Fire (Club mix)

Jamcracker

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Miicu 23.01.2007
Can you feel the heat? Juu, kyl täällä ainaki=D Vielä kun tuota basso osastoa olis juntannu kunnolla niin toimis vielä paremmin. Tykkään molempien äänistä!
0   +1 +2
 
10
Lyytiliini 14.07.2006
Ja Kristiinan ääni on mahtava!!! :D
0   +1 +2
 
9
Perhanasentaan 04.11.2005
No voi kökkö! :D en edes kuuntele tämmöstä musaa ja silti tätä on pakko tykittää ihan kympillä tätä samaaha tulee music tv:ltä koko ajan mutta tää on ku Fast and furioussista 9
0   +1 +2
 
9
tipi 24.07.2005
klubibängeri, ja toimii kyllä!! helvetin hyvä. tätä lisää.
0   +1 +2
 
9
ankrisko 28.06.2005
Snap:n jälkeen paras biisi, tässä tosin on pituus kohallaan. Toimii niin hyvin, että oli ladattava koneelle. Ja tykkään enemmän tästä mixatusta versiosta.
0   +1 +2
 
10
Mr.Priest 01.05.2005
Jatkakaa samaa rataa!!! ++++++ paljon plussia teille!!!
0   +1 +2
 
10
Blackbeauty^ 29.03.2005
aivan mahtava ääni sulla !
kunnon disko musaa !.. tähän voisin jopa minä tanssia.. :P
onnea ja menestystä uusiin biiseihin.!.
hyvin sä vedät!
0   +1 +2
 
9
Murmeliini 29.03.2005
Tahtoo tanssimaan....
0   +1 +2
 
10
onni 14.03.2005
Kappas.
En tiennyt että näin radio/tanssilattiakypsää kamaa mikseristä löytyy. Persoonallisuudesta ei pisteet tule, vaan tuotannosta. En keksi sanottavaa ku paketti ja biisi on näin valmiita. Niin ja mikä urban soul? Sounds like some pretty fat-ass r'n'b to me!
0   +1 +2
 
9
Keisari_ 23.02.2005
Älkää levätkö, jyrätkää!
0   +1 +2
 
9
amy_89 18.02.2005
Todella hyvän kuuloinen biisi.
0   +1 +2
 
9
Ainoa Uni 15.02.2005
Ihanan tuotettua.. Tällaista on mukava kuulla. Ellen kuuluisi metalliliittoon, äänestäisin teitä parhaissa paloissa ;)
0   +1 +2
 
10
Bornotaikakeppi 12.02.2005
aivan sairaan hyvää...:D:D..hyvin te vedätte;)
0   +1 +2
 
visu 02.02.2005
ihan hauska biisi, tällästä nykymenoo. ei mitään vikaa. mutta ainoa asia joka häiritsee, on että ei kai vain olla suoraan lainattu james brownin get down huudahdusta tuonne? no kuitenkin, hyvää hittimenoo
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 25.01.2005
Kyllä on sitten aivan laadukasta musiikkia, että menee täysin sanattomaksi... mä pidin tästä biisistä erittäin paljon... kaikki tässä tuntuu loksahtavan ihan hyvin paikalleen, että mitään sellasta kritisoitavaa en kyllä löydä...
10 pistettä.
0   +1 +2
 
10
Jadyley 25.01.2005
joo, ihan älytön biisi! loistava laulaja, jolla on sitä jotain. vitsi vetää mageet stemmat tohon can u feel the HEE-EE-EEET. tää biisi sisältää kivan karuja saundeja. laulaja sopii tosi hyvin näihin vahvoihin saundeihin. räppäri vetää myös hyvin. ehkä ministi siihen kaipais puskemista, uhoa. mutta aivan loistokamaa!
0   +1 +2
 
10
JaDubb 25.01.2005
Paksu särösoundi taustalla rokkaa ihan kympillä. Vokaaliosastokin toimii erittäin hienosti, etenkin miehellä, mutta ei naisvoksutkaan kauaksi briljantista jää. Kappale on myös todella hienosti suunniteltu, eikä tuki korvia liian monilla päällekkäisillä soundeilla. Kyllä tää päivän parhaaks menee.
0   +1 +2
 
10
theplan 23.01.2005
Heti ensitahdeista kuuli että tässä on laatukamaa! Mitään vikaa tästä ei löydy hakemallakaan. Tehokas mutta silti miellyttävä yleissoundi. Taidokkaat ja uskottavat vokaalit, hypnoottinen bassoriffi ja biitti, kekseliäitä yksityiskohtia, jotka eivät kuulostaneet päälleliimatuilta. Melodisia aineksia ja räpäytystyyppistä laulua on sopivassa balanssissa.

