Nosturi

Luoja

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
SS-72 27.09.2016
Kertakaikkisen sai-raan hyvää. No proge on kyl just mun juttu, muttei kaikki proge mullekaan putoa..
0   +1 +2
 
8
Cerende 16.11.2005
Kaheksan minuuttia ja neljä sekuntia, joitten takia meinasin luopua koko biisin kuuntelemisesta, koska oon elämässäni kuullu niin harvoja biisejä, jotka niin kauan kasassa kunnolla pysyy ja vaan harvat prot muusikot pystyy siihen, mikserissä ei käytännössä kukaan (dancea ja trancea ei lasketa, koska nyt puhutaan rokista)
Tää ei nyt varsinaisesti hajonnu pahasti käsiin, mutta pituus ois silti ollu se, mistä olisin pois ottanu.
Voksut oli tollasta unileijailua jota kuuntelee mielellään, (kuten muillekin) tuo mieleen speissarin, vaikka ei liene tarkoitukselliset näin vahvat filikset siihen suuntaan olekaan.
Ja kaikki rispektini siitä, että harvat live-esiintymiset on näin puhtaita, hyvinsoitettuja ja rauhallisia sillä hyvällä tavalla.
Toimivaa tavaraa kaikessa Progeilussaan.
(Ja sen tietenkin voisi mainita, että proge ei oo se mun juttu varsinaisesti)
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 10.11.2005
Samaa mieltä veli Siddharthan kanssa; radalle nosturin avustamana. Basisti tekee kyllä hienoa työtä (nyt kommentoi basisti, joka ei tajua, että siis koko bändi tekee hyvää työtä) tämä on etevää ja taidokasta.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 02.09.2005
mä alan toistamaan itteäni, mut ei vaan maha minkään,hyvää on perkele. tää on enemmänkin tällasta space-rokkiva ja sehän sopii mulle kyllä. matkustamaan...kiertoradalle.
0   +1 +2
 
torttutore 12.05.2005
No onhan tässä mukava saundimaailma, mutta silti jää jotenkin vaisuksi ja itseääntoistavaksi, siis minun mielestä. Aika pitkäkin tämä biisi on. Jatkakaa samaan malliin ja muistakaa käydä kuuntelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
10
Carbon 12.05.2005
Aika ihmeellinen, mutta hyvä biisi. Tämän pituudesta voi aina keskustella, mutta kyllä tämä taustalla toimii. Todella hyvin osaa kyllä bändi soittaa kun näinkin puhtaasti menee livenä. Hyvin on myös nauhoitettu.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 11.05.2005
puuduttava, biisi voisi elää enemmän ja nopeammin. nyt samoja juttuja toistellaan todella kauan. liikaa. selkeesti osaatte soittaa ja jne, mutta nyt menee huti kuuntelijan puolelta. todella raskaan sarjan progelaiset varmasti pitävät, minä en pääse oikein sisälle tähän. mp
0   +1 +2
 
ProjectEternity 11.05.2005
kivaa kikkailu musaa.basso oli mukava ja live on aina vaihteluu.syna mies oli hullu
0   +1 +2
 
PeksiM 11.05.2005
Proke elää ja nakuttaa uninonossa juoponaskelia kohti paluuta tulevaisuuteen. Varsin miehekkäästi vedettyä kamaa live-vedoksi, totella hieno juttu! Mä en muuta ymmärrä progesta kuin sen, että Colossus ry yrittää lypsää kaikki artistit vetämään pelkkiä 25 minuutin mittaisia 70´s covereita. Tässä on kyllä dynamiikkaa ja osia kuin parhaassakin oopperassa. Akustakin, nam. Mitäs tuo laulaja nyt sitten touhuaa? Ulvoo kuin pieniin päin oleva arosusi. Jaa se olikin ehvektimies eikä vokalisti? Vähän pitkää settiä mun makuun. Tää on vähän kuin köykäistä Mars Voltaa tai jotain muuta imurimerkkiä. Shriwad Bhagawatam, tule ja rakenna minulle sitar, äläkä siellä syö yksin vuohia.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 11.05.2005
Yeah...Kovaa progea täytyy myöntää. Miksaus on vähän kehnon puoleinen. Liikaa filteröintiä tai delayta tai jotain. Soundit ovat liian tummat. Tiedä sitten onko tuo tehty tarkoituksella?
No kuitenkin ihan hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
andiamo 11.05.2005
vaikka kuinka koetin kuunnella en saanut sanoista millään selvää.. On melkein kuin uudella liekin levyllä.. Arvattava sanat.. No se nyt ei sinällään kokonaisuutta murtanut, soitantaanhan tässä enemmän tarjottiin. Joka olikin sitten kyllä ihan hyvää. Progemusiikin ystävänä tosin sanon sen että 8min kappale vaatii paljon kantavuutta että sen loppuu jaksaaa kuunnella..Tässä meinas ote karata..
0   +1 +2
 
