Carcinogenesis in a skin booklet

KRANK

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Michikawa 15.03.2005
Aika törkeitä äänimaisemia, ehkä liiankin törkeitä omaan makuuni. Industrialin sijaan tämä menee minusta enemmänkin noisen puolelle. Ei ihan kuuntelutarkoitukseen soveltuvaa, ellei nyt sitten satu diggailemaan tällaisesta.
0   +1 +2
 
dirtylicks 14.03.2005
Joo sairas alku taino oikeastaan koko biisi veikkaan että on tarkoituskin.
0   +1 +2
 
6
Odotan. Odotan edelleen. Vieläkin. Huhuu? Onko siellä ketään? Biisi? Kyllä on kaikki taajuudet käytetty kerralla hyväksi.
0   +1 +2
 
10
Mikoleit 14.03.2005
alkaa aivan loistavasti. näin piisin pitääkin alkaa jos sille on annettu genremääritelmäksi industrial. hetken jo toivon että tässä ei tapahtuisi mitään... olen täällä peräänkuuluttanut kommenteissani ärsyttäviä soundeja, sellaisia että tekee mieli hakata päätä seinään ettei enää kuulisi mitään... ja tässä se on. uskomattoman kaunis ja rujo biisi. tällaista lisää... jos nyt olisi yö ja ahdistaisi enemmän, niin tämä toimisi jos mahdollista, niin vielä paremmin. kiitos tästä.
0   +1 +2
 
10
Harulf 14.03.2005
alku kuulosta ihan kuin ajoi ulos "pit stop 2:sess" aikoinaan. Mut sit tuli enemmänkin pelin lataus ääni (lapset, ei kannattaa laitta c64 kasetti stereoon soimaan), ja oli pakko sulkea real playerin ennen ku pää räjähtäsi. Sekin on sinänsä saavutus. 10 tästähän on antava...
0   +1 +2
 
Einsteins 14.03.2005
Epätoivoisena musiikkikonservatiivina ei tämä konepajateollisuuden osasto jaksa oikein miellyttää. Metelitaso on moitteeton, työsuojeluvaltuutettulla olsii tähän sanansa sanottavana.
0   +1 +2
 
Mustepullo 14.03.2005
Ärjyä meininkiä ;) Jos biisin tarkoitus on saada kuuntelija hyppimään seinille, siinä se onnistuu täydellisesti. Itselleni ainakin tulee liian levoton fiilis tätä sulatellessa.
0   +1 +2
 
Laihanen 14.03.2005
Mielenkiintoista ääntä. Alhaalta soitetut samplet tuntuivat liian ohuilta, ne olisivat saaneet olla analogisesti tuotettuja ja bassoisempia, nyt kun matalat subtaajuudet puuttuvat kokonaan teoksesta. Särö on paikoittain todella hieno.
0   +1 +2
 
9
Imp 14.03.2005
kivaa sekoilua.hyviä skitso ääniä käytetty.todella evil soundia..hyvin on onnistuttu luomaan jopa minuakin ahdistava soundinen biisi :D hyvää työtä ;)
0   +1 +2
 
Jome 14.03.2005
Hmh....kaikki mitä ei ymmärrä on taidetta...
0   +1 +2
 
Syntaksivirhe 14.03.2005
korvat narisee vielkin. Tämä oli jotain mitä en ole ennenkuullut. ja voin sanoo, etten ollut jäänyt mistään paitsi.
0   +1 +2
 
Piru Kange 14.03.2005
Hmm hmm.... Oikeasti en osaa kyllä valitettavasti sanoa muuta, kuin että tuli aivan hirveän rauhaton olo tätä kuunnellessa. Se oli ehkä biisin tarkoituskin?
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.03.2005
Hmm, tämä kuulostaa minun korvaani enemmän noiselta kuin industrialilta. Hyviä teollisuussoundeja tässä on, alussa ehkä hitusen liian kaoottista korinaa mutta biisin edetessä äänimaailma alkaa selkeytyä minunkin korviini. Hyviä scifisoundeja ja tommosta ihmeellistä porakoneenkäynnistymisääntä, futaa. Bassotaajuuksia tässä saisi olla lisää, sanoisin. Roimasti. Viimeisellä minuutilla tuleva rumpukomppi on asiaankuulumaton!
0   +1 +2
 
Drakmin 13.03.2005
Säröistä, rapeaa ja likaista soundia riittää. Biisi kuulostaa joltain epäkunnossa olevalta koneelta joka silti koettaa epätoivoisesti pysyä käynnissä. 2:50 paikkeilla olen kuulevinani jotain sointuja kaiken särön läpi. Kuulosti kauniilta, harmi ettei sitä jatkettu. Kolmen minuutin jälkeen biisi ryhdistäytyy hetkeksi ja saa selkärankaa kun liika diskanttisäröttely jätetään hetkeksi. Kokonaisuuteen olisin kaivannut lisää alataajuuksia. Kuutenlin tosin kuulokkeilla joiden rajallisen bassotoiston tiedän, kuulosti silti ohuelta. Parasta jälleen kerran tunnelma ja jotkin yksittäiset lyhyet kohdat.
0   +1 +2
 
Tune 13.03.2005
No justiinsa, tämä on kyllä ihan hirveää noisea itseasiassa, ei lähelläkään industriaalia, oikein pistää suoraan sanottuna vituttamaan nämä äänet tässä. Jos se on tarkoitus niin onneksi olkoon.
Mutta tämä on aivan järkyttävän huonoa, kiitti ja kuitti.
0   +1 +2
 
