on kysyntää, demoja menemään vain joka paikkaan niin kuullaan tästä bändistä jossain muuallakin kuin mikseri.netin kommenttiringissä!
0   +1 +2
 
Embio 03.06.2005
Rock ei välttämättä genreksi ihan ropiva. Ihan sopivan kuuloista tommonen rokkipohjainen rap laulun kanssa. Sanoitukset ovat mielestäni ihan tempaisevat. Ei ihan mun genreä, mutta enpä voi valittaa kuiteskaan. Ihan menevää.
0   +1 +2
 
8
dtoj 03.06.2005
Ohoh, näin aamun ekana musapläjäyksenä niin lävähti naamalla upeat soundit heti kättelyssä. Välihuudot oli jotenkin kököt, muuten tiukka ja menevä setti, YES!
0   +1 +2
 
NeverSayYes 03.06.2005
Jaahas rokkkia. No vittu räppiähän tämä on, hyi. No joo, onhan tässä hiukan rokkiakin. Tämä kuulostaa ihan samalta kun kma, eli tuubalta meikäläisen korvaan. Saundit on hienot ja soittajat osaa hommansa, biisistä en tykännyt sitten vähääkään.
0   +1 +2
 
MdsPressures 31.05.2005
laulu olevinaan jo hieman liikaakin esillä tai sitten kitarassa on vaan liian ohut soundi, kun jotain nyt tapahtunu ettei kuulosta niin rouheelta kun olisi odottanut, mutta biisi on olevinaan suhteellisen kova! kertsissä rupee väkisin pää nyökyttämään :)
0   +1 +2
 
MacFly 28.05.2005
Ton toisen laulajan typerä uhoääni rupes ärsyttämään ihan kympillä. Soundit on varsin mallikkaat. Kuka muistaa bändin nimeltä KMA, tämä kuulostaa tismalleen siltä. Ihan pätevää, tulee kovasti kyllä mieleen myös tuo rage against the machine, mikä on ihan jees. Sävellyksenäkin varsin pätevä biisi.
0   +1 +2
 
9
conductor 28.05.2005
Jeps, eli tälläistä rockrappia. Onnistuu oikeen mainiosti lajissaan!
0   +1 +2
 
9
pallomember 14.04.2005
Hieno hieno kappale. Erittäin. Henkilökohtaisesti kolahtivat erityisesti deftones-vivahteiset riffit siellä täällä, näyttäisi siltä että oma tyylinne alkaa tulla esiin sieltä mesoamisen alta.
Juttu on näin, että KR svengaa kuin hirvi ja säästää meidät poliitiikan harmailta faktoilta, sen sijaan se johdattaa ihmiset varmalla otteella barrikaadeille julistamaan oikeuden sanaa!
Ja Sanahan tulee. Ja uppoaa.
0   +1 +2
 
10
Qbeat 09.04.2005
Hyvä jätkät! Aina kun teiltä tulee uutta matskua, niin aina vaan kuulostaa paremmalle. Tykkäsin soundeista, toimii! Biisi rullaa eteenpäin mukavasti, ja tunnelmaakin löytyy hienojen melodioiden ansiosta. Terveisiä kaikille bändin jäsenille!
0   +1 +2