Future Unfold

Diffusion

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

pommikaitsu 02.08.2008
potku tässä on havaittavissa mutta sitä ei olekaan. vähän niinkun jalkapallon MM-kisojen rankkarikisat. porukka on paikalla mutt apallo ei liiku pilkulta mihinkään.
tässä on jotain sellaista.
tää ei vaan toimi. jotenkin pistää puuduttamaanja väsyttämään.
riffit on hyviä mutta ne ei ole viety loppuun saakka.
vai onko se toi laulaja joka jättää pallon pilkulle.
persoonallisen kuuloinen kaveri mutta aivan väärässä bändissä...
sori mutta ei enää..
0   +1 +2
 
9
Fastro 08.06.2006
hyvä saundi. monipuolista. taustat kunnossa, laulukin ehkä, mutten siitä tykkää. 3:38 plussaa
0   +1 +2
 
8
HW 08.11.2005
Mikä teitä metallisteja oikein kiehtoo siinä komppipellissä... Tuntuu että jokaisessa em.genreä edustavassa pläjäyksessä kuuluu koko ajan se hermostuttava kilinä. Onko siitä oikeasti soittotarkkuuden kannalta jotain hyötyä?
Kunnioitettavan komea laulusuoritus. Tausta oli ehkä vähän turhankin alternative. Näppäräsormisesti siellä soitettiin, mutta tarttumapintaa oli aika vähänlaisesti.
Kaiken kaikkiaan erinomaisen komea mutta hajanainen kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
Janne T 17.09.2005
tästä tulee lievästi sanottuna SOaD mieleen. vielä kun olisi stemmalaulua noissa rauhallisissa kohdissa niin Avot!

Itse tykkään kokonaisuudessaan hiukan rauhallisemmin otetusta materiaalista. Kannattaisi ainakin kokeilla.

Taito ja tekniikkaa tuntuu olevan porukalla hyppysissä. Ehdottomasti paras genrensä edustaja mikserissä. En ole varsinaisesti heavymiehiä, mutta tämä oli aikas tiukkaa materiaalia.

Ilman örvellyslaulua tykkäisin, kuin hullu puurosta. Niin se on kyllä SOaDinkin suhteen. menee vähän liian rankaksi minun makuuni. Tässä on silti hyvää se, että groove ei huku pelkän tekniikka/ryminä/paukke/yrjönnän sekaan, niin kuin liian usein käy heavymusiikissa.

Koittakaapas tehdä yksi enemmän proge biisi, kuin heavy-proge, niin katsotaan sitten uudestaan. Sillä voisi tippua vielä enemmän respectiä.

Kovaa kamaa tämäkin on.
0   +1 +2
 
10
vihtakostaja 04.08.2005
Ei voi mitää. Parasta matskuu. Loistavan elävä biisi. Agressiivinen ja rauhallinen ja kaikkea siltä väliltä. Kymppi!
0   +1 +2
 
MacFly 26.05.2005
Lausunta on aika kamalaa, kuten myös laulajan tyyli vetää. Nuo köörikohdat sentään toimii hyvin. Kaikennäköisiä vaihteluita biisissä mikä tuo siihen mukavasti lisää elämää. Laulajaa lukuunottamatta muu ryhmä hoitaa asiansa kyllä hyvin himaan. Englannin lausuntaan ja laulamiseen ylipäätänsä lisää treeniä, kun sillä laulajalla on kuitenkin jonkinlaista potentiaaliakin. Itse biisi jäi aika etäiseksi minulle.
0   +1 +2
 
9
Outlander 08.07.2008
nonniih! alku ei säväyttäny mitenkään mutta c-osaan lähtö oli jo ihan mahtava, ja mahtava se oli loppuun asti! Taitavaa soittoa ja kiva lauluääni solistilla. ja lopetus oli piristävä.

Olisi tuosta ehkä jotain saanut poiskin karsittua järkevästi mutta ei paha noinkaan.
0   +1 +2
 
forzer 20.05.2005
Melko hyvä biisi. Soundit ovat ainakin melko hyvät ja melodiakin on ihan hyvä! Laatu on hieman kehno ja se syökin sitten kokonaisuutta jonkin verran. Eli miksaukseen pitäisi panostaa vielä melko paljon.
Kuitenkin ihan hyvä biisi!Tykkään kyllä itse enemmän vähän letkeämmästä musiikista=Jazz/Blues ja Funk!
0   +1 +2
 
