Rustyshit

aluminiumblade

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Jiza 15.02.2010
vielä kun lisäät jonkun addiktiiviisen melodian niin kaikki ok :D, perkeleen helmee muuten ;)
0   +1 +2
 
8
Zune 28.12.2005
Alku oli todella lupaavaa huippu mahtia matskuu, mutta sitten lässähti koko homma. Sitten taas lähti parempaan päin jossain vaiheessa, mutta se ei enään säväyttänyt ja äänet olivat samoja samalla korkeudella, mutta osa vain lyhempiä ja osa pidempiä, josta huomasi, että loops softalla tehty. Toimivaa ja hyvin persoonallista kuitenkin kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
9
wallpasser 11.12.2005
hyvää shittiä tosiaan! :) prodigy ja dust brothers mm. näkyy vaikutteina. biitit toimii ja homma pysyy kasassa koko biisin ajan.
0   +1 +2
 
9
Imp 13.09.2005
hehee toi rytmi on aivan sairaan hyvä.yksinkertainen ja toimiva.tulee mieleen method ja kumppanit erittäin vahvasti.hyvin tehty raita.ei mitään valittamista missään kohdin.
0   +1 +2
 
10
Miner69er 24.08.2005
vitun kovaa settiä! tuli jostain syystä mieleen the prodigyn rat poison (joka on hemmetin kova biisi) pisteet puhukoon puolestaan.
0   +1 +2
 
10
zenith_spot 17.08.2005
Jumalauta et lähti tiukasti käyntiin tää biisi! Ja sit hienoja efektikikkailuja löytyy läpi koko biisin! Täs biisissä on mun mielestä erityisen hyvää sen ilmavuus, eli koko biisi ei oo pelkkää mättöö, jolloin noi tykitys-kohdat rokkaa vieläkin vahvemmin sit ku ne hyppää kehiin! Hyvään suuntaan oot kehittämässä näitä biisejä, jos multa kysytään! Diggailin sen verran paljon tästä, et se melkein loppu vähän kesken... Mut ehkä niin on hyvä vaan, nii tekee mieli kuunnella heti uudestaan ;)
0   +1 +2
 
JamesMercy 25.07.2005
Jytinää, räiskettä ja kovasti värinää.. Hyvältä kuulostaa! Vokaalisample on hyvä ja sitä on kieputeltu ihan upeasti, olisi tietysti useampikin sample ollut taas paikallaan. Rummut toimivat jälleen kerran hienosti, erityisesti iskut ovat mahtavan tehokkaita. Näppärästi vaihtuu asenne biisin sisällä kevyestä rankaksi. Instrumentteja olisi voinut olla enemmänkin, ehkä jotain heleämpiä ääniä olisi kaivannut lisäksi yläpäätä sekoittamaan. Ah, niin lujaa se kuitenkin potkii. Ah, niin lujaa!
0   +1 +2
 
9
soulmate 19.06.2005
Siisti biisi :) Tunnelma on kyllä suoraan jostain Nykin kaduilta taistelutilanteesta. Todella hieno toi puhesamplaus tosiaankin, käy erittäin hyvin biisiin. Muutenkin rankemmanpuoleiset soundit ja tietynlainen biker-asenne pistää korvaan positiivisella tavalla. Hyvin olet onnistunut! :)
0   +1 +2
 
8
P2 12.06.2005
Tämä on muuten todella mainio kaikkine kovine efuineen ja kikkailuineen, mutta tää ei oikeen lähde koskaan käyntiin kunnolla. Lopussa vasta tulee vähän sellasta "rutiinia". Sen takia tähän on aika vaikee päästä messiin.
0   +1 +2
 
8
niilo 28.04.2005
Alun pikkukilkkeet lupasi hyvaa, mutta biitti ei sitten ollutkaan niin massiivinen kuin olisi voinut. Basari ei varmaan edes kuulu naapuriin asti ja virveli on tosi kumma tsuuh, atakki ja iskevyys puuttuu. Itseani arsyttaa myos yleton yhden puhesamplen hinkkaaminen, mutta sille ei kai voi mitaan. Miksaus on em. puutteita lukuunottamatta tarkka ja ilmava, ja eri osia ja kerroksia ja dynamiikkaa ja pikkujippoja on tarpeeksi etta jaksaa kuunnella usempaankin kertaan. Breikki ja uusi lahto 2.35 paikkeilla oli ihan assa, aloin jo melkein avautua etta olipa lyhyt teos. Loppua kohti tulee myos uutta tavaraa mutta masiivinen loppurajahdys jai talla kertaa puuttumaan. :)
0   +1 +2
 
