For My Beloved One

elica

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Sharkfish 23.10.2012
Olipa mukava kappale.
0   +1 +2
 
10
LostFairy 09.03.2011
Tykkään ihan sikana tälläsistä melkein taianomaisista taustamusiikeista. Sain aikamoisen piirrustusinspiraation tästä!^^ Vaikka biisi on pitkä, siinä on mun mielestä just tarpeeks vaihtelua ettei aiva kyllästytä. Naislaulu alussa on kans taivaallinen. Olisin ehkä kuitenki sijoittanu sen ennemminki keskiosaan tai loppuhuipennukseksi ennen hiljaa hiipuvaa loppua ku noin alkuun. Tais sit se olis saanu tulla uudestaan rumpujen rinnalle.
Kokonaisuus on mun mielestä aivan älyttömän hyvä ja muhun iskee etenki naisäänen "aaa"-kohdat totaalisesti että pakko antaa täyskymppi!
0   +1 +2
 
8
Horror Hotel 27.11.2006
Aika mahtavaa... Omaperäinen saundi, ja laulajasta 1 lisäpiste :D
0   +1 +2
 
9
pheonix 01.08.2006
Yhdyn edellisiin kommentteihin, hyvin suunniteltu zipale, rauhoittavaa leffamusaa... hyvät pianot pistää aina positiivisesti korvaan.
0   +1 +2
 
Begemot 16.04.2006
Hieno kuva telkkarista:). Biisi hiipii liikkeelle, mutta ei sit oikein kasva tai etene mihinkään. Vaatis ehkä useamman kuuntelu kerran, mutta nyt ei jäänyt oikein mitään käteen.
0   +1 +2
 
ozzzi 16.02.2006
tätä voisin kuunnella pitkällä automatkalla. taittuis matkakin yllättävän nopeasti. niinkun tämä biisikin.
0   +1 +2
 
9
KurtDragon 18.01.2006
Kaunista. Lähes taidetta, mutta ei kuitenkaan. Mukavaa vaihtelua "räimeeseen ja jumputukseen".
0   +1 +2
 
Juise6-0 10.01.2006
Nyt on arvonta laittanu turhan monta soundtrack-biisiä peräkkäin, mä haluun purkkapoppia, sori.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 01.01.2006
Kaunista, mutta teemoiltaan hieman perinteistä taustamusiikkia. Toteutus on tässä hyvä, mutta dynamiikan tasaisuus tuo turhan konemaisen fiiliksen, rumpuihin olisi hyvä saada enemmän eloa. Tasapainoinen kokonaisuus, jota on mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
Piru Kange 16.12.2005
Kaunista tunnelmointia. Soundit ovat aika utuiset, mikä luo jotenkin kaukaisen fiiliksen. Eipä silti, kyllä tämä tässä menee hyvin taustalla. Kappale ei vaan oikein päästä sisälleen. Johonkin rauhalliseen elokuvakohtaukseen tämä olisi omimmillaan. Vaikka johonkin yläviistosta kuvattuun maisemakuvaukseen...
0   +1 +2
 
ylkky 01.12.2005
ei taas tämmöst ihme avaruusmusiikkia kommenttirinki on buukattu täyteen samallaisa skeidaa ei jaksa enää lämmetä tämmösistä
0   +1 +2
 
HW 25.11.2005
Tämä oli nättiä ja kaunista ja ihanaa eikä yhtään mun makuun. Omalla kohdallani taustamusiikiksi täydellistä mutta todennäköisesti joku kuuntelee tätä ihan sillai kuuntelemalla ja antaumuksellisesti. Kuulosti hyvältä mutta ei kolissut.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 25.11.2005
hauska tuo komppi. tyylikästä fiilistelyähän tämä on. Ei pahaa sanaa, mutta ei tää nyt syvemmälle kuitenkaan koskettanut. ehkä kuvan kanssa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.11.2005
Leijuen biisi alkoi ja antoi odottaa käyntiin lähtöä. Kaunista piano melodiaa ja harkittuja soundeja.!!
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 25.11.2005
Varmasti sopisi johonkin leffaan tai peliin tosi hyvin. Taidolla tehtyä musiikkia.
0   +1 +2
 
8
Niina Koo 24.11.2005
Todellinensoundtrack. Tulee mieleen eräs traileri,jonka just näin. Se oli muistaakseni The Memoirs of a Geisha. Kappale sopiii nimeensä, mutta henkilökohtaisesti on todettava, että kokeilkaa Nitrodemusta. Saatte lisää tämän kaltaisia elämyksiä milloin fantasia- tai joulumaailmoissa.
Rapsahtaa jotain 8 suuntaista, koska mikserin mittapuulla tämä jää vielä kehittelyvaiheelle. Varsinkin genressään.
0   +1 +2
 