7
DaKiller 18.05.2005
En ymmärrä miksi basso on pitänyt miksata niin keturalleen. Muutoin soundit ovat jokseenkin kunnossa ja tuotantopolitiikka on kohdallaan. Sen 1.20 kohdan nostatuksen jäkeen odotin, että nyt tulee jotain aivan odottamatonta(?), mutta ei. Petyin hieman, kun kappale jatkoikin samaa rataa. Onneksi kahden minuutin jälkeinen revittely onnistui vielä pelastamaan tilanteen. Laulu on ehkä se heikoin lenkki tässä. Paikoin upeasti vedettyjä vokaaliosuuksia mutta nyt on vielä pahasti hakusessa se oma tyyli/linja. Örinä ei toimi ja kappale saa niiissä kohdin humoristisen piirteen... Noh, se on vain minun mielipiteeni. Kappale ei myöskään tarjonnut sitä tartuntapintaa tarpeeksi, joten hieman ohueksi jäi ja taitaa vaipua unohduksiin hyvin pian.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Se apostroofi pitää olla näin ' ei ´. En digannu, sori...
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 18.05.2005
Makeankuuloinen biisi, ja sounditkin ovat kohtalaisen hyvät - ja hienosti panoroituja. Vokalistille suosittelisin nyt vähän englannin oppitunteja, ihan ystävällisenä vinkkinä - se on nyt asia joka särähtelee pahiten korvissa. Laulutyö muuten kyllä luonnistuu hyvin. Kaikki muu kun on aikamoisen kunnossa. Soittajat ovat kaikki oikein taitavia - ei tarvitse varmasti yksilöidä - ja lähes kaikki riffi-ideat hyvin toimivia.
Ihan vain pientä korjailtavaa ja tämä on aivan palvottavalla tasolla oleva biisi.
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
oli vähän lyhyt pätkä että on vähän vaikea sanoa paljoa.. mielestäni sanoja voisi sovittaa paremmin.. ja basson soundia muuttaa..
0   +1 +2
 
9
PeksiM 17.05.2005
Makean kuuloinen intro. Tulee Doorsin Riders on the Storm mieleen ensi sekunneista. Makean kuuloiset komppitykitykset, tulee vähän mieleen kevyemmän musan edustaja Disco Ensemble. Tiukkaa vetoa, omaleimaista, hienot sämplet, mahtava euforinen sekamelska ja sitten palataan taas erilaiseen kohkaukseen. Mars Voltasta tykkään kovasti ja tämä tippuu samaan laatikkoon ja se on iso kehu!
0   +1 +2
 
Selkäsauna 17.05.2005
Kivoja maisemia maalailtu muutamilla kohdilla tähän piisin...kiva oli myös rakenne ei liian perinteinen...mutta se jokin tästä jäi vielä puuttumaan
0   +1 +2
 
7
integratio 16.05.2005
biisi kuulostaa vähän sekavalta.......laulussa vähän parantamisen varaa....pitäisi varmaan vähän vielä miettiä biisin rakennetta soittimen osalta.....että vähemmän tommoista ylenpalttista hakkaamista..biisissä saattaisi olla pienen hiomisen jälkeen potenttiaalia vaikka mihin..
0   +1 +2
 
First Fall 16.05.2005
Tuli aika ajoin jotenkin mieleen System of a down ja se ei voi olla huono asia, vai voiko? Jänniä osien vaihtoja. Kyllä tätä jaksaa kuunnella.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 16.05.2005
No niin! Pitkästä aikaa täällä Kommenttiringissä kunnon Alternative metallia. Alternative metal ja Trash Metal ovat ehdottomia suosikkejani. Tässäkin on ihan hyvä soundi ja melodia on mukava.
Miksaustakaan ei ole unohdettu joten oikein hyvä kappale!
0   +1 +2
 
Sigil 16.05.2005
onpas vitun hyvät soundit, mutta lausumisessa on vähän häikkää. Melko alternativea ja hyvän kuuloista kamaa tämä on, stemmat ovat hyvän kuuloiset.
0   +1 +2
 
substance 16.05.2005
Mielenkiintoista pilpatusta tuolla taustalla, musiikkityyli ei nyt mene kuuntelijan kanssa tosin yksiin.
0   +1 +2
 
D19 16.05.2005
Soundit on makeet, mutta jäleen kerran, niiku monissa muissakin kommenttiringin biiseissä laulu pilaa sitten kaiken ja paljastaa amatöörit. Hienoa, että joku on uhrautunut ja ruvennut laulamaan. Niin se alkoi meilläkin. Alussa se kuullostaa tältä kaikilla, sille ei voi mitään. Harjoitus tekee mestarin. Pikkaisen tarkkuutta soittoon lissää vois laittaa kans. Voisitte miettiä myös, onko tää biisi nyt sovitettu ihan parhaalla mahollisella tavalla. Aika turha tuo 2 minsan väliosa. Vähempikin kesto riittäisi tälle biisille.
0   +1 +2
 
7
Riku Rotten 29.03.2005
Alkuhan jopa vähän gruuvaa. Tuo vaihto 2.20 kohdalla on teennäinen, koska sen kuulee puhtaaksi studiokikaksi. Miksaus, äänitys ok ja soitto toimii. Loppupuolella laulajakin paljastuu hyväksi, taitavasti sitä alkubiisi piiloteltiinkin.
0   +1 +2
 
