Anger

Argon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
slideputki 30.08.2008
Kylläpä on hyvä kappale. Progen ystävänä kolahti tosi paljon. Pituus oli juuri sopiva ja tunnelmasta toiseen mentiin vaivattomasti.
0   +1 +2
 
10
Fire_angel 16.08.2008
Hyvä biisi, ei oikeastaan mitään huomautettavaa. Lauluun ehkä vähän varmuutta.
0   +1 +2
 
HeviLeijjona1 10.08.2008
peskeles ku lähti kivasti hyvä biisi
0   +1 +2
 
8
TTanj_ 02.08.2008
Vakuuttava alku kitara-ja bassokuvioineen, sama kuului toistuvan tuolla biisin puolessa välissä ja tykkäsin siitä myös siinäkin kohdassa. Laulun sunnassa saisi olla enemmän keveyttä että biisiin tulisi lisää särmää. Nyt kun mentiin aika perus linjalla. Muuten hyvä biisi!
0   +1 +2
 
pommikaitsu 02.08.2008
vittu kun oon sekaisin.
tarvis varmaan mennä nukkumaan...
0   +1 +2
 
pommikaitsu 02.08.2008
no vittu kirjoitin väärään biisin oikean arvostelun.
tää ylempi arvostelu kuuluu tolle argonille.
0   +1 +2
 
pommikaitsu 02.08.2008
olen kuulevani koskettimet vai olenko väärässä.
jos koskettimet on niin niitä pitää saada kunnon riffinikkari soittamaan - niin ja volaa.
jos ei ole niin tiedätte mitä tehdä.
biisiin tulis syvyyttä kunno dimmukoskettimien kanssa.
en tiedä onko tää balladi vai mikä postcoren ja loven välistä.
joko tehdään balladi tai sitten ei.
ei sekoiteta kahta juttua keskenään. pieni mies hämmentyy muuten.
biisissä on hyvä idea mutta toteutus o hieman vajanainen.
lisää jämäkkyyttä soittoon. eli toistoa toistoa niin maan perkeleesti. kyllästymiseen saakka ja senkin jälkeen vielä 10 kertaa... kyllä te tiedätte.
eli jämäkkyyttä soittoon ja laulajalle kasvatetaan munan karvat. hieman on teini angstimaista settiä. joko ollaan jumalan kirkossa ja lauletaan kuin kuoropoika tai sitten ollaan saatananmessuhallissa ja heilutellaan teräaseita.
0   +1 +2
 
10
Pikkuhiiret 17.09.2006
Aivan loistavaa!!! ;) Hyvä meininki!!! :D Hyvät soundit! Kaiken kaikkiaan kuulostaa hyvältä!!!!! :D
0   +1 +2
 
10
AquaSonic 24.09.2005
Raskaana alkavaa metallia kohtuullisen rauhallisella temmolla. Biisin nimi 'Anger' on ehkä mukana lyriikoissa, mutta biisin instrumenttien harmonia saa enneminkin hyvälle mielelle kuin vihaiseksi. Kitarat mylläävät mallikkaasti, basso kuvioi taustaa ja rummut tikuttavat välillä varsin vilkkaastikin, kuitenkin pitäen koko setin kasassa. Vokalistin ääni tunkee alussa ehkä turhan reilusti läpi, mutta samalla tukee biisin teemaa. Letkeämmät väliosuudet tuovat esiin vihan sisältämää turhaumaa ja lopun seesteinen pariminuuttinen vielä tasoittaa vihan jälkitunnelmaa entisestään.
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 17.04.2005
Nopeaa, hienoa ja täysin selvä ammatti biisi. Hyvin koossa pysyvä mättö. jep.
-E-
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 15.04.2005
No voi Jumangeka sentän! Olen taas löytänyt uuden helmen täältä mikseristä. Ensiksi kuuntelin No Mortalin, joka oli riittävä näyttö fanitukseen, ja nyt sitten tämä....God damn This song made me to feel many many many things. Saakelin hienoa menoa, monessa osiossa. Pituutta on mukavasti. Dream Theateria kuunnelleena pidän tallaisista teoksista erittäin paljon. On ihmisellä aikoj, jolloin fiilikseen ei aut muu kuin juuri tämän tylinen musiikki.
0   +1 +2
 