8
jaacob 11.05.2005
Alun rytmisen jallittamisen lisäksi miellyttävät, suorastaan perinteikkäät soundit. Rakenteiltaan muistutti Uutta Testamenttia, jossa myös sattuu ja tapahtuu. Kunnioitettavaa soitantaa - koko rahan edestä. / to
0   +1 +2
 
9
weicco 11.05.2005
Mielenkiintoinen kappale jonka jaksoi hyvin pituudestaan huolimatta kuunnella loppuun. Keyboardit loivat tunnelmaa sopivasti. Ne toimivat kappaleessa jopa paremmin kuin laulu.
0   +1 +2
 
8
Pagan 11.05.2005
Noh, tämä ehkä junnaa ehkä liian paljon paikoillaan, ei oikein tiedetä minne päin ollaan menossa. Kyllä tämä hyvin on soitettu ja mukavia melodioita. Ei uppoa mulle kuuntelemusiikkina, sopisi johonkin muuhun tarkoitukseen, soundtrackki leffaan?
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.04.2005
Hmm, arvostelenpa tämänkin samassa syssyssä. Soundeihin en puutu kun tein sen jo Neliön kanssa

Noniin. Alkuriffi on taasen mitä loistavin, rytmillisesti todella loistava, nami, ihana. Puolen minuutin kohdalla tuleva kohta on riffien puolesta loistava, phaseri on kyllä minun makuuni aivan liian kovalla. Tuntuu jotenkin päälleliimatulta. Syntikat luovat hyvää taustaa kitarariffeille. Rummut on soitettu rikkaasti, ei mitään kritiikkiä niistäkään. Paitsi että se basari saisi kuulua tässäkin.

1:55-kohdassa tuleva riffi... No, toistan itseäni, mutta se on vitun hyvä. Teillä on oikeasti aika kohtuuttoman hyvä taito kehitellä hienoja riffejä, nam. 2:15 tai jossain siellä tienoilla tuleva fillikuvio on vähän dt-kikkailu mutta eipä tuo haittaa, hauska sekin on.

2:40 tuleva kohta kuulostaa hienolta, laulumelodia natsaa hyvin ja laulukaiku on erittäin onnistunut. Vähän vaan tulee tässä (ja tuli jo livenä) mieleen, että sitä lyriikkaa saisi olla enemmänkin. Pelkkä aaaaa-laulu tekee biiseistä turhan itseääntoistavia vaikka sisältö muuten vaihtelisikin paljon. Lyriikat luovat tässä loistavaa tunnelmaa, kiertoratajutut sopivat yleisfiilikseen todella paljon. Bassot gruuvaavat loistavasti taustalla, säröinen soundi sopii tähän todella hyvin. Hassut vapisevat analogisynat vetelevät hyviä kuvioita tässäkin. Pitkä synasoolo on toimii, antaa odottaa suuresti että koska se biisi taas lähtee rynnimään.

Sanoisin, että tässä kohtaa voisi olla näin himakuuntelua ajatellen vähän tiiviimpääkin. Livenä kyllä toimii, tällaisena on tämä väliosio (jos sitä nyt sellaiseksi saa sanoa) hiukkasen turhan pitkä. 6:45 kohdalla tulee taas toi loistava riffi ja lisää kingcrimsonmaista "vedetää tätä riffii ensin tosta ja sit tost vähän korkeemmalta".

Viimeiseksi pamahtava sointu jättää positiivisen fiiliksen. Erittäin hieno biisi kyllä, nami!
0   +1 +2