7
Enterdead 29.03.2005
Lauluun täytis mun mielestä saada hieman enemmän aggresiivisuutta/bassoa. En tiiä onko Slipknot teillä suurikin vaikuttavja välillä tuntui, että näin vois olla. Joku mätti soundien kanssa, en tiiä olikohan joku hieman eri rytmissä paikka paikoin. Ei hirveesti uponnut....
0   +1 +2
 
7
näköradiomies 29.03.2005
jotkut jujut oli jees jotkut ei..noh olihan tää ihan jees, jos kännissä olisin ni kyl mä pomppisin tejän keikal..
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 29.03.2005
laulun rytmitys kusee paikoin. kielioppikin kaipais vähän korjausta.
muuten ihan mielenkiintoinen saundimaailma ja aika karunki kuulonen... miksaus oli myös vähän huono, koska naksuu välillä. lopussa tuli hieno peikkobläkkis osa. se nosti arvosanan kasiin.

ainiin.. rumpali on kone.
0   +1 +2
 
MajorForce 29.03.2005
Mielenkiintoinen biisi. En tälläistä ole aikaisemmin kuullut, mikä on hyvä juttu = omaperäisyyttä. Vokalisti vielä kun tarkistaisi lauluaan muutamassa kohdassa niin tää olis ns. valmista kamaa.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 29.03.2005
Laulajan hyvä ääni paljastuu, kun äänihuulten raiskaaminen loppuu. Enklannin lausunta on sinne päin. Rumpali voisi keskittyä enemmän munaisan -yksinkertaisemman- biitin soittamiseen, niin kappaleen rytminen olemus selkiytyisi huomattavasti.
0   +1 +2
 
9
jimbow 29.03.2005
Melkoisen maistuva sekametallisoppa tässä on kyseessä. Soittajille tulee kiitosta jakaa. Ja kyllä, kyllä tästä SOAD tulee paikoitellen mieleen, mutta on tässä enemmän kuin riittävästi omaakin mukana. Kahden minuutin kohdalla tullut kappaleen vaihdos oli toteutettu mielenkiintoisesti ja irkkumeininki soolossa (n. 3:30->) oli myös aika yllättävä ratkaisu.

Vokalisointi oli minusta vahvaa. Ääntämisestä voidaan olla montaa mieltä, mutta minusta tärkeintä on että sanoista saa selvää ja tässä niistä saa. Sanoituspuoli vaikutti olevan tajunnanvirtaa, josta en oikein saanut otetta. Vahvan ysin tälle kuitenkin annan.
0   +1 +2
 
HelZuz 29.03.2005
Ok ok, ei mitään valitettavaa sinänsä, mutta... ei vaan iske ihan täysillä mulle. Tosin loppua kohti paranee
0   +1 +2
 
8
enkeli-87 29.03.2005
En hirveästi tykännyt, mutta menee silti... varsinkin tietynlaisessa fiiliksessä.... ei ihan aina kuitenkaan.... sanon ystävilleni tästä.. että kannattaa kuunnella...
0   +1 +2
 
Tusina Immonen 29.03.2005
Täähän rokkaa! Hyvä pojat! Tuosta 1.15 paikkeilla olevasta totaalisesta sekotuksesta en pitäny ollenkaan, mutta everyone picks their own ja sillai..

Mielenkiintonen lowpass-feidi tossa yhessä paikkaa ja mikäs kumman biisi sieltä alkaa? Onkos se vain illuusiota vai muuttuiko tuo täysin? En tiedä.

No, ihan hyvän kuulosta settiä, sanoja en jaksa näin aamutuimaan lukea, pahoittelen. Oikein mukava herättäjä. :)
0   +1 +2
 
7
Alteith 29.03.2005
hmm... en tiiä.. ihan hyvät lyriikat mut en oikeen siit soolokohasta tykänny.. ja basso meni tasaseks kohinaks välillä
0   +1 +2
 
8
Hugi 29.03.2005
Ihan mukavan kuuloista metallia. Sanat tosin hiukan menevät ohi aika ajoin. Soittimet on hallussa selkeästi soittajilla ja laulajan äänikin sopii genreen. Mukavaa revitystäkin löytyy biisistä, joka on aina hyvä :D Kyllä mä tästä teille kasin annan. Ollos hyvä!
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 29.03.2005
Hyvin toimii! Biisin kannalta, nuo kitarat olivat aivan älyttömän hyvät.
Rumpupuolikin toimii hyvin. Rokkaa ihan kympillä!
0   +1 +2
 