9
C2H5OH 23.03.2005
Biisi alkaa aika lupaavasti. Laulaja on aika pätevän kuuloinen. Soitto ja kakonaisuus kuulostaa melko hyvältä. Biisiä häiritsee pieni energiattomuus. En tiedä sitten olisiko tempon hyvä olla suurempi vai basareiden vähän enemmän esillä. Nyt biisi tuntuu jotenkin kankealta ja löysältä. Progevaikutteita en biisistä harmikseni löydä pituutta lukuun ottamatta. No, on melodioissa ehkä jotain vähän samankaltaista kuin joillain varhaisilla progebändeillä! Biisi kuulostaa vähän siltä, että siinä pelattu vähän liikaa varman päälle, enkä löydä siitä juuri mitään kokeilun halua. Biisissä ei ehkä ole aineksia ihan näin pitkäksi, mutta kokonaisuus toimii! Kiitettäväksi arvosana kallistuu, koska bändi kuulostaa niin ammattimaiselta!
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 23.03.2005
Mielettömän jyhkeät saundit, kyllä oli nannaa korville. Kitarat erityisesti ja basso jytäsi upeasti. Laulu tässä biisissä kulki todella hienosti, ääni on just passel,välillä olisi eri sävyjä kaivannut enemmän. Onneksi verset ja kertsit menee laulullisesti kuitenkin erilaillai. Laulumelodiat verseissä hieman tylsähköt ja jankkaavat kylläkin, mutta kertsi erittäin onnistunut. Väliosissa aloittavat pelkät kitarat toimii aluksi, mutta kun toistoa tulee paljon, alkaa kyllästyttämään hieman. Varsinaisesta väliosasta pidin paljon, pelkäsin että alkaisi joku kikkelihevikitarasoolo, muttei onneksi. lauluun vähän vielä munaa olisi kaivannut väliosaan. Helvetin pitkä, muttei ollenkaan tylsä biisi. hyvä pojat!
0   +1 +2
 
8
Johannes_t 23.03.2005
Ensinnäkin, soundit ja soitto pelaavat hyvin. Laulusta tulee mieleen Joutsenniemen Janne Stone-ajoilta :D Mutta vaikka pitkästä virsi kaunistuisi, niin tässä tapauksessa ei sanonta ei oikein toteudu, ainakaan kun en bändin muita tuotoksia ole kuullut.
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 23.03.2005
Puolentoista minuutin kohdalla tulee hienoja laulukuvioita - jonkun mielestä ehkä liian popahtavia tosin; kertsikö siinä on kyseessä sitten. Varsin eeppistä meininkiä, sinällään toimivaa, vaan ehkä typistäisin kuitenkin kun osat ei ihan hirveasti toisistaan poikkea. Kuuden minuutin jälkeen siirrytään tunnelmallisesti lähinnä toiseen biisiin jonka sointukulut kuitenkin muistuttaa aiempaa. Hyvin tämän kyllä kuunnella jaksaa, että sikäli anti palaa vainen.
0   +1 +2
 
teilband 22.03.2005
Tuossa 3:40 kohdalla tuo "melodia"kitara saisi olla vähän kovemmalla. Jotenkin on, niinkun laulua olisi kauheen harvassa ja kappale kumminkin aika pitkä niin rupeaa puuduttamaan loppua kohti, kun aika samanlaista tämä on alusta loppuun.
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 22.03.2005
Todella tyylikästä biisiä pukkaa... sävellyksessä hienoja, raikkaita ideoita. Parhaimpana tästä kokonaisuudesta nostan kuitenkin esille laulun... sekä laulajan ääni että melodiat aivan pahuksen hienoja. Mielestäni soundillisestikin aivan onnistunut tuotos... Hiukan turhan pitkä biisi jos nyt jotain miinusta on väkisin väännettävä.
0   +1 +2
 