No ehkä pieni miinus tulee lyriikoista, jotka on ymmärtääkseni aika peruskamaa. Tarkoitan siis sitä, että ne eivät tuo biisiin mitään lisää vaan toimivat vain ikään kuin instrumentin tavoin. Mut tää onkin tanssilattiakamaa, joten tuskin sinne mitään kovin syvällistä olisi sopinut odottaakaan...

Mainio veto joka saa myös mun keskivartalon liikkeelle! :)
0   +1 +2
 
10
Djblac 20.01.2005
Hot Damn :D
0   +1 +2
 
9
Soulhouse 20.01.2005
Hmm, piristävää kuulla tällästä pirteää r&b-vaikuttaista menoa. Onko tää sitten just jotakin "Urban Soulia", en tiedä... ehkäpä jos sitä siksi haluaa kutsua... =)

Laulaja ja räppärit vetää hyvin kaikin puolin. Aihe tietysti tätä peruskliseistä menoa, mutta onko se välttämättä huono asia sekään, ei vältsiin. Kyllä tällänen meno saa biletysfiilistä aikaan varmasti.

Kaikista tuotantoasioista en hirveän kattavasti viitsi avautua muuten kuin että kaikki ok. Ainahan tota hiomista vois loputtomiin tehdä, jos ihan hullu on. Päällimmäisenä tulee mieleen ehkä toi vähän tasapaksuhko biittikonehaitsu joka sitten tikuttelee tossa välillä jokseenkin kuivahkosti, kun se vielä tuodaan osien välissä pätkän verran ihan yksistäänkin esiin. Päässä jos kuvittelisin sen tikutuksen tilalle kauttaaltaan jotain vähän (aidompaa ehkä? mutta) rankempaa tai messevämpää haitsu/avohaitsu/muu-nyky-kilkutus-klapsutus kuviota/saundia, voisin vaan kuvitella mihin tänkin biisin intensiteetti vielä voisi nousta.

Toinen pikkujuttu mikä äkkiseltään tulee mieleen ja minkä ite oisin vielä asteen verran hionut on noissa miesvokaaleissa, vähän eloa ois voinu olla lisää... nämä burn it up:it ja fire:t... Tai sitten oon vaan liikaa tottunut noihin Timbaland:maisiin päättömiin apinointeihin... Noooh, mutta.. =)

Mehevästä synasta tykkäsin etenkin. Se luo tän biisin draivin. Noi soul-maiset basso vonkaukset oli kanssa hauskoja. Mitäs tässä nyt kaikkea... kiitettävän kuulosta matskua kaiken kaikkiaan! Ei ehkä se maailman suurin hitti just, mutta eihän tässä mitään huonoakaan varsinaisesti ole.

Wahwah-skitta kunnon perinteiseen Motown-tyyliin ois muuten ollut kanssa varmaan ihan tajuttoman cool tähän, by the way! =)

Keep it hot!
0   +1 +2
 
10
dip flirt 17.01.2005
Eittämättä kovaa menoa! Hyvin yhdistelty naikkos- ja miekkosvokaaleja. Beetti muodikkaan Pharrellmainen, kyllä on kiva kuulla että jotkut haluaa tehdä tällaista matskua Suomessa.
0   +1 +2
 
docey 13.01.2005
Jopas sitä tuli yllättävää matskua mikserissä vastaan. Varsin ammattitaitosen kuulosta, eikä kuulosta kyllä yhtään suomalaiselta. Miksaus on toimiva ja vokaalit erottuu hyvin. Vokaaleista muuten helvetin iso plussa lausumisesta sekä naiselle että äijälle, muutenkin molemmat tuntuu löytäneen sen oman soundinsa ja varmaan sen takia kuulostaa näin pätevältä. Kertsi on tarttuva, kaikinpuolin kiva biisi ...

... mut ehkä vähän tylsähkö. Tää tuntuu rakentuvan turhan paljon tohon kertsiin. En ole alkuperäistä kuullut, mutta ainakin tää mix jää jotenkin junnaamaan tohon biitin ja kertsin varaan eikä pääse siitä lopussakaan pois kun heitetään tökerö fade-out. Kun biisi loppuu niin mulle ei oikein jäänyt mitään kummempaa oloa. En tiedä mistä se mitäänsanomattomuus sit johtuu, teknisesti tämä on kuitenkin varsin onnistunut biisi.

Ehkä se on sitä, et tässä ei tunnu olevan aitoutta mukana. Tää on sellasta munatonta mtv-matskua. It's holiday time to celebrate ja sit dj laittaa talon tuleen jes. Tanssibiisiksi tämä on kuitenkin ilmeisesti tarkotettu ja siinä varmaan toimii varsin hyvin. Tämä jakaa nyt mun mielipiteet niin ristiin että jätän numban antamatta, kun toisaalta biisi on varsin tyylikäs ja toimivan kuulonen, mut ei tämä silti mua pahemmin liikahtamaan saa.
0   +1 +2