Korkea veisu sossun luukulle

Riku Rotten Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Lordi Kipé 21.04.2005
ei uppoa ei. johtuneeko kellonajasta vaiko mistä mutta ei. bassosaundista erikoismaininta kuitenkin.
0   +1 +2
 
mhotby 21.04.2005
Lyriikat välillä aika irtonaisia, mutta kaikesta kapinoinnista pointsit kotiin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.04.2005
Sossu ihmisen paras kaveri. Kunnioitusta valtio sponsorille. Hienoa!!
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 19.04.2005
Potkii kivasti. Laulanta toimivaa, kompinvaihdokset mukavasti tuovat moniulotteisuutta biisiin. Hyvät sanat. Toi humppakomppiosio (bridge tahi kenties prechorus) on biisin paras anti. Lyriikoiden artikuloinnista tulee paikoin mieleen 4 ruusua, mikä ei voi olla pahasta.
0   +1 +2
 
Laulajan olisi syytä opetella laulamaan vaikka punkhengessä liikutaankin. Sanat ovat kantaaottavat, mutta huonot. Yhteissoitto melko tiukkaa ja biisi kulkee eteenpäin vaikka onkin melko heikko sävellyksenä...
0   +1 +2
 
Laulajan olisi syytä opetella laulamaan vaikka punkhengessä liikutaankin. Sanat ovat kantaaottavat, mutta huonot. Yhteissoitto melko tiukkaa ja biisi kulkee eteenpäin vaikka onkin melko heikko sävellyksenä...
0   +1 +2
 
9
Nonii..Aika menevä biisi..Lyriikat on hyviä..Ja biisi sopivan kantaaottava..Kertsi on hyvä..Ihan hyvä!
0   +1 +2
 
Sunholder 19.04.2005
Tää varmaan kolahtaa oikeelle ihmiselle aika lujaa. Mulle ei toi punk ole oikein iskenyt mutta parasta punkkia mitä on tullut kuultua piiitkään aikaan!!
0   +1 +2
 
Onko laulun tarkoitus olla tuon kuuloista? Tai "laulun". Ehkä niin. Kuulostaa kieltämättä aika home madelta useisiin muihin genren edustajiin verrattuna, joihin olen täällä törmännyt. Eli kasvamaan. Ideaa nyt on jonkin verran, joten jatkaa kannattaa.
0   +1 +2
 
MacFly 18.04.2005
Nimi sinänsä antaisi odottaa biisiltä henk.koht jotain sillä olenpas ollut sossun luukulla töissä. Mutta jouduinpa pettymään. Juice Leskinenkö siellä biisin loppupuolella tuli hoilottamaan? Biisissä on hyvät melodiat ja aikas hyvä meininki, sanat menee vaan jotenkin ohi. Ota tästä nyt sitten selvää, onko tämä jotain vittuilua jollekin taholle vai naama irveessä väännetty totinen julistus.

Hauska 'sex pistols'- laina muuten.
0   +1 +2
 
8
Pagan 18.04.2005
Näin yksinkertaisen diplomaattisesti, että ihan hyvin soi.
0   +1 +2
 
9
H4p4 18.04.2005
Laulaja ei mikään maailman paras, mutta sopi tähän biisiin kuin nenä päähän! Sanat oivaltavat ja taustat (rumpuja lukuunottamatta) hyvät. Tuli jollain tasolla mieleen Ismo Alanko tästä. Loisto biisi tämä.
0   +1 +2
 
Ocky Vlakdow 18.04.2005
KOrkea veisu sossun luukulle!? :D Täähän rokkas! Sanat olivat mukavat.. Mutta kun tälläisessä biisissä on sanat kaikki kaikessa.(tai ainakin mun kuuntelureissulla) niin kannattaisi ehkä jättää noi turhat junttaus kohdat pois. Mutta makuasia makuasia...
0   +1 +2
 
kimurantti1 17.04.2005
Kai tämä on vitsi? Soitto kyllä toimii, mutta laulu ja sanat ovat kai hyvin itseironialla varustettuja. Lyriikoissahan on asiaa, mutta vähän turhan kornisti minun makuuni ilmaistu. En nyt oikein tiedä oliko tämä hyvä vai huono... tietyssä mielentilassa tämä menisi vallan mainiosti, mutta juuri nyt ei iske sitten millään.
0   +1 +2
 