9
Telaketju 22.03.2005
Tämähän kuulostaa melko lupaavalta, laulajalla aika paljon samanlainen ääni kuin Paradise Lostin laulajalla. Mukavan rauhallista menoa on mutta löytyyhän sieltä välistä murahtelujakin. Biisi tuntuu sopivan suoraviivaiselta ettei ole mitään turhia kikkailuja soundit ovat kohtalaiset mutta basisti pistelee mukavia kikkoja väliin ja löytyyhän sitä polkemistakin, kyllähän tämä tästä!
0   +1 +2
 
8
Torniojaws 22.03.2005
Soundit on ihan kohtuulliset ja tasapainoiset. Kappale on ehkä kuitenkin hiukan laiskasti etenevä. Hyvä on kuitenkin.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 22.03.2005
Osaavasti soitettua heviä, jossa ei varsinaisesti kuulostaisi olevan mitään vikaa (muuta kuin pituus), mutta joka ei sinällänsä tunnu sisältävän mitään erikoistakaan.

Pituus tosiaan kävi häiritsemään, kun kappale tuntui kuitenkin junnaavan samoja riffejä ympäri ja ympäri. Vasta loppupuolella tulevat säröttömät kitarat toivat jotain uutta soundiin ja se oli hyvä muutos, mutta olisin ottanut mieluummin sen keskellä olevan sekamelska kohdan tilalle koska vain. Se kohta kun kuulosti yksinkertaisesti kammottavalta. Tuon seesteisyys lopussa kyllä tuo ihan hyvän mielen kappaleesta.

Miksaus kuulostaa hyvältä, ainakin näin luureilla kuunneltuna.
0   +1 +2
 
8
Michikawa 22.03.2005
Onhan tässä ihan mukavan jurmu meininki, äänitys ja miksaus on onnistunut ihan mukavasti. Biisissä on paikoin mukavan persoonallisia harmonioita ja kuvioita, hyvä! Ei olla tyydytty lämmittelemään jo tehtyjä juttuja uudelleen. Ehkä kuitenkin kokonaisuus jää tällaisenaan hieman turhan junnaavaksi, ehkä vähän enemmän variaatiota ja dynamiikkaa voisi olla. Rytmiikka ja kuviot voisivat kehittyä nykyisistä rakenteista vielä vähän mielenkiintoisemmille vesille. Mutta ei lainkaan hassumpi kokonaisuus tällaisenakin.
0   +1 +2
 
Pitk 22.03.2005
Kokonaissoundi hiukan suttuinen. Kitaroiden ja basson soundeja voisi kenties hiukan kaventaa (enemmän "omille tonteilleen").

Laulussa hyvää äijää ja virekin tuntuu olevan kohdallaan. Välillä laulu jää hiukan taakse. Ehkä snadisti tiukempi kompurointi pelastaisi asian.

Rumpusoundi alkaa biisin vanhetessa syömään. Ei jytise kunnolla. Jotenkin laatikkomainen meininki. Soitto itsessään ok. Nopeassa osassa on jo vaikea erottaa, onko tuplabasaria vai ei.

Biisi on liian pitkä. Pitäisi olla jotain lisäaineksia, että jaksaisi loppuun asti. Hyytymä tulee viiden minuutin korvilla.

Kuudessa ja puolessa minuutissa sitten tuleekin väliosa. Kitarasoundi on tosin älyttömän mutainen. En ymmärrä, mitä moisella ratkaisulla haetaan.
0   +1 +2
 
9
HollowOne 22.03.2005
Biisissä tosiaan on vaihtelua, mikä on pitkältä biisiltä toivottavaa. Laulajan ääni on hyvä, sujuu sekä huudot että puhtaat melodiat. Toi paikoitellen mieleen Stonen.
Bändi osaa asiansa, biisi pysyy kasassa ja onnistuu pitämään mielenkiintoa yllä. Soundeja olisi voinut vielä parannella, mutta laatu on tälläisenäkin hyvä.
0   +1 +2
 
9
dirtylicks 22.03.2005
hyvä biisi, ihan hyvät saundit, ja hyvä meno! ei voi muuta sanoa
0   +1 +2
 