AaGee 05.05.2005
Oon niin öis etten jaksa kommentoida sen kummemmin, mutta kaunnit ja herkät saundit ja toimii hyvin on tää khyll tosi lepposaa kuunneltavaa hyvä SoundTrackki.. Haikee hyvä tunnelma jieh..
0   +1 +2
 
Syntaksivirhe 14.03.2005
hieman on tunkkainen soundi. mainostauko viihdettä-
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 13.03.2005
Hei, tämähän on erittäin kaunis ja tunnelmallinen kipale. En olisi ikinä uskonutkaan että tällaistakin löytyy mikseristä. Niin kaunista.
0   +1 +2
 
7
Von Beast 11.03.2005
Soundtrack on kyllä juuri oikea nimike tälle. Tällaista Claydermann meininkiä. Tätä voisi tarjota vaikka teostovapaaksi soimaan jonku tv-chatin taustalle. Aamuinen meininki on. Tulee mieleen nämä "plays sitä ja tätä with piano" halppislevyt tästä. Hieman sellaista Twin Peaksia näihin instrumentaaleihin aina kaipaa. Ja laulua ois kans kiva kuulla. Mutta toimi tämä biisi ilmankin, tällä kertaa.
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 11.03.2005
Toimii loistavasti taustamusiikkina. Pianosävellys oikein hieno ja pohjan simppeli ilmavuus hyvällä maulla toteutettu. Soundipuolikin kunnossa, ehkäpä piano voisi olla jonkin verran kirkkaampi.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 11.03.2005
Onpas hempeää... ihan on nätti ja niin edelleen, mut eipä oikein iskenyt minuun... kuivat saundit ja kaunista toi laulu. Tulee ihan kesäinen fiilis tästä....
0   +1 +2
 
9
"Iloista ja kaunista tunnelmointia" kuvaa siisiä suht tarkkaan. Todella rauhoittavaa ja hyvälle päälle tekemää musaa, tulee ikävä omaakin rakasta :) Tätä uskaltaa numerollakin heittää.
0   +1 +2
 
9
SpeaK 11.03.2005
Kaunista laulua.. Mukavat pianot, padit, rummut.. En mitään vikaa tästä osaa löytää. Oikein mahtavatunnelmallista musiikkia. Ei käy missään vaiheessa tylsäksi. Olisin ehkä kaivannut vieläkin enemmän erilaista laulua, mutta tuopa on vain oma henkilökohtainen mieltymykseni.
Lisäbasso voisi tehdä äänimaailmasta täyteläisemmän kuuloisen, mutta näinkin tämä toimii..

Kerrassaan hyvä.
0   +1 +2
 
9
Mmm, olisimpa Heidi ;) Tai olisipa joku joka tekisi minulle biisin. Olen kyllä kuunnellut tämän ennenkin, taisi olla samplauskisassa mukana. Symphony of voices kuulostaa hyvältä ;) Kaunista ja melodista musaa, pidän kovasti kaiken kommenttiringistä tulleen deth metallin jälkeen! Korvat lepäävät smoothissa tunnelmassa. Melodiat ovat kauniin kasvavia. Stereokuva leveä. Piano todella robert miles.. Kuulostaa hyvältä. Alhaalta soitettuna piano ei kuulosta niin hyvältä kuin korkealta tosin. Ja se on hieman sekvenssoidun kuuloinen. Mutta oikein mukavaa kuunneltavaa, taidan vaihtaa nimeni Heidiksi ;P
0   +1 +2
 
9
Jayskae 10.03.2005
Kaunista. Todellista leffamusaa. Kiva että täällä kommenttiringissä kuulee kaiken skeidan keskellä tällaista rauhoittavaa fiilistelyä. Perkussiot pyörittävät hyvin biisiä eteenpäin. Taustapadit ja laulu leijailevat upeasti mukana. Pianot lisäilevät sulosointujaan mukavasti kaiken sekaan. Melko positiivinen biisi joka saa hyvälle tuulelle.
0   +1 +2
 
7
Burma 07.03.2005
hyvii ideoita, mut tuotanto tökkii vielä...
parempi mixdown ja fätnessiä lisää.nyt nää on vaan liian tunkkasia.lisäks noi perkat ja kilistimet oli pannattu liikaa, siit jäi sellanen tyhmä fiilis ku ne oli pannattu niin tapiin.tuo vaan rohkeesti keskemmälle noita, johonki klo 9-10 ja 2-3 kieppeille, masterkompura rumpuihin ja skidisti reverbiä ni se on siinä.äänimaailma ja yleisviba on vitun tiukka kaikissa sun biiseissä, mut equtat kunnolla jka kanavan , tyhjät pois ainoostaan se esiin mitä haluut kuulla.mielummin leikkaa ku korosta.sit levittelet (panoroit) noita atmoja sivuille nin et ne on tasapainossa.bassot centteriin.se on sit siinä.
samu/100n.org

jatka samaan malliin!oot hyväl tiellä :)
0   +1 +2
 
10
siiki 26.02.2005
Erittäin tunnelmallinen biisi pehmeillä soundeilla ja melodioilla.Kuuntelin biisin varmaan 6-8 kertaa tuossa peräkkäin ja latasinpa vielä konellekkin.(ihan tosi juttu) enkä vieläkään kyllästynyt sävellykseen.

