Jokin käskee palaamaan

harjan&Lauman

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

mhotby 21.04.2005
Ihan oli iskelmää joo, laulusaundia vois parantaa.
0   +1 +2
 
9
jaacob 21.04.2005
Tällä saralla on varmaan aika vaikea kuulostaa persoonalliselta, mutta siinä on kuitenkin kohtalaisesti onnistuttu,
muutamat sanoitukselliset asiat veivät kokonaisarvosanaa jonkin verran alemmas muuten erittäin hyvästä ja tyylikkäästä biisistä. Kiinnittäkääpäs siihenkin pikkuisen lisää huomiota, niin hyvä tulee. Vaikka useat väittävät
sanojen olevan vain sen takia, että laulajalla olis jotain laulettavaa, niillä voi sekä nostaa kappaleen sfääreihin, tai sitten limbota aivan simona. Ei tässä nyt mitään grandemokia ollut, mutta kun muu on niin tyylinmukaista ja kulkevaa, niin kontrasti on aika iso. Laulajalla on myös persoonallinen ääni ja siitä syystä tämä elementti olisi teillä erittäin tärkeä, häntä varmasti kuunnellaan tarkemmin, kuin jotain perus-iskelmä-yritän-kuulostaa-kaikilta-staroilta-samaan-aikaan-laul ajaa. Kaikenkaikkiaan hyvä ja kaunis kokonaisuus
0   +1 +2
 
Rikhard Saari 20.04.2005
Jaha.eipä tästä oikein pahaa sanaa pysty sanomaan. Toimii mallikkaasti. Pikku biisi josta ei paljoo saa irti mutta jotain.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.04.2005
Biisi hannusta ja kertusta jotka eksyivät tanssilavalle. Punahilkka yrittää iskeä hannua ja kerttu muuttuu noidaksi ja lihottaa hannua bissen voimalla.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 19.04.2005
Iskelmää! =) Onneksi tämä parin ekan nuotin jälkeen muuttuu soulikkaammaksi. Mukavan jazzahtava komppi, laulanta stemmoineen hyvinkin toimivaa. Laulajalla sopivasti käheähkö ääni. Leppoisa. Rento. Svengaava. Saundillisesti ei mitn pahaa sanottavaa tästä myöskään.
0   +1 +2
 
Pitk 19.04.2005
Onpas ihanan imelää iskelmää. Akustinenkin rapisee äänikentässä asiallisesti liian pinnassa ja urku kruunaa humppanurkkaustunnelman. Laulukaiku voisi olla vielä pykälää kornimpi.
0   +1 +2
 
8
Alku enteili jotain karmivaa huumorihumppaa, mutta onneksi tästä tulikin ihan mukava leppoinen popkappale. Bassokulku on oikein mukava ja jazzsoundilla soitetut kitarat soivat juuri sopivan tunkkaisesti. Tässä on jotain mukaansatempaavaa vanhaa suomi-iskelmä/pop fiilistä.
0   +1 +2
 
8
phuuskon 19.04.2005
Upea fiilis tässä kappaleessa, jotenkin sellainen rento jazz-iskelmä live-fiilis. Piristi kummasti kommenttirinkiä tämän kaiken trashin ja trancen keskellä. Kitaroinnista pidin eritoten. Rummuissa konefiilis, vähän tuo sellaista turhaa jäykkyyttä kappaleeseen, joka muuten on rento.
0   +1 +2
 
9
Sunholder 19.04.2005
Ens kerralla olis helpompi vaan ottaa se mimmi haltuun ;) Makee biisi ja letkee Suomalainen meininki! Laulusoundi, ei laujaja, aika karsea...
0   +1 +2
 
Tämä onkin positiivinen yllätys! Tyylikästä, hieman jazzahtavaa soinnuttelua, kypsää musiikkia, hieman iskelmällisyyttä ja massoja kosiskelevaa melodiikkaa, joka kaikesta huolimatta on sopivassa määrin omaperäistäkin. Tämähän onkin illan paras tähän mennessä (ja takana on jo aika satsi), joten ottakaa isona kohteliaisuutena. Ammattimaisen kuuloista. Onpa mukava törmätä tällaiseenkin väliin. Humoristisuuttakin löytyy, tämä kappale nostattaa hymyn huulille.
0   +1 +2
 
8
Pagan 18.04.2005
Leppoista meininkiä ...mitä tähän nyt sanoisi. Solisti on kyllä selvästi stressaantunut.
0   +1 +2
 
10
MacFly 18.04.2005
Ruotsinlaiva humppaa! Loistavaa! Näen jo sieluni silmin tämän karaoke-illassa tai bändin vetämässä tämän joroisten kyläkarkeloissa heti krokotiilirokin jälkeen. Ei voi minkään, tämä on vain loistava! Kaikinpuolin onnistunut teos, ei valittamista. Agents olisi kateellinen.
0   +1 +2
 