8
PupuTupuna 22.03.2005
KR: Alussa laulaja kuulostaa Hetfield-kopioilta, mutta kun Jamesin manuaalisärö jätetään pois, paljastuu alta kelpo veisumies. Varsinkin kertsin laulut toimii oikein hyvin. Siihen olisi sopinut jokin vähän melodisempikin kitara.. Koko ajan junttaavat kitarat puuduttaa vähän. Tuo alkupuoli ennen kertsiä on mielestäni piisin heikoin osuus.
Vähän pitkän tuntuinen piisi on, kun osat ovat aika pitkiä, ja niitä riittää, tosin se taitaa kuulua genreen.. Tuosta olisi melkein voinu tehdä mielummin vaikka kaksi piisiä, jossa keksittyä omiin vahvuuksiinsa, kuin tehdä yksi pitkä tasapaksu, jossa on kaikkea. Eipä silti ihan hyvin näinkin toimii. Loppukaneetti: Kertsi toimii hyvin, vähän olisin kitaroihin kaivannut vaihtelua, kokonaisuudessaan kuitenkin aika perussettiä.
0   +1 +2
 
Foto 22.03.2005
Ääntämisessä ja artikulaation selkeydessä vielä tehtävää. Välillä stemmojen ja taustan kanssa ihan ok harmonioita. Progressiivisuutta en tästä juuri kyllä löytänyt, pelkkä 8 minuuttiin venytetty pituus ei mielestäni tee biisistä progea. Ihan perus pehmohevanderiahan tämä.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 22.03.2005
Jämäkkä alku ja tasapainoiset soundit, joka kasvaa hyvin.
En tuosta bassosoolon soundista digannut, se oli myös yllättävän taustalla.
Laulaja ja taustalaulajat hoitavat hommansa hyvin.
Biisi on positiivisella tavalla yllättävän melodinen, hyvä homma.
Soitto on tarkkaa läpi biisin.
Biisi on todella pitkä, mutta yhdellä kuuntelulla näinkään pitkä pätkä ei tuntunut liialta toistolta, variaatiota ja materiaalia on ripoteltu sen verran hyvin matkan varrelle. Silti täytyy melkein varmuuden vuoksi sanoa että 8 minuuttia on liian pitkä. Mutta paras 8 minuuttinen jonka olen täällä kuullut !
Ei tästä juuri huonoa sanottavaa löydy, muuta kuin tuo pituus ja bassosoolojen/väliriffien laimeus.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 22.03.2005
Jesh, soittopuoli ja soundipuoli toimii. Tälläistä kamaa ei mielestäni tehdä koskaan liikaa. Vokalistikin osaa vaihdella mukavasti räyhävaihteelta vähän herkempäänkin ilmaisuun. Mainio biisi!
0   +1 +2
 
9
Belilmathiel 22.03.2005
Rauhoittava biisi, tosin minun makuuni ihan laimea. Olisin toivonut jotain vähän rankempaa. Laulajan ääni oli kyllä ihanan rauhoittava.
0   +1 +2
 
9
kandi 22.03.2005
suoraan sanottuna en vihaa mitään muuta genree niin paljoo ku heviä.. mutta tää oli kyllä positiivisesti yllätys tykkäsin melodiasta muut laulu ääni ei oikeen sointunu siihen mut muuten varmasti kuuneltava biisi genren kuuntelijoille.. mutta kyllä tää on 8 puolen biisi ni pyöristetään ysiin.. :)
0   +1 +2
 
Kaira 22.03.2005
Ryhdikkäästi lähti tämä biisi. Ensimmäisestä laulumelodiasta en pitänyt, mutta sen jälkeinen melodia kuulosti aika ovelalta taustalauluineen. Ei mun mielestä tässä oikein rentoa tunnelmaa ollut missään kohdassa. Surumielistä oli. Tunnelmaa kyllä osattiin vaihtaa siinä 6:30 kohdilla ja hyvin se loppupää oli sovitettu kokonaisuuteen. Niitä aikaisempia osuuksia olisi voinut vähän pätkiä tai joitain kertoja vähemmän. Harmi kun noilla särökitaroilla ei oikein saa harmonioita aikaiseksi, sitä biisi olisi kaivannut enemmänkin. Ei mutta, hyvää progeiluahan tämä oli!
0   +1 +2
 
