Save my world (Aurisgale Vocal ReMix)

Aurisgale

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Aurisgale 14.03.2007
Kas... mukavaa, että tämäkin saa vielä kommentteja, vaikka alkaa jo kyllä kuulostaa vanhalta ja rääsyiseltä=)
0   +1 +2
 
unikoi 16.12.2006
Muhun tää ei kyllä iskeny. Alku oli utuinen ja maalaileva, mut liikkeelle lähdettäessä tuo alun mukava tunnelma katosi tyystin. Rytmeihin panostaisin vielä, basariin ja kläppiin mulkeroo lisää, ja toi wellenrausch-hihat hienosäätöön. Nyt on inan liian kova ja iskevä, ehkä joku pidempi ja pehmeämpi haikkasaundi ajais asian paremmin. bassolinja on jätetty liian taakse, kaiken tavaran ollessa esillä se peittyy lähes kokonaan. Synasaundi on ihan jees, tuo tollasta vuosituhannen vaihteessa ollutta atmosfääriä mukaan. (samanlaista kamaa oon kuullu dream dance-kokoelmassa) Teknisesti keskiverto rykäsy.
0   +1 +2
 
10
ViZo 02.06.2005
Todella ammattitaitoisesti tehty remixi :). Tykkäsin varsinkin biisin alusta...
En keksi mitään negatiivista sanottaavaa. 10 pistettä.
0   +1 +2
 
9
Radio24h 29.05.2005
Jep... maailmanloppua odotellessa... Hieno tasainen tuotos ja teknisesti erinomainen. Loppu spiikki ei ole balanssissa kokonaisuuteen joten se vedetään nyt punakynällä tästä biisistä yli... Kyllä sanoma tuli muutenkin selkeästi esille jotta voidaan odotella sitä huomista jota ei tule. Lead hyvä, padi jes... base hyvä, mutta mun kuulokkeet paskat... resonoi ihan kybällä tämän biisin kohdalla joten taitaa tulla retki kuulokekauppaan huomenna.

Aivan loistava clubi hässäkkä... Tää pitää ottaa uudelleen käsittelyyn koska kuulokkeet tekee nyt kuolemaa ja tämä biisi / tunnelma sopii erinomaisesti viimeiseksi mitä ajan näiden läpi... Mikä sattuma tuo "this is your last day" tässä tapauksessa. Nyt lyhyt muistotilaisuus ja kajarit päälle naapurin iloksi ;) Kiitos, kokonaisuudessaan loistava remix ! (Anteeksi aiheesta poikkeaminen) Ysi ja vähän päälle on tälle tuotannolle annettava ! Cheers !
0   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 11.03.2005
Siis ei hemmetti et toi alku kyllä rulettaa. Noi vocalit on niin ällistyttävän hienon kuuloset ja sopii täydellisesti sun melodiaas, mut kuitenkin must tuntuu että siitä melodiasta puuttui vielä jotain, voi olla että se oli ehkä liian yksinkertainen mut kyl se toimii, padit oli MAHTAVAT! samoin myös rummut, erittäin jykevät! Täytyy kyl sanoo että mahtava biisi!
0   +1 +2
 
Kröger 06.03.2005
Jep, laitanpa nyt sulle sitä kommenttia.. :)

toi alun/lopun spiikki "this is your last day" ei oikein iskenyt kympillä. Olisin kaivannu siihen kyllä efektointia aika paljon. Mutta noi vokaalit, mitkä alkaa soimaan padien kanssa kuulostaa hyvältä. Oikein korvia hivelee.. :) Alussa on kyllä mun mielestä sopivan haikea tunnelma.

Rakenne on koko kappaleessa hyvä ja vaihtelua löytyy rakenteen puitteissa. Se mistä marisen niin on tuo päämelodia, siinä olisi sitä "hookkia" olla enemmän.:)

Rummut ovat perus settiä, ehkä vähän hukkuvat muuten hienoon äänimaisemaan. Basari kuulostaa hieman tunkkaiselta (pahviselta?)