Piru Kange 17.04.2005
Heh. Tämä biisi taisi jäädä arvostelematta kiireessä. Annetaan nyt sitten arvostelu ringin kautta.

Taattua Rotten-kamaa. Ehkä tekstissä ei päästä ihan samaan hurmokseen, kuin esim. LKP:ssä ja Suomi Kokonaiseksi -tekeleessä. Samaten soitto tuntuu hieman paikoin kaatuvan eteenpäin. Riffi toimii hyvin. Samaten tuo "Länsimaita kannattaa..." -kohta on varsin pätevästi vedetty.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 17.04.2005
Biisin vahvuus on sanoituksessa ja sen sisältämässä yhteiskuntakritiikissä. Niissä yhdistyy vakavaan sanomaan hyvä huumori -- harvinaisen hyvällä tavalla.
Sanojen rytmityksessä ja fraseerauksessa voisi pyrkiä vielä viimeistellympään ilmaisuun: nyt jotkut ilmaisut eivät oikein istu rytmiin ja niistä jää hieman keskeneräinen vaikutelma. Jos biisistä haluaa tehdä "vähemmän amatöörimäisen" siinä voisi ehkä tuon sanoituksen hiomisen lisäksi parantaa laulutekniikkaa. Myös miksaus ja masterointi kaipaisivat ehkä hieman viimeistelyä. Toisaalta, biisin protestiluonteeseen tietty karheus sopii.
0   +1 +2
 
4
Sigil 17.04.2005
Puhelaulu ei ole minun mieleeni ollut koskaan. Onko tämä sitten huumorimusaa? Ei tipu. sori vaan.
0   +1 +2
 
reos 16.04.2005
YUP, paitsi se tehdään soittamalla ja sanat ei istu eden itsessään.
0   +1 +2
 
_W_ 18.04.2005
Olipas melkonen rykäsy...sanat on kyl hyvät ja monessa mielessä täyttä asiaakin. En vaan oikein tienny ottaakko tämän huumoripuolella vai ihan tosissaan, toimii vähä molempiin suuntiin. Laulu ehkä pikkasen liian pinnassa? Mut hymyssäsuin tämän kuuntelin eli ei ainakaan huono! :)
0   +1 +2
 
7
Soulstab 16.04.2005
Huumorimusaa. Ei tätä oikein vakavissaan voi valitettavasti ottaa. Soittokulkee oikein hyvin ei siinä mitään, mutta laulu on suht hanurista. Muu bändi vetää hyvin. Laulu ei ole ollenkaan muun bändin tasolla.
0   +1 +2
 
vrs 16.04.2005
Ööh. Mitäköhän tähän sanoisi... Ei kyllä iske minuun.
0   +1 +2
 
8
ew8533 16.04.2005
Hemmetin hyvä kun joku edes tekee vähän erilaisia sanoituksia.Välillä tulee ihan Veltto tai Pelle mieleen laulusta ja sehän ei ole mikään huono asia se!Soitto kulkee ja väliosakin oli ihan jees!Siitäkin diggaan kun laulat omalla äänelläsi,kaikki ei sitä tee kun näitä teoksia kuuntelee.
0   +1 +2
 