9
jimbow 22.03.2005
Melkoinen kokonaisuus, jossa taidettiin todellakin käsitellä koko tunneskaala. Riffit olivat mainioita ainakin introssa ja muuallakin, mutta kappaleen pituudesta johtuen en enää muista missä. Basso toimi sopivasti taustalla itseään turhaan mainostamatta, tosin olihan mukana lyhyt bassosooloa muistuttava osuus. Rummutkin olivat onnistuneet, vaikka loppuvaiheen rauhallisessa osassa ne olivat jotenkin sumean kuuloiset. Vokalistin vetämät äijä-osuudet toivat mieleeni Metallican. Muutoinkin vokalisointi kuulosti hienolta. Aika hyvin kappale jaksoi kantaa pituutensa, olen positiivisesti yllättynyt.
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 22.03.2005
lähtee käyntiin nimensä mukaan varsin vihaisesti. ei siis nopeutensa vaan tunnelmansa ansiosta. soitosta tulee hiukan sellainen dream theater progeilun ja metallican vanhempien biisien sekoitus. laulaja kyllä tekee työnsä aika buenosti. hienosti sopii ääni biisiin ja sieltä löytyy taitoa lievistä murahteluista puhtaaseen fiilistelyyn. tasapinossa spoittimet ovat varsin hyvin, hiukan laittaisin itse bassoa kovemmalle. sitä ei oikeen tahdo muuten huomata. kokonaisuutena: vaikka biisi on pitkä, sitä jaksaa kuunnella, koska se rakentuu koko ajna pala palaselta. tässä ei ole turhia venytyksiä, vaan koko ajan pidetään homma hallussa.
0   +1 +2
 
7
JM 22.03.2005
Soundillisesti ei tarjo mitään kovin uutta, mutta sävellys on ihan kohtuullinen.Laulu ei kuullosta kovin hyvältä. näin elktroonisen musan ihmisenä sanoisin, että laulua olisi voinut parantaa efektoinnilla, mutta tiedä sitten olisiko se auttanut. Vaikkapa välllä vinkuvasti soivaa kitaraa olisi voinut korostaa antamaan biisille dynamiikkaa, nyt jää pitkäveteiseksi ja tasapaksuksi. parissa kohtaa osionvaihto ei oikein toimi. Biisi jää jotenkin huomoitaherättämättömän keskinkertaiseksi minulle, ei kuitenkaan huono.
0   +1 +2
 
7
apache 22.03.2005
Laulu voisi olla vähän enemmän pinnassa, varsinkin kun se toimii noin mainiosti.Vähän turhan pitkä biisi minun makuuni. Soittopuoli tuntuu olevan kyllä hallussa.
0   +1 +2
 
9
Epica 22.03.2005
En kuuntele kyseistä genreä ollenkaan, enkä voi melkein sietääkään, mutta arvostelen nyt täysin objektiivisesti, vokaalit on erittäin hyvät, mieleen tulee metallica, johtunee tietämättömyydestäni ja lauluäänestä. Tuotettu erittäin hyvin. Pidän silti:D
0   +1 +2
 
5
kuollut_marsu 22.03.2005
Punk miehen mielipide on että biisi on pilalla jos se kestää yli 2 minuuttia...

Ja minkä takia sen intron pitää kestää yli minuutin ja siinä pitää olla 7 erilaista riffiä?Sori mut marsu ei jaksa kuunnella tällasta teosta loppuun asti vaan lähtee juomaan halpaa viiniä...
0   +1 +2
 
9
Kukkis 22.03.2005
Tämä oli oikein hyvä paketti. Taidokasta tavaraa.
0   +1 +2
 
9
Steven Riekki 22.03.2005
Ihan kivoja riffejä alusta asti.. :p Laulaja oli aika hyvä... ei mitään perussaatanaörinää, mitä odotin... hyvä! Eikä Dickinsonkopiointia, joka oli mun toinen vaihtoehto... ennakkoluuloinen saasta oon siispä... no mutta päivän paras ainakin, mikä on tässä tullut vastaan... :PppP
Täs on se hyvä, et mulle ei heti tuu mitään tunnettuu bändii täst mieleen.. tosin muille varmaan voi tullakin en tiiä.. d:)- Muttei tässä sitten tosin mitään maailmaa mullistavia elementtejä ollut.. :s Sweet anger... noh.. kasi puol ehkä ois hyvä tälle näin henk.koht. ja tätä täytyy kuunnella muuten KOVALLA, se toimii silloin paremmin vinkkinä kaikille, jotka ehkä lukee tän! :)
0   +1 +2
 