9
H4p4 18.04.2005
Soundi hyvät. Laulu hyvää. Kitarointi oli pätevän kuulosta. Sanat oli oivaltavat. Toimiva paketti oli tämä.
0   +1 +2
 
Ocky Vlakdow 18.04.2005
Alussa pelästyin että taas tätä.. Mutta juu. Letkeät soundit kitarat ja muutmukavuudet.
En vaan ymmärrä genrestä mitän niin jätän ton numeron pois.
Ihanat the doors synat. Sanatkin oli tosi mielenkintoiset!
0   +1 +2
 
9
D19 18.04.2005
Jännänkuuloista, ei oikein tiedä mikä tästä tulee mieleen.. jokin. Joku.. kaukoröyhkä meets akisirkesalo in hawai? Heh, Jäi mieleen, eikä oikein mitään valittamista, vaikka hevimiehiä olenki! :D
0   +1 +2
 
P. Virta 18.04.2005
Ihan mukiinmenevä kappale, en keksi oikeen mitään sanottavaa
0   +1 +2
 
7
kimurantti1 17.04.2005
Soundit ovat erittäin hyvin kohdallaan ja soitto toimii. Erityisesti kitarasoolosta pidin, erittäin asiallisen kuuloista kitarointia. Vaikka onkin vähän iskelmävaikutteista (joka ei ole oikein minun makuuni), biisi on ihan mielenkiintoinen loppuun asti. Laulu kuulostaa aika itseironialla höystetyltä, mutta ei vain kuulosta minun korviini hyvältä sitten millään. Ei niin että se kuitenkaan huonoa olisi.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 17.04.2005
Aika vänkää jamittelua. Soundit ehkä hitusen kuivat ja tunkkaiset. Laulajan lauluääni ei ehkä ole mikään ihan paras mahdollinen. Biisi toistaa itseään turhan pitkään. Jotain variaatiota mukaan, niin tulisi parempaa. Laulu voisi olla hitusen selkeämpää. Sanoista ei saa nimittäin selvää oikein hyvin. Kitarasoolo oli hauska.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 17.04.2005
Hauska kombinaatio siistiä, steriiliä havaiji-soundia ja humorististä laulua. Musiikissa pitää olla myös huumoria. Rummut (ilmeisesti kone?) vedetään hieman liian tasapaksusti ja koska myös biisin soundimaailmaa ei muuteta, biisin ensivaikutelma on parempi kuin kokonaistoteutus.
Mielnekiintoisemmalla sovituksella ja dynamiikalla tästä saisi vielä paremman.
0   +1 +2
 
thepax 17.04.2005
Aluksi kappale kuulosti että tästähän tulee vielä hyvä piisi, mutta mitä pidemmälle kipale eteni, niin sitä mukaa se hohto katosi. Pidemmän päälle ärsyttävä... Soitto tuntuisi olevan ihan hyvin hanskassa, mutta kokonaisuus ei toimi... Hyvä meininki löytyy ja se ainakin lämmitti.
0   +1 +2
 
9
mojoswing 17.04.2005
hyvä ralli, hyvillä soudeilla ja soitolla. Tuli hieman nostalginen fiilis soolon aikana. Laulaja osaa hommansa.
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 16.04.2005
Sympaattista Suomi-henkistä musiikkia. Moni artisti on tähän tyyliin ajoittain hurahtanut, Servo ja Agentsit tietysti enemmän ja jopa itse Remu, Paholaisen Masurkka-aikoina. Kitara soi luontevasti ja esitys kokonaisuudessaan on varsin persoonallinen pläjäys. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
9
reos 16.04.2005
tuomari nurmio ja martti servo tulee kotiin baari-illan jälkeen, kotiin ilman naista...kahdestaan, ilman naista. hyvä,hyvä.
0   +1 +2
 
8
Sigil 16.04.2005
Leevi & the leavingsin hengessä tehtyä kamaa, hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 16.04.2005
Suht ammattimaisesti toteutettua musiikkia. Sounditkin on yllättävän hyvät. Aika iskelmämeiningillähän mennään. Vähänpä tän tyyppisiä biisejä täältä mikseristä löytyy. Pointisit siitä. Soitto toimii ja soundit on kohdallaan. Toi laulusoundikin sopii tähän, vaikkei ehkä mihinkään muuhun biisiin sopisikaan. Hyvää meininkiä.
0   +1 +2
 
_W_ 16.04.2005
Aika ovela soundi...laulajallaki varsin persoonallinen laulutyyli. Sanat oli ihan hauskat, joskin ei ehkä ihan hittimatskua tyylistä johtuen. Ihan mukavan rentoo meininkiä!
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 16.04.2005
Toi laulusaundi ei kyl istu. Olisko liikaa keskiääntä, kuitenkin ei hyvä.Kumisee tukkoisesti. Taustat toimii kaikinpuolin. Ja miksauskin miinus laulu. Menevä ralli, perinteitä kunnioittaen.
0   +1 +2
 
8
vrs 16.04.2005
Erittäin viihdyttävää musiikkia! Hyvä ja hauska biisi.
0   +1 +2
 
