The Execution

No_

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kolsi 25.07.2015
Hyvä biisi kokonaisuudessaan, mutta miksaus on kyllä päin v*ttua.. Vokaalit on ihan älyttömän taustalla, sitte nuo komppikitarat :D selvästi ollu kitaramiksaaja.. Kitarasoundista leikattu kaikki alapää bassoa varten? No mut missä basso on? Mut joo.. helvetin hyvä sävellys mikä kärsii rajusti miksaajan virheistä!
0   +1 +2
 
8
DC/AC 24.07.2010
keihäät vähä päällä juu mutta oikein tömäkkää meininkiä..
0   +1 +2
 
9
Jyrki Aalto 10.01.2006
Generaattorista löytyi ihan sattumalta. Kuulosti niin hyvältä että tulin tsekkaamaan bändin sivut. Kuuntelen myös muut. Omaperäinen lauluääni, hyvä!
0   +1 +2
 
9
blisser 02.03.2005
Aika kivan kuulosta. Kitarat mielestäin liian piällä ja oudot saundit. Mutta silleen.
0   +1 +2
 
9
DramaQueen 25.02.2005
Siis loistavat kitarat! Itse rakastan vahvoja kitara soundeja. Laulaja on hyvä, äänessä voisi ehkä käyttää hieman lisää" kovuutta", se antaisi voimakkaissa kohdissa lisää potkua. Tätä lisää, pitäkää tyylinne!!
0   +1 +2
 
10
solesurvivor 24.02.2005
Voihan perkele. täältä löyty oikea helmi. Jo alku heti karjahduksen kera vakuutti. Musta toi muovinen saundi kitaroissa on vahvuus, erottuu massasta, ite pidän just vahvasta kitarasaundista. Laulaja on ihan loistava, sopii mainiosti tähän genreen, näihin biiseihin. Miehekäs, rohkea, ääntä lähtee kuin pienestä kylästä. Väliosaan kitarasoolo oli tylsähkö, mutta väliosa loppua kohden muuttuu huipuksi, kun laulu tulee mukaan, hiljennykset ja kaikki just kohdallaan. Olen sanaton.
0   +1 +2
 
9
jimbow 24.02.2005
Musiikki toimii hyvin. Tuo aikaisempien kommentoijien mainitsema "muovinen" kitara toimii minusta hyvin, kertosäettä lukuunottamatta, jossa pikkaisen jykevämpi kitara toimisi mielestäni paremmin. Toisaalta rumpalilla on nyt suurempi rooli kappaleen kannattelijana, mikä ei ole lainkaan huono ratkaisu.

Vokalisti on rauhallisissa osuuksissa tulkinnassaan herkkä (Technicolour, Fireflies, anyone?) ja kertosäkeessä käheily kuulostaa kärsivän karskilta. Tasokasta toimintaa.
0   +1 +2
 
10
KikkaLokki 22.02.2005
Tykkäsin... Laulajasta varsinkin, tuli mieleen Cinderellan laulaja(jostain oudoista syistä)
Tykkäsin biisistä kokonaisuudessaan, joten mitä sitä turhia enempiä selittelemään... :) Kiitos hyvästä musiikista!
0   +1 +2
 
8
oozo3 21.02.2005
Kappale ei ollut paha ollenkaan. Kitara oli vähän liian kuiva. Muuten kappale toimi hienosti. Tarpeeksi ku on bassoa niin tuo kitara ei häiritse. Mutta johtopäätöksenä en voi antaa 8 :a isompaa. Tästä ei ole omasta mielestä greatest bitsin voittajaksi. Mutta hyvä yritys kumminkin. Enkä sano että kappale olisi huono. Mutta tästä puuttuu jokin
0   +1 +2
 
7
Ikinae 20.02.2005
Well, henk.kohtasesti tykkäsin tuosta kitarasoundista, vaikka vähä erikoinen oliki. Sävellyksenä ei ehkä kaikkein omaperäisin, mutta toimii samalla meiningillä ku esim Within Temptationin radiohitti. Laulaja kuulostaa alus hiukka persoonattomalta, kun laulaa pelkän basson kans, mut nostaa tasoa aika huimasti kertsin paikkeilla. Tosiaan, melko ammattimaisen kuulonen laulaja.
Ei täs biisis oikeastaan mitää konkreettista kritisoitavaa löydy, mutta ei mitää järin koukuttavaakaan, valitettavasti. Jotain ekstraa olisin vielä kaivannu.
0   +1 +2
 
9
theplan 20.02.2005
Asiallisen kuuloista kamaa! Yleissoundi varsin onnistunut, sovituksessa muutamia kivoja koukkuja ja vaihtelevuutta.