8
J.cotton 28.03.2005
Rumpujen filtteröinti todella miellyttävä poikkeus. Alun soundimaailma turhan tunkkainen, sekainen. Balanssi aika hakusessa, mikä on harmi, sillä biisi omaa potentiaalia. Nyt tulos on lähinnä outo kollaasi. Kuitenkin omaperäinen ja näin mielenkiintoinen. Laulua alas, rumpuja ylös, kitaraan keskiääniä. Monenmoista.
0   +1 +2
 
6
pirkkaprojekti 28.03.2005
Noh.. ehkä vähän tasapaksu biisi. Olisi jonkinlaista nostetta saanut olla enemmänkin. Mutta tästä on hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
9
D_Steele 28.03.2005
Bassossa oli omituinen soundi. No makukysymyshän tuo. Laulajan ääni sopi tähän musiikkiin hyvin, mutta jäi vähän semmoinen fiilis varsinkin biisin alussa, että laulaja pidättelisi vähän. No aika hyvä biisi kuitenkin sen päästyä kunnolla käyntiin. Stemmat toimivat hyvin. Kitaroissa hyvä soundi. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
8
Aika sekavaa menoo, mutta täysin kehityskelposta kamaa. Mielenkiintosia melodioita ja riffejä, varsinkin biisin loppuosassa. Biisin rakenne mun makuun, ehkä liian sekava. Ihan menevä biisin, loppuosasta plussaa...
0   +1 +2
 
Erotuomari 24.03.2005
rankka on meininki. Alku lupaa todella hyvää ja meininkionkin erin omainen, mutta laulaja ei yllä aivan erin omaiseen suoritukseen.
0   +1 +2
 
6
Mishkin 24.03.2005
Sanat ei sovi musan rytmiin ei sit yhtään. Tulee sellanen fiilis että sanat on kirjoitettu yhdessä huoneessa ja biisi toisessa ja sit ne on vaan lätkitty päällekkäin. Kummallinen biisi joka ei kyllä herätä kuuntelemaan millään tasolla. Hyviä soitannollisia juttuja mut eipä sitten paljon muuta.
0   +1 +2
 
Rotten_Corpse 24.03.2005
ihan kiva biisi, vähän kummallinen mutta toimiva :)
0   +1 +2
 
7
Jukk. 23.03.2005
3:30 kohdalla tuleva melodia on loistava. Tässä on hyvä meininki.
Soundit vaan mättää valitettavasti. Kunnon studiossa tästä voisi saada jo oikein mallikelpoista.
Ehkä biisin pituuteen voisi kiinnittää huomiota.
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 23.03.2005
Tässä varmaan haetaan vähän erikoisempaa meininkiä, mutta toteutus jää vähän puolitiehen, vaikkakin hyviä ideoita/osia tässä kyllä piisaa. Tuo rääkymislaulutyyli ei vain mulle toimi. Silloin kun lauletaan puhtaasti niin kuulostaa ihan hyvältä, ja laulajalla tuntuu olevan varsin hyvä äänikin.
0   +1 +2
 
7
Joo tässä oli kyllä hyvää meininkiä.Soitto oli kyllä aika mutkikasta mutta ehkä se kuuluu tyyliin en tiedä.ihan hyvä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.03.2005
Bändin vaikutelista antaa odottaa hyvää. Pörisevä ja suriseva basso vähän häiritsee, riffi on kyllä toimiva. Omalaatuiset kitaroinnit kuulostavat hyvältä. Laulut... jotenkin tuo ärinä ei täysin vakuuta vaikka ei olekaan ollenkaan huonoimmasta päästä. Myöhemmin tuleva kliinilaulu sen sijaan kuulostaa oikein hyvältä. Rummuissa on aika persoonallinen touchi. Aika jännä ja mielenkiintoinen kokonaisuus tämä oli muutenkin. Kaoottista, voisi päästä paremmin oikeuksiin paremmilla soundeilla, mutta toimivat nuo kyllä tässäkin, ei erityistä valittamista alun basson lisäksi. Selkeämmät voisivat kyllä olla kaikin puolin. 2:05 tienoilla oleva filtteröinti on oikein piristävä lisä, sen jälkeen tosin alkaa heräämään vahvoja ajatuksia siitä, josko tässä biisissä on ollenkaan loogista rakennetta tai suuntaa.

Tässä on tällaista hassua pattonmeininkiä, aivan vitun piristävää sinänsä kaiken mikserin kliseitätoistavan paskan seassa. Jokin tässä kokonaisuudessa tökkii kuitenkin vähän vastaan, en tiedä, ehkä tähän tarvitsisi vähän enemmän jotain kivaa mihin tarttua. Toisaalta tämä kuulostaa vahvasti biisiltä joka aukeaa useammalla kuuntelulla paremmin.