9
MickeyC 22.03.2005
Kiva intro, hyvin tehty. Intro kyllä mun makuun vähän pitkä. Biisissä erikoinen rakenne ja vähän liikaa osia, mutta se tekee tän vaikeasti tartuttavaksi. Kertsissä on kiva ja tarttuva melodia. 9 tulee vaikkei olekaan mun musaa, sen verran hyvin tää toimii ja heavy-kliseet pystyttään välttämään hyvin.
0   +1 +2
 
P. Virta 22.03.2005
Ihan hyvä biisi, jotenkin tuntuu siltä kuin olisin kuullut tämän ennenkin, ehkäpä, hyvä siltikin.
0   +1 +2
 
Airola 22.03.2005
Ihan hyvä kertosäe. Jää suht hyvin mieleen.
Toi kitarajuttu tos ennen neljää minuuttia on tosi hyvä. Ja kun laulu tulee sen jälkeen mukaan, ni on hyvä sellanen vähän kaihoisa fiilis.

Ei ihan mahtavin biisi, minkä oon kuullu, mut kyllä jakso kuunnella koko kipaleen vallan mainiosti.
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 22.03.2005
Soundit aika pörinää. Missä laulu? Bassossa hyvää säröä. No tulihan se laulu sieltä. Laulaja ei oo paskempi mut mites ääntäminen? Hyvät stemmat. Biisissähän on selkeä kertsikin! Aika monotoninen jotenkin vaikka tää ns. progeehenkistä onkin - ehkä tässä on jotain yllätyksettömyyttä.
0   +1 +2
 
8
dumbsugar 22.03.2005
Kuulosti hyvältä niin kauan kunnes meni 01:25 kohdasta lähtien turhan melodiseksi naukunaksi, mikä on minusta nykyajan metallissa hiton tympeä piirre. Eikös tätä joutaisi vähän pätkiä tuhdimmaksi paketiksi? Ei sitä kaikkea osaamista yhessä biisissä tarvii näyttää.
0   +1 +2
 
8
Jario 22.03.2005
Kahdeksan minuutin eepos tuli sitten kuunneltua. Soitto oli todella onnistuneen kuuloista ja laulaja osasi jopa laulaa hyvin. Tuo alun kertosäkeen tynkä oli vähän liian yksinkertainen minun makuuni, muutenkin kappaleen kolme ensimmäistä minuuttia oli vähän liian yhdentekeviä, mutta ne edelsivät todella hienosti tuota nopeampaa kohtaa joka tuli mukaan ennen neljättä minuuttia. Tuon neljän minuutin jälkeen kappale oli aivan huipussaan ja se toimi todella hyvin, sitä kuunteli siis ihan mielellään. Reilun kuuden minuutin jälkeen mukaan tuli hidas kohta, jonka melodiat erityisesti miellyttivät. Tällä hitaalla meiningillä kappale lopetettiin ihan hienosti. Toimiva kappale, mutta eipä se vaan herättänyt sen kummempaa hämmästystä. Kokonaisuudesta lähtee tämä numero…
0   +1 +2
 
8
DarkFiz 08.03.2005
Suht rankka lähtö oli, antoi odottaa rankempaa biisiä kuin mitä sitten tulikaan. Soundit on selkeät, mutta miksauksessa tai masteroinnissa on jokin vipu ollut vähän väärässä päässä, jää jotenkin "etäisen" kuuloiseksi soundit. Kitaroita ainakin oisi voinu tuoda enemmän pintaan. Rummuista ei oikeastaan pahemmin sanottavaa.. snare ehkä vähän turhan pahvilaatikon oloinen.

