Trigger Happy

Arsonist

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Cranky 30.03.2005
You and me baby ain't nothing but mammals so let's do it like they do on the Discovery channel... Biisi polkee tasavarmasti eteenpäin. Tanssimusaa selkeästi. En hirveästi tiedä näistä. Soundit on jykevät. Eiköhän noilla pärjäile.
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 30.03.2005
Melodia oli hienoudessaan kivankuuloinen. Tämä toimii, tosiaankin.
Oikein maittavaa minulle ainakin. Jotain vaikutteita Funker Vogtista? Ainakin kuulosti siltä, vähän.
Mukava biisi, josta jotain huonoa ei löydä, vaikka kuinka etsisi.
0   +1 +2
 
8
jhuuskon 29.03.2005
Kolisee hyvin. Supersahan käyttöä voisi harkita uudemman kerran, ja snarea voisi ehkä koittaa muokata vähemmän "muovisen" kuuloiseksi? Jalka alkoi vippasemaan nopeasti, eli muuten biisi on kerrassaan hyvä.
0   +1 +2
 
Leonard 29.03.2005
ei ihan mieligenre mutta kun nyt tuli ringissä vastaan niin kuunnellaan... sinänsä helppoa kuuneltavaa että tätä ei heti ala vihata :D ... 1:50 jälkeen makeet saundit... en silti osaa sanoa mitään rakentavaa mutta eiköhän joku toinen osaa...
0   +1 +2
 
Mr Dimension 29.03.2005
ihan hyvää syntsapoppia. Hyvät soundit ja melodiat. Ei tästä oikein keksi mitään. Ihan hyvä biisi ja hyvä äänimaailma

- Tapio Aartelo
0   +1 +2
 
näköradiomies 29.03.2005
noihin biitteihin koita tehä dynamiikkaa enemmän ja sit noita bassoja ja muita synia vois vähän laittaa eqlla eritellä (nyt kuulosti vaan yheltä matolta koko touhu) ja no muuten tää oliki ihan jees et ei heti kuollu tylsyyteen:)
0   +1 +2
 
Latka 29.03.2005
Noh alotetaan tällä että en kuuntele konemusaa, mutta yritetään. Joitakin toimivia melodioita löytyi ja kivan kuulosia särösoundeja. Mutta minulle oli hieman liian tylsä. Oisin kaivannu hieman progressiivisempaa menoa. Noh en anna numeroa sillä ei ole minun genreni. Aika vaisu kommentti yritys.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 29.03.2005
Nyt en kyllä ole oikein tämän musiikin vaatimalla tuulella, mutta pistetään nyt silti jotain.

+Saundit on todella hyvät. siitä plussaa.
+Surinabassosta tykkäsin myös.
+Leaditkni on mukavan "isot"

-Biitti kuulosta vähän ohuelta

Summa summarum: ihan mukava synapopitus. 8
0   +1 +2
 
MajorForce 29.03.2005
Tässä oli mielestäni hyvin rakennettu äänimaisema. Onnistuneita soundivalintoja. Biisi ei muuttunut toistavaksi missään vaiheessa, vaan koko ajan tapahtui jotain mielenkiintoa ylläpitävää.
0   +1 +2
 
8
jimbow 29.03.2005
Pätevän kuuloista ja homma vaikuttaisi olevan tekijällä hallussa. Perusteet ovat siis kunnossa, mutta... Minusta tämä oli kuitenkin pikkaisen mitäänsanomaton ja harmaa, eli tämänlaisia syntikkapoppikappaleita mahtuu kolmetoista tusinaan. Esimerkiksi omaperäisempiä lead-instrumentteja käyttämällä voisi tämä kappale erottua paremmin massasta. Kahdeksikko perustalle ja hyvälle yritykselle.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 29.03.2005
Lähtö on hyvä. Lopulta mukaan tuleva -sangen perinteinen- syna tuhoaa mielestäni varteenotettavan kuuloisen pohjan. Ehkä hiukan puuduttava kappale loppujen lopuksi, koska sointumaailma on niin yksinkertainen. Ihan OK kappale, ei enempää.
0   +1 +2
 