Oli pakko kuunnella ihan pariin kertaan jotta sain sanottua jotain järkevää. Päätin imaista tuosta toisenkin biisinne työpöydälleni, arvioin jossain välissä kun ehdin. Kiinnostukseni heräsi kyllä. Asiallista.
0   +1 +2
 
Michikawa 23.03.2005
Mukavan persoonallisia kuvioita ja soitto kulkee ihan mukavasti. Vokaaliosuudet eivät vaan minua niin hirveästi lämmittäneet, jäivät jotenkin irrallisen oloisiksi. Soundimaailma on myös hieman turhan suttuinen / rujo, masterointia voisi vähän miettiä. Synasoundit ovat myös aika muoviset. Genren ystäville tämä saattaisi kolahtaa vahvemmin tällaisena, mutta minulle kokonaisuus tuntui hieman turhan "ontolta"
0   +1 +2
 
soulmate 23.03.2005
bassosoundi oli aika hmm... jännä. Muutenkin aika melodista kamaa alternativeks. Ihan mukavankuulosta tykitystä.
0   +1 +2
 
Jome 23.03.2005
Soittotaidot on ainakin kohdallaan. Muutenkin ihan mukavan kuulosta alternative osastoo. Tykkäsin...
0   +1 +2
 
10
thepax 23.03.2005
Biisistä en osaa paljon sanoa kun en hirveesti tällästä kuuntele. Laulu kuulosti parhaalta siinä hiljasessa kohdassa. Hyviä soittajia. Rumpali ainakin kuulosti kovalta. Ei nyt aina millin tarkka mutta vauhtia ja kikkoja ja energiaa riitti. Rakenne hyvin kimurantti .Tällänen popin verse chorus vaihteluun tottunut ainakin tippui kärryiltä.
0   +1 +2
 
Pitk 23.03.2005
Kerrankin lyriikat esillä. Laulu tosin (kerrankin) myös erottuu ja asennetta löytyy. Biisissä hyvä meininki. Omaperäisyyttäkin on, hyvähyvä! Harvemmin sitä kuulee tällä tempolla soitettua valssia... Ennen lofiin menevää pudotusta tuntuu, että rumpali hiukan hapuilee. Kitaraosastolla asiallista menoa niin soiton kuin soundinkin puolesta.
0   +1 +2
 
trikrank 23.03.2005
Jälleen hieman perinteistä poikkeavaa metallia, jonka luen yleensä plussaksi. Tämä oli kuitenkin hieman hajanainen kokemus, ja jotkut vaihtoehtoelementit tuntuivatkin itsetarkoituksellisilta. Punainen lanka ei komeillut silmieni edessä. Ei, vaikka etsin sitä kukkapenkistäkin.

Mutta soittotaitoa on. Sitä on, varsinkin rumpalilla, joka jaksoikin ilahduttaa muutamilla hyvillä kikoillaan. Laulu oli edelleenkin hieman vieraan oloinen, eikä minun pääkoppani sisällä yhtynyt biisin kanssa sillä riettaudella, kuin eläimellisempi ulosanti olisi. Osaamista ja ideoita siis on, mutta nyt niistä oli koottu vain turhankin sekava viritelmä, joka ei jättänyt mitään mieleen.
0   +1 +2
 
8
iskujuuri 23.03.2005
Tuo biisin alku kuulosti vähintäänkin kummalliselta, kuten myös tuo biisin taustalla jatkuva kitarointi, jonka olemassaoloa ihmettelen suuresti. Muuten kelpobiusa, ja ihan kuunneltavaa perussettiä, jollei se muuttaisi jatkuvasti muotoansa. Kyllähän tästäkin varmasti joku tykkää. Alternative metallia isolla A:lla.
0   +1 +2
 
7
masab 23.03.2005
Ja taas Metallia!, Lajissaan toimii/miksaus, kitarat
soi hyvin taustalla. Laulu sopii tähän genreen,
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 23.03.2005
omaperäistä materiaalia, tätä kuuntelee tosi mielelään!
0   +1 +2
 
7
tRA 23.03.2005
Soundit aika demotasoiset.. Tökkii eniten tuo ääntäminen.. Viilausta ja höyläystä..
0   +1 +2
 
teilband 23.03.2005
Tuossa laulussa voisi olla alussa vähän enemmän laulua, kun meinaa puhumispuolelle mennä. Omaperäisyydelle hatunnosto!
0   +1 +2
 
P. Virta 23.03.2005
Mielestäni ihan hyvä biisi, mutta jotain tässä jotenkin meni ohi mun korvien, en tiedä mitä.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 22.03.2005
Jopas on mielenkiintoinen soppa... positiivisessa mielessä. Biisissä hienoa kitarariffittelyä ja allekirjoittaneen makuun osuvat synasoundit. Laulutkin toimivat stemmoineen kaikkineen ihan mukavasti... kaiken kaikkiaan taidokasta soitantaa. Biisi ei missään vaiheessa jää tasapaksuksi ryminäksi... Uudelleenkuuntelun veroinen :)
0   +1 +2
 
