Unborn Child

UNi2

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Aurisgale 02.02.2005
Kieltämättä kappale varsin erikoisilla soundeilla... efektit ainakin ovat varsin hienoja pulppuilevine soundeineen... mutta en ymmärrä miksi kicki seikkailee välillä off-beatin paikoilla? Sinällään aika järjetön ratkaisu, ellet ole sitä juuri hakenut... näin se kuulostaa jotenkin hullunkuriselta. Sisällöstä ei sinällään saa kovin helpolla mitään otetta, kun sen verran mielukuvituksen varassa tehtyä soundia on liikkeellä. Selkeää melodialinjaa tässä ei ole ollenkaan, mutta toisaalta ei niitä aina tarvitse.

Kickiin voisi laittaa ihan huoletta voimaa, kun soundit antavat aika paljon tilaa... kicki muuten on vähän turhan rok... olisin kaivannut deepinpää pumppausta. Cläpit sijoittaisin aivan eri paikkaan... nyt ne eivät saa sitä rytmisyyttä peliin... bongot ja muut snare fillit ovat ihan hienosti tehtyjä. Jotenkin tuntuisi että tähän olisi sopinut paremmin breikbeatti, kuin simppeli peruspumppaus. Bassolinja on turhan kumean kuuloinen... ei olisi pahitteeksi pieni equttaminen, jotta saisi oikeat taajuudet soimaan selkeämmin. Bassolinja on oikeastaan aika eloton... niin kuvioinniltaan kuin soundiltaan. Vähän sooloilu meininki.

Soundimaailma on mukavan sekopäinen, jossa on paljon pieniä tilutuksia. Reverbiä olet käyttänyt kappaleessa juuri sopivasti. Vocoderi-puheesta plussaa... se on hieno. String-samplet olet valinnut aika hyvin. Äänet ovat ihan toistensa kanssa tasapainossa.

Mukavan kokeellisen kuuloista materiaalia. Jättää sopivasti ajatuksillekkin tilaa. Näin kieliposkella tehtyä materiaalia on mukava kuunnella. Lisää vaan;)
0   +1 +2