Tusina Immonen 29.03.2005
Mainio disko-maisinki! Jiiaa ja trumpettilahkeet heilumaan! Jos neo-disco olisi genre, se olisi takuulla löytänyt uuden kappaleen riveihinsä. Move your sexy body, baby! Minä pidän. Tämä hyvä. Rakentavuutta hakisin jos voisin, ei vaan oikein ole mitään kritisoitavaa. No ehkä tuo supersaha-saundi on vähän ulkona biisin yleistunnelmasta, mutta kyllä sekin melodioiltaan on ihan meiningissä.. Lisää ropotti-röpötyksiä!
0   +1 +2
 
4
enkeli-87 29.03.2005
En tykännyt, liian tylsä ja yksinkertainen.. ei mitään sanoja..... olisi pitänyt olla...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 28.03.2005
Aika muovisia ja tylsiä soundeja minun makuuni, yhdessä muodostavat silti yllättävänkin paksun joskin sekavan kuuloisen äänikokonaisuuden. Kaipaisi heti alkuun jotain selkeää liidiä, toi minuutin jälkeen tulevakaan ei oikein vakuuta niin soundillaan kuin melodiallakaan. Muutenkin tässä on kovin lattea ja mitäänsanomaton toi melodiapuoli, se osa-alue jonka tässä genressä pitäisi olla se selkeästi vahvimmin toimiva osa-alue. Olen kuullut mikseristä niin paljon tätä parempaa synthpopia että en oikeasti jaksa lämmetä ollenkaan tälle. Hyvin persoonaton ja mitäänsanomaton kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
J.cotton 28.03.2005
Jopas liikuskelee kappale varsin monenlaisissa maisemissa. Monipuolisuus on toki hyvä asia, mutta kappaleessa on hetkiä, jolloin kappale etenee hieman kummallisesti ja epäjohdonmukaisesti. Loppua kohti meno paranee, mutta tarpeeksi hyvää koukkua ei meinaa löytyä. Kahden minuutin kohdilla ja jälkeen mennään asiallisiin tunnelmiin. Teema halpoine jousineen (mikä on tässä yhteydessä hyvä asia) on hyvä, ja toistuu sittemmin, sillä kertaa johdonmukaisesti. Räkäiset noise -äänet (?) myös hieno juttu.
0   +1 +2
 
9
ahjteam 28.03.2005
Hieman clubifiilistä radiopituudella. Ei yhtään pässimpää kamaa. Kaipaisi silti ehkä omasta mielestäni hieman jotain lisäkilkettä taustalle.
0   +1 +2
 
jun5ku 28.03.2005
tämmöstä... hmmmm.... piri pippalo musaa...en muuta oikee osaa sanoa ku en oo aiheeseen erikoistunu... mut iha jees ryyppy musaa.. :D
0   +1 +2
 
8
mnsk13 28.03.2005
Syntikkapop-diggarina tämä biisi miellytti New Order -vivahteillaan ja melodiakuluiltaan, dance-allergisena taas toinen puoli ärsytti. Eli jäi vähän ristiriitainen vaikutelma: miksi hyvä syntsapoppis on pilattu dancella... Toisesta puolesta antaisin arvosanan 9 ja toisesta seiskan, olkoon siis kasin paikka. Mutta tuo syntsapuoli oli kerrassaan mainio.
0   +1 +2
 
8
masab 28.03.2005
kyllähän tämmöstä mielellään pomppis, ihan hyvää
diskomusaa, ns peruskamaa, hyvin miksattu.
0   +1 +2
 
G-Bun 28.03.2005
-...Kommenttirinki...-: Joitan ääniä muokkailisi niin kuullostaisi vähän pehmeämmältä. Tulee mieleen liikaa kasari meininki, josta itse en henkilökohtaisesti pidä. Pientä hiomista ja laittoa niin toimiva clubi biisi valmis. Vähän lisää jytkettä mukaan. ;)
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 28.03.2005
Tuohan oli toimiva kokonaisuus... Ehkä loppuun kiinnittäisin huomiota voisi vielä hieman jatkaa biisiä ja sen pohjalta rakentaa sellaisen lopun ettei biisi jää kesken nyt vähän tuli sellainen olo et vielä jotain puuttuu...
0   +1 +2
 
