Ihmisraunio

Kekkoset

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Paxor 12.10.2022
Lyhyt pätkä, soundit vähän kotitekoiset :) Tästä on hyvä jatkaa ja tehdä koko biisi loppuun. Kannattaa katsoa jos saa soundeja miksattua tai nauhotettua paremmaksi.
0   +1 +2
 
8
Tarttuva intro.. Aika oiva kotimaisen rokin kiskaisu.
0   +1 +2
 
Akeli 04.04.2014
Meinasin sanoa soundeista mutta saat anteeksi.
Tää paska ei nyt jostain syystä toista 40 sekuntia pidemmälle, joten joudun arvioimaan sen perusteella.
Jos katsoo soundien ohitse, niin tämä on ihan ok tavaraa. Laulu kaipais ehkä vähän ryhtiä, mutta muuten toimii
0   +1 +2
 
9
Fillari 21.01.2010
Hyvin skulaa, piisin rauhallinen laulu toimii, jostainsyystä nauha bheittää takaisin alkuun juuri sillä kohtaa kun särökitaraosuus lähtee. Sokkona annan ysin alun fiilareista.
0   +1 +2
 
10
peter 25.12.2008
annetaanpa omalle biisille kybä
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 27.11.2005
Hieno biisi! Soitto ja laulu toimii hyvin yhteen eikä nuo sounditkaan nyt niin huonot olleet.. Itseasiassa pidin soundeista paljonkin.
0   +1 +2
 
HW 13.11.2005
Minun mielestäni lemppausbiisien tekeminen pitäisi kieltää lailla. Paitsi jos niissä haukutaan se jätettävä osapuoli. Tällaista on ikävä kuunnella sen vuoksi että mieleen tulee väistämättä jokainen kerta jolloin itse on joutunut moiseen tilanteeseen ja sellaisenhan haluaisi unohtaa mahdollisimman nopeasti. Että kiitos teille, taidanpa ratketa ryyppämään.
0   +1 +2
 
dtoj 06.06.2005
On kyllä komiat kämppä soundit. Kertosäkeessä laulaja vois vähän enemmän mennä fiilikseen mukaan.
0   +1 +2
 
MdsPressures 02.06.2005
sanoista ei kyllä saa mitään selvää. kertsissä hyvä laulumelodia, se oli aika tiukka. kertsiin rumpali vois koittaa soittaa peltiin :)
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.05.2005
Hieno kitara melodia. Rummuissa on vielä hiomista.. Ihan hyvä
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut ja rakenne on varsinkin todella maittavan kuuloinen.
Biisissä on myös hyvä tunnelma eli ihan hyvä biisi vaikka en ihan tällaisesta tosiaankaan
henkilökohtaisesti pidäkään!
0   +1 +2
 
GrimErazer 27.04.2005
Miksaajan vaihto. Nyt ei soundikokonaisuus toimi ihan niin kuin pitäisi: kitara on voimaton, rumpujen miksaus on kuin puolitiehen jätetty, ainoa kunnolla tehty on lauluosuudet. Ok, siitäpä te näköjään jo mainitsittekin jo tuossa...
Mutta hei, kokonaisuutena tämä nyt kuitenkin jotenkin toimii - kun korjailette vielä hiukan niin tämä on loistava.
0   +1 +2
 
Verenn 25.04.2005
Sen mitä tästä saa soundeilta selvää niin... Vokalisti ainakin tässä kuulostaa Kalle Aholalta, kertosäkeessä mennään vähän paremmin mutta kun teette paremman version tästä niin koittakaa saada siihen lauluun enemmän sitä särmää mitä laulavan esiintyjän pitää tehdä, musiikin vokalisoinnin ja lyriikoiden tulisi kohdata. Tässä laulu on jotenkin varovaista ja monotonista, vaikka kertsissä tosiaan yritystä on vähän enemmän. Älkää missään nimessä lähtekö finaaliversioon asenteella "kaiku pelastaa laulun". Laulajan äänen väri ja tyyli huomioon ottaen ehdottaisin suht kuivaa laulusoundia joka on miksattu hieman muuta bändiä lähemmäksi kuulijaa. Harjoitelkaa ja testatakaa eri stemmoja esim jopa samantyylisellä melodialla mutta oktaavia korkeampaa kertosäkeeseen, tuplatkaa ne ja niihin sitä kaikuakin voi laittaa. Tekniikka tässä biisissä bändin osalta on aavistuksen kulmikasta, mutta studioversioon varmaan saadaan homma toimimaan. Koska biisi on rehellisesti sanottuna melko kasvoton ja yllätyksetön, on vokaaleiden ja soundien onnistuttava mielellään täydellisesti jos tällä meinaa saada välittömästi jonkin levysedänkin kiinnostumaan. Jotain koukkuja kannattaa miettiä, jos studioaika/kotistudiovehkeet ja kärsivällisyys antaa myötä, siis stemmojen lisäksi. Jotain sellaista mikä tekee tästä uniikimman kilpailijoihinsa verrattuna, niitä kun piisaa. Arvosanan saatte sitten kun julkaisette lopullisen version (pikaviestiä tulemaan).
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 21.04.2005
en vielä mutta lähestyn uhkaavasti! biisissä reilu ote ja rehellisesti sanotaan asiat!
0   +1 +2
 