7
LauriT 16.04.2005
Vokaalit ovat aivan liian hiljaisella säkeistöjen aikana (sanoista ei saa mitään selvää). Kertsissä ne sen sijaan tulevat esiin paremmin noiden tuplausten ansiosta. Biisinä tämä on ihan OK, sellaista hieman punkahtavaa rockia. Ei varsinaisesti kuulu kuuntelutottumuksiin, joten suonet anteeksi mahdolliset tietämättömyydestäni johtuvat mokat arvostelussa. Eli yleisvaikutelma on erittäin tunkkainen ja sotkuinen. Rummuisssa ei ole minkäänlaista potkua. Kitarat dominoivat rumpuja liikaa. Kaipaisen enemmän sellaista iskevyyttä ja jytinää tuonne rytmiosastoon.
0   +1 +2
 
9
Hades 16.04.2005
Kannanottona tämä on mahtava ja saa sanoista kaikki mun pisteet. Musiikillisesti aika laimeaa tavaraa, mutta siitä viis. Ehkä se jopa hieman korostaa sanomaa.
0   +1 +2
 
janiH 15.04.2005
tää kyllä loppu niinku vähä niinku kesken tää biisi... tai ainaki sellanen olo tuli.
0   +1 +2
 
7
Jaer 15.04.2005
Thhohohoho. Olipas veikeä viisu! Kuulostaa osittain Alangolta, osin YUP:lta ja osin joltain nimeämättömältä, mutta kylläpä on kaveri tehnyt lällällää-mentaliteetilla biisin. Laulun monotonisuus on juuri sopiva ja se iskevä juttu tässä. Kyllähän tämä menee omintakeisuudellaan ihan yhdeksi mielenkiintoiseksi kokemukseksi. Ja kaiken koomisuuden keskellähän biisissä on kuitenkin tosi painavaa asiaakin.

Ei tästä nyt sen enempää hittiainesta saa irti ja tämä kuulostaa vähän ehkä siltä että laulut on vedetty vähän hätäisellä sovituksella mutta mitäpä siitä. Seiskahan tästä tulee.
0   +1 +2
 
6
Argyle 15.04.2005
Laulupuolella olisi tekemistä, että pääsee eroon tuosta lausumisesta ja vaihtamaan laulamise, tai sitten kunnon huutoa peliin, kunhan jotain fiilistä tuohon saisi. Perus rockkijytke ilman mitään yllätyksiä ei pidä mielenkiintoa yllä edes tuota kahta minuuttia. Sanoituspuoli aika naiivin kuuloista, vaikka se mukavaa onkin että joku vielä jaksaa puttua politiikkaan täällä "taiteen" puollellakin
0   +1 +2
 
7
louis 15.04.2005
alku herätti mielenkiintoni. Biisi kuulostaa melko hyvältä mutta en vain saa kunnolla makua. 7p
0   +1 +2
 
damn_pc 15.04.2005
Täähän menee jo punkin puolelle... Sanatkin joltisen "yhteiskunnalliset". Kappale kuulostaa punk-parodialta.
0   +1 +2
 
Pitk 15.04.2005
RRP täällä taas! Lööpit kirkuvat uutta sensaatiota! Asennetta vanhassa kunnon punkhengessä! Hakaneulat esiin ja keesi liimalla pystyyn! Tähän mennessä parhaiten onnistunutta Rottenia. RAAK!
0   +1 +2
 
8
MickeyC 15.04.2005
Selkeitä 80-suomipunkin rippeitä tästä löytää, tosin tää on paremmin soitettu ja soitto bändillä toimiikin. Bändillä on aika erikoiset biisit ja selkeästi oma tyyli. Lopetus oli aika erikoinen, toi feidaus tuli jotenkin odottamatta.
0   +1 +2
 
9
argon 15.04.2005
Jaahas,

RRP asialla ja tyylilleen uskollisesti painotusta löytyy sanoituksissa ja musiikkipuolella on sitä Rotten-tyyppistä tyyliensekoittelua suomirockin ja punkin eri ulottuvuuksista, mikä edelleenkin on vallan toimiva tapa tehdä musiikkia jota kannattaa suosia jatkossakin.