Särökitarat on mun makuun jotenkin tunkkaiset, ehkä liian pinnassa tai muuten vaan jotenkin mouhot:) Bassosoundi sitävastoin on mun mielestä erittäin hyvä. Tukeva ja rankka, mutta sopivan erottuva.

Soittajat osaavat hommansa, mutta biisi ei kylläkään mielestäni groovaa ihan niin hyvin kuin voisi, hiukan paikallaan polkee rytmi. Laulajan soundista tykkään tosi paljon, varsinkin rauhallisemmissa osissa. Huuto-osuudetkin toimii, mutta soundaavat kuitenkin aavistuksen kireiltä.

Biisi on sävellyksenä aika peruskamaa. Hyvä, muttei sellainen, joka muhun tekis kovin suurta vaikutusta.
0   +1 +2
 
8
MGynther 19.02.2005
Toistaa itseään turhan paljon. Kikat puuttuvat. Rummut ja basso varsin voimattomia. Kitarasoundissa saisi olla muutakin kuin keskialuetta ja kitarariffeihin useampia rytmejä. Puhdas soundi taas on varsin tyylikäs. Laulaja osaa asiansa.
0   +1 +2
 
9
Metalhammer22 19.02.2005
Oikein Siistin Kuulosta, Mukavan rauhallinen Mutta Poweria Löytyy aika ajoin
0   +1 +2
 
9
Medichave 18.02.2005
Kitarat tuntu olevan jotenkin erillään kun laulu ja muu melodiamatto miksattu mukavasti. Laulajalla persoonallinen ääni vaikka ei oma suosikkini tyyliltään olekaan. Biisi keskitasoa parempi ja äänenlaatu mikserinetin parempaa puoliskoa vaikka itselleni biisi itsessään on tärkeä ja se voi olla hyvä huonoilla saundeillakin!
0   +1 +2
 
7
Neo.1 16.02.2005
No kyllä tätä voi kuunnella, ja kitarat varsinkin on hyvät, mutta Britney Spears kuitenkin voittaisi tämän ihan 3-0
0   +1 +2
 
9
Ladattu 666 kertaa, öhö öhö.

Alun runttaus kyllä hiveli korviani ja laulu sekä kappale toi aavemmaisella tavalla mieleen Katatonian. Mukana oli "kiemurteleva" (oma termini) äänimatto ja aitoakin tunnetta.

Jälleen kerran mikserissä esiintyvien bändien vakiokompleksi, jotkut osaavat tehdä todella kovalaatuista musiikkia mutta aina sama vika löytyy: Missä helvetissä se omaperäisyys luuraa? Tylsä kertosäe pilasi fiilikset ja pakotti minut antamaan vain ysin.

Hyvä tämä oli, mikserin parhaimmistoa. Kyllä No:sta vielä kuullaan. Hommatkaa omaperäisyyttä lisää niin voin ostaa levynne, huomaan taas potentiaalin joka tästäkin yhtyeestä huokuu.
0   +1 +2
 
9
bulkman 15.02.2005
Niinkun sanottua, koittakaapas löytää jostain muualta sitä jäykkyyttä, noi kitarat ei oikee iske niinkuin ne vois iskee... Muuten hyvä biisi. Tässä myös laulaja alkoi ensimmäisen kerran teitin biisejä kuunnellessa kuullostamaan hyvältä. Voisitte muuten kokeilla tähän semmosta että joku vetää taustavokaalit vielä hieman laulajaa jäljessä, ikäänkuin toistaen sen laulajan sanoman... :)
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 14.02.2005
Laulajalle. Kaiken kaikkiaan saundeihin kitaroissa lisää rouheutta ja basari olis voinu potkia enempi. Mutta kyllä tätä oikein mielellään kuuntelee.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 14.02.2005
Siitä se lähtee.. kuulostaa ihan joltain maidenilta yksinkertaisemmalla melodialla... hööms, laulajalla on pontentiaalista ja karismaattista äänenalojen käyttöä.. skitat,basso ja rymmut heittää hienoa taustaa..

Arvosana: 8 hienosta paketista
0   +1 +2
 
9
Markus Y 13.02.2005
Itseäni ei tuo kitarasoundi mitenkään häiritse. Mielestäni tuo soundi on kuitenkin selvästi mikserin keskitasoa parempi.

Sävellyksenä myöskin mielestäni hyvää keskitasoa, mutta LoistavA laulaja erottaa tämän biisin tavallisen mattimeikäläisen tekeleestä.