Soitto on varsin ammattitaitoista, yhtään virhettä en suoriltaan hoksannut ainakaan. Laulaja tuntee hommansa, yksiä parhaista Mikseristä bongaamistani vokalisteista. Rummut istuivat kokonaisuuteen aika nätisti.

Biisi oli vähän tylsän oloinen alkuun, mutta 3:42 lähti varsin mukavaa riffittelyä liikkeelle ja vauhtikin nousi mukavasti. Tuo kertosäe ei oikein iskenyt mulle sävellyksen ja sovittamisen puolesta, sen takia jäi ehkä vähän vaisu maku biisistä. Lopun herkistely toimi kivasti, eikä stemmatkaan kuulostanu yhtään hassumilta.

Plussaa siitä, että se nykyään melkein pakollisen oloinen, yleensä täysin turha, tilusoolo jäi pois.

Hyvästä soitannosta ja etenkin hyvistä vokaaleista 8.
0   +1 +2
 
9
Jome 02.03.2005
No helevetti...tuo äskönen kommentti oli "The Duel" biisille...
0   +1 +2
 
9
Jome 02.03.2005
Ja jälleen 9 arvoista mäiskettä.

Biisi rävähtää käyntiin mukavasti ja rumaplin todella taidokkaan kuuloiset fillit maustaa biisin säkeistö riffin alkua mukavasti ja virittää kuuntelijan odottamaan kuulemaan jotain mahtavaa, ja näin käy. Laulajan taidot lunastava kaikki odotukset ja enemmänkin.

Loistava meno jatkuu biisn loppuun asti ja pari mukavaa raskasta mättö kohtaa ennen sooloakin on saatu sovitettua biisiin joka lisää biisin monipuolisuutta eikä biisi ala missään vaiheessa maistumaan puulta. Kitara soolot menee kiitettävästi.

Ja vielä kerran, laulaja on loistava. Kokonaisuudessaan tulee mieleen In Flames kuitenkin hieman eri mausteilla. Ja kun biisin lopettaa kunnon mäiske riffi niin suuhun jää mukava paha metallin maku ja haluaa kuulla lisää tätä. Infotkaa vaan ku tulee uutta matskua. Tätä kuuntelee! \,,/
0   +1 +2
 
9
Jome 02.03.2005
Loistavaa! Melodiat toimii, kuten kaikki muukin. Soundit kaipaa aina ymmärrystä demoissa vaikka ei nämäkään soundit pahat ole ollenkaan. Sitten tulee isoin plussa, LAULAJA, todella hienoa laulantaa oikeastaan loistavaa. Laulaja osaa kyllä hommansa niin puhtaissa osuuksissa kuin rääkymis/örinä kohdissa. Eihän tälle voi muuta ku 9 antaa (sovitaan vaikka ettei 10 siksi ku kukaan/mikään ei voi olla täydellinen; vaikkakin todella lähellä voi olla ;))...
0   +1 +2
 
9
Lexando 28.02.2005
melkoisen hyvin toimiva biisi! biisi etenee hyvin eikä käy tylsäksi missään vaiheessa. soittimet on tasapainossa keskenään. laulajalla on toimiva ääni! rauhallinen outro kruunaa biisin!
0   +1 +2
 
8
theEnd 18.02.2005
Soitatte hienosti, ja yllättävn omalaatuisesti. On kiva kuunnella musiikkia mistä ei tiedä mitä seuraavaksi tulee. Laulajan ääni on todella hieno. Pistäkää tekin meidän bändille palautetta, vaikka meidän biisit ovatkin vasta ihan demoja ja äänenlaatu on aivan surkea. Lauluissamme ei ole vielä laulua mukana, mutta palautetta silti vaan.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 08.02.2005
Loistavat saundit olette hionu.
Muuten aika perinteistä (?) musaa.
Vokalistin saundi on tod. hyvä.
Tunnelma muuttuu hienosti...
Rumpusaundit kokonaisuudessa oikein hyvät.
(haitsun ja symbaalien balanssi vähän häiritsi => haitsua alas ja crashejä ylös - ??)
Kitarat jää aika alle... perussaundi tähän musaan silti toimii.
...Onpas muuten pitkä biisi!

On kyllä vaikutteidensa kuuloista musaa.
Toimii!
0   +1 +2