Drifter

Minor Chill

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Tammuz Nordavind 10.11.2011
Me ha gustado demasiado
0   +1 +2
 
catmorbid 02.07.2007
Hieno kappale. En jaksa syvempää analysointia. Jutut joko toimii tai ei toimi. Tämä toimii. Hyvä homma!
0   +1 +2
 
10
arkkivihollinen 09.03.2006
olen aivan kikseissä kiitos tästä hetkestä
0   +1 +2
 
6
sari_81 23.02.2006
Tää on turhan salaperäistä mun makuun.
0   +1 +2
 
7
dj-missy 23.01.2006
Ekana, kun kuulin olin varma, että tätä kyllä tekee joku tyttö, mutta kappaleen edetessä jotenkin siitä huomasi, että täähän on tämmönen synkkä poika tyylinen. Kappale oli kokonaisuutena ok.
0   +1 +2
 
9
Paramite 22.11.2005
Alusta tuli turhan elävästi mieleen Massive Attack, mutta kappaleen edetessä mukaan tuli sopivasti omaakin. Tähän kun vielä saisi päälle laadukkaat naislaulut, niin olisin taivaassa.
0   +1 +2
 
10
Morgan|| 24.03.2005
siis aivan mahatavaa!!!!!!!!!!!!!!! mä diggaan sun musasta iha kybällä!!!!!!!!!!!!!! AIVAN UPEEETA!!!!!

-morgan-
0   +1 +2
 
9
Oliver Kaïma 15.03.2005
Alku lupaa mielenkiintoa. Jytäkkää. Unenomaista. Lähteekö tämä käyntiin jossain välissä? Joku kunnon biittikohtaus jossain välissä vois tehdä kutaa... Vaan kommeet on noi viulutkin.
0   +1 +2
 
9
Tämäpäs oli mainio yllätys. Ensimmäisenä alussa tuli mieleen kraftwerk alun syntsista eikä biisi pettänyt suinkaan senkään jälkeen. Varsin atmosfääristä touhua.
0   +1 +2
 
8
Von Beast 11.03.2005
Tämä on näitä maalailutustoja taas nyt ovat soundit ihan ilmavat. Ihan ok kamaa. Nousee tvchatin taustamusa -kategoriasta pään mitalla ylöspäin. Parempaa mikserin ambienttiosastoa. Vai mitä on se triphoppi? Annetaan kannustava kasi.
0   +1 +2
 
Trip-hopin idea vähän menee ohi, mutta tunnelmaa tästä ei ainakaan puutu. Saundipuolta en oikein osaa arvioida.
0   +1 +2
 
9
docey 11.03.2005
Mielenkiintoisilla soundeilla lähdetään liikkeelle. Utuisia sampleja, rummut olivat mun makuun turhan tunkkaiset, ehkä johtuu siitä että basarissa on tilaefekti joka jotenkin täyttää biisin pohjan ja basso jää turhan varjoon. Sitten aloin toivomaan jotain kirkkaampaa samplea, joka onneksi sieltä tulikin. Itse asiassa tälle kirkkaammalle särösamplelle olisin toivonut enemmän dynamiikkaa siinä melodian soiton aikana. Tällaisenaan se on liian pimputusta - vika ei kuitenkaan oo mun mielestä hieman psykedeelisessä melodiassa vaan nimenomaan dynamiikan puutteessa. Rumpusettiä olisin levittänyt enemmän, nyt kaikki sen elementit tuntuu tulevan vähän oikealta.

Se soundeista, tunnelmaltaan tää on varsin mukava, utuinen, jouset toimii kivasti lopussa ja vaikka yleensä pidänkin akustisia jousia parempina niin tähän sopii synasoundit oikein hyvin. Biisinä tämä on kuuntelijalle mukavan yksinkertainen, rakenne on looginen enkä ainakaan itse väsynyt missään vaiheessa, kun koko ajan tuli jotain uutta, mihin pystyi keskittymään. Loppu oli varsin hieno mutta ton sliden olisin jättänyt pois. Hienoa tunnelmointia kyllä, ne pari miksausseikkaa olisin muuttanut mutta tykkään kyllä näinkin.
0   +1 +2
 
10
Hei tätä en olekkaan kuullut. Olen muut tuotantosi kuullut. Tämä on ehdottomasti parasta tähän mennessä. Melodiat ovat synkkiä ja bassomeiningistä tulee massive attack mieleen. Liidiä ehköä hieman hiljemmalle tuolla filtterin aukaisukohdassa. Valveuni laulamaan tähän niin johan tulee mahtava kappale. Padit kuulostaa erittäin hyvältä. Jousikohtaus on oikein valtavan vaikuttava, melodiasi sinä kyllä osaat. Todella painostavan mahtava kappale. Liidi hiljemmalle filtterin auetessa joo, muuten en jaksa kauheasti valitella, aina on parantamisen varaa, mutta tämä on kyllä hieno kappale.. Saat kyllä rispektit ja tallennan kovalevylle.
0   +1 +2
 
sadomatti 10.03.2005
Hehe. Alun hässäkkä kuullosti siltä kun lähdettäisiin vetämään metallia, Rammsteinia tahi In Flamesia. Noh, tämähän lähti sitten etenemään sellaiseen suuntaan mistä minulla ei oikeasti ole mitään läsitystä. Lähinnä tämä toi mieleen erinäiset ambientit mitä olen ny kuunnellut, mutta vaikea tästä sanoa tästä mitään sen syvällisempää. Meininikiä oli jonkin verran ja häröt melodiat olivat oikein muikean kuuloiset, mutta en pysty arvioimaan tätä sen kummemmin.
0   +1 +2