9
Torniojaws 22.03.2005
Näppärän kuuloista on, miksaus on tasapainossa ja kohtuullisensoundinen. Meininkiä on, hyvä.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 22.03.2005
Biisi on rakennettu sanojen varaan ja senpä takia oikeampaa lausumista ja selvää artikulaatiota kannattaa korostaa. Ei englannin tarvitse täydellistä olla, mutta osan finglishismistä voisi korjata.
Oikealle pannattu skitta ja sen särö ei kuulostanut korviini hyvältä.
Biisissä oli vaihtelevia kohtia, mutta vaihtelut kuulostivat enemmän kikkailulta kuin toisiaan tukevilta muutoksilta.
Soitto on kuitenkin tarkkaa ja energistä ja fiilis välittyy hyvin.
0   +1 +2
 
8
Jario 22.03.2005
Vaihtoehtometallia tällä kertaa. Ensimmäisenä pisti korvaan laulajan englannin lausuminen, ajoittain se kuulosti todella tökeröltä, kun taas muutamissa kohdissa se oli ihan siedettävän kuuloista, muuten laulajan ääni oli ihan hyvä, mutta sitä olisi saanut ehkä miksata vähän taaemmas ja tuoda muita soittimia taas edemmäs. Soitanta oli ihan pätevän kuuloista, eikä se siis ontunut missään vaiheessa. Kahden minuutin jälkeinen cut-efekti oli aika erikoinen, mutta hieno ratkaisu tehdä tuollainen vaihdos. Kaikesta tästä taidan antaa tällaisen numeron.
0   +1 +2
 
6
windwalker 21.03.2005
Liian "sekavaa". Äänenlaatu ei mikään paras, mutta biisi ideana ihan ok.
0   +1 +2
 
862 Produktions 21.03.2005
Rakenne toimii hyvin. Miksaus taas ei. Snadisti paistaa suomenkielisyys enkun lausunnassa läpi. Mukavan kuulosta matskua.
0   +1 +2
 
Piru Kange 21.03.2005
Raakoja soundeja. Soitanto on kunnossa, samaten laulajalla on hevimäinen ote. Rummut ovat heikot. Koneella tehdyt? Joka tapauksessa biisi toimii varsin hyvin. En kauheasti tykkää tällaisesta mätöstä, joten jätän antamatta arvosanan. Joka tapauksessa hyvin tehtyä.
0   +1 +2
 
Veneficus 21.03.2005
Miksaus on jotenkin epätasainen, osa elementeistä on suoraan naamassa kiinni, osa taas tuntuu välillä olevan hieman hukassa (etenkin rummut). Rakenteellisesti yritetty päästä selvästi ihan ilmeisimmistä kaavoista irti, mikä on todellakin hyvä asia. Biisi tarjoilee muutamia yllätyksiä jotka pitävät hienosti mielenkiintoa yllä. Laulaja ei tosin ihan kaikissa kohdissa yllä sille tasolle johon vaikutetaan tähtäävän. Toisinaan taas biisi ja laulu nivoutuvat saumattomasti yhteen. Syntikalle on onnistuttu kirjoittamaan muutamia suorastaan loistavia kohtia.

Mutta tuo tietty epätasaisuus on biisin suurin ongelma, ja nimenomaan toteutuspuolella. Vaikka rakenne onkin monipuolinen, ei se silti ainakaan omasta mielestäni syyllisty liialliseen ja itsetarkoitukselliseen kikkailuun. Toteutussolmut ratkomalla tämä voisi olla erinomainen tekele.
0   +1 +2
 
8
Tyrants 21.03.2005
Ihan kiva sävel ja sanotukset. Laulajan oma ääni ei oikeen iske.
Koneita käytetty tässä biisissä?
0   +1 +2
 
8
phyvar 21.03.2005
Karmeaa englannin lausuntaa hyvin rullaavan rokin päällä. Ja teksti on melkoista huttua, mutta laulaja hoitaa itse vokalisoinnin mukavasti lukuun ottamatta väkinäisen ja kireän kuuloista räyhäämistä. Vaihdokset vaikka ovatkin mielenkiintoisia, ovat valitettavan irtonaisia, minkä harkitsevampi sovitus korjaisi. Muutama vaihdos soljahteleekin luontevasti paikoillensa. Rumpufillihän (tai varsinkin käyntiinlaskeminen) on melkoisen tökerö siirtymäkohdaksi. Kokonaisuus ei pysy kasassa sitten millään, mutta potentiaalia orkesterilla kyllä on. Huomattavissa määrin. Ja kelpo soittoniekkoja sarallansa.
0   +1 +2
 
