vihaset mc koppakuoriaiset

Dj kerkkooposse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

ArrestKulak 05.04.2007
Sieniä sieniä. Kikki syö kompuraa kiitettävästi ja ilman sitä melodia tulee kummasti esille ;) Biisin nimi osuu oikeaan jos ajattelee vipeltäviä koppiksia maastossa, ennenkuin iso saapas talloo ne kaikki.

No aika psykedeelisen pehmoa settiä. Häiritsevästi tosin tamppaus vie kaiken melodian taakse. Hauska idea toisaalta ja parantelemal saa varmaan ihan kivan sekoilun.
0   +1 +2
 
jyrz1 17.12.2005
tuo laukkaava basari kävi vähän vituttamaan mutta ihan jees muuten. ei arvosanaa
0   +1 +2
 
Dj Kerkkooposse 11.11.2005
Riittävästi. 180 :D

Noo, mua neuvottiin laittamaan tää tech-trance kategoriaan..
0   +1 +2
 
9
Metratronic 11.11.2005
Tuo kick ei oikein natsannu tähän muuten iha vitun magee biisi paitsi ehk vähän liian nopee temponen tech-tranceks, paljon on bpm?:)
0   +1 +2
 
10
Mahteri 25.04.2005
muhun ne kiksut kyllä iski. muutenki kiva kipale
0   +1 +2
 
Wavescale 30.03.2005
Monella tapaa hyvän kuuloista jytkettä, mutta tosiaan tuo sisällön puute käy hieman häiritsemään kun biisiä pitempään kuuntelee... Tuntuu että biisi jää kesken, sillä tuohon sointukuvioon olisi voinut hyvinkin voinut saada sovitettua jotain melodialinjaa.

Tuo taustamelodia saisi olla hieman kovemmalla, se ei välillä (kun cut-off laskee alas) kuulu lähestulkoon ollenkaan.. Ihan hyvä synth-soundi se kuitenkin on. Sopii hyvin yhteen bassosynthin kanssa ja muutenkin sopii biisin tyyliin. Ja niinkuin protush kirjoitti, tuo vipaus kickin kanssa saa sen ikävästi "rapsahtamaan" eikä näin ollen jytkytä tarpeeks tehokkaasti.. :)

Tässä on ainekset ysin biisiin, tarttee vain pikkasen hämmentää ja lisätä muutamia uusia... ;)
0   +1 +2
 
6
xianna 19.03.2005
hmm.. voi olla että tämä johtuu vain minusta mutta jotenkin tuntuu että biisi toisti itseään koko ajan, eli jokseenkin tylsä :S mutta joo, lisää yritystä vaan :)
0   +1 +2
 
Dj Kerkkooposse 18.03.2005
Kyllä ne kiksut on ihan tarkotuksella laitettu sillai vähäsen omituiseks. Kuulosti omasta mielestä luureilla ihan kivalle ku ne tulee sillai nopeesti peräkkäin.. :)
0   +1 +2
 
Dj Kerkkooposse 18.03.2005
Kyllä ne kiksut on ihan tarkotuksella laitettu sillai vähäsen omituiseks. Kuulosti omasta mielestä luureilla ihan kivalle ku ne tulee sillai nopeesti peräkkäin.. :)
0   +1 +2
 
Protush 18.03.2005
aikas jännän kuuloinen biisi.. ainakin erilainen.. nyt on kyllä kickin kanssa käynyt todella köpelösti.. luultavasti oot ainakin paria saundia yhdistellyt siinä mutta ne ei kyllä oo mennyt ihan kohdalleen.. hatsit on aika perustavaraa ja niitä voisi tosiaan olla kyllä enemmän.. tempoa oot biisiin ainakin tunkenut aika paljon mikä ei sinäänsä ole huono asia.. sopii hyvin tän tyyliseen settiin :) jälleen mistä tässäkin sun biisissä pidän on taustat.. tosin ne jäävät todella vaan taustoiksi.. ei mitään kunnon päämelodiaa:/ rakenne on sinänsä ihan kunnossa vaikka ei mitään mullistavaa tarjoakkaan.. semmoinen ihan pieni vinkki että jos kiitettävää tavoittelet niin kannattas urakoida hieman pidempään kappaleen eteen.. se edellinen biisisi oli kyllä lähempänä ysiä kuin tämä.. no joka tapauksessa kokeile vaikka viikko käyttää aikaa saundien viilailuun ja miettimiseen mitä voisi vielä lisätä/muuttaa.. se on välillä vähän rassaavaa mutta lopputulos palkitaan :) ja pakkohan se on jostain alottaa ;)
0   +1 +2