Inhamanera

Dj Papa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Soulstab 15.03.2006
Fruityn soundeiltahan tämä kuulostaa (=halvalta). Tuo vihellys melodia on varsin toimiva ja vie mukavasti biisiä eteenpäin, vaikka pientä vaihtelua olisin siihen kaivannutkin. Ihan eheä kokonaisuus joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
Pitk 14.03.2006
Aika vähänlaisesti aineksia on tässä datsun-kompilla ryyditetyssä kopistelussa. Next.
0   +1 +2
 
clickboing 12.03.2006
Kaikkea sillä hedelmärinkulalla saa aikaseksi! Ihan mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
roxted 10.03.2006
En ole hirveästi tutustunut tämän genren musiikkiin, mutta ihan hyvän kuullosta :)
0   +1 +2
 
HW 08.03.2006
Mmm... trancea...
Tämä oli aika kevyt. Tuntui että kappale ikäänkuin karkasi kuulijan ulottumattomiin mikäli siitä ei pidellyt kynsin ja hampain kiinni. Kuunteluun oli keskityttävä ihan tosissaan mikä kertoo siitä että tarttumapintaa oli aika vähänlaisesti. Vihellysasiasta pidin varsin paljon, se oli mukava ja pirteä ja tavallaan persoonallinenkin. Muilta osin äänimaailma oli aika perinteinen. Vaihtelua olisi saanut olla vähän enemmän. Rakenteessa sitä oli ihan kiitettävästi mutta se jäi jotenkin huomiotta kun melodialinjat toistuivat niin samanlaisina koko biisin ajan. Mutta ei tämä mitenkään huonoa ollut.
Oliko tuossa yhdessä rumpujutussa phaser? Jos oli niin se kuulosti oikein kivalta.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 08.03.2006
Ihan kivaa poppijumputusta. Soundit jees, varsinkin juuri se vihellys.
0   +1 +2
 
8
PeksiM 06.03.2006
Vihellys on harvinainen instrumentti tätänykyä, siitä iso käsi! Kaunis tunnelma tässä. Fiddler on the roof meets dance floor. Vihellyslaini kuljettaa biisiä hienosti eteenpäin, jotakin kuitenkin olisi jäänyt kaipaamaan tapahtuvaksi...
0   +1 +2
 
8
v_salo 05.03.2006
Itse vierastan nykyään fruity-musaa ja tästä kyllä kans kuulee sen, että on fruitylla väsätty, jotenkin nuo tietyt saundit on niin monessa kappaleessa (esim. tuo claps-ääni ja kick-ääni) et niihin vähän kyllästyy. Tässä biisissä oleva vihellysmelodia on mielestäni hieno ja todellakin hieman morriconemainen, mutta rummut jne. aika tusinakamaa, melodianpätkästä sais irti enemmänkin...
0   +1 +2
 
Michikawa 05.03.2006
Turhan yksinkertainen ja läpikoluttuihin rakenteisiin ja harmonioihin nojaava kiksubiisi. Ei oikein innostanut vaikka tekninen toteutus ihan ok onkin.
0   +1 +2
 
synapsi 03.03.2006
en tiie, en tiie, jotenkin melkosen paskaa. rumpusaundit on vähä bersiistä.
0   +1 +2
 
Mishkin 03.03.2006
Joo. Enpä osaa ihmeitä sanoa. Vihellys käy korvaan ja tausta on perusmassaa. Korkeintaan taustamusiikkina menee (mulla) tai sit ei. Pahoittelen epäprofessionaalista arviota.
0   +1 +2
 
8
Mickey Speed 28.02.2006
Basson soundi on ehkä vähän liian "tööt" muihin, kevyisiin ja elegantteihin soundeihin verrattuna. Vaan hyvinhän tämä jumputtaa eteenpäin silti.
0   +1 +2
 
Lord_Ebbos 28.02.2006
Pidän tuosta melodia vihellyksestä, mutta jotenki tuo biitti käy pidemmän päälle hermoille. Enkä ole ikinä oikein välittänyt taputus äänestä, koska se tuo jotenkin sellaisen "halvan" fiiliksen biisiin. Hienoa panorointia käytetty, tuo puolelta toiselle seilaava melodia pakottaa hiukan syventymään biisiin. Kaiken kaikkiaan astetta parempi trance biisi. Ei parhaimmistoa kuitenkaan.
0   +1 +2
 
A.S.H 24.02.2006
Vihellys soundista tulee mieleen X-files,melodiasta ei,ja sarjasta taas lause "...tottuus on tuolla ulukona..."
0   +1 +2
 
Juise6-0 24.02.2006
Trance ku ei kolahda ni emmä tästä osaa mitn sanoo....
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.01.2006
Tiukkaa dancen jytkettä jonka tahdissa ois mukava hötkyillä jossain disessä!!
0   +1 +2
 
