Purple Space-Stripes

Purple Space-Stripes

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

lonelylove 15.04.2014
Hei
Nimeni on Rosemary, olen pitkä ja seksikäs näköinen nuori tyttö, puhun vain Englanti kieli mutta toivottavasti oppia kieli heti kun olen tullut yli, kun luet profiilisi, minä haluan olla suhdetta kanssasi, voit kirjoittaa minua
rosy2x3@yahoo.com
voimme aloittaa sieltä, myös minä lähetän teille kuvan, aion odottaa, koska minulla on jotain erittäin tärkeää kertoa, hoitaa ja paljon rakkautta, Jumala siunatkoon Huomautus: väri, etäisyys tai ikä ei ole väliä, mutta rakkaus ja understanding.A ystävä hädässä ystävä todellakin. (rosy2x3@yahoo.com)
rosmariini
0   +1 +2
 
7
Retrorednek 28.06.2005
Mukavan letkee meinikihän tässä on. Soittajat osaavat hommansa ihan hyvin. Vähän ehkä tylsistyy loppua kohden...
0   +1 +2
 
Furtilizer 27.06.2005
Vähän harmi että äänenlaatu on mitä on, koska biisi kuulostaa ihan asialliselta, soundeista ei vaan saa nyt mitään selvää. Hyvin tuo tuntuu itkevän jopa bluesmaisesti tuo kitara. Hyvä meininki tässä on, mutta tällainen jam-sessio tuppaa vaan olemaan usein aika kertakuunneltavaa.
0   +1 +2
 
Bolaz 27.06.2005
Erittäin letkeää funkkia. Hiukkaisen tunkkainen äänenlaatu, who cares. Tekisi mieli polttaa levylle, ottaa autoon mukaan, ja kierrellä aamun sarastellessa yksin kainuun vaaroja. AAH. Jaksaminen tulee vaan vastaan. Kiitos kuitenkin hyvän mielen aikaansaamisesta.
0   +1 +2
 
Zoidberg 26.06.2005
Toistaa liikaa itseään, hienoa kitara työtä kyllä. Kokonaisuus on ihan hyvä :)
0   +1 +2
 
5
A.S.H 24.06.2005
Vappaata vunkkia...no mikä ettei.Tuota noi tosin mä en kyllä nii jurris oo IKINÄ et tätä joraisin mut hei...laulun puutteesta +
0   +1 +2
 
jaacob 23.06.2005
Funkkia,jee,just sitähän tää oli. Vaikka kaikkea voi nykyään julkaista, ei se silti tarkoita, että pitää. Pitäkää silti kivaa keskenänne.
0   +1 +2
 
7
dtoj 23.06.2005
Kaikenlainen funkki ja jamittelu on aina hieno asia! soundit nyt oli mitkä oli, basisti takkuili välillä...:) Hyvää shittiä, mutta ei tästä muuten kauhiast jäänyt käteen.
0   +1 +2
 
7
PeksiM 23.06.2005
Tällainen jamittelu pelais livenä, mutta nauhoitettuna lähinnä piinaavaa joojoo bändikämppä-matskua, jota esitellään vaivautuneille sukulaisille kännissä kotibileissä. Tuotantoon kun pistäis paukkuja ja lainaatte vaikka Eric Claptonin vokalistiksi niin avot.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.06.2005
Vähintäänkin kiinnostava genre.

Soundit ovat aika tavallista kellaritasoa. Kaikki soittimet erottuvat, se on tärkeää. Kitaran ääni ehkä hieman liian pistävä, efektit ovat kivoja maustetta mutta niitä on korvaani vähän ylikäytetty. Ei sen phaserin tarvitse koko ajan olla päällä, hei :)

Ihan viihdyttävää jammailua joka ei kuitenkaan nostata ihmeempiä viboja. Aika epäkekseliästä tavaraa, mutta eipä tällaista juuri koskaan mikserissä kuule joten pitää antaa plussaa siitä. Ihan kivan kuuloista meininkiähän tämä oli, kohtuullisesti soitettunakin.
0   +1 +2
 
AJKDiablo 22.06.2005
urgh. Funk ei oo koskaan ollu allekirjottaneen vahvimpia puolia. Sillon tällön tulee jotain leikillään soitettua mutta kuunnella ei oikeen jaksa.
0   +1 +2
 
Urbanrain 22.06.2005
mitä tällasis jami sessios pitäis kommentoida? homma pysyy hyvin kasas. ja rentoa soittoo. rumpali nyt vetää vähän perussettii et jos haluis ottaa enempi haastetta ni ei vedä siit et mist aita on matala vaan kannuillekin tilaa. nyt ollaan aikas lailla kitaran viemänä.
0   +1 +2
 