Biisin rakenne oli erittäin hienosti tehty ja vaikka ideoita tuntuu löytyvän niin kaikkea ei oltu sullottu samaan kasaaan vaan oli hienosti järjestelty.Tässä biisissä on ihan kaikkea mitä Soundtrack biisiin tarvitaan.Tuo alkukin on aivan upea ja heti melkein tiesi mitä on luvassa.
Tämä ei todellakaan ole mikään perus Soundtrack piano pimputtelu vaan tässä on sitä jotakin.Nimeäisimpä tämän biisin ehkäpä mikserin parhaaksi Soundtrack biisiksi tietenkin unohtamatta Artistia Fetket joka tekee myöskin hyvää Soundtrack musiikkia.
En tietenkään varmaan ole edes kaikkia mikserin Soundtrack artisteja kuullut ja en tiedä kannattaisiko kaikkia edes kuulla mutta tämä kannatti. Niin ja kun nyt tuon Fetket:kin tässä mainitsin niin sanotaan että mikserin parhaita Soundtrack artisteja ovat kaikki Soundtrack artistit joiden fanilistalle olen liittynyt tai liittymässä joskus tulevaisuudessa :) heh..
Noniin. Eli melodiat olivat siis erittäin asialliset ja kauniit.
Iloista tunnelmointia jota jaksaa kuunnella uudestaan ja uudestaan.
Rummut olivat erittäin kivat ja pianot olivat toteutettu erittäin hienosti.
Miksaus on myöskin tehty loistavasti ja biisin laatu onkin todella hyvä.Tätä biisiä ei kannata pistää hukkaan kuuntelemalla sitä LoFina vaan kuunnelkaa tämä HiFinä taikka ladatkaa se Download napista.Niissä on nimittäin suuri ero vaikkei sitä heti huomaakkaan mutta kun on muutaman kerran kuunnellut aluksi LoFina ja sitten HiFinä niin huomaa eron.
Loistava biisi siis kertakaikkiaan. Tasan 10 tulee.
Hienoa!
0   +1 +2
 
8
ovela tunnelma,ja saundi on ihanan "pehmeä"toisin,kuin omissa biiseissäni ja rumpukoneessa on kiva"kassarisaundi".
taustalle johonkin?
ei sitten muuta kuin jee jee!
:D
0   +1 +2
 
10
Kuusniemi 05.02.2005
Seesteinen, hillitty, tyylikäs alusta loppuun. Tässä kappaleessa vähemmän on enemmän. Tunnelmat ovat miellyttäviä, eikä kompin mukaan tulo pilaa herkkää ilmapiiriä. Erittäin hienoa työtä.

Noita vokaaleita olisi kuullut mielellään kyllä lisääkin kappaleen kehittyessä, sen verta herkulliset olivat tuossa alussa.

Eipä tästä tule oikein muuta mieleen. Tätä kuuntelee hyvin mielellään.
0   +1 +2
 
10
anniiva 29.01.2005
On vaan niin kaunis ja tunnelmallinen piisi..
Vaikken yleensä tällaista musiikkia kuuntele, pidin kovasti.
0   +1 +2
 
10
sikki-six 13.01.2005
No jopas on nautittavaa leijuntaa. Heleä naisääni ja komeat pianotsydeemit vetävät herkäksi (jos tämä ei toimi krapulassa, niin ei mikään...). Tässä on mun korvaan semmosta leffasoundtrackfiilistä. Nam, tosi tykki tsibale.
0   +1 +2
 
Effekt 05.01.2005
Pehmeää... Suljen silmäni ja annan tämän mennä suoraan sydämeen. Tämä on sitä aistittavaa musiikkia, mitä maailma kaipaa kaiken pinnallisuuden sijasta. Tämä on musiikkia joka koskettaa. Jätän kaikkien soundien ja miksauksen kommentoinnin pois ja tyydyn vain sanomaan, että sai minut hetkeksi leijumaan ilmassa.

p.s. Vieläkin toivon että joskus voisimme yhdistää sinun sävelesi ja minun runoni.
0   +1 +2
 
10
Immeli 04.04.2005
kympin kipale! aina ja edelleen yhtä kaunista kuunneltavaa :)
0   +1 +2