Kaira 27.03.2005
Aikas täyteläiset saundit. Ääniala täyttyy mukavasti, siitä pidän. Biisi sisältää paljon vaihtelua, joka on mielestäni aika tärkeää, koska en pidä konemusiikista, saati sitten tylsästä sellaisesta. Aika nopeasti se olikin ohi!
0   +1 +2
 
Effekt 27.03.2005
Jykevää ja tuhtia soundia, joskin jotkin ratkaisut nostattavat hymyn liiaksikin huulille. Näitä ovat mm clap fillit sekä basari tykitys. Leadisynat nostavat ikävät väreet tätä genreä kiertävän kuulijan iholle, ja ei voi mitään, mutta minä en pääse tähän sisälle. Jotenkin on niin persoonatonta ja monta kertaa kuultua. Minun tanssijalkani ei vipata, eikä pääkään juuri nyöky, mutta se johtunee syvästä inhostani genreä kohtaan. Tiettyä muovimaisuutta on myös aistittavissa osassa soundeista. Itse vaatisin lisää kikkoja, selkeämpiä muutoksia ja elävyyttä. Mutta sehän on vain minun mielipide.
0   +1 +2
 
Migiz 27.03.2005
Ihan ensiksi vaihtaisin snaikan joksikin "coolimman" kuuloiseksi. Miksaus toimii ihan hyvin ja yleis saundi, mikään ei ainakaan ota korvaan, ainoastaan paikoin pientä säröytymistä kuultavissa. Ehkä liian yksinkertasia instrumentteja tämän päivän konemusaan. Melodiat kuitenkin ihan mukavia.
0   +1 +2
 
gebo modyo 27.03.2005
Retrosoundeistakin voi saada aikaan hyvän kuuloista, niitä oikein käyttäen, mutta tämä kuulosti jollakin tavalla vain liikaa joltakin tracker-tuotannolta. Erityisesti rummut. Rumpujen lo-fi soundia lukuunottamatta soundit kyllä olivat hyvää tasoa. Tosin soundimaailman omaperäisyydestä ei voi antaa liikaa pisteitä, syntikoiden ja liidien soundit olivat jokseenkin "jo kerran kuultua".

Biisillä ei tuntunut olevan mitään erityisen voimakasta rakennetta, biisi alkoi, välissä oli erilaisia syna-osuuksia, ja biisi loppui. Hieman voimakkaampia muutoksia olisi toivonut biisissä tapahtuvan.
0   +1 +2
 
8
Stocco 27.03.2005
Aika ihanaa meininkiä. Vähän kalvakka tuo töksähtelevä kopistelu, mutta muuten erittäin menevä komppi, joka paranee edetessään. Melodia on hieno. Taustalla kuuluvat heikot pimputtelumelodiat luovat hienosti täyteläisyyttä biisiin. Hyvää tääs muuten juurikin on se, että ei ole onton oloista. Tuossa minuutin kohdalla alkava melodiakin jyrää vaan päälle ja toimii silti upeasti aiempien kanssa. Sitten sopivaan kohtaan otetaan vielä tuollainen kevennyskin. Sopivan unettavaa ja tanssittavaa samaan aikaan. Pianokaan ei ole pahasta tässä biisissä.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 27.03.2005
Soundit on ihan jees. Pientä tuollaista lofi meininkiä joiltakin osin havaittavissa. Hyvät kasarirumpusoundit. Itse asiassa tuli mieleen joistakin osista Modern Talking, jota et varmaankaan ota kohteliaisuutena. Pointsit siitä, että biisi ei ollut liian pitkä niin kuin nämä konemusa biisit täällä yleensä. Turha venyttää biisiä liian pitkäksi, kun pointin voi tehdä lyhyemmässäkin ajassa.
0   +1 +2
 
MIKA K 27.03.2005
biisi on minun mielestäni genrelle oikean mittainen....lähetää siitä.laulun pois jättäminen on mulle iso vaikeus ku nämä äänet kaiketiu tehdään koneella ni ei tu sillee musaa kiinnitettyy huomioo(paitsi nyt)mut laulu olis ollu tähä ehdoton.
0   +1 +2
 
