Crossroads

Adastra

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Wolf-X 13.07.2005
On tullut näemmä Maiden tutuksi. Alku muistutti hieman Remember Tomorrowta. Biisi ehkä etenee hieman liian hitaasti. Biisin loppu hieman piristää biisiä. Loppusoolo toi hieman kaivattua väriä biisiin.
0   +1 +2
 
8
HollowOne 20.06.2005
Iron Maidenia on tullut kuunneltua, sen huomaa heti. Riffit ja soundit muistuttavat kyseisestä orkesterista paljon. Laulajan ääni on hyvä, vaikka korkeimmissa kohdissa ääni meneekin jotenkin, hmm, honottavaksi.

Kappale on hieman tasapaksu eikä oikein kunnon koukkua löydy. Mutta soitto on kohdillaan eikä kappaleessa ole mitään todella negatiivista, perusheviballadi hyvillä soundeilla ja asiansa osaavan porukan toimesta. Kyllä tätä kuuntelee, mutta päähän se ei jää pitkäksi aikaa.
0   +1 +2
 
9
SIAR 27.05.2005
Tosi hyvä intro ! Pidin paljon ja emästi ja hirveesti jne ...
0   +1 +2
 
9
kitara 2 22.02.2005
Hiukan iron maiden tyylinen alku,hyvän kuulonen.Mä tykkään tosta laulajan saundista se tuo mieleen jotain,en nyt vaan saa päähäni et mitä.Jotain hienoa se joka tapauksessa on.Rumpalille kiitokset mallikkaasta soitosta.Suht hidas tempo,mut ei silti mitään hötkyilyä.Kertsi iskee tyylikkäästi
0   +1 +2
 
Andy Livid 07.02.2005
Kappaleen melodia ei oikein avautunut mulle. Laulajan ääni oli melko ohuen kuuloista eikä se lähtenyt "lentoon" kertosäkeessäkään. Biisin a-osan kitaralirutukset oli ihan mukavaa kuunneltavaa ja ihan alun soitanta oli mukavaa kuunneltavaa.Toisen kertsin jälkeen tullut instrumentaali-osuus oli biisin parasta antia. Tekniikka on hallussa.

Soundit biisissä ei oikein jyrähtänyt, niin kuin olisin odottanut. Ehkä hivenen tasapaksu kokonaisuus, vaikkei mikään nyt erityisemmin ollut pielessäkään. En ole koskaan ollut kuitenkaan varsinaisen vanhan-koulukunnan hevin ystävä joten se selittää osaksi sen miksi biisi ei nyt kolahtuut kunnolla.
0   +1 +2
 
Lady Escape 06.02.2005
Hyvät soundit ja rentoa soitantoa. Hyvä laulaja. Täytyy vain tunnustaa, että tämän tyyliset balladimaiset hevisävellykset ei oikeen toimi minulle. Rankemmat biisit toimivat varmasti paremmin teidän taidoillanne.
0   +1 +2
 
6
Foto 06.02.2005
Maneerina itseäni häiritsee nuo venytykset choise-es, whi-ite.. etc.
Hieman laahaavaa ja mitään sanomatonta touhua ainakin mulle.
0   +1 +2
 
9
Markus Y 04.02.2005
Tästä tulee mieleen jotenkin Maidenin alkuaikojen hitaammat kappaleet. Sounditkin on aika samanlaiset, varsinkin tuossa alussa (kuulostaa ihan Children of the Damned:lta...onpas vaikea sana, en tiedä, että miten toi pitäis taivuttaa, mutta kaipa tuosta selvää saa)

Laulaja hoitaa hammansa kunnialla läpi, vaikka välillä käväistäänkin siellä ihan äänialan ylärajoilla. Kivahan se on, että kommenttiringissä tulee välillä vastaa ihan "oikeaa" musiikkia. Täytyi kuunnella oikein kahteen kertaan.