Jotain tästä kuitenkin vielä puuttuu, en kuitenkaan osaa sanoa, että mikä se puuttuva linkki on, itse kun en ole vielä päässyt tällekään tasolle, niin paha sitä on muitakaan ruveta neuvomaan :)

Täytyypä joskus käydä tutustumassa noihin teidän muihin biiseihinne, nyt lähden maksamaan univelkojani, thank you and good night \m/
0   +1 +2
 
9
argon 13.02.2005
Laulupuoli on kyllä todella hyvää luokkaa, eikä muidenkaan soittoniekkojen kyvyissä ole moittimista. Yksi olennainen instrumenttiryhmä jää tästä biisistä kuitenkin uupumaan: en mahda mitään sille tunteelle, että bändissä pitäisi olla ihka oikea kosketinsoittaja tai vähintäänkin sekvensseritaustat - saisi äänimaailmaan sopivaa massiivisuutta. Eli sitä stadionmeinkiä lisää, kiitos ;)

Millään en malta jättää sanomatta myös sitä, että suomeksi laulettuna tämä biisi olisi todennäköisesti jo hitti - kovasti korvaan tarttuvaa laatua tuntuu nimittäin olevan biisinä :)
0   +1 +2
 
7
Nasic 13.02.2005
Aika samanlaist tavaraa, mitä muutenki täs genres kuulee...ei oikee hirvee omaperänen biisi. Laulajan äänest en paikoin pitäny...basso oli kyl hyvä. Kitarat ei mitenkää säväyttäny erityisemmi. Liian tasapaksu kappale.
0   +1 +2
 
8
kissthis 30.01.2005
Viisu ei mielestäni ole yhtyeen parasta antia. Aikaisemmin tulleet kommentit ovat paikkansa pitäviä mitä miksaukseen ja soitinten äänimaailmaan tulee. Laulu on ihan jees, mutta ei kuulosta niin hyvältä, kuin tiedän sen voivan kuulostaa. Itseasiassa vähän häiritsee toi semi-metallinen rohina tossa laulussa. Hyvää on se, että pojat osaavat hommansa ja keikoilla kaikki osa-alueet ovat kohillaan. Kannattaisi varmaan tehdä seuraavaks Live-levy, jotta niillekin kuulijoille tulisi selväksi, jotka teitä ei ole nähneet, että kuinka hyvin te oikeesti lavalla vedätte.
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 27.01.2005
Piti tulla ihan kattomaan, että mitä ihmettä on "pop-metal"?!
Pop-metal.. Mä en pääse tosta käsitteestä millään yli. Pop-metal..
No joo eihän tää ny mitään ihan paskaa ole, odotin että tolla
käsitteellä on löydyttävä jotain aivan käsittämätöntä shaissea.
Ei ehkä mun makuuni ole tämä, mutta en epäile etteikö tälle
kuulijakunta löytyisi.
0   +1 +2
 
10
maru 13.01.2005
Täytyy antaa hyvät pinnat. Laulu on tietysti tässä parasta. Miksauksessa en itse olisi korostanut tota vihasta kitaraa niin paljon. Nyt tosiaan kuten joku muukin kommentoi rummut, laulu ym jää taustalle. Mutta tämä on niitä valintoja. Livenä tietysti kuulostaa hyvältä, kun olen nähnyt:) Täytyykin mennä seuraavalle keikalle, kun on vihdoinkin tulossa oikein hyviä biisejä kuulemma. Tai bible hates me, joka on yleisön all time favourite, muttei kuulemma sovi bändin nykyiseen linjaan. Olis ilman muuta kova hitti. Ehkä saamme kuulla siitä kuitenkin uuden version lähitulevaisuudessa.
0   +1 +2
 
10
Roland Garros 10.01.2005
Jaa, että Danzig? Kylläpä saa olla pikku G tyytyväinen kun tuli verratuksi Autereen poikaan.
NO RULES!
...ttu menkää keikalle toteamaan !!!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
5
Meanwhile... 09.01.2005
Varmaankin suomi/saksa-akselilla paljon radiosoittoja. Laulaja sopisi ennemminkin hardrock-bandiin suurelle levy-yhtiölle ,kuin metal-genren edustajaksi. Siinähän ei sinänsä mitään negatiivista.
Hienosti tuotettua, ja tiedostetusti osat paikallaan, mutta persoonallisuutta lisää kiitos: miu mau mukkaa.
0   +1 +2
 
8
hirvoksi 06.01.2005
Taattua No-kamaa. Äijät jyrää, ei voi mitään ;-)
Ei ole silti tästä Bow To Madnessin, Weaksin, ym. vanhempien biisien voittajaksi. Tuotannostakohan johtuu, että tässä on jotenkin hengettömämpi fiilis? Villen ääni kyllä vaan paranee vanhetessaan!
0   +1 +2
 
7
Yoki 06.01.2005
Jees... musatyyli ei ominta omaani mut halusin välittää hyvät fiilikseni asenteesta jonka kuulee tästä kokonaisuudesta. Omistautuminen ja heittäytyminen musiikintekemisessä on yks tärkeimmistä asioista...Soundit ym tulee ajallaan.
0   +1 +2