Tämä biisi on kyllä täynnä hienoa tunnelmointia ja noi vokaalit kyllä viimeistelevät koko setin.. Hyvä remix ei voi muuta sanoa.. :)
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 10.02.2005
No jooh laadukasta Larizza kamaa taas!!!!! Tyylin kyllä tunnistaa heti, mukavan soljuvat melodiat ja äänet.... Saa todella rauhoittumaan!! Pientä nostatuskohtaa jäin kaipaamaan, mutta biisi kulkee muuten hyvin etiäppäin... Kokonaisuutena hyvin laadukas tuotos!!! Odotamme lisää....!!!! =)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.02.2005
Biisi alkaa hyvin, sopivaa tunnelmaa luodaan jo tässä vaiheessa. Melodiat toimivat kokonaisuudessaan ihan kivasti, mutta hieman tunkkaisuutta on havaittavissa joissakin soundeissa. Linjakin voisi tietty olla iskevämpi, mutta onpahan vähän erilaista välillä. Mainitaan nyt vielä, että padi on oikein mukavan kuuloinen ja pehmeä soundi siinä. Rummut saisivat olla monipuolisemmat. Basarissa tuntuisi ihan hyvin olevan tehoa, mutta ainakin itse suosin erilaista equtusta. Muutenkin rumpusoundeja saisi olla enemmän, vaikkapa perkussiosoittimia. Nyt jää vähän keskitasolle nämä rummut. Rakenne kyllä pelaa ihan mukavasti, enemmän efektiä olisi voinut olla kyllä joissakin kohdissa. Jees, no kokonaisuutena ihan kelpo biisi, mutta vähän kaikkea pientä tässä olisi voinut parannella vielä. 8+
0   +1 +2
 
10
Mahtavaa työtä!!! Kun kuulin alkuperäisen niin ajattelin hiljaa mielessäni ettei alkuperäisestä pysty tekemään remixiä... Mutta ei... Dj Larizza löi ällikällä! Taas! Stringit on aivan älyttömän kauniin kuuloset. Varsinkin tossa n.1:42 kohdalla... HUH!!!
Olen ihan sanaton ja niin positiivisesti yllättynyt siitä että vähemmän hyvästä biisistä saa näin kauniin kuuloisen! Se ei tarkota että Soultrain olisi huono, Eurotrance ei vain aina kolahda... Täydet kunnianosoitukset Dj Larizzalle.
Taasen hänen kappale mikä jää koneelle! Ei voi muuta sanoa... TAAKSE POISTU!
0   +1 +2
 
Tebic 29.01.2005
Muistakaa myös tsekata originaali Soultrain - Save My World ! www.mikseri.net/soultrain
0   +1 +2
 
soulmate 28.01.2005
Persoonallisen soundin olet mielestäni jollain tapaa saanutkin. Etenkin noissa väli-introissa jne. Ja jollain tavalla taustoissa kuului jollain tavalla etniset vaikutteet, en tiedä mistä ne sinne tulivat, mutta itselle tuli mieleen. Hyvänkuuloista, laadukasta ja useamman kuuntelun kestävää materiaalia. *peukku^*
0   +1 +2
 
Aurisgale 28.01.2005
Lainaten ylläolevaa...=)

"Draivaamamman" XD Sikahauska kirjoitusvirhe=D ...äh pitäisköhän mun mennä jo nukkumaan... mamma lähtee draivaamaan...zzz

Mut en ilku=) Hemmetin hyvää kommentoitia jälleen... hitto mä oon pölvästi=) Jonku pitäis kai lyödä mua lekalla päähän...
0   +1 +2
 
8
Zeip 28.01.2005
Odotin, että biisi olisi startannut trancemaisesti biitillä, mutta tässä lähdetäänkin vähän enemmän dancemaisella tyylillä eteenpäin. Mukavan kuuloinen biitti, mutta bassolinja ei oikein ollut iskenyt. Kivat vokaalit, vaikka hiukan epäselvän kuuloiset (voi johtua myös siitä, että olen vain väsynyt). Runsaasti käytetty kaikenmaailman efektejä ja tuo hieman unimaisen olotilan biisiin paikoitellen. Melodia on ihan kohtalainen, tosin tuo leadi om kyllä melko tylsän kuuloinen. Suvanto kohdat on maukkaan kuuloiset, mutta tunnelma aina lysähtää kun biitti iskee kimppuun.