8
Joni Koskimaa 20.04.2005
Nätit pakit on aina hjees... Juu, en noita saundeja irvi kun itselläkään ei pareNpiin ole tällä hetkellä mahdollisuuksia. Laulajalla aika tunteellinen ääni. Sanat, vaikkakin kliseiset, ovat varmasti monelle henkilökohtaisesti tuttuja (mukaanlukien minut). Tulee mieleen ihan jotkut omat depisangstirunot =). Tämä on aikas hyvä.
0   +1 +2
 
MacFly 19.04.2005
Aah, tätä suomipunkrokkia. Tuleepa mieleen jotkut apulannan vanhemmat hitaammat biisit. Kappale on mukiinmenevä, ei herätä mitään erikoisia tuntemuksia. Laulajalla on omalla tavallaan hyvä ääni ja kertosäkeessä on kivat melodiat. Sanat on sitä peruskauraa, tyttö/poika asiaa mille löytyy aina innokkaita kuulijoita. Taidanpa käydä tarkistamassa oisko sivuilla yhtään räimeämpää vetoa.
0   +1 +2
 
P. Virta 18.04.2005
Ihan mukiinmenevä kappale, en keksi oikeen mitään sanottavaa
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 17.04.2005
En kommentoi suondia kun totesit sen jo itse olevan sitä mitä se on...
Laulu on hoidettu tässä nousukohdissa hyvin, niissä laulaja ottaa biisin haltuun ja homma toimii. Suvantokohdissa soundi (ja myös vireys) on selvästi puutteellisempi. Tuo ero on turhan suuri, kun laulaja selvästi pystyy parempaankin.
Sovitus on myös hieman turhan tasainen, se kannattaa varmaan työstää täydellisemäksi ja mielenkiintoisemmaksi.
0   +1 +2
 
5
Sigil 17.04.2005
Apulantariffillä lähdetään ja don huonot tulee mieleen joissakin kohdin. Bändin nimi on ehkä huonoin mitä olen ikinä kuullut. ´Sori.
0   +1 +2
 
8
_W_ 16.04.2005
Hyvällä melodialla lähtee liikkeelle...soundit on aika autotallia, mut empä turhaan rupee niitä täs kritisoimaan. Rahallahan saa ja välttämättä ne soundit ei aina oo ykkösasia. Laulaja kuullostaa hyvältä, ehkä pieni kaiku ois auttanu upottamaan laulua paremmin kokonaisuuteen. Kertsi lähtee komeesti, ihan jees biisi!
0   +1 +2
 
7
Soulstab 16.04.2005
No enpä ole odotellut tätä biisiä, ehkä joku muu sitten. Tuotanto on ihan ok demotasoa. Laulusoundi on kylllä aika omituisen kuuloinen. Jotenkin tukkoinen. Kertsissä toimii jo vähän paremmin. Vähän tukossa tuo äänimaisema muutenkin on. Eipä tämä juuri uutta tarjonnut, mutta eipä tässä varmaan pyrittykään.
0   +1 +2
 
8
vrs 16.04.2005
Turha varmaan soundeista valittaa, uskon että tämä on tehty niin hyvin kuin sen voi. Tulee jotenkin vanha Apulanta mieleen. Samanlaista herkkyyttä soundien karmivuudessa, positiivisessa mielessä :P
0   +1 +2
 
8
ew8533 16.04.2005
Matalista kohdista ei saa kunnolla selville laulun sanoista.Kertsi toimii ihan ok.Laulaisit vaan korkeammalta kun se kuulostaa ihan hyvältä.Tässä on vähän vanhan Suomi-rockin touchia.Ihan OK sanat vaikka ei hirveästi poikkeavat.Hyvää melankoliaa!
0   +1 +2
 
9
Hades 16.04.2005
Mä odottelin bändin nimen perusteella jotain karmivaa huumoripläjäystä, jossa lauletaan hassulla äänellä pikkutuhmuuksia ja sitten käydään antamassa 40 kertaa kymppejä omalle hengentuotokselleen.