9
Anssi H 03.12.2005
Melodia on kyllä hyvä, mutta rumpu puoli on fl:än peruskamaa aika lailla. Ainakin kick, ja clap. Hieman kaipaisin lisää täytettä. Nyt tämä jää aika vaisuksi. Samaa melodiaa aika lailla jauhetaan loppuun, mutta kyllä tuo melodia koukuttelee kivasti. Se on omaperäinen soundiltaan, ja linjoiltaan, joka tietysti antaa biisille paljon enemmän arvoa. Basso hieman pierevä, mutta menee kyllä erinomaisesti tälläisessä leijailevassa biisissä. Hieman pitäs saaha rumpupuolta, ja lisää täytettä, ni saatas maittavampi. Kuitenkin tärkeimpiä tekijöitä on sävellys, ja omaperäisyys. Sitä tästä löytyy ihan mukavasti :). 8½
0   +1 +2
 
lökö 27.07.2005
Hm, pyysit kommentteja, eli saamas pitää!

Vaikea sanoa tästä mitään uutta... mitään, mitä ei olisi jo kertaalleen todettu, mutta pistetään nyt kaikki, mitä tulee mieleen:
Tuo melodia, jolla koko biisi alkaa, on kekseliäs, pisteet siitä! Jossain vaiheessa, vaan alkaa pikkasen ärsyttämään, kun sitä toistetaan koko ajan, onneksi soitin edes vaihtuu välillä!

Koko kappale kulkee liikaa pelkästään vaisuhkojen (tosin hyvin miksattujen) rumpujen ja 1-2 korkean melodiasoittimen (jo[t]ka soittaa sitä samaa melodiaa alusta loppuun! :\ ) varassa!

Rumpuihin&bassoon kaipaisin lisää kikkailua ja erikoisuutta, yhtä hyvällä miksauksella. Nyt kompit ovat aika perus- ja rumpu-&bassosaundit samaten. Melodiasoittimiin lisää keskiääntä ja bassoa, nyt on lähinnä vain noita korkeita ääniä, jotka alkaa jossain vaiheessa lähes ärsyttää! Esim. 1:20:ssä on hyvä kohta, kun padit soivat lujalla, tällaista lisää! Melodioihin itseensä saisi laittaa jotakin lisää, nyt vaan soitetaan tuota samaa tai pieniä variaatioita siitä, vaikka onkin hyvä, tarttuva ja kekseliäs riffi sinänsä...

Plussaa siitä, että et venyttänyt biisiä liian pitkälle, tämän pituisena se on just hyvä, mielenkiinto ei pääse lopahtamaan!

Kritiikkiä tuli nyt aika reippaasti, mutta :P onhan tuon tekemisestä jo aikaakin reilu puoli vuotta, oot varmaan ehtiny -taas- kehittyä tuosta aika paljon!? Koska tulee täysin uutta, kesäistä matskua?! :P Miksaajana alat olla jo melkoisen hyvä, mutta melodiapuolella, joka onkin se vaikein, on eniten petrattavaa... Tämä oli aikasna "laiha", lisää täytettä vähän joka puolelle niin hyvä tulee, vai onko minimalismi se sun juttu?

Arvosanaa en viitsi senkää takia antaa, kun en tällaista enää pahemmin kuuntele:jos olisin armottoman rehellinen, se olisi kork. 7! Eli ehkä paree säilyttää nyk. hyvä keskiarvo...
0   +1 +2
 
Zeip 10.02.2005
Ainakin kuulee, että on selvästi fruityllä tehty biisi :D...Rumpu osasto on melko kuivan oloinen, kick on tollainen yläpäävoittoinen ja clap on tylsän tavallisen kuuloinen. Tuo vihellys ääni ei ainakaan iske minuun, eikä melodia oikein muutenkaan...ehkä olen vain turhan nirso ;)...Biisi on periaatteessa ihan hyvin miksattu (ei ainakaan rätise), mutta saundimaailma on aika kapea ja melodia on yksinkertainen ja vaihtelu vähäistä.
0   +1 +2
 
9
Geaser 19.01.2005
Joo, eipä täs paljo muuta osaa sanoa ku että hyvä biisi... pitää sanoa samaa mitä muukki on sanonu, ehdottomasti paras biisi sulta tähän mennes. Alku on hyvä ja sellasena biisi pysyy koko ajan.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 15.01.2005
No niin... kommenttipöydän äärellä jälleen. Hyvä toi vihellysmelodia. Heti alussa tulee fiilis että tästähän tulee mielenkiintoinen biisi. Biitti on aika perus meininkiä, mut hyvä reverbi on jossain stickissä ja on hyvin jätetty myös alataajuuksille. Tuosta basarista sanon vaan, että mun mielestä ihan jees. Olis mahdollisesti voinut olla jämäkämpi, mut ei kannata minunkaan mielestä koventaa bassoja. Bassolinjassa olis voinu olla hiukan tarkemmin säädetty attack. Sen saisi vielä paljon menevämmäksi tuon biitin pienellä säätämisellä.