Jotain tästä vielä puuttuu, en osaa sanoa, että mitä, mutta toivottavasti se puuttuva palanenkin vielä löytyy.
0   +1 +2
 
8
drksound 04.02.2005
Todellakin löytyy jotain dickinsonia tossa kertosäkeessä joka on ihan tarttuva (kertosäe meinaan). Menevä paketti.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 04.02.2005
sankarihevi intro oli ihan piristävä... lauluun ois voinu sopia pien säröisyys... sanoo punk mies... muuten tulee ehk liikkaa mieleen axl rose... mut kertsi oli hyvä... ozzy tyyli sopii kyllä laulajalle hyvin... jatkakaa ihmessä... kiinnostavaa nähdä tuleeko tästä vielä jotain mahtavata...
0   +1 +2
 
7
Turmis 04.02.2005
Vissiin Iron Maidenia kuunneltu? Sounditkin on näemmä haettu samanlaiseksi. Piisissä ei sinänsä mitään vikaa, mutta ei tarjoa mitään erikoistakaan - tämäkin hukkuu lukemattomien maidenkloonien sekaan. Tylsähköä niinkuin maidenihevirokki yleensäkin.
0   +1 +2
 
H4p4 03.02.2005
Laulajalla kiva ääni. Paikoin meni ehkä turhan korkeaksi melodia.
Virvelin soundi ei oikein sovi muuhun äänikuvaan. *töps*
Kitarat hyvän kuuloset, mutta ehkä vähän enemmän botnea ja potkua olis kaivannu särökitaroihin.
Ei paha näinkään, mutta pientä hiomista vielä tähänkin raakatimanttiin.
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 03.02.2005
Laulaja hoiti tonttinsa hyvin.

Oikeestaan rummuista on jotain sanottavaa, siinä hiljaisemassa osuudessa ne tuntui käyvän päälle liiankin kanssa ja kun "metelöitiin" urakalla, niin rummut istuivat hyvin bändiin.
0   +1 +2
 
7
eikkanen 03.02.2005
ei ole minun mieleinen hevi kappale mutta soundit kohdillaan..tulee metallica osittain mieleen.
0   +1 +2
 
10
AxelWhizzer 03.02.2005
Rajuaaaaa!! vaikkakin herkkää. mutta ah, niin upeata.. siis kaikki tässä!! harvoin sitä mikseristä mitään näin laadukasta löytyy. En ala luettelemaan kaikkea mikä tässä on hyvää, mutta ainoat miinukset tulevat piisin tunnelmaan sopimattomasta kertosäkeistöstä.
Parhaat palat löytyvät moitteettomasta laulusta huolimatta introsta ja kitarasoolosta. Loistavan tarkkaa työtä ja hieno sävellys kaiken kaikkiaan! JES!
0   +1 +2
 
7
lovefactory 03.02.2005
Ensimmäisenä tulee mieleen Iron Maidenin uudehko tuotanto heti alkupimputtelusta alkaen (X-factor->). Soitto kulkee tasaisesti ja tarkasti, mutta jättää jotenki turhankin tasapaksun vaikutelman. Kitarat ovat ehkä hieman liian hiljaisella ja soolosoundeista en oikein pidä, vaikka ne asiansa ajavatkin. Laulupuoli on kunnossa, vaikkakin säkeiden melodiat ovat hieman puuduttavia. Kertosäkeessä on jo yritystä oikeaan suuntaan ja näissä kohdissa biisi ja bändi heräävätkin. Kokonaisuutena melko perushevipimputtelu terästettynä särökertsillä ja soololla. Kyllä tämä pari kuuntelua kestää.
0   +1 +2
 
9
SleeperXxX 03.02.2005
Hyvä biisi. Istuskellessani tuola tupakalla ja kuunnellessani ajattelin että lauluun olisi
ehkä hieman voinut panostaa lisää, hyvä laulaja mutta uskoisin että loppuun olisi
kullä saanut puristaa vähän kiveksiä. :)
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 03.02.2005
Alun kitarointi oli varsin nättiä. Samaten hieno tunnelma säilyi senkin jälkeen, kun laulu tuli mukaan. Laulajalla on varsin miellyttävä ääni varsinkin matalammissa kohdissa (niitä oli vaan hieman liian vähän). Korkealta laulettaessa menee hieman kiristämiseksi tms... ainakaan ihan Teräsbetoni-tasolle ei päästä.

Raskaampi kertosäekin on kaikenpuolin hieno, ja siinä on mukana hauskaa rytmitystä.

Soolossa tunnelmointi-osio on taas tyylikäs. Sitten tuo metalli-soolo on turhan tavanomainen.