7
Rikhard Black 21.03.2005
Hyvät saundit. Skebat hukkuu jotenkin liian kauas. Laulajan kantsii ihan pikkasen kelailla vielä ääntämistä. Tosin aina kun suomalainen kuuntelee suomalaisen englanniksi tekemää musiikkia, heitetään aina tää kommentti. Samoin kaikki suomenkielellä laulavat kuulostaa Ismo Alangolta? Vittu niinkö?? Tää on ihan mukiin menevää tavaraa.
0   +1 +2
 
9
pallomember 21.03.2005
Hittikamaa, ei epäilystä - biisi oli sen verran loistava. Hivenen tuli mieleen System of a down tai joku muu, mutta periaattessa aika raikkaan kuuloista. Englannin lausunnassa ehk pientä hiomista vielä, mutta kyllä tästä uskaltaa ysin pistää!
0   +1 +2
 
Mr Dimension 21.03.2005
Englannin lausunta vähän liian suomalaista... Kappaleen loppupuolisko toimii paremmin kuin alkupuolisko... Kun laulaja laulaa ihan puhtoisella äänellä, niin se mielestäni toimi paremmin...

Aika sekava rakenne...

- Tapio Aartelo
0   +1 +2
 
Mr Dimension 21.03.2005
Englannin lausunta vähän liian suomalaista... Kappaleen loppupuolisko toimii paremmin kuin alkupuolisko... Kun laulaja laulaa ihan puhtoisella äänellä, niin se mielestäni toimi paremmin...

Aika sekava rakenne...

- Tapio Aartelo
0   +1 +2
 
9
Zatt 21.03.2005
Tässä oli runsaasti uusia vivahteita ainakin minulle...

Hyvältä kuulosti...

biisin keskeltä lähtevä riffi tulva toimi loistavana koukkuna tähän biisiin...

Ei mitää pahaa sanottavaa löydy...

Biisi on ilman muuta parhaimmillaan puolenvälin jälkeen "finntrollin" tullessa esiin...

Kyllä nappasi kuin raaka simpukka...
0   +1 +2
 
9
argon 21.03.2005
Biisille voi antaa heti siitä pisteet, että on pyritty väistelemään niitä ilmeisimpiä peruskoukkuja ja pyritty yhdistelemään periaattessa yhteenkuulumattomia osia.

Soitannollisesti taitava bändi tässä tuntuu soittelevan, eli instrumenttien hallintaa ei tarvitse missään nimessä häpeillä ja soittotaitohan mahdollistaa sujuvan tyylillisen rönsyilyn. Kertakuulemalta korvaan tarttuvasta biisistä ei ole kyse kaiken tämän rönsyilyn keskellä ja näin on varmastikin ollut arvon musikanteilla tarkoituskin - sehän on aina hienompi juttu että kuulijalle ei pureskella kaikkea valmiiksi, kyllä tämä lähestymistapa biiseihin sopii ainakin meikäläiselle :)

Kehittämisen paikkaa voisi olla ainakin rankempien lauluosuuksien suhteessa, sellainen "verenmaku suussa"-tuntuma huutovokaaleista jäi vielä uupumaan - pehmeämmät sävyt toimivat huomattavasti paremmin? Joka tapauksessa hyvä kokonaisuus, jolle tyrkyttäisin arvosanaksi 9.
0   +1 +2
 
9
Cranky 21.03.2005
Jazzahtava (jos siitä yleensä mitään tajuan) aloitus ja muutenkin rumputyöskentelyssä. Minuutin paikkeilla oleva syntikkaääni on vähän vanhanaikainen kun äänimaailma on muuten aika miellyttävä. Kahden minuutin kohdalla biisi tuntui vaihtuvan kyllä aivan toiseen suuntaan äkkiarvaamatta. Outo siirtymävaiheratkaisu tuo efektifeidaus. Vähän toisenlaista ratkaisua käyttäisin mutta olipas ainakin omaperäisyyttä. Biisi on muutenkin melkoisen omaperäinen etten sanoisi. 3:30 paikkeilla tulee mieleen progemetalli kitara/urkusooloyhdistelmineen. Laulajan rääkymislaulutyylikohdat olisi voineet olla vähän voimakkaammat. Ehkäpä toinen lauluraita lisäksi tuonne pohjalle vaikka vähän matalammalta tai jotain jeesaisi. Onpi kyllä hyvä ja vaihteleva biisi loppujenlopuksi.
0   +1 +2
 
8
MickeyC 21.03.2005
Tässä on kiva raivo jota ei ole tehty keinotekoisesti lisäämällä vaan kitaroihin säröä, vaan raivo tulee ihan muualta. Erikoista todellakin, laulaja tuntuu antavan kaiken fiiliksensä tähän biisin, eli tosissaan on vedetty. Biisi on vähän tylsä, mutta bändi saa siihen kuitenkin eloa. Pientä kiilausta vähän ennen 3 minuutin kohdalla. Kiva itämainen melodia. Laulajan ääni kaipaa vielä vähän treeniä, huono se ei missään nimessä ole, mutta vähän kuulostaa kehittymättömältä paikoitellen. Erikoinen sekameteli-biisi, joka yhdistää monia eri tyylilajeja.
0   +1 +2
 
9
siiki 20.03.2005
Noniin elikkäs nyt sitten vähän letkeämpää metallia pitkästä aikaa. Kitara riffit ja soolot kuulostavat tässä todella hyvälle. Sanatkin ovat ihan hyvät kun niitä tuossa kuuntelin.