D_Steele 26.03.2005
Tällaista musatyyliä en itse kuuntele, joten paha lähteä arvostelemaan. Olkoon, ei tästä mitään osaa sanoa.
0   +1 +2
 
9
Enterdead 26.03.2005
Joo, soundi oli kyllä erittäin hyvä, pystyisin helposti kuuntelemaan tätä. Ei ärsytä ja sopivasti happoa mukana. Ainoa asia joka vaivaa on turhan tavanomaiset soittimet. Pienellä omaperäisyydellä ja rohkeudella tästä tulis erittäin hyvää. Ei muuta kuin oudompia soittimia/soundeja ja kliseet roskikseen. Sitten saatte musta fanin.
0   +1 +2
 
Tämä on kyllä hieman liian pitkä, maku menee jo puolen välin jälkeen. En ole muutenkaan konemusiikin ystävä. Mutta ei tämä omassa genressään huono ole. Numeroa ei tällä kertaa.
0   +1 +2
 
9
_W_ 26.03.2005
Koitetaan heikolla konemusiikin tuntemuksella kommentoida. Biisi kuullostaa jopa meikäläisen korvaan hyvältä, soundit on sen verran viimosen päälle hiotut että en keksis mitään muutettavaa. Lähtee hyvin rullaan, ei tuu semmosta genrelle tyypillistä turhaa toistoa liikaa. Uusia hienoja melodioita pukkaa sopivaan tahtiin tajuntaan, eikä ees rockhemmo ehtiny kyllästyyn tätä kuunnellessa. Annan jopa arvosanan, ku ei tarvi antaa ala-arvosta. ;)
0   +1 +2
 
7
Niqo 26.03.2005
En ymmärrä kuinka kukaan voi kuunnella tällaista... Tästä kyllä tosin tulee noitten waretuotteiden installerien taustamusiikki mieleen. :) Taustamusiikkina toimii, mutta KUUNNELTUNA ei.
0   +1 +2
 
J.R No 26.03.2005
Tällaisesta musiikista en pidä. Kun ei herätä minkäänlaisia mielikuvia niin on paha mennä sanomaan mitään. Jumputusmelodiat on kyllä toimivia, mutta suhteellisen yksinkertaisia ja perinteisiä, eihän tähän kyllä minkäänlainen häröilykään käy.. Ei ehkä mikään paras tanssibiisi, ei löydy oikein menevää meininkiä tästä. Makunsa tietysti kullakin. Mutta näin itselläni.
0   +1 +2
 
8
Onhan tähän ilmiselvästi panostettu vaikkakin ne kerrat kun olen käynyt paikoissa jossa tämän genren musiikki soi olen kuullut samat äänimaisemat. Tietysti alkoholillakin saattaa olla osuutta asiaan. Sävellyksenä minun makuuni riittävän melankolinen, hieman tulee jopa -80-luvun pläjäykset mieleen, hyvähyvä. Plussaa siitä.
0   +1 +2
 
Kashshaptu 26.03.2005
Jos tähän parannusta ehdottaisin, niin tanssittavuutta lisäisi mahdolliset bassokuviot tähän. Nää synat on toimivat. Kyllä tuo dreamdancen ja synapopin yhdistelmä tässä toimii, muulloin harvoin.
0   +1 +2
 
8
Yoki 26.03.2005
tällasessa musassa hypnoottisuus on mulle se juttu miks diggailen..jeah..
0   +1 +2
 
7
electrichaos 26.03.2005
Siellä ne synat paukuttaa digiäänimaisemaa. Biisin alku älyttömän tylsä ja äijä meinas feidata kokobiisin, mutta kuin uusi aamu biisi heräsi eloon ja lähti joutsenen lailla lentoon. koska kokonaisuus ei miellyttänyt minua niin 7
0   +1 +2
 
8
aikapallo 26.03.2005
Kasarivivaheista meininkiä on. Jotenkin meikäläisen makuun liian muoviset ja pehmeät soundit. Paitsi snaressa, jonka soundista pidin. Ihan hauskoja jippoja jaellaan ympäri biisiä, eikä pääse kyllästymään. Varsinkin komppiin tulevat lisämausteet aika-ajoin tekee kivaa jälkeä. Kaikin puolin ihan mukava synapoppiralli.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 26.03.2005
Alussa makeita rumpu saundeja!!! Jotka sitten vaihtui sitten kasarikauraan.:( Aika täyden kuuloista. Ilmaa olisi ehkä saanut eq raskaamalla käytöllä (=leikkaamalla pois).
0   +1 +2
 
