As Eternity

Astrayed

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
DeManic 03.11.2007
Enemmän tää bläkmetallia on kun melodista dödöö...
0   +1 +2
 
8
Mikael83 11.12.2005
Jotenkin soundit on aivan tukossa. Säkeistössä kivankuuloista melodiakitaraa synkemmän laulun alla. Ei yhtään paha.
0   +1 +2
 
9
Kyllähän tämmönen Opeth/Insomnium -tyylinen rypistys/maalailu -linja toimii aina. Enemmän olis vaan saanu olla tiukkuutta noissa rankemmissa kohdissa ja vastaavasti jotain ihan akustista herkemmissä (ja kokonaan ilman rumpuja). Sävellyksenä kuitenkin hyvää työtä! Soittotaitokin on näistä päivistä roimasti kehittynyt, vaikka se ei tässäkään suinkaan huonoimmasta päästä ole.
0   +1 +2
 
9
Powerslave 27.08.2005
kuullostaa aika paljon Iron Maidenin From here to eternityltä. sillä erolla että maidenillä soutavampi melodia, eikä ole samanalaista tykitystä kuin tämä. Mutta tuollainen tykitys ei jätä kylmäksi.
0   +1 +2
 
9
Leka 24.05.2005
hieno biisi :)
0   +1 +2
 
10
IronMaid 20.05.2005
Jos saundit sais tos kuntoon ni ois ihan helmi biisi, levylle kelpaavaa kamaa minusta. Soolo oli mukavan kuulonen, tosin kuului hiukan huonosti. Täyden kympin biisi kuitenkin, loistava tuo on, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ja tehosoittoonhan tämä meitin koneella menee...
0   +1 +2
 
9
Neosukka 19.05.2005
Kun teitä jo livenä kuulin, tuli jotenkin kylmiä väreitä kropan tiettyihin osiin. Nyt löysin sen syyn. Ainut miinus tulee äänenlaadusta ja erityisesti plussaa siitä fiilistelykohdasta biisin keskivaiheilla. Laulajan
ääni toimii ja kitarat jyräävät mukavasti, niin hyvin kuin äänimaailma antaa periksi. Rumpalin vedot ovat kuin luotuja tähän biisiin. Tämä on kuultava toistamiseen.
0   +1 +2
 
8
samuli_y 17.05.2005
makeita kitara kuvioita, pojoja tulis enemmän jos ois puhdas laulu, ite en tälläisestö tyylistä pidä. soolo aika taustalla, ei kuulunu kunnolla. muuten mukavan melodissta menoa, bueno
0   +1 +2
 
9
RogueFort 07.05.2005
Hieno biisi..Tuollaista perus metallia ja hyviä melodioita! Örinöissä havaittavissa bläkkis meininkiä. Soundeissa on vielä vähän tekemistä. Nekin kuitenkin keskimääräistä paremmat.
0   +1 +2
 
9
ArtoDaGuitarist 30.04.2005
Hieno biisi :)
Tässä tulee hienot kitara riffit ja laulu on hyvän kuuloista, ettei mitään niin pahaa karjumista :P
Basso jumputtaa ja tuplat hakkaa tiuhaan tahtiin (ainakin joissain kohdissa), ja vauhtia riittää. Jatkakaa samaan tahtiin. Keep on rocking and rolling \,,/
0   +1 +2
 
9
Jontte 22.04.2005
Jep!
0   +1 +2
 
9
Jontte 22.04.2005
Jep!
0   +1 +2
 
9
Akhkharu 19.03.2005
Mahtava biisi \,,/
Kitaroista tyksin erityisesti ja sopii hienosti tommonen vähän rauhallisempi osa noiden vähän rankempien mättöjen kevennykseksi.
Laulajan ääni kuulostaa jotenkin raa'alta, mutta mikäs sen hienompaa. ;) Empä mitään haukuttavaa tästä biisistä kyllä saa etsittyä millään, kiitettävän ansaitsee.
0   +1 +2
 
8
DarkFiz 11.03.2005
Alku mukavan nätillä riffillä, pientä hapuilua rummuissa kuultavissa. Jännän olonen miksaus.

Ensimmäisen säkeistön alkaessa tulee mieleen vähän Ensiferum yms, liekkö sitten syynä laulun sovitus. Laulu on pikkusen ohuen kuulosta, ja enemmän bassoa saisi olla mun makuun. Jää nyt vähän ohueksi. Melodia on nätti, muttei ehkä maailman omaperäisin.

Ensimmäinen akustinen kohta on hieno, basari jytisee siinä kylläkin ehkä hivenen liikaa. Laittakaa hyvät ihmiset paremman laatunen biisi tänne ladattavaksi! Tuo 56 kbps bitrate syö kaiken laadun, etenkin pelleistä.