Biisi on kuitenkin varsin hyvä ja ansaitsee selkeästi yhdeksikön, vaikken ihan tämän tyylilajin suurimpia ystäviä olekaan.
0   +1 +2
 
9
Intro 02.02.2005
hmm.. ei ole mun suosikki genre.. mutta pakko sanoa että hienoa musaa.. vaikken tällästä musaa tunnekkaan niin osaan sanoa ettei tässä ainakaan mitään vikaa ole. :)
0   +1 +2
 
8
kolhoosi 02.02.2005
Ihan hyvä perusbiisi, soundeista puuttui hieman potkua ja särökitara kuullosti hieman purkista tulleelta. mutta biisinä kuitenkin ihan perusmatskua. Ei huono, mutta ei mitenkään maata mullistavakaan. Kahdeksikko pamahtaa.
0   +1 +2
 
Disposition 02.02.2005
Soundit pelaa... Laulu ja kitara mutelle niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
8
Steven Riekki 02.02.2005
Toi ei toimi oikein toi kommentirinki, mutta älykkäänä poikana kopioin mun kommentin, ja here it comes:

Huh, kiva kuulla välillä niinkus oikeita soittimia kommenttiringissä !! :p
Ja biisi olikin siis ihan kivan kuuloinen.. alun kitarointi oli aika nättiä...
Uus laulaja,., hmm.. okei.. En oikein tykkää ite ton tyylisestä laulusta vältsii mutta se oli ihan ok.
Ääntämys oli vähän välillä huonoa.... kuten suomalaisilla yleensäkin, ja tuli vähän T.Kotipelto mieleen ajoittain..
NIIN ja soundit oli jotenkin tosi 'ammattimaiset' tai jotain... :p Oli kiva kuulla tämmöstä kyl.. :p
Soolo lähti just hyvin silleen tunteikkaasti käyntiin, mut oli ehkä liian lyhyt.. :s.. hmm..
Wittu tää on kyl pitkä kommentti taas, mutta sanotaan että oli hyvä! Ehkä joku tyyliin Dio tuli pikkasen noin yleisesti mieleen.. No joo kasin paikka.!
0   +1 +2
 
Mr.Right 02.02.2005
auts.. en uskalla ruveta haukkumaan kun ei oikein omaa genreä ole.. riffit ei oikein iskenyt.. tai jäänyt mieleen..

aika paatosta.. kunnialla biisi loppuun vietiin. ei löydy oikein moitittavaa.. tai löytyisi muttei mitään reilua : )

mielestäni aika tylsä meininki..
0   +1 +2
 
9
jimbow 02.02.2005
Italo-westernmäinen intro - mielenkiintoista. Soitto oli taidokkaan kuuloista ja kaikista instrumenteistä sai hyvin selvää. Rankka osuus oli musiikkinsa osalta vähän ohuen kuuloinen, jykevyys tuntui puuttuvan. Vokalisti täytti tonttinsa mallikkaasti.
0   +1 +2
 
9
jimbow 02.02.2005
Italo-westernmäinen intro - mielenkiintoista. Soitto oli taidokkaan kuuloista ja kaikista instrumenteistä saa hyvin selvää. Rankka osuus oli musiikkinsa osalta vähän ohuen kuuloinen, jykevyys tuntui puuttuvan. Vokalisti täytti tonttinsa mallikkaasti.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 02.02.2005
Tarkkaa soittoa. Mukavaa vaihtelua ehkä särön jälkeen tuleviin clean kohtiin olisi loppuun päin voinut lisätä jotain lisää ettei alun riffi toistu liian samanlaisena koko biisin ajan. Olisi aina mukava kuulla jotain kivaa tausta häröilyä antaa lisää tällekin biisille. Muuten ihan hyvä kokonaisuus loppua lukuunottamatta, joka olisi voinut olla vähän harkitumpi.
0   +1 +2
 
10
Phadej 02.02.2005
Positiivinen yllätys: Kiva intro. Vähän rauhallinen ehkä heavy metalliksi, mutta makuuni sopii paremmin. Ei mitään pahaa sanottavaa löydy.
0   +1 +2
 
6
apache 01.02.2005
Saundit on vähän ohuet ja jotenkin tuntuu että alapää puuttuu.
Soitossa pientä hapuilua huomattavissa. Laulaja kuulostaa ajoittain aivan Bruce Dickinsonilta. Ei missään nimessä huono asia.
0   +1 +2
 
8
ylkky 01.02.2005
onhan tämä ihan hyvää heavy metallia vähän sais olla potkua enemmälti mut kyl se siitä kitara soolo oli hyvä laulu ihan ok ei muutaku tsemppiä
0   +1 +2
 
Lauri Mauri 01.02.2005
Aika hevit rummut. Myöskään perusosan kahden soinnun kulku ei oikein pure minuun. Mutta metallican varhaisempaa tuotantoa on varmaan tullut kuunneltua, on vähän Master of Puppetsin kuuloinen tuo väliosa. Vähän tylsähkö, mutta parempi kuin mitä yleensä täältä kommenttiringistä tulee vastaan.
0   +1 +2
 