Musiikillista hengenheimolaisuutta (ei sanoitusten puolesta) on mielestäni ainakin sellaiseen hienoon suomirock-orkesteriin kuin Kumikameli, saa sitten olla eri mieltä tästä heitosta! Puoltoäänen saa lähestulkoon aina täältäpäin, kun heittää mukaan viitteitä hardcoreen - niin tälläkin kertaa, varsinkin kun se elementti toimii tässä biisissä niin hyvin! :)

Nooh... kyllä sitä nyt viimeistään pitää laittaa faniksi itsensä, kun tuntuu että tässä RRP:ssä on sen verran paljon hyvää kaikilla eri osa-alueilla ja arvostukseni tätä meininkiä kohtaan tuntuu vain nousevan jokaisen kuulemani biisin myötä. Arvosana kohtaan yhdeksän, fanilätkään täppä, kumarrus sekä töttöröö-fanfaari perään!
0   +1 +2
 
Michikawa 14.04.2005
Ihan mukavia ideoita ja toteutus on teknisesti toimiva, mutta kokonaisuus jää ehkä turhan junnaavaksi ja simppeliksi musiikillisessa mielessä, ettäkö mielenkiinto pysyisi omalla kohdallani yllä. Genren ystäville menee läpi helpommin. Itse jäin kaipamaan monipuolisempia melodisia ja harmonisia rakenteita.
0   +1 +2
 
7
Enterdead 14.04.2005
Taas RRP-punkkia. Jos Saatana soisi niin Pelle Miljoona veisi punkin hautaan mukanan. Ei jaksa, Suomi on kuitenkin melko lailla hyvin vointi valtio. Anarkia esiintymällä on turhaa, poliitikkojen tappaminen ei.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 14.04.2005
rikua jälleen, mistä hemmetistä sä kaivat näitä teidän biisejä? joku sä oot koko ajan studiossa tai sitten o varastot täynnä biisejä. jälleen hyvää rottenia. ei ehkä paras rottenin veisu mutta ei huonoinkaan. suoraviivaisi9n biisi ejkäpä. mp.
0   +1 +2
 
7
blisser 14.04.2005
Hyvä rock meininki!
sanoista en pidä!
punk!!!
0   +1 +2
 
9
Rikhard Black 14.04.2005
Hyvä veisu! Erinomaiset sanat, jälleen kerran. Jotenkin mä saan näistä sun jutuista vittuilua kaikille, ja se on hienoa. Jätkä ainakin pysyy muotissaan. Olen mykistynyt, mutta en haltioitunut.
0   +1 +2
 
P. Virta 14.04.2005
Ihan hyvä biisi, mutta ei oikeen sopinut oikeen mun makuun. Joku voisi tykätä enemmäkin
0   +1 +2
 
9
pallomember 11.04.2005
Nyt on valtavan paljon saatu touhuun potkua lisää! Hienoa rokkitwistiä alusta loppuun (joka ehkä yllättää liian pian?) ja varsinkin nopea osio vetää tehokkasti mukaansa. Ja onhan toki niin että hyvinvointivaltio ei ole hyvinvointivaltio ilman sosiaalitoimistoa?
0   +1 +2
 
9
whatsmynameagain 11.04.2005
Tulee taas Peitsamo mieleen lauluäänestä ettei mitään!
Upeat on riffit, ja sanat.
Nopeat osat toimii tosi hyvin! Slayer!
0   +1 +2
 
9
Mickila 08.04.2005
Kunnon rälläkkä. Toimii itse asiassa pirun hyvin. Perus Rottenia. Räikeet sähkissoundit vie kappaleen kulkua eteenpäin reippaasti. Hyvät riffit ja rankat soundit. Toi basso toimi helevetin hyvin. Taas kerran onnistunut biisi Rottenilta.
0   +1 +2
 
9
kuollut_marsu 10.04.2005
Tää oli hyvä... Tykkäsin...

Riffit toimii loistavasti ja sanat on myös jees...
Hyvä hyvä..
0   +1 +2