Toinen rauhallinen, puoliakustinen kohta toimii vallan mainiosti myöskin. Ehdottomasti biisin parasta antia. Seurannut soolo oli positiivinen yllätys, siinä oli ideaakin toisin ku 99% sooloissa nykyään. Loppua kohti parani muutenkin meno huomattavan paljon.

Soundeista en rupea hirveästi sanomaan mitään, kun tuo bitrate on mitä on. Parempi bitrate ja antaisin kiitettävän, nyt on vaikea sanoa toimivatko soundit oikeasti vai ei. Biisi oli kiva, rauhalliset kohdat ja loppu toimivat minun mielestäni parhaiten. Alun säkeistö ja "kertosäe" olivat sävelkuluiltaan ehkä hivenen turhan perinteisiä.
0   +1 +2
 
sazy 10.03.2005
Iskee heti ensi sekunneista lähtien melodialla ja tekee sen varmasti. Kitarat on loistavat tuassa A-osas, ne sopii mainiosti tuanne laulun taakse. Laulu puolestaa ei ole nii vakuuttavaa kun se voisi olla, en tiärä johtuuko se siitä, et laulua on jouruttu monta kertaa äänittämään uurellee sillä seurauksella, et laulaja "vain laulaa".

Teillä on suht. iso kokoonpano, 6 henkeä. On aika "vaarallista" pitää noin isoa kokoonpanoa, mut te ootte onnistuneet siinä kohtuullisen hyvin -> iso pändi, iso soundi. Kuitenki koko pändi tarvitsee paljon rytmistä tarkkuutta lisää, ettei piisistä tule liian sekava.

Synalle ehrottaisin kans jotai melodioita ja ehrottomasti jollain erikoisemmalla soundilla. Saisi tuata vastuuta soolokitaristilta vähän jaettua muillekin.

Piisi niin sanotusti svengaa aika hyvin, mutta piisin pituus tekee siitä loppuosasta hiukan puulta maistuvan. Toi rauhallisempi kohta on ehkä liianki pitkä, eli kannattaa kehitellä tuanne välille jotain erikoista, omalaatuista ja virkistävää.

Lyhyesti sanottuna: kipale täynnä melodiaa alusta loppuun.
0   +1 +2
 
8
blocko 10.03.2005
Vituttaa tuo bassarin hiljaisuus. Toivottavasti tämä demo pääsee studion puolelle re-releaseksi, ja oikein ihan virallisessa muodossa.
My hopes are high.
0   +1 +2
 
8
dark_waader 05.03.2005
ihan hyvää tavaraa vaikka ei tuo melodinen osasto kauheesti kolahda...
äänenlaatu vois kyl olla vähän parempi...
0   +1 +2
 
8
Jome 02.03.2005
Mielestäni ehkä paras Astrayedin biisi, melodiat hyvät. Laulu aika, hmh, jännä; hyvällä tavalla. Soundihan se tahtoo näissä demoissa olla vähän suttuista, kuten itsellämmekin :S...8...onnea greatest bits kisaan =)...
0   +1 +2
 
10
widescreenmode 28.02.2005
Hieman liian kevyttä omaan makuuni, mutta sen verran uskomattomia taidonnäytteitä ja koukkuja löytyi biisistä, että pakko antaa täysi kymppi.
0   +1 +2
 
10
makes69 23.02.2005
Tässä on jotakin todella mystistä. Jumatsukka erinomainen sävellys ja esitys!!Hienoa.
0   +1 +2
 
8
Singer 21.02.2005
Aika vaikea sanoa juuri mitään kun toi mp3:sen laatu on aika heikko (56kbps), Mutta biisiinä tuntuu olevan ihan hyvä. Jos voisitte laittaa tämän uudestaan vaikka 160 kbps. Mutta biisinä ihan OK...
0   +1 +2
 
8
The Reaper 16.02.2005
Ihan mukavasti lähtee. Soundit samaa luokkaa kuin muissakin biiseissä. Tämä se taitaa olla teidän paras biisinne, tai sitten tuo Shelter Of The Shadows. Hyvä maku kuitenkin jäi tästä teidän bändistänne, tulihan nuo kaikki kappaleet ladattua ja faniksikin taidan liittyä. Hyvät jatkot teille...
0   +1 +2
 
10
draic_kin 16.02.2005
Hienot kontrastit biisissä/biiseissä. Niin soitto kuin hyvässä mielessä karu vokalisointikin toimii mainiosti. Eri osissa vaihtuu tunnelma mukavasti ja pitkästymisestä biisejä kuunnellessa ei ole tietoakaan. Monipuolisia biisejä.