6
accent 13.03.2005
Aika raakaa ja meluisaa settiä. Tässä toivoisi selkeämpää rytmiä ja pientä rauhoittamista. Tai sitten se voisi olla noin minuutin verran lyhyempi, sillä tuossa kolmen ja puolen minuutin kohdalla alkaa saada tarpeekseen.
0   +1 +2
 
Disposition 13.03.2005
Olikohan tämä nyt indutrialia vao noisea - jossain näiden kahden välimaastossa kuitenkin liikutaan. Hiljalleen taustalle kehittyy teknoinfernon elementtejä, mutta onneksi ne pysyvät taustalle. Tämä on taidetta: tuossa vajaassa viidessä minuutissa en vielä ehtinyt miettiä miten biisi käsittelee itseään. Oli tämä sen verran taiteellinen, että nyt taidan vetää kännit.
0   +1 +2
 
rolandkorg 13.03.2005
En välttämättä ostaisi sulta levyä. Ei vakuuttanut mitenkään.
0   +1 +2
 
9
pommikaitsu 18.02.2005
osaatko sanoa mitä nää biisit kertoo susta ihmisenä. Kysyy musiikkiterapia opiskelija.
SAirasta !!!!
0   +1 +2
 
8
[eits] 20.01.2005
No niin, siis herrat tri Krank ja prof. Knark ovat lyöneet koeputkensa yhteen vailla minkään valtakunnan käsitystä siitä aiheutuvasta tuhosta, pahasta, mielipahasta tai "uhrin" terapeutin kirjoittamasta laskun suuruudesta. Mutta ei se tietenkään näiden kyseisten herrojen vika ole. Ei kukaan pakota koskaan mihinkään. Tai no "mutka" saattaa joskus pakottaa. Mutta jospa mentäs itse aiheeseen:

"Carsinogenesis in a skin booklet" (mainio nimi muuten!) on hyvin kuvauksensa kuuloinen: Ensinnäkin ne on hyvin elektroninen, siinä yhdistyy ind., powerelect., noise jne. Eli vallan "omaperäinen" ja monipuolinen on liemi. Äänimaisema on mukavan rapea (välillä tulee mieleen Upland:n soundi, vaikka musiikki on tyylillisesti hyvin erilaista) ja mukavan minimalinen ennen tappoa. Joten ääripäitä löytyy, vähän kuin extremessä yleensä. Mitään kunnon lasku vs. nousu kohtia tässä ei oikein ole, joidenka avulla tunnelmaa useasti musiikissa rakennetaan. No, toinen kysymys on: Onko tämä musiikkia? Korkeakulttuuri oopperaa seuraavat tuskin tätä musiikiksi sanoisi, mutta so what? Menkööt oopperaan runkkaa, jos haudassa kävelevä vaimoke ei anna lompakkoa, vai mitä :)

Perinteiseen noiseen "pienet" powerelect. kompit tuovat mukavan lisämausteen. Vähän vastapainoa perinteisekkäälle ind. - kompitukselle. Laulu, tai oikeastaan mikin käyttö, voisi olla ehkä hieman selvempi. Sanoista ei ehkä tarvitse saada selvää, mutta se voisi tuoda uuden rytmityökalun musiikkiin.

Loppukaneetti: Biisi on ihanan rytminen/epärytminen (ihan miten haluaa kuulla) ja se tuo perinteiseen noiseen ja ind.:iin mukavasti vaihtelua (powerelect.). Tätä on nyt ooteettu jo jonkin aikaa että herroilta tulisi biisejä ulos. No nyt kun tuli, niin nyt lisää, kiitos :) Tunnelma on hyvin häiriintynyt ja luotu vallan mallikkaasti. Tunnelma ja nimi on kuin pimppa ja pippeli.

Heikki - setä antaa karkin hyvästä työstä ja toivoo jo mainittujen sen lapsukaisille myrkytettynä antamaan.

8 1/2.
0   +1 +2
 
10
Enterdead 20.01.2005
Jep. Se oli murhaavaa. Ihan vitun parasta materiaalia ikinä. By the way...Mun ekalla "Torture Certificates"-demolla on "Carcinogen"-niminen raita. Ei muuta kun lisää tollasta.
0   +1 +2
 
7
Stocco 20.01.2005
Aika mielenkiintoista kokeilua. Ei ihan perinteistä noisesöttöä, vaan jännempää ja vähemmän ruttuun lyötyä. Vaihtelevuutta löytyy. Tunnelma tosin on aika ikävä. Ei oikein jaksa siis kuunnella. Mielipuolisen kuuloista rutinaa. Terävää raapinaa ja skitsoilua. Loppupuolella hienosti tulee rumpua mukaan, mutta vähän liikaa särisee. Pahaa särinää, joka ei uppoa muuhun meteliin taidokkaasti.
0   +1 +2
 
9
Rune 20.01.2005
Tämä vei tajuntani tason toisaalle. Mielikuvia niin rappiollisia ja hurmeenkaltaisen mieltälämmittäviä. Alitajuuntaani piirtyy kuvia teräksisten saapaiden alle ruhjoutuvista ihmisen luista. Mieleeni piirtyy myös voimakkaita visioita panssarivaunuista jotka muokkaavat ympäristöä omanlaisekseen. Alkupyrähdykseen syöksyminen on vaikeinta sen jälkeen voi antaa mennä mielipuolisuuden ja sen ylitsekin. Suggestion voima on mahtava mihin kaikkeen mielenkiintoiseen musiikin voimavaroja voidaankaan hyödyntää.....
Täytynee jostain hakea alasin ja pajavasara sekä luusaha.
0   +1 +2