New Direction

D-Beat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

LauriT 14.12.2006
Perinteelliseen tapaan lähdetään liikkeelle klubi-introlla. Tässä tapauksessa vanhan koulukunnan träkkeritekniikan puutteet tulevat tosin esiin aika selkeästi - noihin rumpusämpleihin olisi kannattanut lisätä kaikua jollain editorilla, nyt kuulostaa vähän turhan kuivalta ja vanhalta. Sitten, kun mukaan tulee muitakin instrumentteja, kokonaisuus alkaa toimimaan huomattavasti paremmin saundiensa puolesta.

Mukana on näköjään vähän chippiäkin arpeggioiden muodossa. Kaipaisin tosin enemmän stereo-delayn hyödyntämistä noissa melodioissa. Perinteinen ongelma vanhan koulukunnan träkkerimusassa on nimittäin saundien kaiuttomuus ja tämähän on yleensä aina ratkaistu erilaisilla delay-kikkailuilla.

Bassolinja kurnuttaa oikein hienosti ja siinä on sämple-valinnat onnistuneet täysin nappiin. Minusta tosin vaikuttaa hieman siltä, että seitsemän minuutin jälkeen kaikki sämplet eivät ole ihan vireessä keskenään. Lähinnä siis tuo sahamurtosointukuvio tuntuisi olevan hieman alavireinen tai sitten vaihtoehtoisesti tuo oktaavibasso on hieman ylävireinen.
+2   +1 +2
 
9
DJ BassBrother 14.12.2006
Vanhan kuuloista mutta hyvät melodiat ja muutenki ihan jees biisi. Annan tälle 9 arvosanaksi =) Käy muuten ihmees kuuntelees mun pari uutta biisiä. :)
+1   +1 +2
 
9
-TripleJ- 08.02.2006
Hyvin alkaa tämä biisi ja hyvin se myös jatkuikin. Ei toi finaalikohta nyt niin ihmeellinen ollu mielestäni. Aika sama kaava oli biisin alusta loppuun.
Mutta muuten hyvä suoritus täytyy sanoa. Antaisin biisille 8 puolen, mutta nyt kun sitä ei pysty antamaan, niin pyöristetään 9 =)
+1   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 08.05.2005
Tämä muistuttaa minua C64 ajoista :D Nostalgiaa! Tää on jees.
-1   +1 +2