Jotain tutunkuuloista kuuluu siellä täällä, mutta bändi kuulostaa kuitenkin omalta musaltaan. Hieman hankalasti selitetty, mutta toivottavasti tästä ymmärtää sen, että tarkoitan bändin toteuttavan hienosti omaa juttuaan, eikä kopiointia muualta.

Yleissääntönä paskaakos sitä muutenkaan edes ruveta vertaamaan mitään musaa muihin bändeihin, musaa tässä maailmassa varmasti riittää joka lähtöön. Jos joku haluaa ruveta kaivamaan jonkun samantyylisen riffin/osan, niin varmasti jostain peräkorvesta joku samantyylinen kohta löytyykin. Toki suora plagiointi on perseestä!

Saundit tietysti voisivat olla paremmatkin, mutta musaahan tässä arvostellaan. Eiköhän jätkät tulevaisuudessa vielä väännä semmosilla saundeilla, että pääsee musakin paremmin oikeuksiinsa.

Tässä tulikin heitettyä yleistä kommenttia vähän kaikista biiseistä&bändistä, joten en erikseen muihin kommentoikaan. Ja eiku fanittamaan.
0   +1 +2
 
9
Morgan|| 12.02.2005
en oo mikää paras kommentoija mut tästä biisistä voin sanoo että ihan VITUN hyvä!!!! just tämmöst kunnon hevii mistä meitsi diggaa räpin jälkee....!!!! tässä biisissä ollaan onnistuttu ihan helvetin hyvin...! tän kipaleen vois kehuu maasta taivaaseen mutta empähän ala sitä ny tekee, ku väsyisit jo pelkässä lukemisessaki...:) woou... päässä heittää ku kuuntelee tätä... mut.. onnee ja menestystä...!!

Morgan||
0   +1 +2
 
8
sLVr- 09.02.2005
Ihan muuten hyvää tavaraa, mutta laulussa vähän moittimista.
Se on ehkä sellaista että itse olette sitä hakeneet, mutta minun korvaani ei sopinut. Muuten ihan hyvää, rummut ja kitarat kuuluvat hyvin. Rumpujen bassojytinä tosin peittää hieman kitaroita, mutta ei pahasti. Kyllä tämä on todella vahva kasi, ihan hyvää työtä.

\,,/ Keep rocking
0   +1 +2
 
9
Evenfall 06.02.2005
intro kuulostaa kivalta mutta hirveen lyhyt se on, loppu töksähtäen. ei oikeen sovi muuhun biisiin. muuten kyllä loistokipale, kitarariffit on tosi jeesh...
0   +1 +2
 
8
Chrism 31.01.2005
Ihan hyvin soitettua ja mukavan tunnelmallista örrömusaa. Soundit on aika huonot, mutta niistä en mene miinuksia ottamaan. 8 kahdesta syystä: örisijä ei oo ihan vielä tarpeeks väkevä, mut parin vuoden päästä varmasti ja soolokitaristi vaikutti aika wannabee shreddaajalta. Mut hyvää työtä...
0   +1 +2
 
10
Oceansoul 29.01.2005
Loistavaa. Hyvin soitatte yhteen ja laulu kuulostaa hianolta!
Kyllähän sieltä se Leevikin kuului ;) heh...
Jatkakaahan vaan samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
Oceansoul 29.01.2005
Loistavaa. Hyvin soitatte yhteen ja laulu kuulostaa hianolta!
Kyllähän sieltä se Leevikin kuului ;) heh...
Jatkakaahan vaan samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Sethresh 20.01.2005
Aika vitun hieno säkeistö. Melodia toimii hyvin. Laulajakaan ei kuulosta huonolta. Kyllä koko biisi toimii vitun hyvin ja tätähän kuuntelee mielellään pitempäänkin. Loopilla ihan.
0   +1 +2
 
8
Mörk Ö 17.01.2005
tosiaan toimiva biisi ja mukavan kuuloinen, mutta niinkuin melkein kaikki muutkin ovat asiasta maininneet, niin saundit eivät ole parhaat mahdolliset... varmaan suurin syy kuuntelunautinnon pienenemiseen löytyy tuosta bitratesta... suoraan cdltä kuunneltuna luulisin potkivan hirven lailla...
0   +1 +2
 
8
Markus Y 16.01.2005
Tosi hienoja riffejä! Lauluakin kuunteli ihan mielellää, vaikka normaalisti en örinä-vokaaleista tykkääkään, mutta tässä ne oli toteutettu aika hyvällä maulla.
Sävellyksenä erinomainen, eikä suht heikot sounditkaan haittaa.
0   +1 +2
 
5
Meanwhile... 09.01.2005
Jotenkin irrallisilta tuntuivat vokaalit ja taustat. Erilaisia saundeja, eri laulajaa tai eri tyyliä olisi kaivannut eri osiin, niin olisi saanut värikkyyttä lisää. Noh, enpä ole genren asiantuntija. Sorry!
0   +1 +2
 