Mutta sitten, soundi on ihan hyvä ja samoin melodia on kivan kuuloinen. Mutta parasta antia biisissä ovat ehdottomasti kitara riffit. Siitä ei kyllä pääse mihinkään. Rummutkin olivat todella kivan kuuloiset ja laulu kuulostaa myöskin kivalta.
Bassolinja ei mikään ihmeellinen ole mutta menee tässä ihan hyvin. Miksaus on hoidettu todella hyvin sillä kaikki soittimet saavat kuuluvuutta. Rummut,basso,kitara ja laulu. Välillä kuulee biisejä jossa miksaus on mennyt täysin perssiilleen ja esimerkiksi rummut kuuluvat niin kovalla että muut jäävät niiden alle.
Tuosta 4:30 jälkeen biisi on ehkäpä eniten mun makuuni kun se on vähän rauhallisempaa ja rockahtavampaa mutta kyllähän mä metalliakin kuuntelen. Tuli kyllä nauru tuossa tuon rauhallisemman kohdan jälkeen alkavassa huudossa :) Se oli hauskan kuuloinen!
Rakenteeltaan biisi on ehkä hieman palikkamainen. Aivan kuin biisissä olisi monia biisejä peräkkäin mutta ideoita on PRKL! Ei tästä muuta kuin ysin taas voi antaa! Hienoa työtä poijjaat!

Arvosana: 9-
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 20.03.2005
jossain 1:45 paikkeilla tuli ihan mieleen system of a down... en tiiä sitten että miksi :D muuten tosi hyvä biisi
0   +1 +2
 
8
Viimeinen rööki palaa aina nopeiten.. totta. Aika suttuset soundit. Muuten biisi tuntuu kyllä hyödyntävän kaiken sen taidon mitä jätkät omaavat. Ei huono, mutta jo soundiensa ja laulajan ääntämisen vuoksi tämä valitettavasti jää seitsämän arvoiseksi. Annan silti kahdeksan koska biisiähän tässä kai tulisi arvostella :)
0   +1 +2
 
8
apache 20.03.2005
Laulupuoli ei oikein toiminut "säkeistöissä", ja oli miksattu jotenkin omituisesti pintaan. Muuten mainiota meininkiä! Tänks.
0   +1 +2
 
8
JM 20.03.2005
Laulaja on aika huono, englannin ääntäminen on myös paikoin kamalaa. Yhteilaulupätkät toimii paremmin. Sävellys on ihan hyvä. Monipuolinen, soundit on hienot, bassopuoli on ehkä vähän hiljaisella. Sävellys toimii hyvin loppuun asti, ideoita ja kikkoja riittää, eikä todellakaan ole mitään tylsää klise -metallia, vaan omaperäistä ja jännää musiikkia. Maistuu hyvin näin ei-niin-aktiivisesti metallia kuuntelevallekkin.
0   +1 +2
 
mnsk13 20.03.2005
Aikaa rouhea, komean kuuloinen basso .Paikoin hyvän kuuloinen biisi, laulusta en oikein pitänyt. Tuntui että tungettu vähän liikaa juttuja yhteen biisiin. Liian pitkä.
0   +1 +2
 
7
Bemary 20.03.2005
Laulajalla karu ääni. Paha sanoa eroaako tää jollain tavalla lätkäfanien kännissä lauletuista kannustuslauluista linja-auton takaosassa paluumatkalla kotikaupunkiin. Musta kuulostaa aika samalta. Hellyyttävällä tavalla perussuomalaista mieslaulantaa ja räimettä. Kitarat toimii, muute jää fiilis, et tää o kuultu ennenki. Voi tälle seiskan antaa, ku o asennetta ainaki. Kitaroista tulee ajoittain mieleen irlantilaisen rivitanssin taustatiluttelu...
0   +1 +2
 
8
Jahman 20.03.2005
Omaperänen biisi,mixaus on vaan huono,hyvää mättöä,kunnon kaaosta,i like,i like!!!
0   +1 +2
 
5
Nurkka 05.04.2005
englannin lausunta oli kyllä jo niin perseestä että alko oikein vituttamaan.. en ees jaksanu kokonaan kuunnella. mut oli siinä jotain hyvääkin
0   +1 +2