0002

lataamo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
t.a.blomqvist 24.04.2003
0002 alkaa hyvin... vaika toteutettu yksinkertaisella tavalla niin pidin siitä. Yksinkertaisuus on valttia mono biiseissä. Basso rummut olisivat ehkä kaivanneet enemmän ytyä, mutta muuten rummut olivat kohdallaan... omaperäisille lyöntitahdeille plussaa...

ehdottomasti ladattava biisi lataamolta...
0   +1 +2
 
7
Stocco 07.12.2002
Selvästi parempi mut nimet on huonoja.
0   +1 +2
 
6
Nyhde 27.11.2002
Alkaa mukavalla cutoff-yllätyksellä. Heti seuraavaksi pisti korvaan tympeän kuuloinen bassorunpu, johon kuitenkin kappaleen edetessä tottui edes jotenkin. Tässä on monotrackia oikein sillä genren oikealla määritelmällä. Soundimaailma toimi muuten kohtalaisen hyvin. Beattikikkailu oli omaperäistä, mutta tällä kertaa ehkä hieman huonolla tavalla. Technoa olen kuunnellut niin paljon, että jotenkin vain tietää milloin biisi on hyvä ja milloin ei. Tässä on toimivia elementtejä, mutta yhteen ahdettuna ne eivät oikein toimi. 0001 oli kaikista pienistä epäkohdistaan tätä parempi, sillä tässä noita epäkohtia on vain liikaa. Ideapuoli oli toteutettu jotenkin ankeahkosti ja tämä ei oikein erotu sieltä perus-perus-technolinjalta millään tavalla. Vähän heikompi esitys.
0   +1 +2
 
9
Drachkin 27.11.2002
ihan hyvält kuulostaa mut tos yhes kohas toi rumpu kikkailu ei oikee skulaa... toisaalt aika yks toikkosta mut ei se mitää nimittäin kyllä mä ainaki jaksan kuunnella tätä :D mut hei 9 tulee =)
0   +1 +2