10
Tibzu 27.04.2005
Tää on vitun hyvä, ja todellakin sopis johki leffaan tosi hyvin! Kyllä vois autossa paukuttaa..jos vaan saa luvan? ;)
0   +1 +2
 
Sub-UFO 12.04.2005
Tästä tykkään, jotenkin erilainen alumiiniteräbiisi. On jätetty tilaa rauhallisille kohdille, eikä vaan keskitytty täysillä paahtamiseen alusta loppuun. Ei noudata minkäänlaisia peruskaavoja, ja se tuo mukavan särmän biisiin. 2:12 alkava ääni ei vaan sovi mun korvaan tässä biisissä vaikka kuinka monta kertaa kuuntelisin... Loppu toimii loistavasti, hienot rumpubreakit ja kikkailut.
Erilaisuudesta plussaa, mutta jotkut kohdat ois tarvinnu lisäharkintaa/hiomista, onkohan biisi ehkä hieman liian hätäsesti pukattu esille?
Noh, mielenkiintonen biisi joka tapauksessa, kivan kuulosta tavaraa :)
0   +1 +2
 
9
Percele 31.03.2005
Erittäin toimivaa tavaraa. Hyvä vokaali sample, täydentää mukavasti tätä biisiä. Kyllä on biitti/basso osasto hyvin hanskassa. Juuri pelasin NFS Underground 2 peliä ja kyllä vois tämä täydentää sitä peliä mukavasti!
0   +1 +2
 
9
MadReizka 03.04.2005
Perkele. Tämä piisihän jyrää.
Kunnon bassovoittoinen biitti josta ei voi olla pitämättä.
Jäin kyllä odottamaan sellaista todella täyteläistä biittiä, muuten oikein toimiva biisi.
0   +1 +2
 
9
juhku 04.04.2005
Oliha tässä joo menoa ja jytinää ja sellasta! toi voksu sample on kyl mukava. hyvi oot senkin kanssa kikkaillu. Alku on just jea. tykkään noista efektoiduista rummuista joita siellä aina välistä kuuluu. ehkä vähän turhankin hiljanen kohta tuolla keskellä biisiä, mutta jos tää jossai leffas ois nii hyvi varmasti siihe sopis, mutta tällee biisinä se tuntu ainakin aika sillee.. liian pitkä hengähdys tauko. Lopun breikit oli kyl jees!

mutta olihan taas kiva kuulla uutta aluminiumbladea! :) 8½
0   +1 +2
 
10
GELE 06.04.2005
tää on niinku just tätä! tää sopis suoraan johonki autoleffaa! tai autoleffa mulle täst ekana tuliki mielee.. ;D
0   +1 +2
 
aleksi 06.04.2005
haloo, alumiiniterä! melkein vuosi mennyt kun viimeksi kommentoin musaasi. ruostetta? en havaitse. kehitystä kuulen ainakin voksusamplen käsittelyssä - päheet kikkailut, ellei sitten joku plugari tee noita default-asetuksilla. muutenkin biisi on täynnä hienoja yksityiskohtia.

soundi on vanha sama omituinen, joka kuulostaa samaan aikaan ammattimaiselta ja todella lelulta. tai lelulta ammattilaisen käsissä. hyvä mies, hanki pro samples -kokoelma kunnon oikeista rummuista samplattuja rumpusoundeja. itselläni on sellainen "single hits" -kokoelma, jossa on kamaa niin paljon ettei ehdi ikinä käyttämään. ja kuulostaa hyvältä, ei lelulta.

sitten tästä biisistä:
prodigyvaikutteet jyllää taustalla, niin kuin oikeastaan kaikissa biiseissäsi. ihan cool meininkiä, vaikken hirveästi nyt lämpenekään. rytmissä on minusta yksi ongelma: snare-rumpu. jotta syntyy kunnon pogoan-kattoon-ja-takaisin-fiilis basari kaipaa parikseen voimakkaan snaren. tässä biisissä snare on niin lussu, että poistuisin tanssilattialta syvästi loukattuna. mielestäni paras yksittäinen oivallus on tuo rumpufilli 2:01, jossa palaset on eri maailmoista mutta sopivat yhteen kuin sinihomejuusto ja piparit. tai suolakurkut ja hunaja. tai nakit ja muusi.
0   +1 +2