Kokonaisuudessa ihan mukavan oloinen revittely, mutta paikoitellen hieman menettää fiilistään. Biisi on miksattu ihan hyvin ja mukana on runsaasti hyviä saundeja, mutta ei vain oikein iske "luihin ja ytimiin" :D...Tunnustan kyllä olevani enemmän progremman ja draivaamamman trancen ystävä, joten se saattaa hieman vaikuttaa arvosteluun. ;)

jns rulettaa kuitenkin ;D
0   +1 +2
 
9
Protush 27.01.2005
kyllä täytyy sanoa on Dj Larizza tyylin tunnistaa tästä heti mikä on todella upea juttu! alkuperäisen biisin aineksiakin on sopivasti vielä jäljellä.. introt ovat jälleen aivan mahtavia muhkeine padeineen! efektointi ja miksaus ovat todella hyvää luokkaa ja lauluosuudet mielestäni biisin parasta antia.. leadisyna on erittäin hyvän kuuloinen mutta kaipaisi hieman koukuttavampia linjoja.. samoin mielestäni linjojen kulku ei iske parhaalla mahdollisella tavalla mutta muuten niiden toteutus on hyvä.. rummut saisivat hieman kirkkaammat ja kicki tehokkaampi.. bassline toimii taustalla hyvin.. rakenteesta sen verran että joitakin kunnon nostoja biisi olisi kaivannut ja vähän eriosioita koska nyt rakenne on jäänyt hieman tasapaksuksi.. joka tapauksessa biisi on sopivan pituinen ja loistaa tasokkuudellansa:) jos vielä joitain kikkoja ja koukkuja olisi löytynyt niin olisin harkinnut kymppiä mutta kyllä kiitettävä silti ropsahtaa:) hyvää työtä Larizza!
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 27.01.2005
Noh, mun mielestä sun olis ihan syytä olla tähän biisiin tyytyväinen. Kovan hinkkaamisen jälkeen tää kuulostaa mielestäni oikein hyvältä. Vokaalit on todella hyvin istutettu biisiin ja tuovat nimenomaan sitä utuisuutta mitä itse olet tuossa hakenutkin. Sanoista ei kyllä selvää tahdo saada, mutta se ei haittaa kyllä yhtään. Soundipuolelta tää on aivan selvästi jätkän ykkösmatskua. Ei epäilystäkään. Sahat on hyvässä hapessa.

Efektejä jätkä on kyllä vähintäänkin sen kuuluisan kassillisen tonne sekoittanu ja kaikki pelittää... ehkä toi sun oma spiikki tälläkertaa ei oo ihan yhtä hyvä, kuin edellisissä biiseissä sun spiikeillä on ollu tapana olla. Eipä mulla tässä pahemmin moitteen sijaa oikeastaan ole. Alkuperäiseen verrattuna on kovin erittyyppinen biisi, mutta mieluummin niin, kuin että olis sitten taas aivan samalla kaavalla paukuttava. Kyllä tää toimii ja tunnelma on kyllä hyvin onnistunut. Eihä tässä kummosempia. Jätkän paras biisi ja ei oikeastaan heikkoa lenkkiä olekaan. :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 27.01.2005
Pahoittelen omaa jaarittelua... mut ainahan silmät voi laittaa kiinni=)
0   +1 +2
 
Aurisgale 27.01.2005
Viimeinkin sain tämän valmiiksi, pyyhkäisee hikeä otsaltaan. Ajatus oli tehdä tästä remixistä minun uniin pohjautuvaa materiaalia ja tämä remixi tuntui siihen sopivalta ponnahduslaudalta. Unet eivät ole mitään painajaisia, mutta ne ovat pyörineet minun päässä kestopyörityksellä jo monta vuotta.

Unessa on lähinnä massiivinen aurinko joka rupeaa ahmimaan muita planeettoja sisälleen. Seuraava visio on yleensä palavat ihmiset. Voi olla mahdollista että olen katsonut liikaa Sci-fi elokuvia. Voi olla myös mahdollista että päässäni on jotain vikaa, kun uni on mielestäni suhteellisen kaunis. Mielestäni kappale on muuten aika perus sahausta paksuilla padeilla, mutta mitä mieltä te olette? En ole kovin tyytyväinen tähän tuotokseen (jotenkin puutunut olo itselläni...ehkä jopa vituttaa), mutta olisi ihan hienoa saada jälleen kommenttia.

Ja käykää ihmeessä kuuntelemassa alkuperäiskappale www.mikseri.net/soultrain, jos olette sattuneet missaamaan biisin.
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 06.04.2005
Ihan mukavaa musaa mut kuiteki jotain isoja/vahvempia melodioita jäin kaipaamaan. En paljoa kyllä tiedä tämän tyyppisestä "rauhallisemmasta" trancesta joten en kirjoittele enempää muita sekoittamaan ;)

0   +1 +2