8
Niga 01.02.2005
Laadukas biisi ei ollut sitä perinteistä kellarikamaa mitä täällä yleensä on. Laulajan äänessä oli kertiksessä Ozzy vaikutteita, hitaammista kohdista en niinkään piitannu. Mut kelpo kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
Niga 01.02.2005
Laadukas biisi ei ollut sitä perinteistä kellarikamaa mitä täällä yleensä on. Laulajan äänessä oli kertiksessä Ozzy vaikutteita, hitaammista kohdista en niinkään piitannu. Mut kelpo kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 01.02.2005
Miellyttävästi alkaa. Miellyttävä kitarasoundi ja phaseri lämmittää. Ihan miellyttävä laulaja, joka tosin tuntuu pikkuisen jännittävän ääntään. Särökohta oli aika letdown, ei toimi, säröt liian kohinat ja sillee. Ja hei, ei ylikäytetä sitä kompuraa, rauhalliset kohdat saisivat olla mättöihin nähden paljon hiljaisemmalla.

Soolokohta on päälleliimattu eikä soolokaan oikein jaksa puolustaa olemassaoloaan, aika tylsää pilittelyä. Sen jälkeen sama kertosäkeen junnaus alkaa kyllästyttämään.

Rauhallisista kohdista pidin oikein paljon, mutta mätöt eivät oikein napanneet. Kokonaisuutena melko laiha kokemus.
0   +1 +2
 
8
masab 01.02.2005
Heavy Metaliksi sopivan rauhallinen alku, keskellä löytyy poveria.
miksaus ja soudit kohdallaan, laulikin toimii.
0   +1 +2
 
Kukkonen 01.02.2005
Hienot kitarafiilistelyt alussa. Tuntuu olevan hyvät soundi ja taidokas miksaus.

Hyvin uus laulajannekin homman hoiti. Pari hyvin pientä vibaa soitossa, mutta niistä ei kehtais valittaa.. Khyllähän tässä tavaraa on kyllä, hienosti tuotettu ja sillain, mutta isommat sävärit jäivät tulematta.
0   +1 +2
 
8
Kaira 01.02.2005
Pienellä hiomisella vois olla hyväkin esitys. Mielestäni melodiat ei ollu hyviä, ne jopa latisti kokonaisuutta. Sovitukset oli juuri ja juuri toimivia. Tublabasarikohta oli hyvä välähdys siitä potentiaalista minkä bändi pitäisi saada esille. Enemmän koukkuja, parempia sävellyksiä ja pontevuutta kiitos!
0   +1 +2
 
10
Thren 31.01.2005
Biisin kitara intro lähtee todella kauniisti ja lähtee siitä toimimaan hyvin yhteen laulun kanssa, joka on mielestäni aivan upean kuuloinen, mieleeni tulee ehkä hieman Dio vetämässä aivan puhtaasti, mutta old-school metal kuitenkin, rummut ovat yksinkertaiset ja niinhän niiden pitääkin olla. Kertosäkeessä laulajasta tulee mieleen hieman Dickinson ja biisi on kokonaisuudessaan upea. 10 siitä koska en voi keksiä mitään kriittistä.
0   +1 +2
 
10
Thren 31.01.2005
Biisin kitara intro lähtee todella kauniisti ja lähtee siitä toimimaan hyvin yhteen laulun kanssa, joka on mielestäni aivan upean kuuloinen, mieleeni tulee ehkä hieman Dio vetämässä aivan puhtaasti, mutta old-school metal kuitenkin, rummut ovat yksinkertaiset ja niinhän niiden pitääkin olla. Kertosäkeessä laulajasta tulee mieleen hieman Dickinson ja biisi on kokonaisuudessaan upea. 10 siitä koska en voi keksiä mitään kriittistä.
0   +1 +2
 
10
Thren 31.01.2005
Biisin kitara intro lähtee todella kauniisti ja lähtee siitä toimimaan hyvin yhteen laulun kanssa, joka on mielestäni aivan upean kuuloinen, mieleeni tulee ehkä hieman Dio vetämässä aivan puhtaasti, mutta old-school metal kuitenkin, rummut ovat yksinkertaiset ja niinhän niiden pitääkin olla. Kertosäkeessä laulajasta tulee mieleen hieman Dickinson ja biisi on kokonaisuudessaan upea. 10 siitä koska en voi keksiä mitään kriittistä.
0   +1 +2