10
DMD 08.01.2005
Helvetin hyvä fiilis tossa alussa! siis aivan jumalattoman kova tykitys!!! milloinkas tulee kunnon studio materiaalia?! Laulut ei kyllä mun mielestä toiminu täs biisis, jotenki liian korkea ehkä hivenen... en ole varma, mik tökkii mut ihan helvetin helmi!
0   +1 +2
 
9
Darchik 06.01.2005
aika hauskan kuuloisia riffejä. just semmosta metallia mistä mie piän.
0   +1 +2
 
9
Shitstormer 04.01.2005
Kyllä hienolta kuulostaa, viä hienommalta jos ois paremmat saundit. Mut kyllä teillä on hmma hanskassa, jatkakaa vaan biisien tekoo, ja menkää ny ihmeessä joskus johonkin hyvään studioon tekeen paremmilla saundeilla! Laulu oli aikas ammattimaista eikä soitossakaa mitää vikaa ollu, skittasooloki just tommone kivan melodinen ei mitää turha tiluttelua. Biisin rakene oli myös hyvin toteutettu, biisin jaksoi hyvin kuunnella ja pituus oli just sopiva.. Melkein kynppi mutta ysin annan kuitenki
0   +1 +2
 
GREV 04.01.2005
Tämmöinen siis tällä kertaa...

Noh, pakko tunnustaa että kolme kertaa biisin kuunneltuani alkoi tämäkin ukko saamaan tästä biisistä positiivista kuvaa aikaan.

Biisi olisi loistava, jos soundit olisivat paremmat, sillä niin perkeleen melankolisesti biisi soi ettei tästä voi olla pitämättä.

Bändillä olisi avaimet käsissään, kunhan vain soundit saadaan sopiviksi.
Nyt annan pelkän oman mieltymyksen mukaan kommentin, jonka jätän ilman numeroa, koska en viitsi antaa ala-arvoista näin hyvästä biisistä.
0   +1 +2
 
10
DevilHippie 03.01.2005
Pitää vielä lisätä kun jäi vaivaamaan että mitä tuttua tässä on, niin laulu kuulostaa Barathrumin laulajalta... hyvässä mielessä, jotenkin nostalgista. jep mut joo hienoa.
0   +1 +2
 
9
sipherweb 03.01.2005
Ja kuulokkeiden kuuntelun pohjalta jälleen pari sanaa...

-Alkoi mukavasti melodisesti
-Kuulostaa aika monipuoliselta ja kiinnostavalta rakenteensa puolesta
-Kevyet akustiset välikohdat sopivat, sekä kevyt jälkikohta
-Vokaalien takana melodiset skittatilut ok
-Hyvä juttu, että versen jälkeen tulee mietiskelykohtia, joissa vain instrumentit
-Loppu ok
-Soittimet kuuluu aika hyvin, mutta ei pysty kommentoimaan paljon, koska 56 kbs
-Ehkäpä paras biisi verrattuna muihin biiseihin, kuuntelee ihan mielellään
0   +1 +2
 
10
DevilHippie 03.01.2005
Tykkäsin tosi paljon! jos soundit olisi kunnossa voisin rankata tämän biisin helposti mikserissä kuulemieni biisien top 10.
Mutta rhdottomasti ansaitsee kympin, kitaroiden melodiat oli niin kauniin "tyhjät, kaikkensa antaneet" tunnelmaltaan, että avot!
Laulut rummut ja basso tulivat myös mahtavasti.
Pakko oli fanittaa, jos tulisi lisää settiä lähiaikoina.

Onnea!
0   +1 +2
 
9
bladorthin 02.01.2005
Menevä kappale, hyvät melodiat ja hidastukset sopii biisiin tosi hyvin ja hyvin olivat nekin tehty. soolo olisi pikkasen saanut kuulua kovempaa, koska meinas jäädä vähän taakse. Ei siinä mitää, jatkakaa!
0   +1 +2
 
9
Bablo Diablo 01.01.2005
Biisinä aivan loistavaa kamaa...saundipuoli vois olla parempi niinkuin bitratekin.
0   +1 +2
 
9
darcasis 01.01.2005
Tavallaan painostava biisi, mutta kumminkin kulkee kepeästi ja kaikki melodiat ei oo niin mollivoittoisia. Saundit ei vaan oo kovin hyvät. Kelpo biisi!
0   +1 +2
 
9
johanna89 01.01.2005
En oo kovin hyvä antamaan kommentteja, mutta sen verran voin sanoa, että loisto biisi!:)
Kunnon heviä!:)
0   +1 +2