Stoner

Cryonside

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
ilu_ 20.01.2009
Varsin menevä ralli :p Karjunnat ois voinu olla brutaalimpiakin, mut ihan jees. Pari koukuttavaa osaa biisi sisältää, eikä soitossa mitään vikaa, tosin soolon olisi voinut vetää repäisevämminkin.
0   +1 +2
 
9
pettONE 02.09.2006
örinälaulu ainakin aluks vähän kuulosti oudolta mutta muuten tosi hyvä biisi
0   +1 +2
 
10
Röllipeikko 16.07.2006
Tämä oli ehdottomasti kaikista biiseistänne paras,kommentoin tähän nyt kuitenkin vähän kaikkia yhteensä,kun en keksi jokaisesta erikseen sanottavaa. Kaikkissa biiseissä oli jotain jännää kitara koukkua johon jäi kiinni ja se pistää kuuntelemaan toiseenkin kertaan. Parasta antia oli ehkä juuri kitarat ,sekä puhtaat lauluosuudet. Itse tykkään vähän matalammasta mörinästä ,mutta se on näitä makuasioita joista ei voi kiistellä. Laulajan äänessä on kans jotain mukavan omaperäistä vähän samaan tyyliin kuin Suburban Triben laulajalla. Hyvä Hyvä!!!!
0   +1 +2
 
9
Keskimäki 24.03.2006
Oho, tuli nyt väärään biisiin, tarkotus oli tuohon Tooth and Nail biisiin heittänyt. Sanotaan nyt että tästä tuli ehkä Soilwork enemmän mieleen, lukuun ottamatta tota akustista kohtaa keskellä. Ei huono tämäkään.
0   +1 +2
 
9
Keskimäki 24.03.2006
Todella hieno In Flames-henkinen meininki koko biisin läpi. Pääteema-riffi iski todella kovaa. Kertis(?) oli oikein mukava adrenaliini paukku, eleettömämpien kompittelujen välissä. Myös puhtaammat lauluosuudet toimivat hyvin. Ehkä se viimeinen jokin vielä ja 10 olisi paukahtanut.
0   +1 +2