8
thepax 26.03.2005
Tuskin tuo genreen mitään uutta mutta oikeen laadukkaan kuulosta. Koko ajan tapahtui jotain ja se säröinen ääni oli hyvä koska toi vähän munaakin hommaan. Voisin kuvitella tanssivani nousuhumalassa tämän tahtiin.
0   +1 +2
 
Dr.Groove 25.03.2005
Klliininen, siisti kokonaisuus, tietysti konemainen, kuten on tarkoituskin.
Synan soundit ovat makuasia, tässä ne ovat mielestäni ihan OK (but not great), mutta rumpujen soundi ei ollut samaa tasoa.
0   +1 +2
 
Erotuomari 24.03.2005
Yksinkertaisesti tyhjä biisi. Minulle täysin mitäänsanomaton tekele.
0   +1 +2
 
Rotten_Corpse 24.03.2005
loistavaa musaa... ei muuta voi sanoa............ :)
0   +1 +2
 
7
Jukk. 24.03.2005
Tulee Giant Robotin alkuaikojen tuotanto mieleen tosta alusta. Tasabiitti vähän pilaa tunnelman mielestäni, mutta tämä on makuasia.
Minuutin kohdalla tulevat juustotekno soundit voisi heivata pois kyllä.
0   +1 +2
 
soulmate 23.03.2005
Aika simppeliä paukuttelua. Olis ehkä vaatinut kaikkea lisuketta, mutta toimii melodisesti ihan kivasti. Täyttää genrensä mitat ja tuo mieleen vähän semmosta space-menoa.
0   +1 +2
 
Piru Kange 23.03.2005
Synapoppia, josta en mitään ymmärrä. Siis kaikki synapop-biisit ovat sellaisia. Tässä on kivan nostalginen soundi ja biisi tuntuu muutenkin varsin hyvin eteenpäin rullaavalta. Sopisi kyllä yökerhoihin joihinkin nostalgia-pläjäyksiin. Mitenkään tarkemmin en valitettavasti osaa kommentoida tämän tyylilajin biisejä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 23.03.2005
anteeksi en mää tästä mitään ymmärrä, mutta hyvältä kuulostaa!
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 23.03.2005
Syntikkapoppiahan tämä. En ole sellaisen ystävä, mutta sujuvastihan tätä taustalla kuuntelee. Sovittamisessa on nähty vaivaa niinkuin tapana on - näissä biisessä (perinteisemmän musiikin kannalta katsottuna) on lähinnä vain se vika, että säveltämiseen ei oikeastaan tarvitse kiinnittää mitään huomiota. Joku voi tietysti olla jyrkästi eri mieltä...
0   +1 +2
 
P. Virta 23.03.2005
Mielestäni ihan hyvä biisi, mutta jotain tässä jotenkin meni ohi mun korvien, en tiedä mitä.
0   +1 +2
 
7
MickeyC 23.03.2005
Sledge Hammer oli Trigger Happy. Tässä on aika kiva soundimaailma ja aika valmiin kuuloista biisin pohjiksi, siis nimenomaan pohjiksi, sillä kappale kaipais jotain melodiallista linjaa enemmän esim laulua mukaan. Pelkkänä instrumentaalina tää ei kanna, riippuu tietty siitä, et mikä on biisin tarkoitus, mitä tekijä(t) tältä odottaa?
0   +1 +2
 
8
argon 23.03.2005
Ei ollenkaan hassumpi syntsapoppibiisi, tietty tietokonedemojen taustamusiikkimaisuus toki paistelee läpi mutta siihenkin saisi pesäeroa ottamalla mukaan hyvän vokalistin - sekä mies- että naisvokalistille sopiva viisuhan tämä olisi.

