Tulenkylväjä

Hiidenkivi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Superblonde 01.10.2006
Ei perkele. Nyt on sanottava että oon popittanut tätä nyt tässä viikon verran.
Ihan mieletön biisi. Melkeinpä paranee mitä useammin kuuntelee.
Vielä en ole siis kyllästynyt, kyllästynköhän koskaan?
Loistavaa.
0   +1 +2
 
9
Superblonde 13.09.2006
No höh, kirjoitin pitkän jutun ja sitten se poisti sen. Uusiksi.
Niin aivan. Aloitus oli aivan loistava, mieletön soundimaailma.
Basso vetää pitkin kappaletta aina sellaisia piristäviä kuvioita.
Ja laulu toimii, se toimii niin perkeleen hyvin. Laulaja on kuin yksi soitin toisten joukossa, jotenkin niin mielettömän upea.
Se on mukavaa että sanat ovat suomeksi, kunnon suomirock aina nappasee jos se on oikeasti kunnollista.
Kertosäkeessä soitto menee hyvin yhteen. Laulussakin on juuri sopivasti munaa että saa kappaleen kuulostamaan entistäkin paremmalta.
Alussa tosiaan vielä piti sanoa on mukava toi kitaroiden murea soundi. :D
Laulu kuulostaa kuitenkin siltä kuin se tulisi jostain kauempaa, jotenkin etäisenä.
En tiedä onko se hyvä vai huono, tällainen havainto vain tuli tehtyä.
0   +1 +2
 
9
Melancolica 08.01.2006
todella selkeää vokalointia ja soittamista...
0   +1 +2
 
8
Wersus 06.11.2005
Tuli aika voimakkaasti Don Huonot järeämmillä soundeilla mieleen. Varsinki alun riffittelyssä ja laulussa on samaa havaittavissa. Ei sillä että se jotenkin huono asia olis...
Ei päässyt kuitenkaan meikäläisen raadissa 'Hetken omillaan' -biisin tasolle.
0   +1 +2
 
8
digius 22.07.2005
Hyvää suomenkielistä rypistystä! Intro oli hieno ja itse odotin aina tota kertsiä, se kuullosti aivan mahtavalta revitykseltä. Tuo loppuosan jazz osio oli kyllä yllättävä, mutta sopi kuitenkin yllättävän hyvin vetoon.
0   +1 +2
 
yawn 20.07.2005
Alun soundit johdatteli mukavasti sellaiseen härötunnelmaan, mitä lisäsi suuresti vokalistin persoonallinen ääni. Siinä oli kyllä jännittävä jälkimaku..kuulosti jopa jänspän eksoottiselta :) Mikä oli hassua, koska loppujen lopuksi ääni äänten joukossa.
Lopun rytmikikkailu miellytti kyllä korvaa. Muutenkin tämä tuntui kokonaisuudessaan oikein kuunneltavalta. Hitti
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 20.06.2005
no niin!!! nyt löytykin hieno veisu. Sabbath:in varjo leijuu taustalla...ja se on aina HELVETIN hieno asia!!! tässä on just sellasta tavaraa mistä meikäläinen lämpenee. ei mitään takatukka/sankari paskaa vaan aitoa Heavy ROKKIA!! täytyy katsastaa nää muutkin..
0   +1 +2
 
7
hullu bitch 11.06.2005
ihan kiva..:)
0   +1 +2
 
9
Koura 07.06.2005
Sabbathmaista kamaa tämäkin kappale on. Lopun nopea kohta oli mukava piristys. Laulut paremmat tässä biisissä (kuin tuossa livessä siis). Sooloa tähän olisi vielä kaivannut.
0   +1 +2
 
9
Äijä meininkiä :)
Hyvän kuulosta suomalaista rockia :)
Kitarasoundit jyrää kyllä niin et heikot alta pois :)
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 05.06.2005
alkuun hyvin toimiva ratkaisu nätillä efektillä ja tätä seuraa teemaan istuva jyhkeä riffi, hienosti kikkailtu noilla efektizyzteemeillä! Laulusta ei valittamista. Kertsi nyt kruunaa kaiken. Soundien puolesta korvalle oikeaa juhlaa, livenä epäilemättä vielä tätäkin toimivampi pläjäys. ei meininki tipu missään vaiheessa, mutta ehkä se climax tästä vielä uupuu, vaikka musiikillisesti top, niin soolo tekisi prkln terää. Eipä tarvitsisi tähän selvästi kasarivaikutteiseen biisin kummoista tilua kirjottaa, kun saisi ilmakitaran heilumaan missä sitten tämä jatkossa soikin \,,/ lokkenlol
0   +1 +2
 