8
an 16.04.2005
hyvä kitarasaundi lau miehellä tai harjalla. Kyllä tämä aina cover-tanssibiisit päihittää. Piti kuunnella oikein toiseenkin kertaan ensijärkytyksen jälkeen. Ehkä vähän lisää vibraattoa kaipaisi rintamäkeläisurkusaundiin;) Muuten mahtavata.
0   +1 +2
 
8
Argyle 16.04.2005
Laulu aivan liian efektioitua, kun mies selvästi osaa homman tarpeeksi hyvin. Ärsyttää suuresti. Hullu suomi-iskelmävedätys. Hyvä meisinki. Tyylille uskollisesti vedetty soolo. Urkujen kokoaikaiseen huudatukseen olisi voinut keksiä oikeaa soittamista tilalle, eikä vaan jatkuvaa sointujen painamista.
0   +1 +2
 
5
louis 15.04.2005
Voi luoja. Nyt meni fiilikset. :( eipä sitten kyennyt 5 pistettä enempää antaan.
0   +1 +2
 
8
argon 15.04.2005
Iskelmällinen biisi, jonka introriffin jazz-henkisessä sointukulun laskussa oli jotain korvaa miellyttävää ja toistuessaankin kuullostaa edelleen hyvältä - tuo biisiin hyvän säväyksen, selkeästi biisin "koukku" muuten suhteellisen tyylilleen uskollisten sointuyhdistelmien joukossa.

Tässä on jonkin verran sellaista Agents-hengenheimolaisuutta havaittavissa varsinkin kitarasovituksissa ja biisin shufflekompissa. Hitusen horjuntaa oli soittopuolessa paikoitellen, mutta ei mitään vakavempaa joka olennaisesti olisi haitannut biisin kuuntelua. Perusvarma suoritus, joka miellyttänee varsinkin enemmän iskelmälliseen musiikkiin kallella olevien ihmisten tärykalvoja.
0   +1 +2
 
Michikawa 14.04.2005
Onhan tässä tällainen letkeän groovaava suomalainen tunnelma, mutta ehkä omaan makuuni turhan perinteinen. Harmoniset ja musiikilliset ratkaisut ovat aika tutun oloisia tämän henkiselle musiikille. Tekninen toteutus on ihan toimiva, vaikkakin hammondin kuuluminen vasemmasta kanavasta tuntuu vähän häiritsevältä, stereokuva voisi olla vähän keskitetympi. Laulajilla on mukavan rosoinen, mutta ehkä kuitenkin hieman turhan huojuva meininki. Tämän tyyppisestä diggailevalle menee varmaan ihan mukavasti läpi.
0   +1 +2
 
7
LauriT 14.04.2005
Iskelmää... Ihan OK. Miksaus on tyypillinen iskelmämiksaus, missä kaikki soittimet kuulostavat pehmeiltä ja jotenkin vaisuilta. Vokaaleissa on ihan hyvä savuinen fiilis. Tuo taustaurku on kyllä kliseiden klisee ja saa minut joka kerralla yökkäämään.
0   +1 +2
 
kitaristi0 14.04.2005
Makee kappale, kivat saundit, hyvä melodia ja kitarat, kuin myös laulu, hyvä sointukierto, sellasta iskelmämeinkiä. tosi siisti biisi! tuli brittiläinen blur (sen sellaiset vähemmän tunnetut) tuotokset mieleen, varsinkin soinnuista ja urkusaundista. laulussa vähän outo kaiku, alkaa pitemmän päälle häiritsemään, kivan letkeää meininkiä, diggasin.
0   +1 +2
 
milton 14.04.2005
kivat casiorummut ja tyly urkuri. Voisin kuvitella, että tehty aika köykäisellä laitteistolla. Silti ihan kuunneltavaa settiä. Biisin kliseisyys kääntyy rennolla otteella kantavaksi voimaksi. stemmat vedetty juuri niin kuin ne pitää vetää.
0   +1 +2
 
Enterdead 14.04.2005
Onhan se poppia tosiaankin. En osaa sanoa mitään tästä. On kai se hyvää, siis joillekin ei minulle. Henk.koht. en pystyisi kuuntelemaan tätä kovinkaan kauaa. Neutraalia kuin vesi.
0   +1 +2
 
8
Rumarimpsrempsa 14.04.2005
Toimii sangen juohevasti. Ei mitään uutta auringon alla. Ei huono kuitenkaan ollenkaan. Sanat kolisevat meitsille.
Näen sieluni silmillä mustavalkoisen videon kappaleen taustalla.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 14.04.2005
humppapoppia:) jee, tässä on makee fiilis ja draivi. tulee mieleen latotanssit jossa on kaunis kesäinen iltahämärä laskeutumas, jätkät kännissä ja kerjäävät p...a tai haastavat riitaa. naiset kujertelevat laumoissa ja salaa ihastelevat miesten eläimellistä hölmöilyä. mp.
0   +1 +2