Commander W - Emotion

Commander W | 02.11.2003 | House
5:15

Perushousea hieman nopeemmassa muodossa (140 BPM).. mukavan lepposan olon ainakin tämä kappale minulle antaa.. ja rakentavaa kommenttia kiitos :)

9.17   1232 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Infratuna 29.09.2004
Joo'o maistu vahvasti tälle Herralle. Ei oikein mitään tähdellistä parannettavaa tullu mieleen. Täysin valmista klubitusta. Vähän ehkä kulutettu soundi varsinkin jos on vähääkään enempää tän tyyppistä kuunnellu. Varma, mutta tunteita herättämätön viisu.
0   +1 +2
 
8
Axu-T 20.09.2004
Tää on kyllä niin hieno raita ETTÄ.. Tässä on sitä housen aidointa henkeä jota monet 80 ja 90-lukujen vaihteen houselegendat edustaa.. Tässä on sielukkuuttaa ja letkeyttä niin kuin pitääkin. HOUSEA niin kuin luvataankin.. "WE GOT THE MUSIC TO SURVIVE, THAT*S HOW WE PARTY.. OH YEAH.."
Soulia löytyy.. Vocaalit toimii..

Toi urku on hieno soitin tähän tunnelmaan.. Hammondmaista ja syvää.. Hoppibiitit istuu hyvin ja tästä tuleekin hyvin etäisesti mieleen esim.i BLACKBOX- Everybody Everybody (Le Freak Mix) osin samojen elementtien, kuten soittimien ja rytmin vuoksi.. Kunnon oldschoolia siis.. Mixaus on osunut ihan kohdilleen.. Raidat on balanssissa ja tukee toisiaan juuri oikein.

Tää raita on hyvin lähelle kybän arvoinen ja taatusti soitettavaa myös houseclubeilla mikä tuon lopun vielä viimeistelee mixattavaan kuosiin.. =)
Osaavissa käsissä tästä vielä remixit kaveriksi (Mixeristä ehdottaisin SCAPE:a ja ANDY STATEA jannuiksi puuhaan) ja tällästähän voi jo prässätä vinyyliin..

Odotan innolla uutta materiaalia..
Nami nami..
0   +1 +2
 
8
Axu-T 20.09.2004
Ps. mä sain tästä tempoa vain vaivaiset 139 bpm.. Eli sen verran kai esim. shufle saa heittoa tempoon.. =D
Ihan näppituntumalta toi arvio.. Voi olla että kuvittelen.. =)
0   +1 +2
 
8
Axu-T 20.09.2004
Hetken aikaa tän biisi soundit ja melodia kannattaa.. Sitten mulle tulee vaan olo että ois kiva pitchata tätä ees pari prossaa alaspäin.. Tää vois olla raukkean leppoisa kappale kuten tuo edellinenkin raita ellei tempoa olisi näin paljon..
135bpm voisi vielä toimia niin että biisi rullaisi mutta silti olisi svengaava.. Nyt tuo housen swingi ja gruuvi menee hieman harakoille..

Mutta hienoja elementtejä tässä on.. Tämä voisi olla tunnelmaltaan todella hieno biisi jos tempo tiputtaisiin takaisin soulahtaviin tunnelmiin..Vielä jos mukaan soittelisi elävyyden vuoksi soolojammailuna joko koskettimia tai vaikka fonia.. Vocaalitkin tekisivät aivan ihmeitä ja ne olisi varmaan mukavaa laulaa näin hyvä taustan päälle.. Ei muuta kuin soul-babe'ä vokottelemaan.. ;)
0   +1 +2
 
9
Laihanen 06.11.2003
Ah, nopeata housea, jotain mitä olen kaivannut pidempään :) Vielä näin hienosti tehtynäkin. Rispekt!
0   +1 +2
 
9
W@RM 02.11.2003
Do dii...kommentit tulee sitten lofi-kuuntelun perusteella: Alku ihan kivaa nostatusta, saundit ihan kohdillaan. Ammattimaisen kuuloista...alku kestää ehkä turhankin pitkään. Melodia on ihan kiva kyl, mistäs oot nuo mehevät naisvokaalit saanut? Kitarat oli kyl loistavat, tulleepi vanhat uuno filmit mieleen tosta kitarasta! =) Kaikenkaikkiaan erittäinkin kaupallista matskua, ehkäpä voisi olla enemmän erilaisia kikkailuja biisissä, siis kaikenlaisia efuja, niitä on nimittäin housessa aika useesti! Tekis mieli antaa täys kymppi, mut maltan kuintenkin antaa VAIN 9-bojoo! =)
0   +1 +2
 
10
Kfied 02.11.2003
Hyvää shizzleä, wizzle! Rento meininki ja hyvät samplet. En tajua mitään housesta mutta kyllä tämä helttaa hailauttaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta