I shot the Sheriff

Reino Rinne in memoriam

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Prezidentti 08.10.2005
Jotakin erikoista tässä biisissä on koska tämän jaksaa kuunnella koko pitkän 15 minuuttisen ajan, vaikka onkin oikeastaan vain samaa säveltä ja samoja sanoja koko pitkän biisin ajan....
+2   +1 +2
 
8
Prezidentti 07.10.2005
Erikoinen biisi on. Ei tämä reggaeta kyllä ole.
0   +1 +2
 
10
Joo olen pahoillani Te Kaikki Reggae:n ystävät muta kun mä tykkäsin että tämä on mun kunnioitukseni Bob Marleylle ( ja samalla mun appiukolleni) ja panin Genreksi Reggae + mitä paninkaan ?
Antakaa mulle vielä toinen mahdollisuus ! ja ÄKKIÄ
0   +1 +2
 
4
gangsteri 17.01.2005
reggae ja nimi I Shot the Sheriff lataa biisille aika kovat ennakko-odotukset, mutta paljastuikin että materiaali oli täyttä kuraa. En tiedä millä perusteella olet valinnut genreksi juuri reggae, mutta vanhana reggaen ystävänä verisuonet vain pullistelivat päässäni, kun masentava monotoninen biitti pysyi ja pysyi samanlaisena ja joku kaveri hoki lainausta kovin legendaarisesta kappaleesta väsyneellä äänellä ja ruman kuuloisella ääntämisellä. Itkettää... ja muistakaa että reggae on lämmintä rytmimusiikkia eikä mitään saatanan länkytystä. kiitän ja poistun... huhhuh.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 09.01.2005
jaahas... nyt ei kyl tiedä mitä sanos???
no alotetaanpa siitä et kun tossa luki reggae, niin en kyl odotellu tällasta. :D
jumittava on tunnelma, puhe osuus oli oivana sitä lisäämään. n9 min kohalla oleva naurahdus sai mun päivän paranee sit lopullisesti.
0   +1 +2
 
kudusai 09.01.2005
Huh huh, mikä biisi. Jumittaa paikallaan toistaen tuota kuviota (Tangerine Dreamin levy ja pyörimään paikalleen) ja siihen toistetaan ja toistetaan ja toistetaan "I shot the sheriff..". Täytyy myöntää, että alussa meni osa sanoituksesta ohitse ja olotilastani johtuen melkein nukahdin. Kappale piti kummasti otteessaan, vaikka olinkin melkein nukuksissa ja kun osat vaihtuivat niin melkein heräsi, että nytkö se loppui. Puheista tuli mieleen Kake Puhuu (eli Keuhkot). Sanattomaksi oikeastaan vetää. En oikein tiedä, että pidinkö vai en. Ehkä tausta olisi voinut olla monipuolisempi. Olen hiljaa ja poistun, mutta sitä ennen kuuntelen Tuderuksen.
0   +1 +2
 
10
Sanon:" I shot the sheriff" ei ole anteeksipyyntö mutta "But I did'nt shoot the deputy ja and I swear it was in selfdefense" ovat anteeksipyyntöjä. Eivät suinkaan mun anteeksipyyntöjäni vaan Reino Rinteen (RIP) anteeksipyytöjä. Ja ne anteeksipyynnöt liityvät hänen tekemäänsä biisiin Tuderus. Jossa hän lopussa pyytää anteeksi maailmalta, että sattui tekemään sen biisin?
0   +1 +2
 
10
Nyt lienee sopiva aika paljastaa, että toi rappi on melkein sama kun mun biisissäni Tuderus tällä samalla sivulla.
0   +1 +2
 
Haava 27.12.2004
Mitähän täsän sanoisi.. Hypnoottista ja monotonista... Rytminen puhe oli vähän Hmm... Se olisi voinut olla vähemmän töksähtelevää.. tai töksähdellä edes hyvänkuuloisesti... Mitä tulee musiikiin ja "I Shot the sheriff" hokemiin niin aika erikoista päällekkäin... Heh...
0   +1 +2
 
10
Hei Make 69 en mä tässä puhu vaan se on se JUMALA munssa. SE yli-ihminen (vrt . se kaveri 1900-luvun alussa, se on se Nietzhe taikka mikä hänen nimensä mahtoikaan olla)
0   +1 +2
 
10
makes69 25.12.2004
No nyt alkoi aika ahdistuneella saundilla, mutta rap osuus keventää mielenkiintoisesti menoa kolmannella tasolla on sitten ammuttu seriffiä. Näkemys on mielenkiintoinen, en tiedä miksi kuulen kaiken keskeltä Jussi Raittista!!!Omituista ehkä myös Beatlesta joka taas ei ole sinulle vierasta materiaalia.Biisi lähtee ikäänkuin kehittymään 03:40 kohdalla mutta sitten jää kehittymättä perhana tässähän on kiusaamisen makua.Biisi on pitkä ja tuossa 05:39 kohdalla biisiin tulee eloa tai toisin sanoen se kuolee palatakseen unihalvauksen jälkeisen tilan jälkeen takaisin, tuossa oli kai se Pianissimo kohta?Totuus on se että vain sinä ja I.L.o pystyy tekemään tällaista maisemaa, sinulla ehkä hieman perinteisempi tai futuristisempi näkemys(siinäpä onkin vaikea päättää kummalla on kumpaa) tekniikkaa mutta toimivaa. Vain mestarit voivat tehdä näin pitkät biisin, sikamaista täähän jää väkisin päähän soimaan.
12.21 kohdalla mykisyy taas mitä haudot!!Aivoni vapautetaan pannasta päästämällä biisi liikkeelle uudelleen. Mahtavaa!!Rankat lopetus sanat.
0   +1 +2