Ei kuitenkaan, sieltähän kuoriutui ihan kelpo biisi, joka oli hyvin tasapainoinen ja rakenteeltaan hyvä. Ehkä tosin hieman tavanomainen. Miksauksesta en niin pidä, koska se on jotenkin suttunen ja jättää rummut jalkoihinsa. Eipä tuo niin vaarallista. Hyvä suoritus.
0   +1 +2
 
LauriT 16.04.2005
Heti alusta alkaen korvaan pistää erittäin häiritsevä MP3-artefakti haikassa. :P Tämä melko outoa, koska bittinopeus näyttää olevan 160kbs, jonka pitäisi riittää. Eli koodekki vaihtoon ja heti! Biisinä tämä on ihan kelvollinen, vaikka kuunteleminen on erittäin vaikeaa tuon kiusallisen artefaktin takia. Vokaaleissa on stereo-delay kertsissä, joka tekee biisiin jännän eteerisen tunnelman. Uudelleen pakattu versio kehiin mitä pikimmiten!
0   +1 +2
 
8
argon 15.04.2005
Hieman Kalle Aholaa vokalistin äänenvärissä hiljaisissa osissa ja biisissä tuntuisi olevan muutenkin hengenheimolaisuutta Don Huonoihin. Ei ollenkaan huono biisi varsinkin radiosoittoa ajatellen KissFM-tyyppisissä instituutioissa ja paremmin tuotettuna viehättänee varsinkin nuorempia naispuolisia kuulijoita?!?

Soitannollisesti ja vokalistin suorituksessa vielä oikomista tässä toki löytyy, eli tuottajalle olisi töitä joka pistää bändin töihin osuuksiensa äänittämisessä ja auttaa sovituksien hiomisessa. Biisissä oli sen verran hyvää pop-henkeä ja potentiaalia, että tämä kannattaisi käydä tekemässä huolella valmiiksi oikeassa studiossa - lopulliseen versioon sitten laulustemmat kertosäkeeseen, eikös niin?

Arvosanan puolesta meni kohtaan 8, mutta tässä on kaikki edellytykset kunnolla tuotettuna/toteutettuna nousta ihan hittibiisiksi asti? Eli ei muuta kuin studioon tekemään biisi valmiiksi ja sitten pitämään ääntä itsestään oikein kunnolla markkinointihengessä sekä lähettelemään biisiä mainstream levy-yhtiöihin.
0   +1 +2
 
8
hoitopoika 14.04.2005
potentiaalia teissä on vaikka kuinka paljon. biisi rullaa eteenppäin omaa vauhtia. sovitus on tavanomainen. teette vanhaa juttua joka on tehty jomonesti mutta teette sen pirun hyvin ja se on erotuksena monesti bändien välillä. pikkuisen lisää treeniä niin teillä on jotain.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 14.04.2005
laulajalla on samanlainen laulu ääni kuin something beautiful bändin jätkällä. melkein luulin että kyseessö on sama heppu. biisi on hyvä, muttei tarjoile mitään muuta kuin tuttuja koukkuja ja vanhoja melodioita. eikä hommaa tehdä ihan niin hyvin kuin teillä on potentiaalia. lissäää treeniä, paremmat soundit nii tässä alkais olemaan jotain. nyt jää puolivillaiseksi. jos haluatte tällä musalla päästä eteenpäin laittaka apaketti todella tiukkaan kuntoon, olette jo lähellä mutta ette vielä. mp.
0   +1 +2
 
9
JiiiHaad 05.04.2005
Laulut on hyvät ja kappale muutenki hyvä, mutta miksausta vois mielestäni parantaa. Vaikka tällänen ei niin täydellinen miksaus luoki tunnelmaa kuuntelisin mieluummin puhtaampaa ääntä. Rummut kuuluu liian isolla ja tuo nätin kuulonen kitara jää kuulumatta. mm. 1.07 kohalla alkava kertosäe on tosi hienon kuulonen ja kyllä kuulee että laulaja osaa hommansa!
Hyvä kappale, mutta miksausta ja masterointia pitäis parantaa.
0   +1 +2
 
9
heartburn 06.04.2005
Sodankylän pojat vääntää taas rockia. Soundit on vähän heikot mutta biisi on kyllä loistava. Jotenkin tulee mieleen Kotiteollisuus, meno on rankkaa mutta vahvat melodiat kantaa biisiä. Tämän ku toteuttas paremmin (oikeassa studiossa ajan kanssa) niin varmasti sois radiossa joku päivä. Laulaja on kyllä hyvä, vahva ääni ja laulaa uskottavasti. Kiva dynamiikka tässä kappaleessa, mennään välillä melko hevisti ja sitten on tuommosia clean-kitaroita taustalla. Introt ja kertsit on hienot. Lyriikka puolikin on kunnossa, ei mennä turhan makeiksi vaan säilyy tuommonen rankka fiilis niissäkin. Ei tästä ole pahaa sanottavaa, soundit ja miksaus on semmonen ikuisuuskysymys. Juuri studiosta saapuneena voin sanoa, että saahan niitä hakea.
0   +1 +2