8
Stoned Ghoul 22.06.2005
Tulee sellainen olo että istun jossain etnofestareilla vesisateessa laskuhumalassa jossain konserttiteltan liepeillä kylmissään ihmettelemässä että mitä vittua mä täällä teen vaikka musa onkin ihan jees. Quite a trip, man.
0   +1 +2
 
passe 07.06.2005
herättää vähän ristiriitaisia tuntemuksia, kun biisi on kommenttiringissä ja esitellään jamina. no ei siinä mitään, mukavaa treenikämppä jammailua tuo oli.
0   +1 +2
 
luoja 31.05.2005
Oujee, aurinkolasit päähän, afroperuukki hiusten tilalle ja kadun kulmaan polttamaan röökiä lantiopituisessa nahka/farkku takissa ja leveälahkeisissa housuissa.
Siinä tsiigaillaan ohi meneviä mimmejä ja huudellaan näille letkautuksia. Kukaan ei kuitenkaan pysähdy, tulee vain pari keskisormea. Menet kotiin ja käyt katsomaan lauantai illan paska-viihdettä telkkarista. Afroperuukkisi palaa takassa.
0   +1 +2
 
D19 30.05.2005
Pikkaisen ois voinu equttaa lisää, jotenki noi pellit kuullostaa niin kauheelta. Tai sit on vaan ollu yksinkertaisesti niin karseet pellit rummuissa. Funky jamhän tää on, hauskaa letkeetä jamittelua. Itse en vain tällaista jaksa ilman vokaaleja kuunnella kovinkaan pitkään. Biisi on kovin tasapaksu instruksi.
0   +1 +2
 
MajorForce 26.05.2005
Jammailu on aina hienoa. Tässä toimii kuin junan vessa :D On niin letkeä meininki, että taidan kaivaa hawai - paidan esiin ja lähteä Tuusulanjärven rannalle onkimaan.
0   +1 +2
 
8
JM 24.05.2005
Aka hyvältä kuullostaa kaksraitseks. Miellyttävää jamittelua, toimii. Hyvä kitarateema ja basso soi hyvin.
0   +1 +2
 
MacFly 24.05.2005
Ihan hauskan kuuloista jamittelua, on varmasti soittaessa ollut kiva fiilistellä ja pistää menemään. Kuulijalle tästä nyt ei kuitenkaan kää käteen muuta kuin että poijjaat soittelee ihan kivasti. Tollainen letkeä Groove on soittajilla kyllä päällä. Rentoa meininkiä.
0   +1 +2
 
MdsPressures 24.05.2005
yleisäänenlaatu aika huono ettei rummuista paljon selvää saa, mutta soittotaidot ainakin tuntuisi olevan suht hanskassa.
0   +1 +2
 
8
siiki 12.03.2005
Tunnelma biisissä on ihan hyvä mutta heti alusta huomaa että crash peltiä hakataan aivan liian usein.Siitä en oikein pidä.
Muuten soundit ovat melko hyvän kuuloset ja tuo kitarakin kuulostaa melko kivalta.
Biisissä tosiaankin koko ajan hyvä tunnelma mutta jotakin puuttuu.Biisissä pitäisi olla erilaisia efectejä enemmän.
Rummut olivat melko heikot ja suurin syy miksi en niistä pitänyt on juuri tosiaankin tuo crash pellin liiallinen hakkaaminen.
Se ei iske. Ei todellakaan.Biisi myöskin toistaa itseään liikaa mutta ei nyt mitenkään kauhean pahasti.
Rakenteeltaan biisi on ihan kiva mutta biisi käy todella tylsäksi kun jauhaa tuota samaa noin paljon.Miksausta ei ilmeisesti ole ainakaan hirveästi tehty...Ainakaan mun mielestä tai sitten sitä ei oikein huomaa.
Biisi kannattaa kuunnella jälleen HiFinä koska silloin siittä saa paljon enemmän irti kuin Lofina...
Melko kivan kuulosta Funkkia loppujen lopuksi.Pienehköllä hiomisella saisi todella hyvän biisin.Noita crash pellin hakkaamisia jättäisi hieman pois ja sitten hioisi vielä erilaisuutta sekä erilaisia efectejä laittaisi biisiin niin ai että tulisi hyvä.
Annan tästä nyt kummiskin kasin...
0   +1 +2
 
10
sikki-six 25.02.2005
Ai että on maukasta jammailua. Hendrixin Jimin hengessä vahvasti mennään, eteenkin kitaroiden osalta. Basistilla ja rumpalilla tuntuu myös olevan rytmiä veressä.. Soundeissa on jonkun verran toivomisen varaa, mutta treenikämppä nauhotukseksi ovat varsin asialliset (snare on kyllä aika pienellä).
0   +1 +2