Mukavaa kasarihenkeähän tästä löytyi ja kannattaa todella harkita vokalistin hankkimistä, saattaisi nimittäin nostaa biisit ihan uudelle tasolle!
0   +1 +2
 
teilband 22.03.2005
Vitsit, kun on tänään "hankala" kommenttirinki, kun kauheen vaikeita genrejä pukkaa, mistä mulla ei ole minkään näköstä perehtymistä.
0   +1 +2
 
9
JM 22.03.2005
Jeah! miltei kaikki synthpop -biisit mitä olen kuullut mikserissä tai muualla on ollut "paskaa" lyhyesti kuvattuna, mutta tästä pidän ihan tosissaan! Todellakin sääntö vahvistaa poikkeuksen. Soundit on laadukkaita ja sävellys poikkeuksellisen hieno. Ehkä bassosoundi on jotenkin turhan ilmava, mutta toisaalta tietynlainen ilmavuus ja lennokkuushan kuuluu tähän genreen ja kyllä se nyt tavallaan jopa toimiikin. acidsoundit vetoaa minuun lähes poikkeuksetta. Rummut ovat myös yleensä synthpopin kompastuskivi. Huono basari ja ärsyttäviä ja halvan kuuloisia kasarirumpukone soundeja. tässä rummutkin toimii. Mitähän huonoa keksisi..? =)
no ei sentään ihan kympin biisi, mutta todella positiivinen yllätys, varsinkin kun minulla oli niin negatiiviset ennakkoluulot genreä kohtaan.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 22.03.2005
Melodiakuluiltaan miellyttävää synkkapoppista... mielestäni virvelisoundi liian kesy, muuten oikein onnistunut äänimaailma.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 22.03.2005
Pakko sanoa tämä tähän alkuun, aika paljon tulee tuosta sointukulusta mieleen John Carperterin "Assault on precinct 13" tunnusmusiikki (josta myöhemmin Bomb the Bass teki remixin peliin "Xenon 2"). En tiedä onko sattumaa vai tarkoitukselle haettua yhtäläisyyttä, mutta ainakin itseäni samankaltaisuus häiritsi. HUOM! sointukulku ei ole SAMA kuin kyseisessä kappaleessa vaan lähellä sitä.

Muuten tämä kuulostaakin varsin perinteiseltä demomusiikilta. Soundit eivät ole mitään parhaimpia ja tuntuu kuin ne olisi kuullut sadassa muussakin kappaleessa.

Melodia puolella tämä ei oikein nouse kovinkaan kummoisesti. Perinteisiä trance vingutteluja löytyy paljon.

Jotenkin kaikki tässä kappaleessa kuulostaa kuluneelta. En osaa sitä valitettavasti paremmin sanoa.
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 22.03.2005
hyvää piletys mushaa :S ja toimii loistavasti!
0   +1 +2
 
10
Meliciah 07.03.2005
En mä osaa löytää näistä mitään haukuttavaa...
*pööks*
0   +1 +2
 
8
Monique Deés 30.01.2005
En oikein tykkää tosta alusta asti mukana olevasta muovisesta äänestä.. Sen jos vaihtaisi niin ah :D I like this, toimiva yhdistelmä tosiaan.
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 30.03.2005
Ihan kiva rytmittely, toisin kuin useimmissa synthpop-biiseissä. Tätähän voisi melkein jopa kuunnella, vaikka 90-luvun tietsikkapelimidi-saundi aina häiritseekin. Ootko kenties pelannu peliä Star Control 2? :)
0   +1 +2
 
-CSPR- 31.03.2005
intro on mun mielestä ihan pikkuisen liian pitkä, olisi saanut alkaa biisi nopeammin. melodioista pidin. tasapainoinen biisi, mikään ei jyrää muiden yli. hienosti tehty. mp
0   +1 +2
 
7
furiousanger 31.03.2005
synthpop. hehe, aika jarre menoo. toimiihan tää, vähä ehkä turhan erikoisentavallista =)
0   +1 +2
 
8
damn_pc 06.04.2005
Mielenkiintoinen tyylien yhdistelmä. Melodiakulku tyylilleen uskollinen sekä uskottava, jotkin saundit (stäbimäinen syntsa) tuntuvat kovin kuluneilta, mutta ehkäpä se onkin "se" juttu. Ei pahaa sanottavaa hevimiehen näkövinkkelistä
0   +1 +2