Noi snarerevitykset on ihan hyvin phaserillä höystetyt. Ja haitsuistakin jotain efektiä löytyy. Sitten se mihin tää biisi periaatteessa romahtaa, elikkä tuo minuutin tienoilla tuleva pianosoundilla toistettava sama melodia. A) joko tun olis pitäny löytää siihen joku korvia hivelevän kaunis soundi tai B) Kehittää joku eri tyyppinen melodia. Nyt tulee jopa kolmeen minuuttiinkin hieman liikaa toistoa. Mutta en todellakaan tarkoita nyt että tää biisi olis epäonnistunu, vaan tää on ehdottomasti sun paras biisi. Siitä ei oo pientä epäilystäkään. Ainoa seikka vaan että vaihtelua kaipaisin lisää. Melodiasta itsessään pidän paljon. Miksaus on hiukan parantunut jälleen, mutta kuten mm. Larizza tossa sanoi, niin pikkusen vois korkeita soundeja leikata. Oikeaan suuntaan mennään ja se on pääasia. :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 15.01.2005
Alku lupailee ihan hyvää, mutta biitti saa tunnelmaa latistumaan. Basari on juuri tuollainen heikonoloinen ja naputtava eurokick, elikkä siis vahvempaa olisi kaivannut kehiin. Muutenkin rumpuosasto on vähän köykäisen oloista. Melodiat ovat se parempi puoli biisistä, mutta soundeissa olisi vielä paljonkin parantamisen varaa ja hiomista. Melodialinja sinänsä ihan hyvä, mutta perus fruitysoundit saavat tämän maistumaan vain keskinkertaiselta. Rakenteen osalta ihan toimivaa kyllä, vaikka ei mitään ihmeellisiä kohtia tarjoakaan. Jees, kaikin puolin ihan toimivaa, mutta soundien heikkous tiputtaa tällä kertaa tunnelmaa. 7½
0   +1 +2
 
Aurisgale 12.01.2005
Hienon melodian olet kieltämättä keksinyt, mutta pelkistetty kimakka soundi ei tue sitä aivan täysin. Biisi olisi voinut aivan huoletta soida muunkin kikkailun varassa... nyt kulutat liikaa vain kivaa viheltely melodiaa.

Äänimaailma on yleensäkkin todella alaston, mutta mukavasti taustalla välillä padinpätkäkin soi. Biisi muistuttaa hienosti Ennio Morriconen leffa-sävellyksiä ja siitä mä pidän kovasti tässä biisissä. Siistiä western-trancea, ihan hyvä idea!=D Viheltelyyn vain lisää kikkailua ja rohkeaa yritystä, se olisi ollut nannaa.

Arpeggiot ja melodia soi aivan liikaa toistensa päällä ja saa äänen kuulostamaan todella pistävältä. Itse olen vähän toistamieltä tosta bassojen voimistamisesta,(kaunis trance/dance ei tarvitse mitään hardcore bassoja... eli just hyvä nyt) sillä ne ovat minusta jo aivan tarpeeksi voimakkaat... en usko että voimakkaampi olisi enää hyväksi biisille. Korkeita taajuuksia kyllä laskisin hieman, sillä ne ovat todella kirpeän pistäviä. Efektejä ja muutama padin tynkä lisää ei olisi pahitteeksi.

Varsin loistava melodia jäi mukavasti mieleen. Tämä biisi toimii ihan hyvin näin lyhkäisenä pitäen suht hyvin mielenkiinnon loppuun saakka.
0   +1 +2
 
8
Protush 12.01.2005
alku on suoraan sanoen todella jännä :D toimii muuten mukavasti mutta rumpuihin tehoja lisää ja paljon! kun bassline hyrrää mukana niin meno on jo mukavan kuuloista intro on ehdottomasti sun paras ja padeissa on jo kunnolla fattia! nostokin on hienon kuuloinen ja toimiva.. melodioita saisi olla kyllä hiukkasen enemmän kyl koko biisi perustuu tuon yhden muokkailemiseen.. sisänsä se ei ihan hirveästi haittaa koska pidin melodiasta paljon.. se olisi vaan kaivannut vahvempia saundeja tuekseen.. itseasiassa biisin ainoa paha miinus on juuri tämän "laihahko" olemus.. saisit saundeihin vahvuutta rutkasti jo fruityn compressoria säätämällä ja lisäämällä EQ:n masteri efuun.. nooh.. jokatapauksessa biisi oli sulta ERITTÄIN positiivinen yllätys ja todellakin parempaan suuntaan menossa!
HIENOA DJ PAPA!!
0   +1 +2
 
8
Timotei 12.01.2005
Mahtoikohan tämä olla se biisi mitä Niko mulle kauheasti koitti mainostaa....???
0   +1 +2
 
8
Timotei 12.01.2005
aikas jämerä...Silti hyvä...paitti että mä nyt satun tykkäämään kaikista sun biiseistä(suurinpiirtein);DD
Kyllä tätä kuuntelee mutta jäi jossaan kohtaa vähän paikallensa joten taustamusiikkina menis hyvinkin.Aikas rauhallista...
0   +1 +2