10
Morrisey 02.06.2005
Tervehdys!!
Poikkesin kuuntelemaan teittin tuotoksia myös kun olit vieraillut tuolla katala biisien parissa...täytyy sanoa kyllä että hiidenkiven musiikki on meikäläisen makuun..hyvin erottuu edukseen täällä mikserissä muista tuotoksista!! tulenkylväjä biisistä pidin erityisestä kun satun olemaan Alice in Chains diggari henkeen ja vereen :)
Kimppakeikka juttu olisi erittäin hyvä juttu!!
Pistä meiliä asian tiimoilta juha@bitf.net niin vaihdetaan ajatuksia kyseisestä asiasta....Rock!!
0   +1 +2
 
8
mikainen 19.05.2005
Hyvä intro, kertsissä on potkua. Ehkä tuon muutoksen nopeaksi voisi kokeilla tapahtuvan jotenkin toisin. Simppelimmin, voisi jopa hypätä 2.20:sta 2.47:ään.
0   +1 +2
 
zilakat 19.05.2005
Hiidenkivi on seuraava Thor ja Tulenkylväjä sen moukari! Helvetin hieno biisi ja tunnelma. Kitarasaundit jyrää heikoimmat alleen. Hieno nostatus lopussa kruunaa biisin.
0   +1 +2
 
9
kumpo 18.04.2005
Intro aivan helvetin hieno! Taattua Hiidenkiveä! Jytisee munissa. Harva pumppu saa aikaan tollasen fiiliksen. Livenä vielä kovempi!
0   +1 +2
 
9
jwnr 15.04.2005
Loistavaa! Kelpais vaikka Ozzy-kauden sabbath-levylle! Hyvin rakentuva biisi, vaikka ehkä alun jälkimmäiseen hiljaiseen osaan laittaisin jotain lisämaustetta jo mukaan että fiilis kasvaa taisaisemmin kohti lopun loistavaa rypistystä
0   +1 +2
 
10
tiemuse 14.02.2005
Kertsistä tyylipuhtaat saunavibat! Kyllä Iommia potuttais jos kuulis...
0   +1 +2
 
8
hoitopoika 31.01.2005
biisissä on menoa ja draivia. laulajan ääni on mieleenpainuva, biisi on vähän kokeellisen kuuloinen joka ei ole ollenkaan huono asia. mahtava soundi maailma, mutta koukut puuttuu. eli biisi jää jotenkin torsoksi vaikka kertsissä on voimaa vaikka muille jakaa. pienellä sovittamisella olisi 9 tai 10 arvoinen biisi. nyt jää vähän sellainen olo että hemmetti oli kova rocki biisi mutta ei kuitenkaan iskenyt.

laulajan äänelle erikoismaininta ja hyvät kitarasoundit ansaitsee kanssa kehut
0   +1 +2
 
10
Januszian 23.01.2005
Suomer paras bändi tyylissään. Todella nastat ja jykevät saundit. Pientä viilausta siellä täällä mutta vain nauhotus tekniikassa. Biisi toimii ku tauti ja muutamalla keikalla sitä onki tullu todistettua. Jatkakaa samaan tahtiin!
0   +1 +2
 
9
theplan 18.01.2005
Todella jännittävä intro, hyviä soundeja. Todella jykevät botnet. Soundit on kautta linjan erinomaiset ja samalla omaperäiset. Biisi myös groovaa todella hyvin.

Erityisesti tykkäsin tuosta sävykkäästä laulusta. Yleensä hiukan vierastan tuollaista säröytettyä laulusoundia, mutta tässä toimi tosi hyvin. Suomenkieli taipui hienosti eikä kuulostanut tippaakaan kornilta vaan todella luontevalta. Korkeammalta laulettu kertsi oli hyvä, mutta vielä enemmän pidin alkuosan säkeistöjen hiukan bluesahtavasta narinasta.

Tuosta nopeammasta osasta sitten en pitänytkään enää ihan yhtä paljon. Jotenkin tuo biisin alkuosan taika hukkui... Kokonaisuutena biisi on joka tapauksessa mainio ja iskevä. Hauska lopetus muuten oli myös!
0   +1 +2
 
9
vexu 18.01.2005
Virkistävästi biisi nojautui enemmän juuri venhempiin vaikutteisiin. Rifittely oli mukavan rouheaa ja soundit kohdallaan. Soitto kulkee sopivalla otteella eikä myöskään laulusta löydy valittamista. Enemmän vain biisejä sitten kuunneltavaksi :)
0   +1 +2
 
jussimarja 15.01.2005
Hieno tumma fiilis oli läpi biisin ja muutenkin oikein korkealaatuinen äänite. Elikkäs hyvä meininki!
0   +1 +2